-
Ο χρήστης Kitsaras.D έγραψε:
Έχει προγραμμα sport σε όλες τις εκδόσεις ;
Τον ξαναρώτησα τώρα.
Ναι όλες οι εκδόσεις έχουν. Πρέπει να το επιλέξεις γιατί αυτόματα επιλέγει μόνο του το normal.Ο πωλητής του είπε ότι από Μάιο θα υπάρχουν μικρές αλλαγές σε εξοπλισμό (ζάντες κλπ) και ότι καταργείται το μπλε εσωτερικό.
ο πωλητής μου είπε για ζάντες για εσωτερικό μπλε δεν μου είπε τίποτα ούτε για οθόνες που λένε εδώ .Το μπλε μέσα ποιο λες το διάκοσμο ;ανάλογα την έκδοση αν θες το επιλέγεις δεν υπάρχει λογος να καταργηθεί .Δεν νομοζω να έκανε τόσο λαθος σε αυτά που κου είπε γιατί το αμάξι έχει ένα μήνα παράδοση τον Ιούνιο θα έρθει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στο sport αλλαζει η απόκριση του γκαζιου και γίνεται πιο σκληρό το τιμονι!
Παντως διάφορες στην δύναμη μεταξύ chr hybrid και q2 1.6 diesel δεν βρηκα και τα 2 τα ειχα 3 μερες για τεστ.
Εχω να πω δε, οτι ναι μεν το q2 εβγαζε την ροπη πιο βίαια καθως ηταν και με χειροκίνητο αλλα στις επιδόσεις ηταν τα ίδια!
Επισης ένιωθα απολαυση οποτε βρισκομουν σε κινηση με το chr και δεν είχα το 1η 2α κτλΕπίσης να μην ξεχνάμε οτι το chr ειναι 1.8 δεν ειναι και λιγα.
Να δω ποτε θα έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι αλλάζει, στην cult προφανώς καταργουν το μπλε διάκοσμο? Τον μπλε εσωτερικό φωτισμό αραγε θα τον αφήσουν?
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Τα οχήματα με αεριο δεν νου αρέσουν το δίκτυο πρατηρίων είναι μικρό έχω μάθει από γνωστούς για βλάβες ακόμα και σε εργοστασιακά
Sent from my iPhone using TapatalkΔε μας λες και εμάς τι αυτοκίνητα και τι πρόβλημα έχουν οι γνωστοί σου, γιατί έχουμε παραγγείλει και περιμένουμε;
Επαναλαμβάνω Φυσικό αέριο και όχι υγραέριο... -
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Στο sport αλλαζει η απόκριση του γκαζιου και γίνεται πιο σκληρό το τιμονι!Παντως διάφορες στην δύναμη μεταξύ chr hybrid και q2 1.6 diesel δεν βρηκα και τα 2 τα ειχα 3 μερες για τεστ.
Εχω να πω δε, οτι ναι μεν το q2 εβγαζε την ροπη πιο βίαια καθως ηταν και με χειροκίνητο αλλα στις επιδόσεις ηταν τα ίδια!
Επισης ένιωθα απολαυση οποτε βρισκομουν σε κινηση με το chr και δεν είχα το 1η 2α κτλΕπίσης να μην ξεχνάμε οτι το chr ειναι 1.8 δεν ειναι και λιγα.
Να δω ποτε θα έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι αλλάζει, στην cult προφανώς καταργουν το μπλε διάκοσμο? Τον μπλε εσωτερικό φωτισμό αραγε θα τον αφήσουν?
q2 ; Σαν τη γυναίκα μου εσυ κοιτά το a3 μου λέει πάρε το q2.Δεν μου αρέσει καθόλου από πίσω μοιάζει με το polo και 1.0tfsi 25000e; Δεν αξίζει .Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις chr .Εμενα μόνο η cult έκδοση μου αρέσει για το μπλε διάκοσμο υπάρχει άλλη κια πριν στα ίδια λεφτά με τη διχρωμία χωρίς το μπλε διάκοσμο και νε αλλες ζάντες .Η cult όμως με αυτές τις ζάντες είναι άλλο πράγμα .Εγώ αυτή τη στιγμή έχω a3 3 θυρο του 2006 ψαχνω οικονομικό αυτοκίνητο .Τα diesel τα απορρίπτω λόγω ότι δεν κάνουν για τη πόλη για χρήση μέσα στη πόλη βγάζουν βλάβες σεν λέω ότι δεν μπορεί να βγάλουν τ α υβριδικά αλλά άντε να σου βγάλει μπαταρία .Τα diesel βγάζουν μπεκ pdf αντλία πετρελαίου Κα .Επισης μεγάλο ατού τα 11 χρονια εγγύηση και από αυτά που διαβάζω από ταξί πάνω από 200000 χλμ μπορεί να έχουν θέμα .Εγω το έχω 12 και δεν έχω φτάσει τα 200000χλμ .Καλο το άτοκο και το δωρεάν service στην Audi αλλά αν πάω σε a3 νομοζω ότι παίρνω το ίδιο αμάξι .Αυτο που μου αρέσει από όλα όσα έχω δει μέχρι και kuga έχω δει από θέμα εμφάνισης εξοπλισμού και εγγυησης είναι το Chr .Aν είχε άτοκο θα το είχα παραγγείλει
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Τα οχήματα με αεριο δεν νου αρέσουν το δίκτυο πρατηρίων είναι μικρό έχω μάθει από γνωστούς για βλάβες ακόμα και σε εργοστασιακά
Sent from my iPhone using TapatalkΔε μας λες και εμάς τι αυτοκίνητα και τι πρόβλημα έχουν οι γνωστοί σου, γιατί έχουμε παραγγείλει και περιμένουμε;
Επαναλαμβάνω Φυσικό αέριο και όχι υγραέριο...τι έχεις παραγγείλει vw;
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
...
τι έχεις παραγγείλει vw;
Δεν μας απαντάς
Τι μοντέλα με εργοστασιακό φ. α. και τι προβληματα αντιμετωπίζουν οι γνωστοί σου ;
Εγώ τυγχάνει και έχω 400 γνωστούς και συνάδερφους και απ αυτούς 1 έχει Φ. Α και αυτό α3 gtronic, 4 χρόνια με πολλά χιλιόμετρα και χωρίς πρόβλημα -
Πιθανότατα μιλάει για 'εργοστασιακά' lpg που βάζουν οι αντιπροσωπείες εδώ.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Πιθανότατα μιλάει για 'εργοστασιακά' lpg που βάζουν οι αντιπροσωπείες εδώ.Άλλο lpg υγραέριο (κάτοχος με 200.000χλμ)
Άλλο cng φυσικό αέριο
Γι αυτό και η απορία μου
Χαλάμε και το παρόν νήμα.. -
...
τι έχεις παραγγείλει vw;
Δεν μας απαντάς
Τι μοντέλα με εργοστασιακό φ. α. και τι προβληματα αντιμετωπίζουν οι γνωστοί σου ;
Εγώ τυγχάνει και έχω 400 γνωστούς και συνάδερφους και απ αυτούς 1 έχει Φ. Α και αυτό α3 gtronic, 4 χρόνια με πολλά χιλιόμετρα και χωρίς πρόβλημαοχι φυσικο αεριο για γκάζι έλεγα .Αεριο δεν γνωρίζω .Το πορτοφόλι το δικό μου δεν φτάνει τόσο ψηλά
-
Πιθανότατα μιλάει για 'εργοστασιακά' lpg που βάζουν οι αντιπροσωπείες εδώ.
Άλλο lpg υγραέριο (κάτοχος με 200.000χλμ)
Άλλο cng φυσικό αέριο
Γι αυτό και η απορία μου
Χαλάμε και το παρόν νήμα..ακριβως
-
Αναμένεται το Seat Arona με φυσικό αέριο, λογικά κάτω από τα χρήματα που θες να δώσεις και με κόστος κίνησης κάτω από το μισό του υβριδικού CHR. Νομίζω ότι πρέπει να το λάβεις υπόψη σου.
Και βέβαια, υπάρχει πάντα το Α3 και το Golf με φυσικό αέριο. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αναμένεται το Seat Arona με φυσικό αέριο, λογικά κάτω από τα χρήματα που θες να δώσεις και με κόστος κίνησης κάτω από το μισό του υβριδικού CHR. Νομίζω ότι πρέπει να το λάβεις υπόψη σου.
Και βέβαια, υπάρχει πάντα το Α3 και το Golf με φυσικό αέριο.Και το leon λιγο πιο φθηνό απο το golf
Και μετά polo + ibiza -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και βέβαια, υπάρχει πάντα το Α3 και το Golf με φυσικό αέριο.εδω 22000 κάνει το a3 1000cc ποσό θα κάνει με το φυσικο αεριο ;το Arona δεν μου αρέσει .Πρατηρια βρίσκεις παντού ;
-
Κάνει γύρω στα 28. Εκεί θα πρέπει να ζυγίσεις αν για χάρη της οικονομίας (κόστος κίνησης γύρω στα 4 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη) δέχεσαι κάποια υποχώρηση στα μοντέλα που σου αρέσουν. Για παράδειγμα, Golf ή Leon αντί για το Α3.
Πρατήρια δεν έχει παντού, αλλά εσύ δε θα έχεις πρόβλημα γιατί ο Πειραιάς έχει, ενώ ετοιμάζεται και στην Ηλιούπολη. Εν τω μεταξύ, όταν αδειάσεις από φυσικό αέριο, συνεχίζεις κανονικά με βενζίνη, δε θα μείνεις στη μέση του πουθενά.Τα πρατήρια είναι αυτά:
-
Μίλησα τώρα με πωλητή (ο οποίος μάλλον βαρέθηκε το πρήξιμο και μου έκλεισε διπλό td ).
Καταργείται το μπλε εσωτερικό στην έκδοση cult που ήταν διαθέσιμο.
Η ίδια έκδοση θα έχει μαύρες ματ ζάντες.
H club θα έχει τις ζάντες της cult.Αύριο που θα πάω θα μου τα δείξει από κοντά.
Το καλό είναι ότι θα οδηγήσω και τους δυο κινητήρες για να δω τη διαφορά.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά μου είπε ότι πλέον υπάρχει και έκπτωση στο υβριδικό που δεν έπαιζε προηγουμένως. -
Σύμφωνα με τον πωλητή σου αλλο αυτοκίνητο παράγγειλα και αλλο θα παραλάβω!
-
Φίλε με συγχωρείς αν έχω γράψει κάτι που δεν ισχύει αλλά έτσι μου τα μετέφερε τηλεφωνικά.
Αύριο πιστεύω ότι θα ξέρω 100%. -
Θα επικοινωνήσω και γω να δω τι γίνεται, εχω παραγγείλει cult.
Για τις μαύρες ζαντες δεν με νοιάζει αλλα για το εσωτερικό νομίζω θα το ήθελα να παραμεινει μπλε.
Ενημέρωσε αν μάθεις τπτ καινούργιο! -
Ο χρήστης Kitsaras.D έγραψε:
Μίλησα τώρα με πωλητή (ο οποίος μάλλον βαρέθηκε το πρήξιμο και μου έκλεισε διπλό td ).
Καταργείται το μπλε εσωτερικό στην έκδοση cult που ήταν διαθέσιμο.
Η ίδια έκδοση θα έχει μαύρες ματ ζάντες.
H club θα έχει τις ζάντες της cult.Αύριο που θα πάω θα μου τα δείξει από κοντά.
Το καλό είναι ότι θα οδηγήσω και τους δυο κινητήρες για να δω τη διαφορά.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά μου είπε ότι πλέον υπάρχει και έκπτωση στο υβριδικό που δεν έπαιζε προηγουμένως.η έκπτωση είναι 500e τώρα αυτά που λες με κατάργηση μπλε διακόσμου μέσα τώρα τα ακούω απο εσένα ο πωλητής δεν μου είπε κάτι μόνο για ζάντες είπε
-
Για ποιες ζάντες μιλάμε? Στην cult?
Toyota C-HR 2016