-
Και μερικές φώτο
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Πολύ όμορφο και το άσπρο! Καλοτάξιδο φίλε!
-
Ο χρήστης dimitriscsd έγραψε:
Πολύ όμορφο και το άσπρο! Καλοτάξιδο φίλε!Ευχαριστώ. Καλά χιλιόμετρα να έχουμε.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Εξαιρετικο το άσπρο!Αυτό κ το μπλε /γαλάζιο που βγάζει στο προσπέκτους...
Dimitriscsd είχα επιλέξει το 180 st Line με σχεδόν όλο τον κατάλογο του πλην κάτι 'ψιλουλια'...
Μάλλον πάω σε suv με υποψήφια το xtrail ,ds 7 crossback κ ίσως το tiguan r line
.Μαζί με το focus από την πιο κάτω κατηγορία παίζει το kia proceed 1.6 204hp -
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Εξαιρετικο το άσπρο!Αυτό κ το μπλε /γαλάζιο που βγάζει στο προσπέκτους...
Dimitriscsd είχα επιλέξει το 180 st Line με σχεδόν όλο τον κατάλογο του πλην κάτι 'ψιλουλια'...
Μάλλον πάω σε suv με υποψήφια το xtrail ,ds 7 crossback κ ίσως το tiguan r line
.Μαζί με το focus από την πιο κάτω κατηγορία παίζει το kia proceed 1.6 204hpΚατάλαβα, και εγώ παρόμοια επιλογή έκανα με το Focus! Μάλλον έχεις συγκεκριμένους λόγους που θέλεις SUV, δεκτό!
Από αυτά που είπες λατρεύω το X Trail με 4κίνηση (suv 2κίνητο το θεωρώ τελείως άκυρο) αλλα δυστυχώς βγαίνει μόνο πετρέλαιο και έχει απαρχαιωμένο infotainment... Τα άλλα 2 μου είναι αδιάφορα.
Σου προτείνω να κοιτάξεις και το Honda CRV Elegance το οποίο το δοκίμασα και είναι φοβερό αμάξι. Θα το επέλεγα αν δικαιολογούσα SUV αντί για wagon. H καλύτερη έκδοση έχει ακόμα καλύτερο εξοπλισμό αλλά περνάει τα 40 χιλιάρικα...
-
Πολύ όμορφα αυτοκίνητα και τα 2!
Να τα χαίρεστε παιδιά! -
Dimitriscsd προέρχομαι από ένα scirocco του 2014 κ ένα ,glof gti επίσης του 2014.Αυτα υπάρχουν στην οικογένεια.Το ένα δόθηκε ως πώληση σε δικό μου άτομο .Η σκέψη για suv είναι 1ον ότι κ τα 2 που ανέφερα πραγματικά τα λυπομουν στην Αθήνα με τους 'εξαιρετικούς ' δρόμους που είχαμε... Συν ότι πια οι ανάγκες μεγαλώνουν λίγο.Το xtrail εξαιρετικο κ ήταν όνειρο μου όταν το πέτυχα πέρυσι 2-3φορες στο δρόμο.Αλλα όντως η ελληνική εισαγωγική είναι ξεφτίλα έτσι όπως το φέρνει κ όχι με το new a-ivi . ειδικά στην έκδοση tekna είναι υπερπλήρες.Το ds7 το οδηγήσα κ ομολογώ έμεινα έκπληκτος από άνεση,κύλιση , ανάρτηση .Για infotainment δεν λέω κάτι γτ όντως είναι πολύ μπροστά...
Θα δούμε γενικότερα γιατί ακόμα το ψάχνω..Έχω ακόμα ένα 2μηνο ψάξιμο κ απόφαση.Για την ώρα σορταρω τη λίστα. -
Dimitriscsd προέρχομαι από ένα scirocco του 2014 κ ένα ,glof gti επίσης του 2014.Αυτα υπάρχουν στην οικογένεια.Το ένα δόθηκε ως πώληση σε δικό μου άτομο .Η σκέψη για suv είναι 1ον ότι κ τα 2 που ανέφερα πραγματικά τα λυπομουν στην Αθήνα με τους 'εξαιρετικούς ' δρόμους που είχαμε... Συν ότι πια οι ανάγκες μεγαλώνουν λίγο.Το xtrail εξαιρετικο κ ήταν όνειρο μου όταν το πέτυχα πέρυσι 2-3φορες στο δρόμο.Αλλα όντως η ελληνική εισαγωγική είναι ξεφτίλα έτσι όπως το φέρνει κ όχι με το new a-ivi . ειδικά στην έκδοση tekna είναι υπερπλήρες.Το ds7 το οδηγήσα κ ομολογώ έμεινα έκπληκτος από άνεση,κύλιση , ανάρτηση .Για infotainment δεν λέω κάτι γτ όντως είναι πολύ μπροστά...
Θα δούμε γενικότερα γιατί ακόμα το ψάχνω..Έχω ακόμα ένα 2μηνο ψάξιμο κ απόφαση.Για την ώρα σορταρω τη λίστα.To focus active το σκέφτηκες καθόλου; Ειδικά σε wagon μιλάμε για μεγαλύτερους χώρους από πολλά SUV!
-
Είμαι στο να πάω να το δω....
-
Βρήκα κ την προσφορά παραγγελία: ford focus 1.5/182 5θυρο d island blue φουλ έξτρα 28.318 τιμή (χωρίς να έχουμε περάσει τυχόν έκπτωση).
-
Βρήκα κ την προσφορά παραγγελία: ford focus 1.5/182 5θυρο d island blue φουλ έξτρα 28.318 τιμή (χωρίς να έχουμε περάσει τυχόν έκπτωση).Όταν λες φουλ έξτρα, έβαλες τα πάντα; Ηλιοροφή, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, κατευθυνόμενα led κτλ και βγήκε μόνο τόσο;
Έχεις λίστα των έξτρα;
Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι η προ φόρων τιμή αυτή;
-
Μάλλον πάω σε suv με υποψήφια το xtrail ,ds 7 crossback κ ίσως το tiguan r lineΕαν οικονομικά σε παίρνει, δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και συζήτησης μεταξύ αυτών (και των περισσότερων SUV)...DS7, ειναι τόσο εύκολη η επιλογή!! Το μόνο άλλο που υπάρχει μετά είναι Jaguar/Range Rover.
Βρήκα κ την προσφορά παραγγελία: ford focus 1.5/182 5θυρο d island blue φουλ έξτρα 28.318 τιμή (χωρίς να έχουμε περάσει τυχόν έκπτωση).
Μάλλον δεν είναι φουλ έξτρα πραγματικά (φουλ έξτρα σημαίνει ΟΛΑ τα διαθέσιμα έξτρα)...γιατί ξεπερνάει κατά πολύ τις €30.000.
-
Φουλ έξτρα!Από τα 22 διαθέσιμα έχει τα 19/20.δεν έχει κοτσαδορο κ ένα σύστημα που δεν μπαίνει λόγω ύπαρξη; Αλλού.κ ανάρτηση κ 18αρες ξkatana
-
Αυτά του είχα βάλει:
Χρώμα: Desert Island Blue 937 €
Επένδυση: Δέρμα/ύφασμα - Foundry Ebony 449 €
Marketing Design Wheel Pack #5 1.960 €
Πανοραμική Ηλιοροφή 1.100 €
Marketing Family Pack #1 416 €
Ice Feature Pack 48 330 €
Marketing Comfort Pack #1 376 €
Πακέτο καπνιστή με αναπτήρα και τασάκι 7 €
Marketing Technology Pack #1 897 €
Parking Pack #1 354 €
Marketing Winter Pack #1 560 €
Performance Suspension 1.461 €
Head Up Display 265 €
BLIS - Σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου 524 €
Ασύρματη φόρτιση
Συνο έξτρα 9.760 -
Μόνο που αυτές οι τιμές είναι ΛΤΠΦ!!
Οπότε μήπως τα €28.000 είναι ΛΤΠΦ όπως είπε και ο Δημήτρης?
-
Δυστυχώς πρόκειται για τιμές χωρίς ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης. Την ίδια ξενέρα έφαγα και εγώ και αναγκάστηκα να βγάλω τα δευτερεύοντα από αυτά.
Με αυτή την προ φόρων τιμή εκτοξέυεσαι αρκετά πάνω απο 40 χιλιάδες σε τελική.
Από αυτά που έχεις γράψει δεν έχω βάλει:
- Tο BLIS λόγω αρκετά καλή ορατότητας ακόμα και στο Wagon
- την ρυθμίζόμενη ανάρτηση λόγω του ότι η στάνταρ είναι φοβερή με τους πολλαπλούς και θεώρησα ότι η μικρή βελτίωση δεν αξίζει 1800 ευρώ
- Tην ηλιοροφή που όσο όμορφη και να είναι θεωρώ ότι για Ελλάδα ζεσταίνει και θέτει θέμα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνων
- Tα δερμάτινα καθίσματα, που είναι ουσιαστηκά ημι-δερμάτινα με ηλεκτρικό χειρισμό, ενώ τα δικά μου είναι υφασμάτινα με χειροκίνητο χειρισμό.
- Όσο για το ICE έβαλα το 49 που έχει και DAB radio. (Λίγο παραπάνω κόστος)
Επίσης το δικό μου μπλέ χρώμα κόστισε κάπου στα 500 αντί για τα 900 του σπέσιαλ και θεωρώ ότι του ταιρίαζει και περισσότερο!
Στόχος μου ήταν να μη περάσω το σκαλί των 25χιλ προ φόρων και το κατάφερα με περίπου 24700
-
Θα το ρωτήσω στον πωλητή της Βελμαρ όταν πάω για το active και θα σας πω..
-
Σίγουρα είναι ΛΤΠΦ, είναι ακριβώς ίδιες με τον online διαμορφωτή...για αυτό και βγήκε τόσο χαμηλή η τιμή! Είναι η βλακεία της Ford να δίνει τέτοιες τιμές (και καλά για να δείξει ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι ακριβά, οι φόροι φταίνε...αχαχαχα!...μεγάλος λάθος της). Επίσης,ήταν πιο εύκολο να το υλοποιήσουν.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σίγουρα είναι ΛΤΠΦ, είναι ακριβώς ίδιες με τον online διαμορφωτή...για αυτό και βγήκε τόσο χαμηλή η τιμή! Είναι η βλακεία της Ford να δίνει τέτοιες τιμές (και καλά για να δείξει ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι ακριβά, οι φόροι φταίνε...αχαχαχα!...μεγάλος λάθος της). Επίσης,ήταν πιο εύκολο να το υλοποιήσουν.Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Είναι απλά απαράδεκτο αυτό που κάνει η Ford και αγγίζει τα όρια της παραπλάνησης...
-
Γιατί παραπλάνηση; στον τιμοκατάλογο έχει τιμή προ φόρων και τιμή μετά φόρων. Με ένα στοιχειώδες ψάξιμο για τις μπάντες φορολόγησης, σε 5 λεπτά, όποιος έχει τελειώσει δημοτικό καταλαβαίνει τι γίνεται.
Παραπλάνηση θα ήταν αν δεν είχε ο τιμοκατάλογος και τις 2 τιμές...
Ford Focus MK4