-
Τιμες απο Γερμανια στο παρακατω link. Κανετε click στο Preisliste και κατεβαινει το pdf. Υπαρχει link και για το προσπεκτους. Δεν νομιζω να ξεκινανε παντως απο 22κ εδω.
http://www.skoda-portal.de/index.php/2017/07/die-karoq-ausstattungslinien-ambition-und-style/
-
Ο χρήστης spykos έγραψε:
Τιμες απο Γερμανια στο παρακατω link. Κανετε click στο Preisliste και κατεβαινει το pdf. Υπαρχει link και για το προσπεκτους. Δεν νομιζω να ξεκινανε παντως απο 22κ εδω.http://www.skoda-portal.de/index.php/20 ... und-style/
Αν το πας αναλογικά με τη σχέση τιμών του Kodiaq εκεί http://www.skoda-auto.de/modelle/kodiaq/kodiaq-model/preisliste και εδώ, τότε θα έλεγα ότι ακόμα και κάτω από 20Κ μπορεί να ξεκινάει. Αυτό άλλωστε είναι ο στόχος της εδώ Skoda, από ότι κατάλαβα θέλουν να χτυπήσουν όλα τα αντίπαλα SUVs, από QQ και Ateca, μέχρι Kuga και Tiguan.
-
Για τις τιμές του στη Γερμανία,τεχνικά χαρακτηριστικά και μια πρώτη οδηγική επαφή δείτε και εδώ .
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Σαν χώρους το Karoq φαίνεται να έχει γενικότερα τους καλύτερους στην κατηγορία, και σίγουρα έχει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Επίσης με τον 1.5EVO φαίνεται να έχει και τις καλύτερες επιδόσεις. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να τιμολογήσει κάπου κοντά στα 22Κ, γιατί αν ξεφύγει προς τα 24-25Κ, θα χλωμιάσει λίγο. Επίσης είναι και θέμα εξοπλισμού, Kuga και S-Cross στα 22Κ είναι πρακτικά κομπλέ, ενώ το Kuga στα 25Κ έχει τα πάντα.Αν λοιπόν ξεκινήσει (με τον 1.5Τ) από τα 22, και στα 25Κ είναι η Style με full εξοπλισμό, τότε ναι, θα είναι άμεσα ανταγωνιστικό με όλα. Όσο για το QQ, όντως θέλει να το χτυπήσει με τον μικρό diesel, οπότε εκεί σίγουρα θέλουν να το ρίξουν κάτω από τα 22Κ.
Δύσκολο να είναι στα 22Κ το Karoq με τον 1.5, την στιγμή που αντίστοιχο Ateca με τον 1.4 των 150hp κοστίζει 27Κ σχεδόν. Προφανώς ο κράχτης θα είναι ο ενός λίτρου με τα 115 άλογα, το οποίο θα έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ελληνική αγορά (για αυτούς που προτιμούν βενζίνη προφανώς). Σαν επιδόσεις πάντως, είναι ένα κλικ μόνο πιο άργο από το Kuga, το οποίο από θέμα επιδόσεων βρίσκεται ανάμεσα στις δύο εκδόσεις βενζίνης του Karoq.
-
Μα δεν λέω ότι ξέρω ότι το 1.5 θα ξεκινάει εκεί, ούτε καν οι ίδιοι οι πωλητές δεν ξέρουν. Υποθέτω και προσπαθώ να συμπεράνω από αυτά που τους έχουν πει -και μου μετέφερε ο φίλος μου- συν τη σύγκριση των τιμών με χώρες που έχουν ήδη τιμολογήσει (UK, DE κλπ), αναλογικά με τις τιμές του Kodiaq εκεί και εδώ. Και από το πνεύμα της 'μεγάλης κίνησης' που καταλαβαίνουν οι εργαζόμενοι στη Skoda, αναφορικά με τα Q μοντέλα τους, αντιλαμβάνομαι ότι θέλουν να ακολουθήσουν την ίδια επιθετική πολιτική, να είναι φθηνότεροι παντού και πάντα από Seat και φυσικά τη VW.
Τα 22Κ τα ανέφερα επειδή μιλήσαμε για το Kuga, και μου είπαν στην Skoda ότι θέλουν να χτυπήσουν όλους τους ανταγωνιστές. Μιλάμε για Ambition, με τη Style κανά 2χιλιαρο πάνω. Κάπως έτσι βλέπω το πιθανό σενάριο, μπορεί να κάνω και λάθος....
-
Δεν διαφωνώ, απλά δεν ξέρω αν την επιθετική τους κίνηση θα την κάνουν με τον 1.5 ή με τον ενός λίτρου. Γιατί και το Kodiaq είναι VfM στην μία και μοναδική έκδοση με τον 1.4 με τα 125 άλογα και τιμή 22 χιλιάρικα. Η αμέσως επόμενη έκδοση είναι 6 χιλιάρικα πάνω.
Θα μπορέσουν/θελήσουν να έχουν στην Skoda καλή τιμή και για τις εκδόσεις με τον 1.5;
-
Λογικά με τον 1000άρη θα μπουν επιθετικά. Ο 1.5 θα είναι πιστεύω αρκετά πιο πάνω.
Άντε να έρθει, να το δούμε και να αποφασίσουμε μεταξύ αυτού και του Xperience...
-
Οι πρώτες πληροφορίες για τιμές ήδη κυκλοφόρησαν:
1.0 λτ 19.900,00 €(έκδοση Ambition)
1.5 λτ 21.900,00 €(έκδοση Ambition)
http://www.newsauto.gr/test-drive/odigo ... oda-karoq/ -
Άρα καλά μου τα έλεγε ο φίλος μου, και ορθώς υπέθεσα και εγώ ότι θέλουν να χτυπήσουν τους πάντες και τα πάντα. Κρίνοντας από τις κλίμακες της Skoda, να υποθέσω ότι θα επιβεβαιωθώ και για την Style στα 24-24,5Κ€ ?
-
Λογικά εκεί πάει για την style λόγω αλλαγής κατηγορίας λιανικής τιμής
-
Ωπ ναι, δεν γίνεται να κάνει 24Κ€, αφού αυτομάτως με το που αλλάζει κλίμακα στα 17Κ€ η τελική τιμή πάει στα 25Κ€. Άρα πρακτικά το Karoq 1.5EVO θα έχει ίδιες τιμές με το Kuga 1.5EB, με αντιστοιχία Ambition -> Business και Style -> ST-Line.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ωπ ναι, δεν γίνεται να κάνει 24Κ€, αφού αυτομάτως με το που αλλάζει κλίμακα στα 17Κ€ η τελική τιμή πάει στα 25Κ€. Άρα πρακτικά το Karoq 1.5EVO θα έχει ίδιες τιμές με το Kuga 1.5EB, με αντιστοιχία Ambition -> Business και Style -> ST-Line.Αν δεις τον τιμοκαταλογο skoda θα καταλαβεις οτι οι τιμες του karoq θα πανε σχεδον οπως του octavia combi 1.4 cng, αναμεσα στις εκδοσεις ambition και style.το φερνω ως παραδειγμα γιατι μαλλον θα ειναι ακριβως ιδιες οι τιμες.
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και η έκδοση Style είναι σχεδόν υπερπληρης ε!
Με DSG λογικά θα πάει κάπου στα 26, σωστά; -
Λογικά το 1.0 tsi dsg style υποθέτω θα είναι κάπου στα 25.000,00-25.500,00 € και το αντίστοιχο 1.5 tsi dsg style στα 26.500,00-27.00,00 €. νομίζω ότι μόνο στην έκδοση style θα υπάρχει διαθέσιμο το dsg. εκτίμηση κάνω....
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Λογικά το 1.0 tsi dsg style υποθέτω θα είναι κάπου στα 25.000,00-25.500,00 € και το αντίστοιχο 1.5 tsi dsg style στα 26.500,00-27.00,00 €. νομίζω ότι μόνο στην έκδοση style θα υπάρχει διαθέσιμο το dsg. εκτίμηση κάνω....και στο ambition θα υπάρχει το dsg.
νομίζω πως η τιμολόγηση στο karoq θα είναι καρμπον αυτή του ντίζελ octavia.αν η ambition 1.6 dsg έχει γύρω στα 25 χωρίς βασικές ελλείψεις μάλλον σε δυο μήνες θα το παραγγείλω για τη σύζυγο, αν το κάνω test drive και πλησιάζει σε χαρακτηριστικά το Q3 που οδηγώ τώρα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Λογικά το 1.0 tsi dsg style υποθέτω θα είναι κάπου στα 25.000,00-25.500,00 € και το αντίστοιχο 1.5 tsi dsg style στα 26.500,00-27.00,00 €. νομίζω ότι μόνο στην έκδοση style θα υπάρχει διαθέσιμο το dsg. εκτίμηση κάνω....
και στο ambition θα υπάρχει το dsg.
νομίζω πως η τιμολόγηση στο karoq θα είναι καρμπον αυτή του octavia.αν η ambition 1.6 dsg έχει γύρω στα 25 χωρίς βασικές ελλείψεις μάλλον σε δυο μήνες θα το παραγγείλω για τη σύζυγο, αν το κάνω test drive και πλησιάζει σε χαρακτηριστικά το Q3 που οδηγώ τώρα
-
Μακάρι να είναι σαν την τιμολογηση του octavia 1.6 diesel γιατι τοτε στην εκδοση ambition η διαφορα για το dsg ειναι μονο 700,00€.Σε αυτη την περιπτωση,για καποιον που θελει αυτοματο, ειναι νομιζω πολυ καλη περιπτωση.
-
Πηγα νωριτερα στην αντιπροσωπεια και ρωτησα για το karoq. Ο πωλητης μου ειπε πως το περιμενουν 10-19 Νοε σε εκθεση στην Αθηνα και επειτα στις αντιπροσωπειες. Οι εκδοσεις με τον 1.0 tsi θα ξεκινουν απο 19.800, με τον 1.5 tsi 21.900 και τον 1.6 tdi 21.900. Η αρχικη εκδοση θα ειναι η ambition με αρκετα πλουσιο εξοπλισμο (οθονες, διζωνικους κτλ). Οι εντυπωσεις του πωλητη αρκετα θετικες μετα την επιστροφη του απο Ισπανια.
-
Αν έχει τόσο πλούσιο εξοπλισμό, νωμίζω πως θα αξίζει το ένα χιλιάρικο διαφορά σε σχέση με την βασική του QQ. Να σημειώσουμε πως έχει και πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών!
-
Επειδή προσπαθώ να κάνω μια 'αντιστοίχιση' εκδόσεων του Karoq και του Kuga, βλέπω στο γερμανικό configurator ότι το βασικό Ambition με τον 1.5 (και υποχρεωτικά DSG, αυτό θα ισχύει και εδώ ? δύσκολο...) πάει στα 28300€ Ακόμα λοιπόν και αν αφαιρέσουμε 2? 2.5? Κ€ για το DSG, η βασική στη Γερμανία αντιστοιχεί σε περίπου 26Κ€. Και εδώ Ελλάδα θα κάνει 22Κ€ ? Μείον 4Κ€ δηλαδή ? Αν όντως είναι έτσι, τους πιάσαμε κώτσους τους γερμανούς
Πάντως αν προσπαθήσω να φτιάξω ένα configuration που να προσομοιάζει στο ST-Line, τότε το Karoq με τον 1.5 (και το DSG θυμίζω) σε Style βγαίνει -στη Γερμανία- πάνω από 34Κ€ νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοια τιμολόγηση στην Ελλάδα....
Skoda Karoq