-
Αγαπητοί,
Τα φώτα σας,
Κοιτάω τον τελευταίο καιρό για αγορά καινούργιου αυτοκινητου, λόγω έλευσης παιδιού. Απαραίτητοι οι μεγάλοι χώροι. Τα Sedan σαν κοψιά δεν μου αρέσουν, οπότε εχω πάρει απόφαση για SW αντι για Hatch. Diesel λόγω χιλιομέτρων (+20κ).
Προς το παρόν Είμαι ανάμεσα σε:
Opel Astra Sports Tourer, Skoda Octavia Combi.
Υπάρχουν άλλες προτάσεις? Η βοήθεια σας καλοδεχούμενη!
(Max budget 25k... Αν ειχα παραπάω θα έπαιρα το V60 cross και θα οδηγούσα ολη μέρα... )
-
Αγαπητοί,
Τα φώτα σας,
Κοιτάω τον τελευταίο καιρό για αγορά καινούργιου αυτοκινητου, λόγω έλευσης παιδιού. Απαραίτητοι οι μεγάλοι χώροι. Τα Sedan σαν κοψιά δεν μου αρέσουν, οπότε εχω πάρει απόφαση για SW αντι για Hatch. Diesel λόγω χιλιομέτρων (+20κ).
(Max budget 25k... Αν ειχα παραπάω θα έπαιρα το V60 cross και θα οδηγούσα ολη μέρα... )
-
Αγαπητοί,
Τα φώτα σας,
-
Τα golf/Passat variant ποσο βγαίνουν;
Παντως με δεδομένη την αβεβαιότητα μεταχείρισης του ντιζελ ,η επιλογή μου θα ήταν το v60 σε βενζίνη(που σου αρεσει κιολας ). στα 24300 έπαιζε προςφορα πριν λιγο καιρό. -
Τα golf passat θα είναι συμβιβασμός από άποψη χώρου αποσκευών σε σχέση με την Octavia ( βασικά όλα θα είναι συμβιβασμός σε αυτόν τον τομέα )
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
To octavia combi στην έκδοση style είναι η πιο τίμια επιλογή. (610 λίτρα χώρου, f/l στα 25.000)
Έαν απεχθάνεσαι το vw group σαν εμένα μπορείς να δεις το Honda Civic tourer στα 22500 (έαν έχουμε μείνει ακόμη διαθέσιμα,624lt χώρος αποσκευών , καλύτερος κινήτηρας, χειρότερο infotainment χωρίς Apple Carplay.
Ένα κάνεις την υπέρβαση στα 27500 θα βρεις το CRV στην έκδοση comfort (590 lt αλλά ιδανικό για καρότσια και λοιπά ενώ έαν κάνετε και δυο παιδιά χωρά και την πεθερά ανάμεσα.
Πάρε diesel euro6 σε κάθε περίπτωση με όσο τον δυνατόν χαμηλότερα CO2 θεωρητικά (κόψε οτιδήποτε πάνω από 120 καθώς σε πραγματικές συνθήκες ενδεχομένως να πέσει βαρύ τσεκούρι.
-
Ουτε καν θα σκεφτόμουν το astra. Η Octavia έχει πολυ καλές κριτικές, δύσκολα θα βρεις τεστ να λεει αρνητικά.
Επειδή κι εμείς σε λιγο θα εχουμε τη style , εχε υπόψη: 1)δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος αλλα μονο ως έξτρα, τσέκαρε αν ισχύει και στο combi αυτο
2)δεν έχει hill assist παρα μονο με αυτόματο κιβώτιοΘα εβαζα σίγουρα τους εργοστασιακούς αισθητήρες
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Και το civic καλή επιλογή όντως, το crv είναι suv όχι station.
Αυτό με τον εξοπλισμό θέλει λίγο ψάξιμο.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Και το civic καλή επιλογή όντως, το crv είναι suv όχι station.
Αυτό με τον εξοπλισμό θέλει λίγο ψάξιμο.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Ναι μεν suv το CRV αλλά είναι στημένο σαν υπερυψωμένο station ( μόνο η δικίνητη έκδοση έκδοση) και με πληθώρα χώρων
Δύσκολα θα βρεις κάποιος ,ανάλογους χώρους στα πίσω καθίσματα με μήκος μόνο 4,60 μέτρα.
Ειδικά έαν χρειαστείς να βολέψεις τρια άτομα πίσω δύσκολα θα βρεις σε αυτές τις διαστάσεις αυτοκίνητο με καλύτερη εκμεταλλευση χώρων. -
ΣΑς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Το civic δεν βλέπω να το εχει στο σιτε της η Honda αυτη τη στιγμή.
Το CRV φεξευγει στην τιμή από την βασική του έκδοση...
Για πιο λόγο ανέφερε κάποιος να ξεχάσω το AStra? O kinht;htaw me ta 136hp φαίνεται αρκετά ελκυστικός, ενώ και απο εξοπλισμό ειναι αρκετά πλούσιο (23,3κ η Dynamic)
Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει η Ovtavia μεν, αλλά ειναι οριακά μαούνα σε μήκος (4,7). Για την έκδοση, τα παραπανω που δίνει η Style (βασικά clima και το Bolero) ειναι απαραίτητα για τα +3.000 κόστους? (Στο Combi αλλάζει η ΛΤΠΦ και βγαίνει μεγάλη η διαφορά).
Να διευκρινήσω πως από θεμα χώρων σχεδόν οποιοδήποτε SW μου κάνει (ξέρω πως η Octavia εχει τους μεγαλύτερους).
Αλλες επιλογές? πχ Seat LEo SW (βγαίνει αρκετά πιο φτηνά στα 4,55 αλλά απο αξιοπιστία?). Το Tipo SW μου φαίνεται λίγο 'φτηνιάρικο' ή κάνω λάθος?
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για diesel 1.6.
-
Το civic tourer βασίζεται στο προηγούμενο μοντέλο όποτε έχουν μείνει λογικά λίγα κομμάτια και θα πρέπει να το δεις με τις αντιπροσωπείες. Θα πρέπει να υπάρχουν λίγα χρώματα
https://www.car.gr/7832596-honda-civic- ... 1-6-diesel
Eπειδή είναι μοντέλο που αλλάζει ουσιαστικά το δίνουν με μεγάλη έκπτωση 22500 από 26000 με πεντε χρόνια εγγύηση, πέντε χρόνια οδική βοήθεια + ατοκους διακανονισμούς.
Δες περισσότερα εδώ.
http://www.honda.de/cars/new/civic-tour ... esign.html
magic seats !!!
Στα 24.000 έρχεται και το υβριδικο Auris Touring Sport στην έκδοση Active. Eίναι λίγο στενάχωρο πίσω αλλά ο χώρος αποσκευών είναι εξαιρετικός.
-
Honda με τα 1000 ψηφίζω κ εγώ!
-
Θεωρω πως δεν ταιριαζει ΚΑΘΟΛΟΥ το sw σε civic!! Η εικονα μου κανει πολυ ξενη!
Υποκειμενικο βεβαια...Το Bolero δινει μαζι και τος συνδεσεις με ios-android δηλαδη free gps κυριως μεσω του κινητου... τωρα τα 3κ ειναι αρκετη διαφορα μονο εσυ μπορεις ν απαντησεις αν αξιζει... αλλοι δινουν πχ 1000+ για ηλιοροφη
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για την εμφάνιση τα έχουμε ξαναπεί. Είναι υποκειμενική. Εγώ βρισκω απίστευτα συντηρητική την εμφάνιση των vw, πόσο μάλλον των περισσότερων Skoda που τις περισσότερες φορές μοιαζουν στα δικά μου μάτια με...ακόμη παλιότερα vw! Φυσικά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την πρόοδο της εταιρίας τα τελευταία χρόνια.
Από την άλλη πλευρά η honda - με κάποιες εξαιρέσεις κ αυτή βέβαια - είναι μια από τις κορυφαίες γιαπωνέζικες εταιρίες, με αξιοπιστία κ ποιότητα. Ο diesel κινητήρας της είναι από τους κορυφαίους στην αγορά κ εμπνέει σιγουριά κ ασφάλεια.
Σίγουρη επιλογή για μένα...
Αγορα diesel Station Wagon