-
καλησπερα σας!
-
καλησπερα σας!
-
καλησπερα σας!
-
Έχεις κάνει τάμα στην Παναγία της Τήνου ή έχεις υπογράψει προσύμφωνο με τους γονείς σου ότι θα πάρεις μόνο Rover; Τέλος πάντων, αφού πρέπει να υποστείς τέτοιο μαρτύριο, τουλάχιστον κάν΄το με λίγο στιλ. Μην πάρεις Rover, αλλά τα αντίστοιχα μοντέλα με τα σήματα της MG. Αν θες κάτι με λογικές διαστάσεις και παιχνιδιάρικο στην οδήγηση, αντί για το 25, μπορείς να δεις το MG ZR. Βρήκα ένα που φαίνεται να το σκοτώνει σε χρήματα. Ήταν η γρήγορη έκδοσή του, 1.8 με 160 ατμοσφαιρικά άλογα. Ήταν γρήγορο στις μέρες του και τα περιοδικά έλεγαν ότι έστριβε καλά κι είχε ωραία αίσθηση. Θα ήθελα όμως το πρώτο μου (και το σημερινό μου και το αυριανό μου) αμάξι να έχει ESP και πολύ φοβάμαι ότι αυτό δεν έχει. Τέλος πάντων, για ένα κομμάτι ψωμί το δίνει ο χριστιανός, δε χάνεις τίποτα να το δεις.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1980305/ -
για rover στον ΜΑΖDA ΛΟΥΡΜΠΑΣ στους Αγιους Αναργυρους......
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
καλησπερα σας! ειμαι νεος στο φορουμ ως μελος, ωστοσο εδω και 5 περιπου μηνες διαβαζω πολυ συχνα! ειμαι νεος οδηγος, βασικα δεν ειμαι οδηγος ακομα, σε λιγοτερο απο 2 μηνες ομως θα ειμαι κανονικα και με τον νομο! θα με ενδιεφερε η αγορα καποιου ροβερ, ναι το ξερω αρκετα ακυρο πλεον, αλλα ετσι μου εχει κατσει! θα ηθελα την αποψη σας για αυτο! επισης θα ηθελα να ξερω, εαν υπαρχει καποια αλλη εταιρια που θα μπορουσα να απευθυνθω, ως 'επισημος συνεργατης' της ροβερ, εφοσον εχει φυγει απο την ελλαδα, και ισως γενικα απο τον χαρτη(?) δεν ξερω, ελπιζω να με ενημερωσεται για τα παντα! ευχαριστω πολυ!ROVER?.. .ΧΑΡΑ στο κουραγιο σου αλλα εισαι νεος και τολμηρος και αυτο μετραει.
Τσεκαρισε και τον Τζιμη για σερβις-συντηρηση αν και ειδικευεται πιο πολυ στα 4χ4 για λαντ Ροβερ & ρειντζ..οπου ειναι πολυ καλος...αλλα υποθετω και στα ροβερ θαναι οκ διοτι εχει ακρες για ανταλλακτικα.
-
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! :
-
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! καλα δεν ειπα πως υποχρεωτικα θα παρω ροβερ, σλλα εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια τωρα τελευταια, μου εχουν κατσει πολυ ομορφα και θα το προτιμουσα! οταν λες τζιμης? περιοχη? γενικα η συντηρηση ενος ροβερ ειναι ακριβη ? υπαρχει καποιος στο φορουμ που να εχει ακομα ροβερ μηπως ?τζιμης νεα ερυθραια..οπως ανεβαινεις προς κηφησια, πριν τα φαναρια της νεας ερυθραιας (500 μ περιπου) στο ρευμα της καθοδου (προς αθηνα) διπλα σε ενα σινεμα ..ειναι μια ραμπα..δεν εχει βυτρινα κηφησιας αλλα εχει ταμπελα.
βρες κανα φορουμ ροβερ η εμτζι ( ελλαδα η εξωτερικο) και διαβασε τα σχετικα και ισως στις αγγελιες βρεις κατι απο τα μελη.
(κανε γκουξκλ μεμονωμενα και συνδυαστικα ROVER MG FORUM PROBLEMS MAINTENANCE REVIEWS και ελληνικα)επισης στα texnika θεματα του φορουμ μας (4Τ)κανε σερτσ με ROVER / MG ..ισως βρεις κατι και μιλα με τα παιδια που εχουν αναρτησει ειτε ανοιχτα ειτε με πμ.
Γενικα η τακτικη συντηρηση δεν ειναι ακριβη αλλα οι ζημιες ειναι τακτικες οποτε το πακετο ειναι αρκετα πανω απο το μεσο ορο...βεβαια αμα εισαι ψειρας πολλες ζημιες θα τις προλαβεις εν τη γεννεσει τους και δεν θα παει ψηλα...
-
θα με ενδιεφερε η αγορα καποιου ροβερ,Γιατί είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου μέρες που ναι? Η τιμωρία αυτή παραείναι μεγάλη...
-
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! καλα δεν ειπα πως υποχρεωτικα θα παρω ροβερ, σλλα εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια τωρα τελευταια, μου εχουν κατσει πολυ ομορφα και θα το προτιμουσα! οταν λες τζιμης? περιοχη? γενικα η συντηρηση ενος ροβερ ειναι ακριβη ? υπαρχει καποιος στο φορουμ που να εχει ακομα ροβερ μηπως ?Rover 45, μοντέλο 2000.Ένα αυτοκίνητο, που, ακόμα και σήμερα, το θεωρώ πολύ όμορφο, αρχοντικό και γρήγορο( για απλό μικρομεσαίο), αλλα αν ήξερες ποσες φορές ήθελα να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θαλασσα!!Παρα πολλά προβλήματα το ρημάδι.Για μενα, άστο καλύτερα...για MG δεν έχω ιδεα βέβαια.
-
Τη μια και μοναδικη φορα που επεσε στα χερια μου rover μου φανηκε χειροτερο και απο το dacia που ειχα οταν ημουν στην ηλικια σου. Παρε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο!
-
Τη μια και μοναδικη φορα που επεσε στα χερια μου rover μου φανηκε χειροτερο και απο το dacia που ειχα οταν ημουν στην ηλικια σου. Παρε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο!
-
η αληθεια ειναι αυτοκινητου!
-
Δε μας ειπες ομως ποιο ροβερ θες και γιατι. Γιατι υπαρχουν καποια που μπορεις να παρεις απλα για να βγαζεις γουστα οπως το 200αρι καμπριο μιας και τοσο φθηνο καμπριο με τετοιον εξοπλισμο δεν βρισκεις η το 620ti για γκαζια γιατι επισης κατι τετοιο δεν βρισκεις σε τετοιες τιμες.
Αν μιλας για τα υπολοιπα και απλα θες ενα μεταφορικο μεσο τοτε αστο καλυτερα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
για rover στον ΜΑΖDA ΛΟΥΡΜΠΑΣ στους Αγιους Αναργυρους......+1
-
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! καλα δεν ειπα πως υποχρεωτικα θα παρω ροβερ, σλλα εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια τωρα τελευταια, μου εχουν κατσει πολυ ομορφα και θα το προτιμουσα! οταν λες τζιμης? περιοχη? γενικα η συντηρηση ενος ροβερ ειναι ακριβη ? υπαρχει καποιος στο φορουμ που να εχει ακομα ροβερ μηπως ? -
Φίλε άκου
Αν σ' αρέσει πάρα πολύ κάτι, πάρτο για να μην σου μείνει τραύμα . Τα Ρόβερ (γενικώς ομιλώντας) πλέον είναι πάμφθηνα, δεν θα δώσεις και ένα τσουβάλι ευρώ. Αλλά να ξέρεις ότι βγάζουν ζημιές, με πιο ακριβή, μπελαλίδικη και καθηλωτική την διαβόητη φλάντζα κυλινδροκεφαλής στους κινητήρες σειράς Κ, η οποία παραδίδει πνεύμα σε χρόνο μηδέν, σε ακινητοποιεί σχεδόν επί τόπου, και θέλει κανά χιλιάρικο για να επανέλθει.
Άμα είναι να πάρεις ένα αυτοκίνητο απλά για την καθημερινή λάντζα, μακρυά από Ρόβερ, ότι και να σου τάζουνε.
Η συντήρησή του είναι σχετικά ακριβή, για τα δεδομένα του αρχικού του κόστους. Υπάρχουν λύσεις για να ρίξεις τα κοστολόγια (μετάχειρα, άφτερ ανταλλακτικά, ή εισαγωγή από ιμπέι), αλλά γενικά τσιμπάνε.
Τα MG είναι Ρόβερ με άλλο όνομα, μερικές αεροτομές και σηματάκια παραπάνω, πιο κυμπάρικα, και ενίοτε με ακόμη πιο συχνή στο άλλαγμα φλάντζα. -
αρχισα να τα σκεφτομαι ,
-
φιλε μου προσεχε γιατι το φθηνο ροβερ μπορει να σου βγει αρκετα ακριβο στην πραξη... για ανοιχτα αυτης της κατηγοριας κοιταξε και για 306 ή megane.
-
παιδες στο car.gr
Rover Forum