-
Υψος εννοεις...
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Υψος εννοεις... -
Ο χρήστης ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. έγραψε:
Συμπαθητική ζαντούλα.. Τα λάστιχα στις 16αρες του karoq έχουν 60 πλάτος. Άρα στις 17 πάμε σε 55, όπως στα vitara ή s-cross. Στα αντίστοιχα threads των σουζου, το 55 φαίνεται λίγο στους κατόχους και γίνονται τα πρώτα δειλά βήματα για μεγαλύτερο πλάτος. Επίσης, η διάμετρος είναι συγκεκριμένη, οπότε και σε μεγαλύτερες ζάντες πάλι θα φαίνεται αυτό το μεγάλο κενό στους θόλους. Πιστεύω είναι λίγο για αυτή την κατηγορία, χρειάζεται τουλάχιστον 65 όπως qashqai, ateca και tiguan. Τα έχω δει στο δρόμο με 16αρες και φαίνονται οκ. 5 πόντοι, πάντως, πρέπει να κάνουν αρκετή διαφορά στην άνεση.KIR2 για μένα προχώρα άφοβα, μόνο θετικά ακούγονται μέχρι στιγμής.. Ειδικά με το dsg, λουκουμάκι!
Φωτό ambition με τις 16αρες..
Που την πέτυχες τη φοτο ρε Γιάννη! [emoji106]mobile.de my friend!
Οκ then
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. έγραψε:
Συμπαθητική ζαντούλα.. Τα λάστιχα στις 16αρες του karoq έχουν 60 πλάτος. Άρα στις 17 πάμε σε 55, όπως στα vitara ή s-cross. Στα αντίστοιχα threads των σουζου, το 55 φαίνεται λίγο στους κατόχους και γίνονται τα πρώτα δειλά βήματα για μεγαλύτερο πλάτος. Επίσης, η διάμετρος είναι συγκεκριμένη, οπότε και σε μεγαλύτερες ζάντες πάλι θα φαίνεται αυτό το μεγάλο κενό στους θόλους. Πιστεύω είναι λίγο για αυτή την κατηγορία, χρειάζεται τουλάχιστον 65 όπως qashqai, ateca και tiguan. Τα έχω δει στο δρόμο με 16αρες και φαίνονται οκ. 5 πόντοι, πάντως, πρέπει να κάνουν αρκετή διαφορά στην άνεση.Εκτός από ότι μιλάμε για ύψος και όχι πλάτος, αλλά αυτό είναι λάθος εκ παραδρομής, το 55, το 60 και το 65 δεν είναι απόλυτος αριθμός αλλά ποσοστό του πλάτους του ελαστικού. Δύο λάστιχα με προφίλ 60 δεν έχουν αναγκαστικά το ίδιο ύψος.
-
Σωστο
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς γιατί πάει αναλογικά το ύψος ελαστικού με το φάρδος ελαστικού
-
Ορίστε και ο μηχανικός κλιματισμός..
.. και απ' ότι φαίνεται θα έχει αεραγωγούς και πίσω
με τα θερμαινόμενα δεν ξέρω τι γίνεται..
-
Κι εδώ σε ελληνική μετάφραση
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada -
Εγω παντως εξακολουθω να ειμαι απογοητευμενος με το ac και γενικα τον εξοπλισμο της εκδοσης ambition. Νομιζω οτι κανει λαθος ο εισαγωγεας στην ελλαδα. Ο αντιστοιχος της renault το καταλαβε (αν και αργησε λιγο) και πλεον το kadjar ειναι πολυ πιο πλουσιο σε εξοπλισμο σε αντιστοιχες τιμες
-
Συμφωνώ κι εγώ για το aircondition, θα πάω για αυτόματο διζωνικό. Όμως το Kadjar δεν έχει ανάλογο εξοπλισμό ασφαλείας τύπου front assist κλπ παρά μόνο στα ρετιρέ
-
νομιζω οτι η ambition μονο front assist εχει.οκ δεν ειναι κατι φοβερο.
-
Ίσως να είμαι προκατειλημμένος με συστήματα τύπου front assist κλπ.
Κι εδώ το αναμενόμενο 5άστερο σκορ του Euroncap
https://www.euroncap.com/en/results/skoda/karoq/28527 -
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
https://www.euroncap.com/en/results/skoda/karoq/28527Δεν λεω κατι για την χρησιμοτητα-σημασια του front assist.απλα λεω οτι εχει μονο αυτο.ουτε lane assist(νομιζω ετσι το λενε) ουτε τιποτα αλλο.αλλα οπως ειπαμε δεν εχει αυτοματα φωτα,υαλοκαθαριστηρες κτλ που το kadjar τα εχει στα ιδια λεφτα
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει το lane departure warning που σε ειδοποιεί όταν ξεφεύγεις από τη λωρίδα σου, συνήθως με λαμπάκια στο ταμπλό, δόνηση στο τιμόνι ή στο κάθισμα. Υπάρχει και το blind spot assist που σε ειδοποιεί (συνήθως με λαμπάκι στους εξωτερικούς καθρέπτες) όταν πας να αλλάξει λωρίδα και υπάρχει όχημα στην άλλη λωρίδα και πίσω (τυφλή γωνία), Βέβαια για να δουλέψει το 2ο πρέπει να βγάλεις φλας για να ξέρει το αμάξι ότι πας να αλλάξεις λωρίδα. Άρα για τους μισούς Έλληνες είναι άχρηστο.
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
https://www.euroncap.com/en/results/skoda/karoq/28527Δεν λεω κατι για την χρησιμοτητα-σημασια του front assist.απλα λεω οτι εχει μονο αυτο.ουτε lane assist(νομιζω ετσι το λενε) ουτε τιποτα αλλο.αλλα οπως ειπαμε δεν εχει αυτοματα φωτα,υαλοκαθαριστηρες κτλ που το kadjar τα εχει στα ιδια λεφτα
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστο αυτο
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Σε κανένα αυτοκίνητο από όσα έχω οδηγήσει με αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, δεν δούλευαν όπως θέλω εγώ. Δηλαδή ή θα δουλεύουν πιο γρήγορα ή θα αργούν. Δεν το θεωρώ καν απαραίτητο στοιχείο εξοπλισμού και ούτε φυσικά θα τα πλήρωνα σαν extra. Αν κάποιοι επιλέγουν αυτοκίνητο με βάση τέτοια κριτήρια, προσωπικά μου φαίνεται περίεργο.
Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει η ασφάλεια (ενεργητική και παθητική) και από εκεί και ύστερα είναι καθαρά υποκειμενικό τι θεωρεί ο καθένας από εμάς απαραίτητο σε ένα καινούριο αυτοκίνητο. Από το ambition η μόνη έλλειψη για εμένα είναι ο αυτόματος κλιματισμός αλλά και πάλι δεν είναι λόγος για να μην αγοράσω το αυτοκίνητο αν με καλύπτει σε όλα τα άλλα. Όποιος θέλει ένα πραγματικά καλά εξοπλισμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας σε diesel πρέπει να περάσει χαλαρά τα 25-26 χιλιάρικα. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Σε κανένα αυτοκίνητο από όσα έχω οδηγήσει με αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, δεν δούλευαν όπως θέλω εγώ. Δηλαδή ή θα δουλεύουν πιο γρήγορα ή θα αργούν. Δεν το θεωρώ καν απαραίτητο στοιχείο εξοπλισμού και ούτε φυσικά θα τα πλήρωνα σαν extra. Αν κάποιοι επιλέγουν αυτοκίνητο με βάση τέτοια κριτήρια, προσωπικά μου φαίνεται περίεργο.
Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει η ασφάλεια (ενεργητική και παθητική) και από εκεί και ύστερα είναι καθαρά υποκειμενικό τι θεωρεί ο καθένας από εμάς απαραίτητο σε ένα καινούριο αυτοκίνητο. Από το ambition η μόνη έλλειψη για εμένα είναι ο αυτόματος κλιματισμός αλλά και πάλι δεν είναι λόγος για να μην αγοράσω το αυτοκίνητο αν με καλύπτει σε όλα τα άλλα. Όποιος θέλει ένα πραγματικά καλά εξοπλισμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας σε diesel πρέπει να περάσει χαλαρά τα 25-26 χιλιάρικα.εννοειται οτι οι υαλοκαθαριστηρες δεν ειναι απαραιτητο στοιχειο εξοπλισμου.δεν το συζηταμε,απλα το εφερε η κουβεντα.και προφανως σε καμια περιπτωση δεν αποτελει κριτηριο επιλογης αυτοκινητου .
απλα η ολη συζητηση ξεκινησε απο τον κλιματισμο που δεν εχει στην εκδοση ambition, ενω ανταγωνιστες του στα ιδια λεφτα, όχι μονο εχουν κλιματισμο, αλλα και πολλα αλλα, οπως πχ αυτοματοι υαλοκαθαριστηρες κτλ.και για μενα το μεγαλυτερο φαουλ ειναι οτι στην εκδοση ambition των 21.900,00 € βενζινη και πετρελαιο, για να βαλεις κλιματισμο ανεβαινεις κλιμακα. -
Ρε παιδιά, προφανώς οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, όπως και τα αυτόματα φώτα, είναι ευκολίες, δεν είναι κριτήρια on/off για την αγορά ή μη ενός οχήματος Αλλά, τη στιγμή που, ceteris paribus ή all other things being equal, κάποιο μοντέλο τα προσφέρει και κάποιο άλλο όχι, δεν θα επιλέξουμε αυτό που προσφέρει το κάτι παραπάνω ?
Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια, όταν τα είχα στο CX7, τα θεωρούσα δεδομένα, αλλά όταν πήγα στη C5 που δεν τα είχε, όλο τα έψαχνα και όλο μου έλειπαν Οπότε καλώς τα ξαναβρίσκω στο Kuga ST-Line
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ρε παιδιά, προφανώς οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, όπως και τα αυτόματα φώτα, είναι ευκολίες, δεν είναι κριτήρια on/off για την αγορά ή μη ενός οχήματος Αλλά, τη στιγμή που, ceteris paribus ή all other things being equal, κάποιο μοντέλο τα προσφέρει και κάποιο άλλο όχι, δεν θα επιλέξουμε αυτό που προσφέρει το κάτι παραπάνω ?Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια, όταν τα είχα στο CX7, τα θεωρούσα δεδομένα, αλλά όταν πήγα στη C5 που δεν τα είχε, όλο τα έψαχνα και όλο μου έλειπαν Οπότε καλώς τα ξαναβρίσκω στο Kuga ST-Line
+1
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Υπάρχει το lane departure warning που σε ειδοποιεί όταν ξεφεύγεις από τη λωρίδα σου, συνήθως με λαμπάκια στο ταμπλό, δόνηση στο τιμόνι ή στο κάθισμα. Υπάρχει και το blind spot assist που σε ειδοποιεί (συνήθως με λαμπάκι στους εξωτερικούς καθρέπτες) όταν πας να αλλάξει λωρίδα και υπάρχει όχημα στην άλλη λωρίδα και πίσω (τυφλή γωνία), Βέβαια για να δουλέψει το 2ο πρέπει να βγάλεις φλας για να ξέρει το αμάξι ότι πας να αλλάξεις λωρίδα. Άρα για τους μισούς Έλληνες είναι άχρηστο.Υποσημείωση: Τα έχουν σαν ΕΞΤΡΑ και οι δύο εκδόσεις.
Skoda Karoq