-
Πώς είχα την εντύπωση ότι το Karoq έχει έρθει στην Ελλάδα;!Ήρθαν σήμερα δύο φίλοι από Κρήτη και κάναμε μια βόλτα σε κάποιες αντιπροσωπείες για να δούμε 3-4 αμάξια που τους ενδιαφέρουν αλλά στη Skoda απογοητευτήκαμε, πιθανότατα θα έρθει Ελλάδα μέσα στο Φεβρουάριο...μας έλεγε ότι υπάρχει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και ότι σχεδίαζαν να έχει έρθει νωρίτερα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
-
Πάντα για Φεβρουάριο έλεγαν, αν και θεωρητικά υπήρχε μια μικρή πιθανότητα για 2ο 15μερο Ιανουαρίου
-
Εγώ δεν είχα ιδέα και μάλιστα τους έλεγα ότι θα βρούμε και test drive όταν ανέβουν
Από τη skoda στο Ηράκλειο τα παιδιά ήξεραν για Ιανουάριο και ο υπάλληλος σήμερα επιβεβαίωσε ότι όντως υπήρχε και αυτό το σενάριο το οποίο τελικά δεν ευοδώθηκε!
Για όσους ενδιαφέρονται, το οδήγησε προ ημερών στη Σικελία ο Στεφανής και το παρουσιάζει στο traction...από το 16ο μέχρι το 21ο λεπτό. -
Αυξάνεται η παραγωγή του εξαιτίας της υψηλής ζήτησης.
-
Η παραγωγή αυξάνεται,αλλά Ελλάδα θα το δούμε??
Όλο μέλι, μέλι κι από τηγανίτα τίποτα..
-
Περί τα τέλη του μήνα θα υπάρχουν εκθεσιακά και test drive.
-
Καλημέρα και από μένα. Σας παρακολουθώ καιρό, ενδιαφέρομαι για το Karoq και εγώ. Ήθελα να αναφέρω ότι η επίσημη σελίδα της SKODA στο Facebook μου απάντησε ότι το Karoq θα είναι στις εκθέσεις τέλη Φεβρουαρίου. Το γράφω γιατί και εμένα οι πωλητές μου είπαν για τέλος Ιανουαρίου (μακάρι να έχουν δίκιο οι πωλητές, βεβαίως, και να το δούμε νωρίτερα).
-
Παρατήρησα ότι 23/01/2018 η skoda έβγαλε καινούριο τιμοκατάλογο(δεν ξέρω τις διαφορές σε σχέση με τον παλιό). Γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει και ο τιμοκατάλογος των έξτρα για το karoq?
-
Έχεις δίκιο, δεν διακρίνω κάποια διαφορά με τις προηγούμενες τιμές στο KAROQ, τουλάχιστον στις εκδόσεις που κοίταζα (1.5 βενζίνη, ambition, style). Είναι σημαντικό ζήτημα αν έχουν αλλάξει τα extras, μήπως βολέψουμε ambition + χρώμα + διζωνικό κλιματισμό, χωρίς αλλαγή κλίμακας.
Πάντως, κοιτάζοντας πολλά μοντέλα αυτές τις μέρες παρατήρησα ότι στα περισσότερα στη βασική έκδοση δεν παρέχουν αυτόματο κλιματισμό και προφανώς εκεί πατάει και η SKODA και κάνει το ίδιο.
-
Ωχ! Το δικό μου είναι 500euro ποιο ακριβό!...
-
Στην OCTAVIA Combi ίσως υπάρχει μείωση (νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος). Έκδοση OCTAVIA F/L COMBI AMBITION 1.4 TSI 150HP στα 20.900.
Storm, ποια έκδοση κοίταζες;
-
Και εγώ τον κλιματισμό στην ambition θέλω.Όσον αφορά τις βασικές εκδόσεις που αναφέρεις άλλων αυτοκινήτων, αν δεν κάνω λάθος στην τιμή των 22.000,00€ νομίζω ότι ο κλιματισμός είναι στάνταρ(π.χ. kadjar, quasqai, scross, ateca). Μπορεί να μην είναι σε όλα η βασική έκδοση, αλλά είναι η έκδοση των 22.000,00 € περίπου.
ΥΓ.:Αν δεν κάνω λάθος, η βασική έκδοση του karoq, όπως σε όλα τα skoda, είναι η active η οποία νομίζω δεν εισάγεται στην χώρα μας.
-
Στο tdi που κοίταξα,δεν είδα κάποια διαφορά. Πήρα τιμοκατάλογο έξτρα την Δευτέρα και μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι προσιτές τιμές. Πάντα προ φόρων βέβαια. Ο κλιματισμός πχ 400 ευρώ.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Στο tdi που κοίταξα,δεν είδα κάποια διαφορά. Πήρα τιμοκατάλογο έξτρα την Δευτέρα και μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι προσιτές τιμές. Πάντα προ φόρων βέβαια. Ο κλιματισμός πχ 400 ευρώ.Ο οποιος ομως ερχεται με αλλα έξτρα πχ αισθητηρα φωτος και βροχης
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
και αυτό ακριβώς αλλάζει την φορολογική κλίμακα στην ambition 1.5
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Και εγώ τον κλιματισμό στην ambition θέλω.Όσον αφορά τις βασικές εκδόσεις που αναφέρεις άλλων αυτοκινήτων, αν δεν κάνω λάθος στην τιμή των 22.000,00€ νομίζω ότι ο κλιματισμός είναι στάνταρ(π.χ. kadjar, quasqai, scross, ateca). Μπορεί να μην είναι σε όλα η βασική έκδοση, αλλά είναι η έκδοση των 22.000,00 € περίπου.ΥΓ.:Αν δεν κάνω λάθος, η βασική έκδοση του karoq, όπως σε όλα τα skoda, είναι η active η οποία νομίζω δεν εισάγεται στην χώρα μας.
Opcast δες και το grandland, στο site της Όπελ γράφει για 2Κ έκπτωση. Έχει τον πολυπόθητο διζωνικό και με την έκπτωση μάλλον είναι στο budget σου.
-
Επίσης πρέπει να υπολογίσεις και το χρώμα (από 230 ή 350, αναλόγως) στα extras για την αλλαγή κλίμακας. Υπάρχει μόνο ένα χρώμα που δεν χρεώνεται (ένα ανοιχτό μπλε). Εγώ π.χ. από τα 16500 περίπου με παίρνει μόνο για χρώμα και τίποτα άλλο. Διαφορετικά ο κλιματισμός από 500-600 ευρώ θα μου στοιχίσει με την αύξηση των τελών 2.000 €!
-
Μου έχει κολλήσει το karoq ρε γαμώτο, Aikibill.Αν δεν.... μπορεί να σκεφτώ πρώτα το kodiaq(μιας και η τιμή δεν ανέβηκε) και μετά το grandsland
-
To Grandland παίζει λίγο κάτω από τα 24.000 και σου δίνουν στην ίδια τιμή τη δεύτερη έκδοση (επειδή μίλησα και με OPEL). Εκεί με προβληματίζει ο κινητήρας.
-
Μιλάς για τον 1.2;
Skoda Karoq