-
Και το πήρες σε μια εβδομάδα και σε μαματο χρώμα...
Ζηλεύω.... και για την εξυπηρέτηση και για όλα... δε το συνεχίζω...
Αν ήταν το polo στα ίδια λεφτά θα πήγαινα στο polo για τα εξτραδακια και τη όλη κονσόλα, καντράν και οθόνη infotainment όπως αναφέρεις, αλλλλααα....
Καλοτάξιδο, αγρατζουνιστο και ασφαλή χιλιόμετρα, εύχομαι να το χαρείτε και στο €€ κομμάτι και φυσικά να μην σε πήρα στο λαιμό μου με τα γραφόμενα μου
Όταν έχεις 1η - 2η εικόνα αυτονομίας γράψε αν θέλεις. -
Καλοριζικο και ατρακαριστο ευχομαι!
Το καλυτερο χρωμα κατα την αποψη μου! -
Cruise control έχεις ;
Ρώτησες μήπως πόσο στοιχίζει και αν μπορείς να το βάλεις αν δεν υπάρχει ήδη εγκατεστημένο; -
Σας ευχαριστω παιδες
@terry308
cruise control δεν ειχε αυτη η εκδοση και δεν ειμαι σιγουρος αν μπαινει στη συνεχεια. το κοστος παραγγελιας παντως ειναι στα 250.Επισυναπτω το αρχειο του εξοπλισμου. Αν δεν κανω λαθος θα υπαρξουν καποιες επιπλεον αλλαγες. πχ οι οθονες στο tgi θα ειναι μονο 5''.
https://www.dropbox.com/s/1117bgh570bfo0b/IBIZA ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.pdf?dl=0
-
Καλοταξιδο φίλε..
Είναι το χρώμα που θέλω να παραγγείλω και εγώ το ιμπιζα.
Τα ιμπιζα που θα έρχονται πλέον Θα είναι με 6.5 ίντσες οθόνη.
Δυστυχώς το cruice control δεν μπαίνει μετά στο συνεργείο.Να μας ενημερωνεις πόσα κιλά αέριο βάζεις όταν είσαι αδειος και πόσα χλμ βγάζει.
-
για το cruise control ρωτήστε στη σεατ μακρής
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Δυστυχώς το cruice control δεν μπαίνει μετά στο συνεργείο.
Κρίμα...
Μερικά περίεργα για μένα; μετά από 10 ημέρες και 1500χλμ
Δε ξέρω τι γίνεται αν έχει αλλάξει για κάποιο λόγο, σε ένα από τα ντουζάκια που το έκανα διαπίστωσα ότι οι βραχίονες των μπροστινων υαλοκαθαριστηρων δεν σηκώνονται... βρίσκουν στο καπό όταν είναι κλειστό..
Κατά τα ντουζάκια διαπίστωσα επίσης ότι μένει νερό στις πόρτες... στο punto ή δε το είχα προσέξει ή είχαν καλύτερη διαφυγή...
Η ζώνη έχει δυνατή επαναφορά και στην αρχή 2-3 φορές μου έφευγε και χτυπούσε στο τζάμι ο μηχανισμός ασφάλισης ...
Αυτό το front assist και η ένδειξη - ειδοποίηση τι ρόλο παίζει;;
Πραγματικά βαράει σε περίεργα σημεία του δρόμου
Μου έχουν βάλει το ginius για GPS... μπορώ να βάλω sygic;
Έχει Android σύστημα... οπότε λογικά θα γίνεται...
Στον es explorer με usb stick το διαβάζει κανονικά και παίζει ήχο, βίντεο αλλά χωρίς να περνά ο ήχος στα ηχεία, συνεχίζει και ακούγετε το ραδιόφωνο ... έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι... -
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνεται retrofit το cruise control. Απλά θα θέλει λίγο ψάξιμο σχετικά με συμβατότητες της κάθε έκδοσης τιμονιού, αν έχει κουμπιά κτλ.
-
Όλα να τα περιμένεις με το VAG....
-
Αν αξίζει σε κάτι το vag, αυτό είναι η ευκολία στα retrofits και άπειρες λύσεις λόγω κοινών μερών. Η μόνη μου αμφιβολία είναι εάν υπάρχει vcds συμβατο με την πλατφόρμα του νέου Ibiza αλλά κι αυτό είναι θέμα χρόνου. Πχ για το αντίστοιχο Leon δεν υπάρχει ακόμα συμβατό vcds.
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Κρίμα...
Δε ξέρω τι γίνεται αν έχει αλλάξει για κάποιο λόγο, σε ένα από τα ντουζάκια που το έκανα διαπίστωσα ότι οι βραχίονες των μπροστινων υαλοκαθαριστηρων δεν σηκώνονται... βρίσκουν στο καπό όταν είναι κλειστό..Έτσι ήταν και στη Giulietta που είχα.Αν θες να τους σηκώσεις για να καθαρίσεις από κάτω το τζάμι,πρέπει να τους λειτουργήσεις και να τους σταματήσεις τη στιγμή που είναι όρθιοι στο παρμπρίζ.
-
Στο ιμπιζα όταν εχει cruice control από το εργοστάσιο..έχει επιπλέον ένα λεβιε πίσω από το τιμόνι..ενώ το πόλο έχει τα κουμπιά πάνω στο τιμόνι.
Εμένα μου έχουν πει ότι δεν μπαίνει.
Αλλά όποιος ενδιαφέρεται...ψαχτητε στο συνεργείο και στα ανταλλακτικά. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Κρίμα...
Δε ξέρω τι γίνεται αν έχει αλλάξει για κάποιο λόγο, σε ένα από τα ντουζάκια που το έκανα διαπίστωσα ότι οι βραχίονες των μπροστινων υαλοκαθαριστηρων δεν σηκώνονται... βρίσκουν στο καπό όταν είναι κλειστό..Έτσι ήταν και στη Giulietta που είχα.Αν θες να τους σηκώσεις για να καθαρίσεις από κάτω το τζάμι,πρέπει να τους λειτουργήσεις και να τους σταματήσεις τη στιγμή που είναι όρθιοι στο παρμπρίζ.
Υπάρχει service mode για τα αυτοκίνητα που οι βραχίονες είναι κρυμμένοι κάτω από το καπώ. Βρείτε το στο infotainment.
Στο ιμπιζα όταν εχει cruice control από το εργοστάσιο..έχει επιπλέον ένα λεβιε πίσω από το τιμόνι..ενώ το πόλο έχει τα κουμπιά πάνω στο τιμόνι.
Εμένα μου έχουν πει ότι δεν μπαίνει.
Αλλά όποιος ενδιαφέρεται...ψαχτητε στο συνεργείο και στα ανταλλακτικά.Αυτό με το μοχλό είναι και το πιο εύκολο σύστημα. Μία καλωδίωση είναι και ένα διαφορετικό steering ring. Πχ:
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
...διαπίστωσα ότι οι βραχίονες των μπροστινων υαλοκαθαριστηρων δεν σηκώνονται... βρίσκουν στο καπό όταν είναι κλειστό...Στο δικό μου - επίσης vag - κάνεις μια φορά τον μοχλό των υαλοκαθαριστήρων προς τα κάτω (με σβηστό κινητήρα, εννοείται) και κάνουν μια μικρή διαδρομή, τόση ώστε να μπορείς να τους σηκώσεις. Για δοκίμασέ το....
-
Καλά, ο Στεφαν από ότι έχω καταλάβει, είναι κάτι σαν τον μεγάλο γκουρού του ρετροφιτ...
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
...διαπίστωσα ότι οι βραχίονες των μπροστινων υαλοκαθαριστηρων δεν σηκώνονται... βρίσκουν στο καπό όταν είναι κλειστό...
Στο δικό μου - επίσης vag - κάνεις μια φορά τον μοχλό των υαλοκαθαριστήρων προς τα κάτω (με σβηστό κινητήρα, εννοείται) και κάνουν μια μικρή διαδρομή, τόση ώστε να μπορείς να τους σηκώσεις. Για δοκίμασέ το....
είσαι ωραίος...! Ευχαριστώ πολύ, το είχα κι εγώ απορία. με σβηστό κινητήρα και κάνοντας μια κάτω τον μοχλό, έρχονται και κάθονται σε όρθια θέση. και πάλι ευχαριστώ .Επίσης τουλάχιστον στο δικό μου ιμπιζα (το προηγούμενο) τα χειριστήρια του cruise control είναι στον ίδιο μοχλό με τα φλάς κλπ. δεν έχει ξεχωριστό μοχλό.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
@terry308
μονο τη ζωνη εχω παρατηρησει, που συμβαινει το ιδιο.Οσον αφορα στο καυσιμο, χθες εβαλα πρωτη φορα φυσικο αεριο. Γεμισε με 9,95 κιλα γιατι ηταν και 3 το μεσημερι και ειχε 35 βαθμους εξω. Κοστος 8,85 ευρω και η θεωρητικη αυτονομια 190km. Σε λιγο καιρο θα εχω την πραγματικη.
Θα ρωτησω και για το cruise ξανα παντως.
-
καλημέρα
θεωρητική όπως έγραψες.. εμένα με έχει βγάλει έως 290χλμ (σήμερα το πρωί που γύρισε σε βενζίνη) το αφήνω με βενζίνη για να δοκιμάσω άλλο πρατήριο μιας και θα πάω αεροδρόμιο...
Αν θυμηθείς ρώτα για το cruise control και αν μπορείς και έξτρα για τον τεμπέλη...
Ευχαριστώ -
τεμπελης μπαινει σιγουρα
οταν μαθω τιμη θα επανελθω
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)