-
Με ενδιαφέρει το st line x αλλά δεν βρίσκω πουθενά έντυπο με τον νέο εξοπλισμό. Τον έχει κάποιος?
-
Γνωρίζει κανείς πως λειτουργεί το FordEtis ακριβως?
παρηγγειλα το Ford Focus mhEV και μου δώσανε αριθμό πλαισίου, και ημερομηνία κατασκευής αυριανή
μπαίνω στο σαιτ και με τον αριθμό πλαισίου μου βγάζει κάτι περίεργο
γραφει Focus 2018-, PUMA 2.0L TC E/W I4 DSL 90PS, Magnetic
κανω κατι λαθος? δεν βγαινει νοημα
-
Καλημέρα
Θανάση καλορίζικο !!!!!
Για πες μας ποιο focus ??? και πόσο ???
-
καλημέρα σας
στο configurator έχουν αλλάξει εντoμεταξύ τις εκδόσεις και με τις αντίστοιχες τιμές που παίζουν σήμερα. Γνωρίζει κάποιος φίλος από την παραγγελία τι χρονικό περιθώριο απαιτείται για την παραλαβή, καθώς επίσης και εάν παίζει κάποια έκπτωση επί των τιμών που αναφέρει το site?
-
Καλημέρα, έκπτωση παίζει απο Ford 620,00 € αλλά δεν μου βγάζει σωστή τιμή σε σχέση με τις προσφορές που έχω για το St-lineX 155 hp. Με χρώμα magnetic και υποχρεωτικά LED μου δίνουν ΛΤΠΦ 19119 που με το νέο τέλος πάει 24877. Στο configurator μου το βγάζει (συν τις 2 επιλογές) τελική (χωρίς πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας) 24077 !!!!
-
Στα 24877 συμπεριλαμβάνονται τέλη, πινακίδες κλπ? Μήπως αν πας με χρηματοδότηση έχει και έξοδα φακέλλου (κανά 250 € πρέπει να είναι)? Τα 620 € έκπτωση αφαιρούνται δηλαδή από τα 24.877?
Τι παράδοση σου είπαν ?
-
Ford Focus mhEV 125hp Connected σε χρωμα magnetic
παραδοση μεσα στο Σεπτεβρη
βγηκε στα 21 χιλιαρικα
αν πηγαινα στα 155hp καταρχην δεν ερχονται με την πρωτη παρτιδα, επομενως χρονο παραδοσης μου εδωσαν μετα απο 3.5 μηνες
η διαφορα στην τιμη ηταν περιπου +1700 ευρω
-
Όχι δεν έχει πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας. Επίσης έξοδα φακέλου 280 και δεν υπάρχει το 0%. Παίζει κλιμακωτό επιτόκιο ανάλογα την προκαταβολή και τον χρόνο αποπληρωμής. Αν καταφέρω θα πάω απο Βελμάρ να δω αν ξέρουν για την διαφορά.
@thanasis82 : Σου έκοψαν κάτι ??? Ναι μάλλον μόνο για St-lineX (155hp) έχουν κάνει παραγγελία και θα έρθουν Σεπτέμβρη μαζί με το δικό σου. Γιατί connected και όχι st-line ???
-
βγηκε στα 21 χιλιαρικα
αν πηγαινα στα 155hp καταρχην δεν ερχονται με την πρωτη παρτιδα, επομενως χρονο παραδοσης μου εδωσαν μετα απο 3.5 μηνες
Στο ford connect εκτος απο τον εξοπλισμο ο οποίος φαίνεται στη σελίδα της Ford κάνανε κάποιο άλλο δώρο; πχ κλιματισμό, park asist-lane assist;
Γενικα οι εξοπλισμοί που φαίνονται στη διαμορφωση αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή υπάρχουν προσθήκες;
-
[quote=fragsp]
Από την εμπειρία σας οι αντιπροσωπίες της Ford αγοράζουν τα παλαιά αυτοκίνητα σας για προκαταβολή για το καινούριο αυτοκίνητο ή προτιμάτε να μπειτε στη διαδικασία πώλησης σε ιδιώτη για παραπάνω όφελος;
-
Από την εμπειρία σας οι αντιπροσωπίες της Ford αγοράζουν τα παλαιά αυτοκίνητα σας για προκαταβολή για το καινούριο αυτοκίνητο ή προτιμάτε να μπειτε στη διαδικασία πώλησης σε ιδιώτη για παραπάνω όφελος;
Προφανώς εαν το πουλήσεις μόνος σου θα έχεις μεγαλύτερο ώφελος, δεν το συζητάω. Αρκεί να μην σε ενοχλεί η διαδικασία και να μπορέσεις να το πουλήσεις εγκαίρως. Εμένα με 'εξυπηρέτησαν' γιατί κλειδώσαμε την τιμή ανταλλαγής, αλλά ΔΕΝ μου κράτησαν το αυτοκίνητο (όπως π.χ. ήθελε ο Σφάκ ή η Καρέντα), συμφωνήσαμε να το δώσω την ημέρα παραλαβής. Οπότε είχα αυτοκίνητο για 2 μήνες που έκανε να έρθει το καινούργιο και τελικά κατάφερα και το πούλησα €1.000 πιο πάνω από την τιμή ανταλλαγής. Η συμφωνία ήταν την ημερα παραλαβής να πάω το αυτοκίνητο ή τα χρήματα.
-
Τα αγοράζουν. Εννοείται αν βρεις αξιόπιστο αγοραστή ιδιώτη θα πάρεις καλύτερη τιμή. Οι αντιπρόσωποι τα αγοράζουν πελεκιμενα αλλά με ασφάλεια που παρέχει ο έμπορος.
Αν μιλάμε για αμάξι αξίας 3-4 χιλιάδων καλύτερα σε ιδιώτη. Αν μιλάμε για πανω από 9000 καλύτερα σε αντιπροσωπεία. Που θα βρεις άνθρωπο να σου δώσει τόσα λεφτά χέρι χέρι και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με την αγοραπωλησία φορολογικά.
-
Αν μιλάμε για πανω από 9000 καλύτερα σε αντιπροσωπεία. Που θα βρεις άνθρωπο να σου δώσει τόσα λεφτά χέρι χέρι και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με την αγοραπωλησία φορολογικά.
Δεν υπάρχει θέμα φορολογικά. Εγώ πούλησα την 116 στα €16.500, δεν είχα κάποιο θέμα ή πρόβλημα. Και έχω πουλήσει και πιο ακριβά αυτοκίνητα σε ιδιώτη.
-
Έχω αφήσει αμάξι δύο φορές σε αντιπροσωπεία για να πάρω καινούργιο και όμως αμφότερες είχα την τύχη να μου το αγοράσουν σε καλύτερη τιμή από ότι το αγόραζαν ιδιώτες. Μάλιστα και τις δύο φορές δεν είχε σχέση η μάρκα του παλιού με το καινούργιο. Άφησα Astra για να πάρω Corolla και Corolla για να πάρω Octavia. Δεν ξέρεις που θα πέσεις. Θέλει έρευνα και υπομονή.
-
Τα χρήματα τα οποία σας έδινε για την ανταλλαγή ήταν σαν προσθήκη στην προκαταβολή για την αγορα ή τα πέρνατε στο χέρι (τράπεζα)
-
thanasis82 wrote:
βγηκε στα 21 χιλιαρικα
Στο ford connect εκτος απο τον εξοπλισμο ο οποίος φαίνεται στη σελίδα της Ford κάνανε κάποιο άλλο δώρο; πχ κλιματισμό, park asist-lane assist;
Γενικα οι εξοπλισμοί που φαίνονται στη διαμορφωση αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή υπάρχουν προσθήκες;
στην ουσια η εκδοση connected ειναι η παλια η titanium
εχουν προσθεσει το comfort pack
με αυτοματο διζωνικο συστημα κλιματισμου
συστημα κλειδωματος χωρις κλειδι και ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεφτες
αυτοματους προβολεις και αυτοματους υαλοκαθαριστηρες με αισθητηρα βροχης και αυτοματο εσωτερικο φωτοχρωματικο καθρεφτη
μου εκοψαν αλλα 200 ευρω στην προκαταβολη οταν εδωσα σε σχεση με την αρχικη προσφορα(αντιπροσωπεια Θεσσαλονικη), φτανοντας την τιμη που ειχα παρει απο Αθηνα
-
Άμα σου έκοψαν 200€ οι στραβομούτσουνοι στην εδώ αντιπροσωπεία φίλε μου μάλλον ήταν γραπτό σου να πάρεις Ford. Καλορίζικο καλοταξιδο να είναι με πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα!
ΥΓ: Πρόσεχε το σέρβις τους ανατολικά γιατί δεν ακούγονται τα καλύτερα...
-
ευχαριστω πολυ φιλε
μου αρεσε συνολικα και σαν πατημα, σαν χωρους, σαν οδηγικη συμπεριφορα και ηταν ευκολη επιλογη
εκτος Θεσσαλονικης ειμαι, καλυτερη τιμη πηρα απλα απο εκει, το σερβις αλλου λογικα
-
Τα χρήματα τα οποία σας έδινε για την ανταλλαγή ήταν σαν προσθήκη στην προκαταβολή για την αγορα ή τα πέρνατε στο χέρι (τράπεζα)
Ποτέ στο χέρι. Ή προκαταβολή, ή στις δικές μου περιπτώσεις ώς εξόφληση.
-
ενταξει πατημα και οδικη ειναι μαζι με το σιβικ κορυφη. Χώρους για επιβάτες έχει καλους, για αποσκευες με παραχωρήσεις.
Ποια εκδοση είπαμε πήρες και μοντέλο? ετοιμοπαράδοτο ή παραγγελία? καλοτάξιδο!!
Αυτο με τους στραβομούτσουνους ...ποσο σωστο στην εδω αντιπροσωπεία!
Καταφεραν να μου τσιτώσουν τα νευρα μεχρι και από τηλεφωνο, όταν μετά από κάμποση ανταλλαγή email και αφου δεν εβγαζα ακρη με τα ανακόλουθα που εγραφαν, ρωτούσα κατι και η απαντηση τους μου δημιουργούσε περισσότερες απορίες , στο τηλέφωνο ο μπροστά δεξιά πωλητής μου την είπε κιόλας , 'εδω δεν ξερετε ποιο αμάξι θέλετε!!!' , άκουσε τα σχολιανά του βέβαια και καλμαρε...
Ford Focus MK4