-
το colour maxi dot δεν είναι ψηφιακή οθόνη όπως εννπείται στο active info display του group, απλά μια έγχρωμη οθόνη πληροφοριών. αλλιώς μόνο 100 δεν θα έκανε!
έχω ενα style σε παραγγελία απο σήμερα΄
Έχεις δίκιο. Άρα λάθος δικό μου, είχε δίκιο ο πωλητής που μου είπε από Μάιο η ψηφιακή οθόνη και θα είναι extra και στις δύο εκδόσεις.
Καλορίζικο! Ενημέρωσέ μας όταν πάρεις building week να δούμε τι γίνεται με τους χρόνους παράδοσης!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
...Στο σφακιανακη στο ποταμι εχει ΚΟΚΚΙΝΟ καροκ style για τεστ ντραιβ!
Mε τι κινητηρα-μεταδοση?
-
Δεν ξερω. Απο το δρομο το ειδα, καθως περναγα
-
σε 20 μερες θα ξέρω βδομάδα παραγωγής και παράδοση, αλλα με διαβεβαίωσαν ότι θα είνια πριν οι τσέχοι πάνε διακοπές (κλείνει το εργοστασιο το καλοκαίρι). τιμή του καροκ δε προκειται να αλλάξει ( επικοινωνία με κοσμοκαρ). πήρα και το χαρτί , έπεσε προκαταβολή και τώρα αναμονή....
το 1500 tsi είναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ, πολύ ισχυρο αλλά και 'βελολυδινο' σε λειτουργία μοτερ το οδήγησα γερμανία. κόκκινο ωραίο χρώμα μεν και του πάει πολύ (φαίνεται πιο σκουρο σε συννεφιασμένη μέρα και πιο ανοιχτό στη λιακάδα), ακριβό δε. περι ορέξεως...
-
Με το καλό να παραλάβεις και να μας πεις εντυπώσεις!...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αποδεικτικο για τα λεφτα οκ, δε σου εδωσαν. Αλλα το χαρτι της παραγγελιας που φαινονται τα εξτρα κτλ επρεπε να σου το δωσουν
Το κοκκινο ειναι μεταλλικο.
Θα σε συμβουλευα να πας να δεις το κοκκινο ξανα. Και μετα να πας σε ολες τις σκοντα να δεις live ολα τα χρωματα. Εγω το εκανα! Ειδα πως beige ηθελα τελικα, αλλα ηταν αργα να αλλαξει η παραγγελια [emoji38]Οπως ανεφερα μερικα ποστ πιο πανω, εβαλα καποοα εξτρα και μάλιστα 2 μηνες μετα την αρχικη παραγγελια. Μηπως να το ξανακοιταγες για το χρωμα.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Το κόκκινο μου αρέσει πολύ, ειναι βέβαια ακριβό! Τα αλλα χρώματα δε ξέρω, τα ανοιχτά λερώνουν αρκετά η άλλα δε φαίνονται τόσο νεανικά- οχι οτι ειμαι κια τζοβενο βέβαιαα, κια τα σκούρα τι καλοκαίρι ειναι ζεστά. Το κόκκινο αρέσει και στη Φιανσε. Αν το άλλαζα μαλλον θα πήγαινα καπουτσίνο μπεζ. Σε ενα αγγλικό σάιτ ειδα κια φωτογραφίες απο ενα καφετί που φαινότανε πολυ ωραίο , παρόλα αυτά πολυ κυριλέ με το ανοιχτό μπεζ σαλόνι στη style. Εσείς σε τι χρώματα το πήρατε ? Εχω λιγες μερες να το αποφασίσω αλλα μαλλον εχω πάρει τη απόφαση μου
-
Ρε παιδια ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω πως το 2018 θεωρειται προβλημα για τη ζεστη το σκουροχρωμο αμαξι.
Οκ διαφερει απο το λευκο αλλα κι εγω που πηγα σε σκουρο μπλε απο ασημι , προβλημα δεν εχω ουτε διαφορα παρατηρω! Λιγο ac υποθεση ειναι....Να πεις οτι λερωνει περισσοτερο να πω οκ αν σε χαλαει να το βλεπεις ετσι... Αλλα η θερμοκρασια πραγματικα δε θεωρω οτι ειναι θεμα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1
-
Ο χρήστης ArtMac έγραψε:
Το κόκκινο μου αρέσει πολύ, ειναι βέβαια ακριβό! Τα αλλα χρώματα δε ξέρω, τα ανοιχτά λερώνουν αρκετά η άλλα δε φαίνονται τόσο νεανικά- οχι οτι ειμαι κια τζοβενο βέβαιαα, κια τα σκούρα τι καλοκαίρι ειναι ζεστά. Το κόκκινο αρέσει και στη Φιανσε. Αν το άλλαζα μαλλον θα πήγαινα καπουτσίνο μπεζ. Σε ενα αγγλικό σάιτ ειδα κια φωτογραφίες απο ενα καφετί που φαινότανε πολυ ωραίο , παρόλα αυτά πολυ κυριλέ με το ανοιχτό μπεζ σαλόνι στη style. Εσείς σε τι χρώματα το πήρατε ? Εχω λιγες μερες να το αποφασίσω αλλα μαλλον εχω πάρει τη απόφαση μουΠηγα σε moon white (μεταλλικο). Και για λογους καλοκαιρινης ζεστης αλλα και γιατι θεωρω οτι διαρκει παραπανω σε ζεστο κλιμα.Βεβαια για τη ζεστη μπορει και να μην υπαρχει μεγαλο θεμα οπως λεει και ο ursus απλα εγω εχω καει με το μπες βγες μεσα στο κατακαλοκαιρο. Λερωνεται ευκολα βεβαια.
-
Πηρα brilliant silver. Παλι...
Το πιο ωραιο ομως ειναι το cappuccino beige, απλα στα σαιτ της η σκοντα δειχνει τα χρωματα χαλια και δε το πηρα χαμπαρι παρα μονο οταν γυρισα τις αντιπροσωπειες, αφου ειχα βαλει την παραγγελια! Απαραδεκτη η σκοντα!
Και το businesses grey πολυ ωραιο. Εχει πολυ ομορφο 'μεταλλο' οταν πεφτει ο ηλιος ενω στο κοντιακ θυμιζει land rover.
Κοκκινο και εντονα ή σκουρα χρωματα δε θα επαιρνα γιατι λερωνουν και στις γρατζουνιες θα εκλαιγα -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ρε παιδια ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω πως το 2018 θεωρειται προβλημα για τη ζεστη το σκουροχρωμο αμαξι.Δεν έχει σχέση το ότι έχουμε 2018...και το 1998 το ίδιο ήταν (απλά δεν είχαν AC όλα τα αυτοκίνητα).
Το μαύρο με το λευκό, σταθμευμένα στο ίδο σημείο το καλοκαίρι με εξωτερική θερμοκρασία 35οC και ηλιοφάνεια, μετά από 3 ώρες έχουν πάνω από 10οC διαφορά εσωτερική θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει, πέρα από το ότι όλα είναι πιο ζεστά (εως και καίνε στο μαύρο), ότι το AC θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ πιο εντατικά για να δροσίσει το εσωτερικό = αρκετό καύσιμο παραπάνω.
Τα σκούρα χρώματα έχουν 3 αντικειμενικά μειονεκτήματα (η αισθητική είναι τελείως υποκειμενική):
- Λερώνουν πανεύκολα (αμέσως φαίνεται η σκόνη)
- Είναι πιο επιρρεπή σε 'αράχνες' και θάμπωμα του χρώματος
- Έχουν αρκετά πιο ζεστό εσωτερικό
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Πηρα brilliant silver. Παλι...
Το πιο ωραιο ομως ειναι το cappuccino beige, απλα στα σαιτ της η σκοντα δειχνει τα χρωματα χαλια και δε το πηρα χαμπαρι παρα μονο οταν γυρισα τις αντιπροσωπειες, αφου ειχα βαλει την παραγγελια! Απαραδεκτη η σκοντα!
Και το businesses grey πολυ ωραιο. Εχει πολυ ομορφο 'μεταλλο' οταν πεφτει ο ηλιος ενω στο κοντιακ θυμιζει land rover.
Κοκκινο και εντονα ή σκουρα χρωματα δε θα επαιρνα γιατι λερωνουν και στις γρατζουνιες θα εκλαιγαΤο πρόβλημα με το Beige είναι ότι παραπέμπει σε 'σαλονάτο' αυτοκίνητο, που αποπνέει μία αίσθηση σοβαρότητας.
Στην πυλωτή που βάζω το αυτοκίνητο φαίνεται σαν να είναι σε 'χρυσαφί' απόχρωση λόγω μειωμένου φωτισμού.Κάθομαι και βλέπω το αυτοκίνητο και σκέφτομαι ότι αν στο μέλλον θα ήθελα να του δώσω μία σπορ πινελιά το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να βάλω μαύρες ζάντες. Μόνο και μόνο για αντίθεση μπας και 'αγριέψει' λίγο γιατί τώρα είναι σαν Τσέχικη γάτα πάνω σε καναπέ που όταν παίρνει μπρος γουργουρίζει τρικύλινδρα...
Όλα τα υπόλοιπα απλά δεν ταιριάζουν και θα το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο.Φυσικά το καλό με αυτό το χρώμα είναι ότι όση σκόνη και αν πέσει πάνω δεν φαίνεται τίποτα. Μάλλον δείχνει και ποιο ωραίο.
-
συμφωνω ότι τα ανοιχτα χρώματα είνια καλυτερα τουλάχιστον για ζεστές περιοχές. σημερα μου είπανε ότι μπορούν να βάλουνε και τα προστατευτικά καλυματα γύρω απο τους τροχούς (φρύδια) 150 ευρώ προ φόρων. τελικά αφού τα είδα όλα τα χρώματα σε διάφορα σκοδα σε 2-3 αντιπροσωπείες και το κόκκινο καροκ αποφασίστηκε business grey (και το beige ωραίο, αλλά μάλλον λίγο ασυνήθηστο (αυτό που έιδα μέσα σε έκθεση φαινότανε τελείως διαφορετικό έξω).
-
Ο χρήστης ArtMac έγραψε:
συμφωνω ότι τα ανοιχτα χρώματα είνια καλυτερα τουλάχιστον για ζεστές περιοχές. σημερα μου είπανε ότι μπορούν να βάλουνε και τα προστατευτικά καλυματα γύρω απο τους τροχούς (φρύδια) 150 ευρώ προ φόρων. τελικά αφού τα είδα όλα τα χρώματα σε διάφορα σκοδα σε 2-3 αντιπροσωπείες και το κόκκινο καροκ αποφασίστηκε business grey (και το beige ωραίο, αλλά μάλλον λίγο ασυνήθηστο (αυτό που έιδα μέσα σε έκθεση φαινότανε τελείως διαφορετικό έξω).Δηλαδη 150 ευρω + ΦΠΑ για κατασκευαστικο λαθος. Σου ειπαν τελικα αν ισχυουν ολα αυτα ωστε να ειναι απαραιτητα τα καλυμματα?
-
η σκοντα δε νομίζει ότι αυτο είναι κατασκευαστικό λαθος απεναντίας το θεωρει εξτρα εξοπλισμό, η διαθέσιμο μόνο σε ακριβές εκδόσεις. επικοινώνησα μαζι τους στο διεθνές σαιτ και μου απαντησαν ότι αποτελεί προαιρετικό εξοπλισμό κια αν το θέλω ο αντιπροσωπος εδώ μπορεί να ζητήσει το κατάλληλο κωδικό για την παραγγελία. το θέμα είναι ότι θα το έχω ( πέρασα τους συντελεστές οπότε η 'ζημιά λόγω των εξτρα 150 δεν είναι και καταστροφική για εμένα). δείτε και το βιντεο απο το 53.10 https://www.youtube.com/watch?v=sFtisw88uN8&t=30s
σημερα βλέπω στη γειτονιά και ενα βολβο xc60 χωρίς φρύδια....
-
Καινούριος κ γω στο φόρουμ!
Μετά απο καιρό αναζητήσεων κ td, έχω καταλήξει στο Karoq. Έχω μπερδευτεί όμως με τη διαμόρφωση, τους κινητήρες και με το τι αξίζει καλύτερα! Είμαι πιο κοντά στο 1.0 dsg, βέβαια το 1.5 dsg ίσως να ήταν καλύτερη επιλογή...αν δεν κόστιζε βέβαια 26500. Σε προηγούμενα ποστ, διάβαζα να αναφέρεστε σε εκτώσεις... Εννοείτε δηλ. Οτι π.χ. το 22.362 που κοστίζει το 1.0 dsg με χρωμα μπορεί να είναι και μικρότερο και διαφέρει απο αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία; Επίσης, επειδή θέλω να εχει κάμερα και αισθητήρες και δεν αξίζει να φτάσω στα 24500 για αυτά, after sale μπαίνουν και πως θα φαίνονται; Εχει κανονίσει κανείς σας να τα βάλει μετά; -
τιμή λιανικης ambition 1.0 dsg + μεταλλικό χρωμα + κλιματισμός+ αισθητηρες μπρος πισω + καμερα = 18.250. με τα τελη +ΦΠΑ = 25.550. και χωράει άλλα 1750 (λιανικη τιμη) σε εξτρα χωρίς να πας πάνω απο το ψυχολογικό όριο ΛΤ των 20.000 ε. κατα την γνωμη μοθ αισθητρες και κάμερες εδω ρετροφιτ δε αξίζει (απο ότι ειχα δει ήτανε ακριβούτσικα και σε αυτη την περιπτώση μάλλον καλύτερα είναι να ειναι εργοστασιακά και να έχεις και το κεφαλι σου ήσυχο. καμια έκτπωση κανα 600 πάντα παίζει ανάλογα με το που πας
-
Να πω, για όποιον ενδιαφέρεται, ότι στο νέο site της SKODA έχουν αναρτήσει και τα εγχειρίδια οδηγιών των αυτοκινήτων (νομίζω πριν δεν τα είχε).
-
Καλημέρα παιδιά, κι εγώ νέος στο φόρουμ...το ψήνω κι εγώ για το Karoq 1.5 tsi ambition και θέλω να βάλω κάποια εξτραδάκια αλλά δεν θέλω να ξεπεράσω τα 17000 ευρώ προ φόρων για να γλιτώσω την αλλαγή της φορολογικής κλίμακας. Τι επιλογές έχω? Έχει μήπως κάποιος τη λίστα με το κόστος του προαιρετικού εξοπλισμού?
Skoda Karoq