-
Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βάζουμε τα όρια μας στο μπάτζετ και τα θέλω μας γιατί όλα εκεί γύρω είναι .
Απέχεις μόλις 2000 € από το 3008 με τα 130 άλογα και ανάλογο εξοπλισμό , ενώ είσαι σε τιμές μεγαλύτερης κατηγορίας .
-
Κάπου σε έχασα.. εννοείς μεγαλύτερης κατηγορίας, προφανώς εννοείς κάποια με τα απολύτως βασικά γτ ο φίλος μιλάει για την advance.
Και μια διόρθωση προς τον φίλο. Η advance έχει 16ρα ζάντα...
-
Βάζω εδώ τα δεδομένα .
https://www.volkswagen.gr/el/models/t-r ... e1.displayΒάζω το μεγαλύτερο Grandland X με μεγαλύτερο κινητήρα και ισχύ και ανάλογο εξοπλισμό .
https://www.volkswagen.gr/el/models/t-r ... e1.displayΤο πρώτο έχει 22825 με διχρωμία μεταλλικού .
Το δεύτερο ΧΩΡΙΣ μεταλλικό χρώμα έχει 25132 και όπως είπε ο φίλος που το παράγγειλε , παίζουν εκπτώσεις στα 1500-1700 € . Αρα πάμε στα 23500 , άντε 24000 με μεταλλικό .
Ακόμα αν πάμε στην μεσαία με νάβι τότε
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... ml#options
που σημαίνει 25000 με μεταλλικό χρώμα .Το 3008 ξεκινάει με 24900 νομίζω πλέον και η βενζίνη και το μικρό ντίζελ και 25900 η μεσαίες με γκρίπ .
Μιλάμε για μεγαλύτερα και ισχυρότερα αμάξια , ακόμα και με επιλογές ντίζελ που παίζουν από 700-3000 € διαφορά .
Αντίθετα το ανάλογων χώρων με το Τ-ροκ αιρκρός έχει σήμερα στην μεσαία έκδοση με τα 110 ντίζελ στα 16400 , ενώ η πλούσια 18400 με γκρίπ και διχρωμία και 18790 με όλα τα ηλεκτρονικά .
Στα 19790 έρχεται η πλούσια με τα 130 και στα 20440 η ντίζελ με τα 120 .
Θεωρώ ότι το Τ-ροκ το παίρνει κάποιος , απλά επειδή του αρέσει και καλά κάνει , αφού οικονομοτεχνικά δεν συμφέρει .
Υπάρχει το Αρόνα και το Στόνικ σε καλύτερες τιμές με ανάλογους χώρους και κινητήρες και βέβαια το Κάροκ στα ίδια λεφτά , αλλά με μεγαλύτερους χώρους .
-
Φαγώθηκες το playmobil
Άσε με τι ξεκινάει το 3008. Το κλειδί στο χέρι βγαίνει παραπάνω -
Ο χρήστης parlapipis έγραψε:
λοιπόν πέρασα σήμερα από την αντιπροσωπεία volkswagen και πήρα προσφορά για το t roc .
1.000 cc έκδοση advance - διχρωμία μεταλλικού - design pack (δηλαδή ζάντα 17' , χρώματα στο ταμπλό , κτλ)
συναγερμό και 4 χρόνια εγγύηση στα 22.825,00 ευρώ.
το σκέφτομαι σοβαρά είναι η αλήθεια.Τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι ότι το 2009 έδωσα 22500euro για ένα 207GT που δεν είχε και τον εξοπλισμό που ήθελα και τώρα βλέπω ότι με 22825euro αγοράζεις suv/crossover VW T-Roc, το οποίο εγώ θεωρώ ότι είναι άλλης κλάσης αυτοκίνητο.
Δεν ξέρω τι εξοπλισμό έχει το T-Roc αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα έχει σημαντικές ελλείψεις.
υ.γ. επειδή διαβάζω για το C3 Aircross, νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή και εδώ μέσα να λαμβάνουμε υπόψη τις διαφορετικές κατηγορίες στα SUV/Crossover με βάση τις διαστάσεις. Δηλ.
https://www.automobiledimension.com/small-crossover.php
https://www.automobiledimension.com/compact-suv.php -
Αυτό με τον κινητήρα δεν έχει νόημα να το λες criuser. Οι μετρημένες επιδόσεις μεταξύ T-ROC και 3008 είναι όμοιες. Είναι πολύ πιο ελαφρύ. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το Grantland.
Τώρα για το playmobil δεν σχολιάζω.... Βάρκα-γιαλό!
Επίσης οι 17αρες μπαίνουν στο πακέτο που είπε ο φίλος από πάνω με το μεταλλικό και τη διχρωμία μέσα-έξω. -
Αντε πάλι να τα ξαναδούμε .
Αρχικά με τις κατηγορίες . Αυτό που έχει σημασία είναι το μεταξόνιο και όχι οι εξωτερικές διαστάσεις .
Απόδειξη το Κρόσλάντ που είναι δίδυμο αδελφάκι του Αιρκρός είναι στο μήκος του Τ-ροκ , αλλά το Τ-ροκ σαν μεταξόνιο είναι 1-2 πόντους μικρότερο από το αιρκρός .
Οπότε αυτό με τις κατηγορίες είναι ενημέρωση κατηγορίας Εσπρέσσο και Τσάο...
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Φαγώθηκες το playmobil
Άσε με τι ξεκινάει το 3008. Το κλειδί στο χέρι βγαίνει παραπάνωΗ τιμή του αιρκρός όπως έγραψε κάποιος και μου είπαν και εμένα που ρώτησα ξεκινάει από 24900 . Προφανώς με μεταλλικό κλπ θα τσιμπάει , αλλά έχει 10 πόντους σχεδόν διαφορά στο μεταξόνιο .
Αυτό με τον κινητήρα δεν έχει νόημα να το λες criuser. Οι μετρημένες επιδόσεις μεταξύ T-ROC και 3008 είναι όμοιες. Είναι πολύ πιο ελαφρύ. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το Grantland.
Τώρα για το playmobil δεν σχολιάζω.... Βάρκα-γιαλό!
Επίσης οι 17αρες μπαίνουν στο πακέτο που είπε ο φίλος από πάνω με το μεταλλικό και τη διχρωμία μέσα-έξω.Πριν από το αμάξι που έχω , είχα μία ΜL-350 V6 με 272 άλογα . 0-100 είχε 8,6 . Ξέρεις πόσα άλλα μικρότερα είχαν καλύτερες ή ίδιες επιδόσεις ? Αλλά δεν είχαν άλλα πράγματα...
Το ίδιο με το 3008 και το Τ-ροκ . Διαφέρουν και διαφέρουν πολύ . Αλλη κατηγορία το πρώτο .
Για το πλειμομπίλ τα έχουμε πει . Πιο ξεκάθαρο αμάξι με τα σύν και τα πλην του δεν υπάρχει . Βάρκα αλλά δηλωμένη .
Οχι χιλιάρι που το παίζει σπόρ .
Και να σου πω και κάτι . Τα γερμανά εκτός από τους ρύπους , χτες ακύρωσαν το Α6 και το Α7 γιατί δεν είχαν κρύψει καλά το λογισμικό .... , λένε ψέμματα και στις επιδόσεις και στις καταναλώσεις .
Σε αντίθεση με αμάξια άλλων χωρών που είναι πολύ πιο κοντά στην αλήθεια .
Αλλά όπως είπα το Τ-ροκ είναι όμορφο και αυτός είναι ένας πολύ επαρκής λόγος για να το αγοράσει κάποιος και να ξεχάσει τα μειονεκτήματα του .
Βέβαια εμείς την κριτική μας θα την κάνυομε , αφού για αυτό γράφουμε εδώ .
αγορά νέου οικογενειακού αυτοκινήτου