-
Πάντα τέτοια!! Στην δίαιτα....
ΥΓ: Οικογενειακοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να παραβρεθώ.
-
Special thanks στον Βασίλη για το τουρ όσο περιμένω τη δικιά μου να καταφτάσει! Η πανοραμική όλα τα λεφτά!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σιγά μη σε άφηνα χωρίς βόλτα ρε Πολικέ! Ημέρα πρέπει να τη δείς πάντως την οροφή για να γουστάρεις. Θέλω να πιστεύω οτι πρίν παραλάβεις τη δικιά σου, θα έχουμε ξανακανονίσει να βγούμε... Αφήσαμε κάποια κρεατικά που ΔΕΝ τα παραγγείλαμε, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό!
-
Οπωσδήποτε Βασίλη!
-
Είμαι πάλι kozi's και βλέπω στο στενό δίπλα μια c5 και λέω νάτος εδώ είναι και ο Άσσος .... αλλά τελικά υπάρχουν και άλλες c5 thp [emoji2]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Είμαι πάλι kozi's και βλέπω στο στενό δίπλα μια c5 και λέω νάτος εδώ είναι και ο Άσσος .... αλλά τελικά υπάρχουν και άλλες c5 thp [emoji2]Εκείνη την ώρα κιόλας, δύσκολο....χώρια που στο Kozi's έχω πάει τελευταία μόνο αυτές τις δύο φορές με σας
-
Υπαρχει περίπτωση να τα πούμε ξανά για καλο καλοκαίρι μεχρι την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου;
Αν ναι εχω να προτείνω καθημερινή παλι αλλα λιγο βοριοτερα στην Αμυγδαλέζα στο Αγρόκτημα του Ρεγκούκου για φοβερό παϊδακι και μπυρονια δροσιά και ανετοτατο πάρκινγκ.
Θα το προτείνω και στο Χ1 forum να τα συνδυάσουμε !
Τι λέτε; -
Ε άμα είναι για το καλό καλοκαίρι θα το ξανακάνω το ταξίδι..
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Ε άμα είναι για το καλό καλοκαίρι θα το ξανακάνω το ταξίδι..Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάρε πρώτα το εργαλείο και μετα θα έρθεις ετσι και αλλιώς γιατι δεν θα σηκώνεσαι απο το κόκπιτ ! Πάντως αυτο που λέω τωρα ειναι απο την εθνική πιο γρήγορα απο τα Βριλήσσια.
-
Με αυτό θα ανέβω..
-
Ειδικά αυτό το καιρό, και μέχρι μέσα Ιουλίου, εγώ μπορώ σχεδόν κάθε ΣΚ, και τα περισσότερα απογεύματα/βράδια, αρκεί φυσικά να το έχουμε κανονίσει μερικές μέρες πριν για να δω τι θα κάνω με γυναίκα και παιδιά. Αν είναι normal ώρα σε normal μέρος, τότε μπορεί να έρθουμε και σύσσωμοι
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ειδικά αυτό το καιρό, και μέχρι μέσα Ιουλίου, εγώ μπορώ σχεδόν κάθε ΣΚ, και τα περισσότερα απογεύματα/βράδια, αρκεί φυσικά να το έχουμε κανονίσει μερικές μέρες πριν για να δω τι θα κάνω με γυναίκα και παιδιά. Αν είναι normal ώρα σε normal μέρος, τότε μπορεί να έρθουμε και σύσσωμοιΤέλεια ! Και εγώ μπορω οικογενειακώς και ΣΚ (απλά Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι έχει κόσμο και δεν λέει)
Για να δούμε ομως και άλλες συμμετοχές!
Σημειωτέον ότι το μέρος που προτείνω είναι Δευτερα και Τρίτη κλειστά. -
Υπαρχει περίπτωση να τα πούμε ξανά για καλο καλοκαίρι μεχρι την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου;
Αν ναι εχω να προτείνω καθημερινή παλι αλλα λιγο βοριοτερα στην Αμυγδαλέζα στο Αγρόκτημα του Ρεγκούκου για φοβερό παϊδακι και μπυρονια δροσιά και ανετοτατο πάρκινγκ.
Θα το προτείνω και στο Χ1 forum να τα συνδυάσουμε !
Τι λέτε;Βρεθήκαμε χθες στο παραπάνω μέρος από το J11 Greek Forum και το X1 Greek Forum (αρκετοί γράφουν και εδώ, όπως vasilis_constructor, plutare, polar231)
Μαζί μας και ο Ασσος, που πάντα τιμά το καλό κοψίδι και το παγωμένο μπυρόνι (καθώς και το δροσερό και γλυκό καρπουζάκι στο τέλος)...
Το μέρος τσεκαρίστηκε και αναμένει και πιο διευρυμένη 4Τ παρέα (Fanis, SPI_Duster κλπ, την άλλη φορά δεν έχει δικαιολογίες )
Δυστυχώς πάνω στην κουβέντα, τα παϊδάκια και τις μπύρες φωτό ξεχάσαμε να βγάλουμε... την επόμενη φορά που θα είμαστε περισσότεροι! -
Καλά ρε συ, ένα τόσο δα κομματάκι καρπούζι έφαγα, δεν είχε μείνει χώρος μετά τα λουκανικοκεφτεδομοσχαρισιοκρεατικά
Ωραίο μέρος και πολύ 'εξοχικό', αλλά πολύ κουνούπι ρε παιδιά....
Δεν ξέρω αν μετά τη μάσα τα 'ανοίξατε' τα δικά σας, πάντως εγώ στην επιστροφή -από την ίδια διαδρομή- έκανα μόλις κάτι παραπάνω από 20 λεπτά, οπότε έβγαλα μέση ωριαία 60χαω
-
Ααα ρε ΒΠαδες, πιάνετε τα βουνά και εμάς τους κοινούς θνητούς μας έχετε στην απέξω.
Υ.Γ. Εννοείται κάνω πλάκα.
Προσπαθώ πάντα να το μοντάρω για να έρθω, αλλά δεν μου κάθεται.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ψήσου, ψήσου....για ψησταριές και κρεατοκατάσταση
-
Ψημένος είμαι, άγρια κιόλας!!!
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Καλά ρε συ, ένα τόσο δα κομματάκι καρπούζι έφαγα, δεν είχε μείνει χώρος μετά τα λουκανικοκεφτεδομοσχαρισιοκρεατικά
Ωραίο μέρος και πολύ 'εξοχικό', αλλά πολύ κουνούπι ρε παιδιά....
Δεν ξέρω αν μετά τη μάσα τα 'ανοίξατε' τα δικά σας, πάντως εγώ στην επιστροφή -από την ίδια διαδρομή- έκανα μόλις κάτι παραπάνω από 20 λεπτά, οπότε έβγαλα μέση ωριαία 60χαωΣε εξοχή είμασταν (ειχε 22 βαθμούς στη 1 που φύγαμε ενώ στο Μαρούσι είχε 27 και παρακάτω δεν ξέρω πόσο!! ) κουνουπάκι και σκνιπούλα στο πρόγραμμα θα ήταν σίγουρα! Αλλη φορά AUTAN για τους γλυκοαίματους
Εγώ το είχα ανοίξει ερχόμενος (βγήκα ΑΟ και Εθνική γιατι είχα αργησει και ευτυχώς ήταν ανετα και τσιμπησα 160αρα για πλακα).. βέβαια λόγω ζέστης μια κάπως λιγότερη αποδοση το τουρμπο πρέπει να την είχε ή ιδέα μου ήταν;
-
Λογικό είναι. Οι Κ.Σ. για τους κινητήρες είναι κάπου στους 20 βαθμούς Κελσίου (?) και εκεί μετράται η απόδοσή τους. Βάσει κάποιων γενικών υπολογισμών, οι κινητήρες κερδίζουν (χάνουν) περίπου 4-7% για κάθε 10 βαθμούς Κελσίου μείωση (αύξηση) της εξωτερικής θερμοκρασίας. Άρα το χειμώνα στους 10 βαθμούς θα δεις αύξηση απόδοσης ~5%, ενώ στους 30 βαθμούς βλέπεις αντίστοιχη μείωση απόδοσης.
-
Το μέρος τσεκαρίστηκε και αναμένει και πιο διευρυμένη 4Τ παρέα (Fanis, SPI_Duster κλπ, την άλλη φορά δεν έχει δικαιολογίες )
Επιφυλάσσομαι! Για να καταλάβεις Στέφανε (επειδή μιλήσαμε), χτές έφυγα στις 20:45 από το γραφείο...και αρκετά κουρασμένος.
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ