-
Καλημέρα σε όλους!
Κάτοχος του νέου crossland facelift κάτι λιγότερο από μηνα. 1500 diesel. Παρατήρησα ότι έως τα 35km δεν μου δείχνει ένδειξη μέση κατανάλωσης ανά 100 km.Δλδ έως την ταχύτητα των 35km μου δείχνει παυλες και απο εκει και μετά μου δείχνει την μέση κατανάλωση. Απευθύνθηκα στη opel της περιοχης μου και μου είπαν ότι αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία του μοντέλου. Μου φάνηκε παραξενο. Όποιος κάτοχος μπορεί να μου πει αν αυτό συμβαίνει και στο δικό σας, αν είναι φυσιολογικό δλδ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ετσι είναι και ισχύει μέχρι τα 30 χαω , όχι τα 35 .
-
Καλώς ήρθες στον κόσμο των Γάλλων
-
Εδω και δεκαετίες σε ολα τα psa. Όπως είπαν... Welcome to the psa zone.....
-
Και στο προ-facelift έτσι είναι (ΜΥ2019).
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΆΤΟΧΟΣ CROSSLAND 2019
ΈΧΩ ΔΎΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ LED ΛΑΜΠΕΣ ΕΜΠΡΟΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΌΝΗ
Παρακαλείσθε να γράφετε με πεζά (μικρά) γράμματα. [Mod]
-
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΌΝΗ
Εννοείς στο λογισμικό; Στους χάρτες; Να αλλάξει εντελώς την οθόνη με άλλη άλλου τύπου...;
-
Στην οθόνη που έχει αν γίνεται αναβάθμιση χαρτών η κάποια άλλη ενημέρωση..
-
Αν μιλάμε για Navi 5.0, ναι γίνεται:
Τελευταία έκδοση χαρτών είναι η 20.0 που βγήκε πριν μερικές εβδομάδες.
Τελευταία έκδοση λογισμικού 21.08.84.12-r0 που βγήκε κάπου τον Οκτώβριο του 2020.
Νομίζω ότι υπάρχουν αναφορές σε αυτό το θέμα μερικές σελίδες πίσω.
-
Ναι για navi 5 πρέπει να κάνω τη διαδικασία που είδα σε προηγούμενα ποστ.
Έχει βάλει κανείς κάμερα πίσω σε navi 5 γιατί μου είπαν δεν μπαίνει
-
Εγώ έχω εργοστασιακή. Δεν ξέρω αν μπαίνει αφτερμαρκετ.
-
Καλησπέρα,
έχω παραγγείλει το Crossland και σιγα σιγά εξοπλίζομαι... Τώρα ψάχνω ρεζέρβα.
Ξέρει κανείς αν στο χώρο της ρεζέρβας χωράει κανονικό ζαντολάστιχο? (Στην περίπτωσή μου 215/50 R17)
-
Να αγορασεις και air-condition, έρχεται καλοκαιρι.
-
Δεν χωράει. Είναι compact. Γιατί δεν παίρνεις την εργοστασιακή που δίνει και η αντιπροσωπεία; 70 ευρώ πρέπει να ειναι, δεν είναι και τεράστιο το κόστος...
Όταν είχα αγοράσει εγώ το crossland, μου την είχαν χρεώσει και μου την έδωσαν χωρίς να τη ζητήσω... Δες μήπως συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία σου.
-
Δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία... Ελεγα μήπως βάλω κάτι καλύτερο... Τι μέγεθος είναι ? Ειναι 125/85R16 ?
-
Δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία... Ελεγα μήπως βάλω κάτι καλύτερο... Τι μέγεθος είναι ? Ειναι 125/85R16 ?
Στο ΜΥ2019 εδιναν 125/80 R16, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.
-
Σήμερα πραγματοποίησα το service 3ετίας/45χιλ χλμ στην αντιπροσωπεία.
Λάδια, φ λαδιού, 135 ευρώ.
Υπερβολική τιμή και συγκριτικά με τα άλλα χρόνια 30% μεγαλύτερη!!!
Επίσης μου ανέφεραν ότι χρήζουν αλλαγής τα τακάκια (110 το ανταλ + 50 εργασία, τιμές με έκπτωση!!!).
Μου φάνηκε υπερβολικό στα 45χιλ χλμ να αλλάξω τακάκια καθώς το μεγαλύτερο μέρος τους έχει γίνει σε Εθνική,Ατιική οδό και περιαστικό δίκτυο και δεν προχώρησα στην αλλαγή.
Είχε και μία δωρεάν αναβάθμιση στον εγκέφαλο.
-
Φίλτρα καμπίνας δεν σου άλλαξαν; Κοίτα ακριβώς γιατί νομίζω έχει και κάτι άλλο εκτός από λάδια.
135€ είναι στάνταρ το φθηνό service PSA (και Peugeot και Citroen τελευταία τόσα πλήρωσα) και νομίζω είναι οκ τιμή για αντιπροσωπεία.
-
Φίλτρα καμπίνας δεν σου άλλαξαν; Κοίτα ακριβώς γιατί νομίζω έχει και κάτι άλλο εκτός από λάδια.
135€ είναι στάνταρ το φθηνό service PSA (και Peugeot και Citroen τελευταία τόσα πλήρωσα) και νομίζω είναι οκ τιμή για αντιπροσωπεία.
Λάδια και φίλτρο λαδιού μόνο και την ροδέλα του κάρτερ.
-
Τότε είναι πολλά..στο τελευταίο του Citroen μπήκα σε αυτή τη φάση, ενώ στο προηγούμενο μου είχαν πει ότι πάμε για τακάκια, τώρα μου είπαν ότι είχε ακόμη και θα το αφήσουν για την επόμενη φορά.
'Λάδια 10W40 ή 5W30,
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο αέρος
Φίλτρο καμπίνας
Φίλτρο βενζίνης (σε όσα μοντέλα διαθέτουν)
Μπουζί
καθώς και ένα λεπτομερή Τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά)'
Στο Peugeot 135€ το 1ο στα 12.000χλμ (στους 11 μήνες).
Opel Crossland X