-
Με ενδιαφερει για το ΜΚ4. Γενικα τα προηγουμενα δεν ειχαν και την καλυτερη φημη σε αυτον τον τομεα, αλλα για το μκ4 λενε σιγουρα καλυτερα λογια. Οποτε ΜΚ4 vs golf.
-
Με ενδιαφερει για το ΜΚ4. Γενικα τα προηγουμενα δεν ειχαν και την καλυτερη φημη σε αυτον τον τομεα, αλλα για το μκ4 λενε σιγουρα καλυτερα λογια. Οποτε ΜΚ4 vs golf.
Ψάξε και σε reviews του ξένου τύπου για τέτοιες απόψεις. Πχ εδώ
-
Να σας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου.
Πρώτη Φλεβάρη έκανα τη παραγγελία μου. Focus Active η τελική επιλογή. Δεν επέλεξα από ετοιμοπαράδοτα ή έστω αυτά που είχαν κατεύθυνση για Ελλάδα ήδη καθώς ήθελα τον εργοστασιακό συναγερμό.
Η τελευταία ενημέρωση που είχα είναι ότι θα κατασκευαστεί Ιούλιο καθώς πάει πίσω η παραγωγή των mild hybrid. Άρα μιλάμε για μια καθυστέρηση μέχρι και την παραλαβή τουλάχιστον 7 μηνών (πιστεύω θα πάει ακόμα παραπάνω).
Ζορίστηκα λίγο είναι η αλήθεια αλλά αφού έχω αυτοκίνητο σκέφτομαι να το περιμένω. Το χαμηλό επιτόκιο της FMH μου επιτρέπει να πάρω ένα καλύτερο αυτοκίνητο για το budget μου σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι. Το χαμηλό επιτόκιο ζητά και 40% προκαταβολή και από την άλλη μέρος των τόκων που γλιτώνεις αφού δώσεις το 40% μπροστά είναι ενσωματωμένο στην αρχική τιμή δες πόσο κοστίζει πχ το Λεόν. Το φοκους που είναι ίσως μοναδικό δείγμα μοντέλου που εδώ και 3 χρόνια που κυκλοφορεί η τιμή του διαρκώς ανεβαίνει αντί να πέφτει με την πάροδο του χρόνου! Στον τελευταίο τιμοκατάλογο υπάρχουν εκδόσεις που έχουν πάρει +700 ευρώ πάνω! Και επειδή το παρακολουθώ αυτό συμβαίνει εδώ και πάνω από ένα χρόνο τσιμπά διαρκώς 100 , 200 ευρώ από δίμηνο σε δίμηνο. Φυσικά αυτό το δικαιολογούν εν μέρει με προσθήκες εξοπλισμού που διαφημίζουν αποκρύπτοντας όμως αφαιρέσεις εξοπλισμού που τις μαθαίνεις μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις ....
-
Μου έβγαλε ενημέρωση sync 3 και των χαρτών. Για χάρτες δεν με νοιάζει γιατί χρησιμοποιώ κυρίως Goggle maps αλλά για το sync 3 γνωρίζει κανείς εάν φέρνει κάτι νέο ?
-
Όλες οι ενημερώσεις βελτιστοποιούν το σύστημα και διορθώνουν προβλήματα. Εάν δεν έχεις κάνει ποτέ ενημέρωση, λογικά η μεγαλύτερη αλλαγή που θα δεις θα είναι το καινούριο περιβάλλον της έκδοσης 3.4
-
Όλες οι ενημερώσεις βελτιστοποιούν το σύστημα και διορθώνουν προβλήματα. Εάν δεν έχεις κάνει ποτέ ενημέρωση, λογικά η μεγαλύτερη αλλαγή που θα δεις θα είναι το καινούριο περιβάλλον της έκδοσης 3.4
Το έχω κάνει αυτό. Έβγαλε νέα. Την έχει κάνει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
-
Μπες εδώ να διαβάσεις λεπτομέρειες για όλες τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν. Έχει νήμα για κάθε έκδοση που κυκλοφορεί, ακόμα και πριν να γίνει διαθέσιμη μέσω της σελίδας της ford.
-
Sync 2 και τα μυαλά στα κάγκελα. Μηδέν αναβαθμίσεις από τη μέρα που το πήρα. Ε άμα βγεί κάτι τέλειο από την αρχή...
-
Μπορείς και εσύ αν θέλεις να αλλάξεις το hardware χωρίς απαγορευτικό κόστος και να βάλεις την τελευταία έκδοση. Βέβαια μάλλον δε θα σε απασχολεί!
Υπάρχουν φυσικά και android λύσεις.
Ένα θετικό του sync 2 είναι ότι εύκολα μπορεί να modαριστεί να παίζει και βίντεο!
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Syn3 Updater για αναβαθμίσεις του Sync ??
-
Ένα θετικό του sync 2 είναι ότι εύκολα μπορεί να modαριστεί να παίζει και βίντεο!
Μόνο κάτι ρώσσους είχα βρει όταν το έψαχνα και δεν έβγαλα άκρη, έχεις κάποιο λινκ;
-
Μπορείς και εσύ αν θέλεις να αλλάξεις το hardware χωρίς απαγορευτικό κόστος και να βάλεις την τελευταία έκδοση. Βέβαια μάλλον δε θα σε απασχολεί!
Υπάρχουν φυσικά και android λύσεις.
Ναι το έχουμε ξανασυζητησει νομίζω, η αλήθεια είναι ότι δε τρελαίνομαι αλλά δε ξέρω και τι άλλο χάνω σε σχέση με το sync 3 πέρα του gps.
Αυτό που δε θα με χάλαγε είναι το logo ford performance σε σχέση με το μπλε οβάλ όταν το ανάβω. Με forscan μου είχες πει ότι αλλάζει. Αν ανέβεις από τα μέρη μας ποτέ θα σε αγγαρεψω!
-
Μου έβγαλε και εμένα σήμερα την 20351 στο επίσημο site. Τα σχόλια στο cyanlabs για την συγκεκριμένη έκδοση είναι αρκετά θετικά και διορθώνει και το πρόβλημα που το κουμπί >> στο ταμπλό περνούσε 2 τραγούδια αντί για 1. Επίσης πολλοί αναφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα σε όλο το σύστημα...
Θα το περάσω μόλις βρω χρόνο.
-
Καλημέρα,
έχει κάποιος εμπειρία από το remap της RICA στο Focus mk4 για τον diesel κινητήρα ecoblue 1.5 των 120 hp ??
Ευχαριστώ.
-
Περπάταγα σήμερα στο δρόμο και είδα ένα άσπρο Ford Active, πραγματικά εντυπωσιακό.... άμα δεν είχα θέμα με πορτ μπαγκαζ λόγω παιδιών πήγαινα αύριο κιόλας και το έκλεινα. Από τις ελάχιστες φορές που γυρίζω στο δρόμο να δω αμάξι...
-
Γιατί δε κοιτάς το wagon; Έχει φοβερούς χώρους.
-
Σήμερα επιστράφηκε και η προκαταβολή μετά από σχετικό κυνήγι
Για την Ιστορία και μόνο , τελικά αγόρασα και περιμένω ένα Mazda cx-30 που λογικά θα το έχω την άλλη εβδομάδα
Την καταγγελία δε θα την κάνω τελικά λόγω ενός οικογενειακού απρόοπτου που μου πήρε όλο το χρόνο
Καλή υπομονή και καλώς να παραλάβετε γρήγορα τα αμάξια σας
-
Όμορφη επιλογή. Καλοταξιδο και καλότυχο!
-
Έβγαλε και η mountune το δικό τις προγραμματάκι για το 1.5 ecoboost.
https://www.mountunestore.com/collections/mk4-focus-1-5/products/m200-upgrade
Όχι το μεγαλύτερο νούμερο που έχει υποσχεθεί εταιρία για το συγκεκριμένο μοτέρ, όμως η mountune έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε Ford και μάλλον ξέρουν τι κάνουν!
-
Έβγαλε και η mountune το δικό τις προγραμματάκι για το 1.5 ecoboost.
https://www.mountunestore.com/collections/mk4-focus-1-5/products/m200-upgrade
Όχι το μεγαλύτερο νούμερο που έχει υποσχεθεί εταιρία για το συγκεκριμένο μοτέρ, όμως η mountune έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε Ford και μάλλον ξέρουν τι κάνουν!
Μια χαρά, καλή κίνηση από mountune. Πάντα η εταιρία αυτή είναι φιδωλή στα claims της. Θεωρείται η πιο αξιόπιστη απο τους βελτιωτές Ford. Κρίμα όμως που χάνεις την εγγύηση ενώ παλιότερα τη διατηρούσες επιλέγοντας προιόντα τους μέσω και του επίσημου καναλιού της Ford.
Ford Focus MK4