-
Καθόλου καμένος, κι εγώ το ίδιο κάνω!
ΟΚ, κατάλαβα τι εννοούσες, η 120 years edition βγήκε πέρσι και είχε 17αρες ζάντες. Η 2020 Edition είναι φετινή, με διαφορετικό εξοπλισμό και 16αρες. Δε νομίζω να έχει προλάβει να έχει έρθει στις εκθέσεις.Για το καπό που στέκεται μόνο του με αμορτισέρ, κι εμένα μου άρεσε πολύ!
-
Καθόλου καμένος, κι εγώ το ίδιο κάνω!
Α εντάξει τότε, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ... Κοντεύω να το διαβάσω όλο! Θα έρθει με το καλό η μέρα να παραλάβουμε και θα εξηγούμε στον πωλητή τις λειτουργίες του αυτοκινήτου..
-
Ισχύει πάντως πως έχει θόρυβο στην καμπίνα μετά τα 100 χλμ/ώρα ενώ πριν δεν ακούς τίποτα. Δεν ξέρω γιατί.
Δεν είναι αεροδυναμικό (αν πχ κλείσεις τους καθρέπτες ενω κινείσαι με 120χμ/ω δεν αλλάζει ο ήχος, ούτε μειώνεται ούτε αυξάνεται).
Είναι από τα λάστιχα. Εξαρτάται από το οδόστρωμα. Σε κάποια είδη ασφάλτου ακούγεται, αλλά υπάρχουν και άλλα όπου δεν ακούγεται.Ίσως με άλλα ελαστικά μετά την πρώτη αλλαγή μπορείς να το μειώσεις.
-
TotalNoob έγραψες ποιο χρώμα επέλεξες ;
-
Αυτό καταλήξαμε. Αν και το πεπεροτσίνο ρεντ μου άρεσε επίσης. Εσύ?
@dtzgr μπορεί να είναι και από τα ελαστικά. Θα πάω με τα μαμά όμως μέχρι να χρειαστούν αλλαγή και θα επιλέξω πιο αθόρυβα όταν έρθει εκείνη η ώρα. Για την καθημερινότητά μου πάντως (δουλειά-σπίτι-χωριό) δε με απασχολεί και πολύ.
-
-
Nautic Blue, με οροφή στο χρώμα του αμαξώματος:
H σύζυγος δεν ήθελε λευκό με τίποτα...
Η δικιά μου πάλι ανάμεσα στο κόκκινο/μάυρο και στο άσπρο/μαύρο ενθουσιάστηκε με το δεύτερο. Άβυσσος (και) το μυαλό της γυναίκας...
-
@dtzgr μπορεί να είναι και από τα ελαστικά. Θα πάω με τα μαμά όμως μέχρι να χρειαστούν αλλαγή και θα επιλέξω πιο αθόρυβα όταν έρθει εκείνη η ώρα. Για την καθημερινότητά μου πάντως (δουλειά-σπίτι-χωριό) δε με απασχολεί και πολύ.
Το ίδιο κι εγώ.
Κι εγώ το ασπρόμαυρο έχω!
-
Αλήθεια, dtzgr, ποια ακριβώς ελαστικά πρώτης τοποθέτησης έχει το δικό σου;
-
215/50 R17 Bridgestone Turanza T001
-
215/50 R17 Bridgestone Turanza T001
Ευχαριστώ! Όσα έχω δει στην έκθεση αυτά φοράνε...
-
Ernest wrote:
Nautic Blue, με οροφή στο χρώμα του αμαξώματος:
H σύζυγος δεν ήθελε λευκό με τίποτα...
Η δικιά μου πάλι ανάμεσα στο κόκκινο/μάυρο και στο άσπρο/μαύρο ενθουσιάστηκε με το δεύτερο. Άβυσσος (και) το μυαλό της γυναίκας...
Παιδιά, τα κορίτσια θέλουν θάλασσα μπαρμπουνάκι και μπυρίτσα, μην τις πάτε στις αντιπροσωπείες!
-
Ερώτηση για όσους αγόρασαν ή παρήγγειλαν πρόσφατα και έχουν Navi 5.0: γίνεται καμία αναφορά από τους πωλητές για ενεργοποίηση και διαθεσιμότητα των υπηρεσιών opel connect στην Ελλάδα (όπως πχ στη Γερμανία μέσω connect.opel.de ή στη Γαλλία μέσω connect.opel.fr ή στην Ισπανία στο .es, Ιταλία στο .it κλπ);
Σε άλλες χώρες της ευρώπης οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες και δίνουν 3 χρόνια δωρεάν live traffic information στο Navi 5.0. Οι υπηρεσίες αυτές δίνονται ακόμα και σε όσους δεν έχουν το opel connect αλλά έχουν Navi 5.0.
Στην Ελλάδα το site είναι under construction εδώ και μήνες....
-
Ερώτηση για όσους αγόρασαν ή παρήγγειλαν πρόσφατα και έχουν Navi 5.0: γίνεται καμία αναφορά από τους πωλητές για ενεργοποίηση και διαθεσιμότητα των υπηρεσιών opel connect στην Ελλάδα (όπως πχ στη Γερμανία μέσω connect.opel.de ή στη Γαλλία μέσω connect.opel.fr ή στην Ισπανία στο .es, Ιταλία στο .it κλπ);
Σήμερα πέρασα για τα διαδικαστικά. Καμία αναφορά δεν έγινε για το opel connect. Να σου πω την αλήθεια την βρίσκω και άχρηστη τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Το android auto εξελίσσεται συνεχώς και μπορείς να χρησιμοποιείς όλο και περισσότερα πράγματα. Το δε OnStar που διαφήμιζαν και πιο παλιά, όταν πρωτοείδα τι ακριβώς είναι, ήμουν σίγουρος ότι ήταν θέμα χρόνου να το καταργήσουν.
-
Σήμερα πέρασα για τα διαδικαστικά. Καμία αναφορά δεν έγινε για το opel connect. Να σου πω την αλήθεια την βρίσκω και άχρηστη τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Το android auto εξελίσσεται συνεχώς και μπορείς να χρησιμοποιείς όλο και περισσότερα πράγματα. Το δε OnStar που διαφήμιζαν και πιο παλιά, όταν πρωτοείδα τι ακριβώς είναι, ήμουν σίγουρος ότι ήταν θέμα χρόνου να το καταργήσουν.
Το κουμπίτης οδικής είναι πράγματι σχεδόν άχρηστο για όποιον έχει κινητό (δηλαδή όλους). Η μόνη χρησιμότητα είναι η αυτόματη κλήση για διάσωση σε περίπτωση ατυχήματος όπου έχεις χάσει τις αισθήσεις σου και πραγματικά η επιβίωση κρινεται σε μερικα λεπτά.
Όμως εγώ αναφέρομαι στα 3 δωρεάν χρονια live traffic information για το εργοστασιακό GPS, μιας και δεν έχω ούτε OnStar ούτε connect, αλλά το infotainment βγαίνει στο internet μεσω του κινητού μου (που συνδέεται στο Bluetooth με το που μπαίνω στο αμάξι αυτόματα). Θα βόλευαν τα 3 χρόνια δωρεάν κίνησης που δίνουν στο εξωτερικό αλλά όχι και σ'εμάς, κι ας έχουμε το ίδιο αμάξι.
-
TotalNoob wrote:
Το κουμπίτης οδικής είναι πράγματι σχεδόν άχρηστο για όποιον έχει κινητό (δηλαδή όλους). Η μόνη χρησιμότητα είναι η αυτόματη κλήση για διάσωση σε περίπτωση ατυχήματος όπου έχεις χάσει τις αισθήσεις σου και πραγματικά η επιβίωση κρινεται σε μερικα λεπτά.
Όμως εγώ αναφέρομαι στα 3 δωρεάν χρονια live traffic information για το εργοστασιακό GPS, μιας και δεν έχω ούτε OnStar ούτε connect, αλλά το infotainment βγαίνει στο internet μεσω του κινητού μου (που συνδέεται στο Bluetooth με το που μπαίνω στο αμάξι αυτόματα). Θα βόλευαν τα 3 χρόνια δωρεάν κίνησης που δίνουν στο εξωτερικό αλλά όχι και σ'εμάς, κι ας έχουμε το ίδιο αμάξι.
Στα Peugeot ενεργοποιούμε απο peugeot.fr ή uk με τον λογαριασμο στο Peugeot MyApp
TomTom κ λειτουργεί τέλεια. Απίστευτα χρήσιμο, οι live πληροφοριες ειναι φοβερές.
Η διαφορα ειναι οτι τα αυτοκινητα με το σύστημα ειδοποίησης δεν χρειαζονται συνδεση με το κινητο, ενω τα αλλα χρειαζονται (νομίζω! Παντως το installation ειναι διαφορετικο για τις 2 περιπτώσεις).
Δεν υπαρχει καποια παρομοια λειτουργία για Opel;
-
Το onstar που έχει το δικό μου έχει κάτι πολύ χρήσιμο συγκεκριμένα από την εφαρμογή στο κινητό κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο από απόσταση όπως και ενεργοποιείς την κόρνα.
-
Αναφορικά με το Infotainment, επέλεξα να μην πληρώσω 380€ επιπλέον για την 8άρα οθόνη με το εργοστασιακό Navi.
Με το Apple CarPlay (κι εγώ και η σύζυγος είμαστε με iPhones) θα μπορώ να χρησιμοποιήσω στην 7άρα οθόνη το Google Maps, Apple Maps και από σήμερα, μετά από update, και το Here Maps με την εξαιρετική και offline πλοήγηση του. Θα μπεί και στην υποδοχή 12V κι ένας διπλός φορτιστής αυτοκινήτου κι νομίζω θα είμαστε μια χαρά...
-
@Ernest άσε έχω κατεβάσει κι εγώ android auto, έχω πάρει καλώδια, ψάχνω για μια καλή ασφάλεια αυτοκινήτου... Πυρετός. Με την καλή έννοια. Να σου πω την αλήθεια κι εμένα δε θα με πείραζε καθόλου να μην έχει πλοηγό. Επίσης η 8'' που περιεργάστηκα αρκετά στο test drive, έχει καλή ανάλυση και το σύστημα αποκρίνεται γρήγορα. Μου φάνηκε πάρα πολύ εύχρηστο χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ πριν. Ένα + απλά στο εργοστασιακό navi ότι εμφανίζει πληροφορίες και στον υπολογιστή ταξιδίου. Λεπτομέρια φυσικά.
Το κάλυμα χώρου αποσκευών που αναφέρεις ότι σου έκαναν δώρο, ποιο εννοείς? Το flex floor?
-
Opel Crossland X