-
Καλησπέρα στο forum.
Την Πέμπτη πρέπει να κάνω την παραγγελία του αυτοκινήτου για διάφορους λόγους.
Πάω προς το C3 αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Το Clio βγαίνει ελάχιστα πιο κάτω σε τιμή.
Ποιο από τα δυο θα μου προτείνατε και γιατί;
-
Καλησπέρα στο forum.
Πάω προς το C3 αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Το Clio βγαίνει ελάχιστα πιο κάτω σε τιμή.
-
Καλησπέρα στο forum.
-
Καλησπέρα!Το c3 είναι φρέσκο και ωραιότατο, το clio καλοπουλημένο και δοκιμασμένο.
Τα έχεις οδηγήσει και τα δύο στην έκδοση που σ'ενδιαφέρει; -
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δυο στην έκδοση - κινητήρα που με ενδιαφέρει. Απλά έχω κάνει καλή έρευνα στο internet.
-
Δε νομίζω πως υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους.Αν έχεις την ευκαιρία αύριο ή μεθαύριο οδήγησε κάποιο και ίσως αυτό να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο.Ειδάλλως δώσε έμφαση στον καλύτερο εξοπλισμό,στην εμφάνιση και στην καλύτερη αντιμετώπιση+after sales service που θα έχεις από τον έμπορο
-
Εγώ θα διάλεγα Clio γιατί το c3 ειναι πολυ εξτρίμ για τα γούστα μου. Το Clio ειναι όμορφο χωρίς να 'ξεφεύγει' , κι όπως έγραψε ο leonidas ειναι δοκιμασμένο.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Δε νομίζω πως υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους.Αν έχεις την ευκαιρία αύριο ή μεθαύριο οδήγησε κάποιο και ίσως αυτό να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο.Ειδάλλως δώσε έμφαση στον καλύτερο εξοπλισμό,στην εμφάνιση και στην καλύτερη αντιμετώπιση+after sales service που θα έχεις από τον έμποροΜε αυτα θα ζεις καθε μερα το αυτοκινητο και ειναι αυτα που κανουν τη διαφορα
-
To C3 είναι πιο άνετο, το Clio πιο ενδιαφέρον οδηγικά. Διαλέγεις και παίρνεις.
-
Το Clio έχει παραπάνω: αισθητ.παρκαρίσματος μπροστά, αναδιπλούμενους καθρέπτες και led φώτα.
Το Citroen έχει παραπάνω σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού, adaptive cruise control.
Βασικά το Clio στην οδήγηση θυμίζει αρκετά fiesta. Το Citroen από την άλλη θυμίζει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας (δηλ. είναι πιο ήσυχο, άνετο και ανεξάρτητα από το τι λένε κάποια reviews, δεν έχει μεγάλες κλίσεις). Αυτό που κατά βάση έχει το Citroen είναι η καλύτερη αίσθηση της ποιότητας των υλικών στο εσωτερικό.Εργονομικό φάουλ και των δυο είναι οι ποτηροθήκες. Δεν εξυπηρετούν καθόλου εκεί που είναι.
-
Μια παρατήρηση μόνο. Βλέπω πως το renault υπερτερεί σε εκείνα τα εξτρά που εξυπηρετούν περισσότερο αστικές ανάγκες (παρκάρισμα ανάμεσα σε αυτοκίνητα, στενούς δρόμους κλπ) ενώ το άλλο σε εκείνα τα καλούδια που αφορούν ταξίδι σε ανοικτούς δρόμους.
-
Οδήγησε τα έστω και σε χαμηλότερες εκδόσεις να δεις τι σου πάει καλύτερα . Το κλιό νομίζω ότι πάει για αλλαγή ή ανανέωση . Το σιτροέν είναι ολόφρεσκο .
Εγώ θα πήγαινα στη σιτροέν για διάφορους λόγους , αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχουμε τα ίδια κριτήρια .
-
Εμένα πάντως και τα δύο μου αρέσουν πολύ και ανάμεσα στο ποιο θα έπαιρνα μάλλον θα είχα μεγάλο θέμα. Πάρε και τα δύο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εμένα πάντως και τα δύο μου αρέσουν πολύ και ανάμεσα στο ποιο θα έπαιρνα μάλλον θα είχα μεγάλο θέμα.+1
Η Clio βγήκε το facelift το Νοέμβριο -
Προσωπικά θα έπαιρνα το Σιτροέν, λογικά θα πάρεις περισσότερα λεφτά στη μεταπώληση μια που μόλις κυκλοφόρησε και είναι και πιο φρέσκο σαν σχεδίαση..
Αυτό πάντως που δεν έχει αυτόματο στις entry level εκδόσεις και να έρθει μέχρι 14-15κ μου φαίνεται αλλόκοτο, αν είναι για ένα μικρομεσαίο κυρίως πόλης να ξεπερνάμε τα 17κ τρέχα γύρευε.. -
Το οτι μόλις κυκλοφόρησε δε σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει και ζήτηση. Η εμφάνιση του ειναι λιγο δίκοπο μαχαίρι φάση , ή θα ενθουσιαστούν πολλοί και θα το πάρουν, ή θα παει άπατο.
Όποτε μπορεί σε ενα διάστημα να λέμε πως η Citroen τάραξε τα νερά της κατηγορίας και να δίνουμε εύσημα, ή να βρεθουμε στη θέση να πουμε πως αυτο που τόλμησαν δε τους βγήκε.Στα μάτια μου το Citroen απευθύνεται σε πολυ συγκεκριμένο κοινό, ενώ το Clio το οποίο ειναι και όμορφο , έχει πιο ευρύ κύκλο αγοραστών.
-
Αν τα δεις από κοντά το C3 φαίνεται λίγο μεγαλύτερο. Συμφωνώ ότι σχεδιαστικά είναι παράτολμο, αλλά όσο το κοιτάζω νομίζω μου αρέσει. Το clio από την άλλη είναι λίγο πιο σπορ. Είναι επίσης, όμορφο, αλλά θα αλλάξει και πιο γρήγορα. Στο Clio αυτό που δε μου αρέσει είναι η απτή ποιότητα του εσωτερικού, φαίνεται φτινό για αυτοκίνητο των 18.000.
-
-
Ο δρόμος για τη λίμνη Πλαστήρα έχει υπέροχα στροφιλίκια, και εκεί με την Clio καλύτερα πας
-
Τρομερός δρόμος όντως , εγώ τον εκανα με... νισάν τεράνο βέβαια και χιόνια, αλλα όντως λεει πολυ!!!!
Storm τα πες ωραία ... κι εγώ Clio θα ξανά έπαιρνα
Citroen C3 1.2 110hp auto6 vs Renault Clio 1.2 120 EDC