-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Και το μεγαλύτερο μείον του ο σχεδιασμός των πίσω παραθύρων που το κάνει αποπνικτικό.
Όντως είναι μειονέκτημα αλλά δεν νομίζω να γινόταν διαφορετικά αφού προσπαθεί να μοιάζει με Coupe.
Αν η χειρολαβή της πόρτας έμπαινε σε κλασικό σημείο, αντί στο ύψος του ώμου,θα μπορούσε να είχε μπει φινιστρινι και δεν θα το συζηταγαμε τώρα . Όπως όμως παραδέχεται η εταιρεία, θυσίασε τα πάντα στο βωμό της σχεδίασης!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Και το μεγαλύτερο μείον του ο σχεδιασμός των πίσω παραθύρων που το κάνει αποπνικτικό.
Όντως είναι μειονέκτημα αλλά δεν νομίζω να γινόταν διαφορετικά αφού προσπαθεί να μοιάζει με Coupe.
Αν η χειρολαβή της πόρτας έμπαινε σε κλασικό σημείο, αντί στο ύψος του ώμου,θα μπορούσε να είχε μπει φινιστρινι και δεν θα το συζηταγαμε τώρα . Όπως όμως παραδέχεται η εταιρεία, θυσίασε τα πάντα στο βωμό της σχεδίασης!
Συμφωνώ αλλα για μενα σχεδιαστικά ειναι ηδη αρκετο οποτε το φινιστρινι θα του εδινε το φως που χρειάζεται πισω χωρις να του κόψει μαγκια.Αν ειχε και 20 αλογα παραπανω θα ηταν πρωτη επιλογή μου.Δεν μπορω να θυσιασω επιδόσεις και οδηγικη ευχαρίστηση για το image. Ετσι δεν θα το επέλεγα.
-
Και εγώ αν και μια ζωή Τογιότακιας μόλις μπήκα μέσα βγήκα και έφυγα από την έκθεσή που πήγα για τέστ τραιβ πολύ στενάχωρο ρε παιδιά
Sent from my S8 using Tapatalk
-
Περνώντας ο καιρός και συνηθίζοντας το να κυκλοφορεί στους δρόμους και βλέποντας να πηγαίνει καλά σε πωλήσεις μου φαίνονται αστείες οι γκρίνιες για τους χώρους του πλέον. Ρίσκαραν αλλά τους πέτυχε το σχέδιο!
Τα ίδια και χειρότερα εξάλλου 'άκουσε' και το Juke όταν εμφανίστηκε αλλά δεν του βγήκε σε κακό ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Περνώντας ο καιρός και συνηθίζοντας το να κυκλοφορεί στους δρόμους και βλέποντας να πηγαίνει καλά σε πωλήσεις μου φαίνονται αστείες οι γκρίνιες για τους χώρους του πλέον. Ρίσκαραν αλλά τους πέτυχε το σχέδιο!Τα ίδια και χειρότερα εξάλλου 'άκουσε' και το Juke όταν εμφανίστηκε αλλά δεν του βγήκε σε κακό ...
+1
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Είναι πολύ κλειστοφοβικό πίσω... ο δικός μου, που εάν δεν κοιμάται συνέχεια κοιτάζει έξω, με τίποτα δεν θα καθότανε.
ΥΓ: Tablet απαγορεύεται στο δικό μου αυτοκίνητο. Εμείς δηλαδή πως κάναμε ταξίδια 4-5 ωρών χωρίς tablet και λοιπές μ@λακίες!
Και όταν τσακώνονται ή ενοχλούν τι κανεις ; Την κλασική κίνηση με το δεξί χέρι προς τα πίσω να βαράει ότι βρίσκει ;[emoji12]
Τελωσπαντων παιδιά δεν δικαιολογώ το κλειστοφοβικό πίσω chr (και εγώ γι αυτό δεν το προχώρησα τελικά όταν έδωσα το QQ) απλά λέω ότι ίσως εμείς νοιαζόμαστε περισσότερο για το θέμα από ότι τα ίδια τα παιδιά.Έχεις δίκιο νομίζω. Θυμάμαι σαν παιδί στα early '80s να κάθομαι στο πίσω κάθισμα του επαγγελματικού Opel Rekord χωρίς παράθυρα και να μην με ενοχλεί καθόλου. Επίσης τα παιδιά αγαπούν τους περιορισμένους χώρους, για αυτό χτίζουν κάστρα και τα λοιπά.
-
Τους αρέσει να μην έχουν δει πώς πήγαν από το Α μέρος στο Β;;;;;;
Δεν μεταφέρουμε κάποιον που έχουμε απαγάγει........τα παιδιά μας μεταφέρουμε!!!
Δεν είπαμε γενικότερα για τους χώρους του, αλλά για τις κλειστές πίσω θέσεις. Ουδεμία σχέση με Juke και λοιπά που ειπώθηκαν...... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τους αρέσει να μην έχουν δει πώς πήγαν από το Α μέρος στο Β;;;;;;
Δεν μεταφέρουμε κάποιον που έχουμε απαγάγει........τα παιδιά μας μεταφέρουμε!!!
Δεν είπαμε γενικότερα για τους χώρους του, αλλά για τις κλειστές πίσω θέσεις. Ουδεμία σχέση με Juke και λοιπά που ειπώθηκαν......Σωστοτατος!
-
Ρε σεις έλεος πια με τις περισπούδαστες απόψεις με ύφος κιόλας όπως υποδηλώνουν τα emojis!
Δεν λέμε εδώ τι είναι για εμάς ή αντικειμενικά καλύτερο να κάνουν τα παιδιά αλλά τι συνήθως κάνουν τα παιδιά.
Για όνομα πια δηλαδή, σε άλλη γλώσσα γράφουμε;
Όσο και να τους πεις κοιτάξτε έξω, με το ζόρι δεν θα κοιτάξουν.
Αν είναι από 2 μαζί και πάνω, θα κάνουν ότι άλλη μαλακια θέλουν πλην του να κοιτάξουν έξω, εκτός αν τους πεις «παιδιά δείτε ένα αεροπλάνο ή τους ανεμόμυλους κλπ» και τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον για 1-2 λεπτά βέβαια. Μετά και ειδικα σε αυτοκινητόδρομο θα επανέλθουν στον τσακωμό/ tablet/παιχνιδομηχανή/mp3/περιοδικό ή ύπνο.
Και προφανώς όλη αυτή η κουβέντα δεν γίνεται για να δικαιολογηθεί το Chr -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν είπαμε γενικότερα για τους χώρους του, αλλά για τις κλειστές πίσω θέσεις. Ουδεμία σχέση με Juke και λοιπά που ειπώθηκαν......
Και εγω δεν ειπα γενικά για τους χώρους. Στην γκρίνια αναφέρθηκα που έχει να κάνει με συγκεκριμένο σημείο. Δεν γκρινιαξε κανένας για μπροστά.
Και στο Juke συγκριτικά με την άνεση των ανταγωνιστων του την ίδια γκρίνια είχε. Δεν συγκρινα Juke vs CHR. -
Από πλευράς ντιζάιν τόσο το juke όσο και το CHR ξεφεύγουν από τα τετριμμένα. Από εκεί και μετά είναι σίγουρα τα μόνα αυτοκίνητα που 'το να κάθεσαι πίσω...' θυμίζει τιμωρία, εγκλεισμό. Εστω μια φορά στο ταξίδι είτε παιδί ή ενήλικας αν είσαι θα σκεφτείς... 'ρε γαμώτο τι έκανα και με έχωσαν εδώ πίσω'. Ετσι λοιπόν δεν θα έπαιρνα ή δεν θα ενθάρρυνα κάποιον να πάρει ένα αυτοκίνητο στο οποίο η αίσθηση των μπροστά από τους πίσω είναι η μέρα με την νύχτα. Ειδικά για οικογενειακό δεν θα το σύστηνα σε κανένα χριστιανό.
-
Για να τελειώσει το θέμα.........ο καθένας βάζει τα παιδιά του όπου γουστάρει και νομίζει ότι νιώθουν ευχάριστα. Επίσης τα απασχολεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με ότι νομίζει ότι τα έχει χαρούμενα.
Τα δικά μου ταξίδια έχουν διαδραστικό χαρακτήρα. Γνωρίζουν εδώ και χρόνια τα του Ισθμού,το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες κτλ κτλ κτλ -
Εγώ πάντως σαν παιδί ήθελα πάντα παράθυρο πίσω από τον οδηγό. Να βλέπω δρόμο και αμάξια, να αναγνωρίζω μάρκες και να μετράω πόσα μπεμβε ή μερσεντε κλπ συναντουσα. Και καλοκαίρι να βλέπω τα τροχοσπιτα... χαζεύοντας ιδίως τα μεγαλα διαξονικα από Γερμανία. [emoji16]
Αντίθετα η αδερφή μου κλεινοταν με πράγματα γυρω της για να έχει το σπίτι της για τα κουζινικα της και τις κούκλες της. Έξω κοιτούσε.... όταν φταναμε στον προορισμό.
Εγώ δυσφορουσα με το στενό παράθυρο του 120Υ. Θα δυσφορουσα και στο CHR. Αντίθετα η αδερφή μου.... νομίζω μεγάλη ανακάλυψε ότι έχει δίπλα της παράθυρο! [emoji16] -
Πολύ καλή περιγραφή βρε μπαγάσα. Κάτι παρόμοια σκεφτόμουν όταν έγραψα ότι έγραψα λίγο πιο πάνω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ πάντως σαν παιδί ήθελα πάντα παράθυρο πίσω από τον οδηγό. Να βλέπω δρόμο και αμάξια, να αναγνωρίζω μάρκες και να μετράω πόσα μπεμβε ή μερσεντε κλπ συναντουσα. Και καλοκαίρι να βλέπω τα τροχοσπιτα... χαζεύοντας ιδίως τα μεγαλα διαξονικα από Γερμανία. [emoji16]
Αντίθετα η αδερφή μου κλεινοταν με πράγματα γυρω της για να έχει το σπίτι της για τα κουζινικα της και τις κούκλες της. Έξω κοιτούσε.... όταν φταναμε στον προορισμό.
Εγώ δυσφορουσα με το στενό παράθυρο του 120Υ. Θα δυσφορουσα και στο CHR. Αντίθετα η αδερφή μου.... νομίζω μεγάλη ανακάλυψε ότι έχει δίπλα της παράθυρο! [emoji16]Ε ναι ρε συ Κώστα, πες τα γαμωτο.
Εδώ έχει στραφεί η κουβέντα ποιος είναι καλύτερος γονιός.
Αθάνατε ελληναρα!!!! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εγώ δυσφορουσα με το στενό παράθυρο του 120Υ. Θα δυσφορουσα και στο CHR. Αντίθετα η αδερφή μου.... νομίζω μεγάλη ανακάλυψε ότι έχει δίπλα της παράθυρο! [emoji16]Ε ναι ρε συ Κώστα, πες τα γαμωτο.
Εδώ έχει στραφεί η κουβέντα ποιος είναι καλύτερος γονιός.
Αθάνατε ελληναρα!!!!Δεν θα σου ζητήσω συγγνώμη που έχω άλλη άποψη για ένα αυτοκίνητο και πως θέλω να μεταφέρω τα παιδιά μου και τον καθένα που θα κάτσει εκεί πίσω.
Το ελληναρα ...........δεν το σχολιαζω!!! Γενικότερα έχεις περίεργες απόψεις και δεν δέχεσαι γνώμες αντίθετες -
Μη ξυνιζεις βρε! Δεν 'κατηγορηθηκες' για κάτι
Διαχρονική αξία ο πατέρας-ξεναγός, ιδίως αν το έχει με την ιστορία και την Γεωγραφία, στα ταξίδια. Εκεί στις θερμοπυλες οριακά δεν έμαθα ονόματα και διευθύνσεις των 300 που ήταν με τον Λεωνίδα! [emoji16]
Ευτυχώς καλή δουλειά έκανε τότε το Walkman με τα ακουστικά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μη ξυνιζεις βρε! Δεν 'κατηγορηθηκες' για κάτι
Διαχρονική αξία ο πατέρας-ξεναγός, ιδίως αν το έχει με την ιστορία και την Γεωγραφία, στα ταξίδια. Εκεί στις θερμοπυλες οριακά δεν έμαθα ονόματα και διευθύνσεις των 300 που ήταν με τον Λεωνίδα! [emoji16]
Ευτυχώς καλή δουλειά έκανε τότε το Walkman με τα ακουστικά! -
Η πλάκα είναι ότι δεν εξέφρασα καν άποψη αλλά έκανα μια καταγραφή πραγματικών καταστάσεων και αμέσως ξεκίνησαν τα ηθικοπλαστικα και τα «εγώ στα παιδιά μου» και οι αναφορές σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ.
Είναι κρίμα να μην μπορούμε να συζητήσουμε. -
Το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα ρωτώντας ο καθένας τα δικά του παιδιά για το πως νιώθουν στο πίσω κάθισμα. Αν δεν τους αρέσει δεν παίρνεις αυτό το αυτοκίνητο, αν τους αρέσει το παίρνεις.
Toyota C-HR 2016