-
καλημέρα σε όλους,
θα ήθελα τη βοήθεια σας για αγορά 7θέσιου αυτοκινήτου. με ενδιαφέρει ιεραρχικά:
η καλή οδηγική συμπεριφορά (απορρόφηση κραδασμών)
αξιοπιστία σε βάθος χρόνου
οι χώροι κυρίως στη 2 κ 3 σειρά καθισμάτων
οικονομία καυσίμουέχω κατά νου το skoda kodiaq το οποίο ήταν 1η μου επιλογή αλλά μάλλον απορρίπτεται λόγω μεγάλου χρόνου παράδοσης
το nissan xtrail το οποίο μου αρέσει εμφανισιακά αλλά από χώρους δε με εντυπωσίασε
το vw touran το οποίο χρησιμοποιούσα από συγγενικό μου πρόσωπο - 12ετιας - και γενικώς καλύπτει τις ανάγκες μου απλά δε με ικανοποιεί αισθητικάκάθε σχόλιο, πρόταση κυρίως από ιδια εμπειρία θα την εκτιμούσα.
-
καλημέρα σε όλους,
οικονομία καυσίμουέχω κατά νου το skoda kodiaq το οποίο ήταν 1η μου επιλογή αλλά μάλλον απορρίπτεται λόγω μεγάλου χρόνου παράδοσης
το nissan xtrail το οποίο μου αρέσει εμφανισιακά αλλά από χώρους δε με εντυπωσίασε
το vw touran το οποίο χρησιμοποιούσα από συγγενικό μου πρόσωπο - 12ετιας - και γενικώς καλύπτει τις ανάγκες μου απλά δε με ικανοποιεί αισθητικάκάθε σχόλιο, πρόταση κυρίως από ιδια εμπειρία θα την εκτιμούσα.
-
καλημέρα σε όλους,
-
Καλημερα, ο κουμπαρος μου με μεγαλη οικογενεια ( πολυτεκνος) αφου τα δοκιμασε ολα... Fiat, Seat, Skoda,... κατεληξε στο Vito Long ( απο γερμανια με 100.000 χλμ diesel 12.000e !!!) SUPPPPPEEEEERRRRRRRR!!!!
-
προτιμώ κάτι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις προς το παρόν
-
Citroen C4 grand Picasso
-
από kostasSC » 11 Οκτ 2017 08:41
Citroen C4 grand Picasso
σε σχέση με το touran μου φάνηκε μικρότερο σε χώρους και να υπολείπεται σε ποιότητα κατασκευής
προφανώς προτείνεις το 1,6 diesel; -
ford S MAX μήπως?
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
ford S MAX μήπως?Η καλύτερη επιλογή αν δεν θέλει κάποιος σώνει και ντε SUV.
-
με τη ford έχω μπερδευτεί
c max, s max ή galaxy. ποιο από αυτά είναι 7θέσιο; επίσης έχω την εντύπωση ότι είναι πιο ακριβά.
τα αξιολογείτε ως τα πλέον αξιόπιστα; -
Όλα υπάρχουν και ως επταθέσια. Το κάθε ένα είναι απλά μεγαλύτερο από το προηγούμενο (C
-
θα τα κοιτάξω. βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν στις εκθέσεις τα 7θέσια ώστε να έχω καλύτερη εικόνα του εσωτερικού που με ενδιαφέρει. ποια έκδοση εξοπλισμού κ κυβισμού προτείνεις;
επίσης από τα 3 προτείνεις ως το s με την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά;
το galaxy νομίζω είναι το πιο ακριβό και μάλλον εκτός budget. -
Εάν θές μικρό σχετικά σε μέγεθος υπάρχει και το Ford Grand C-MAX που είναι 7θέσιο. Υπάρχει και η BMW Gran-Tourer.
-
για skoda kodiaq, nissan xtrail, vw touran κανένα σχόλιο;
καμιά προτεινόμενη έκδοση των προαναφερθέντων; -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
για skoda kodiaq, nissan xtrail, vw touran κανένα σχόλιο;
καμιά προτεινόμενη έκδοση των προαναφερθέντων;Εγώ Kodiaq θα σου έλεγα αλλά είπες απορρίπτεται μάλλον
-
το απορρίπτω λόγω χρόνου παράδοσης. αν το αποδεχτώ ποια έκδοση προτείνεις;
-
το απορρίπτω λόγω χρόνου παράδοσης. αν το αποδεχτώ ποια έκδοση προτείνεις;Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 2000 κυβικά, σίγουρα η vfm έκδοση είναι η δίλιτρη ambition 4x2, αυτόματο Πετρέλαιο.
Αν δεν κανείς πολλά χιλιόμετρα και δεν βγαινεις off-road, η πρώτη έκδοση είναι more than enough και στα 22.800, extreme vfm.
Τέλος θα πρότεινα την έκδοση με τα 150 άλογα + 4χ4 αν σου αρέσουν οι off-road διαδρομές.
-
θα τα κοιτάξω. βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν στις εκθέσεις τα 7θέσια ώστε να έχω καλύτερη εικόνα του εσωτερικού που με ενδιαφέρει. ποια έκδοση εξοπλισμού κ κυβισμού προτείνεις;
επίσης από τα 3 προτείνεις ως το s με την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά;
το galaxy νομίζω είναι το πιο ακριβό και μάλλον εκτός budget.To S είναι μάλλον το πιο καλοστημένο. Το Galaxy είναι μίνι-λεωφορείο.
Οι εκδόσεις εξαρτώνται από τα θέλω σου και το budget. Πάντως επειδή είναι βαριά και θα φορτώνονται ακόμα περισσότερο, καλύτερα το πιο δυνατό που μπορείς. -
fiat freemont μτχ; καμία γνώμη;
-
με τη ford έχω μπερδευτεί
c max, s max ή galaxy. ποιο από αυτά είναι 7θέσιο; επίσης έχω την εντύπωση ότι είναι πιο ακριβά.
τα αξιολογείτε ως τα πλέον αξιόπιστα;Mια κι αναφέρθηκαν τα Ford σαν μια καλή εναλλακτική, δες αν ισχύουν κι αυτές οι προσφορές (το άρθρο έχει σημερινή ημερομηνία 11/10/17)
http://www.newsauto.gr/offers/nees-pros ... -655-evro/
αγορά 7θέσιου