-
Οταν δηλώνω κάτι, δε το παίρνω πίσω! Τρίτωνας
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Αγαπάω Τρίτωνα και τα τοπικ του με τα 1000! Εργένης και Ευκατάστατος! η δε φωτό είναι η απόλυτη εικονοποίηση του στυλ/χαρακτήρα (δε κάνω πλάκα).Οταν δηλώνω κάτι, δε το παίρνω πίσω! Τρίτωνας
Διπλογραμμενος?
Προσωποποιηση του μεσου ελληνα ειναι ο Τριτωνας βασικα.
-
Διπλογραμμενος?
Προσωποποιηση του μεσου ελληνα ειναι ο Τριτωνας βασικα.[/quote]
Έχω ένα λογαριασμό και αυτός είναι ο Triton ... αν με διαγράψουν θα μπώ να κάνω άλλο λογαριασμό με άλλο e-mail και όνομα εκπληξη ...
-
Τα έγραφε ο 'προφήτης' Καβαθάς τόσα χρόνια αλλά κανείς δε τον άκουγε .... Ελεγε ότι λέω και εγώ ... δεν παράγουμε τίποτα μόνο καταναλώνουμε ... οι νέοι μας είναι σε νιρβάνα ... αυτά τότε ... σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα ... Ας είναι καλά οι Γερμανοί που μας λυπήθηκαν ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Διπλογραμμενος?Το οτι αγαπάμε Triton, δε σημαίνει οτι συμφωνούμε.
Διπλογραμμένος..; το οτι γραφτήκαμε το '03 στο φορουμ δε σημαίνει οτι ο Τριτωνας εκανε 2 προφιλ. Λες να σκεφτόταν τόσο μπροστα απο το '03 για να τρολάρει; -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Διπλογραμμενος?
Το οτι αγαπάμε Triton, δε σημαίνει οτι συμφωνούμε.
Διπλογραμμένος..; το οτι γραφτήκαμε το '03 στο φορουμ δε σημαίνει οτι ο Τριτωνας εκανε 2 προφιλ. Λες να σκεφτόταν τόσο μπροστα απο το '03 για να τρολάρει;Εχεις δίκιο αλλά δεν πρόκειται να σου το αναγνωρίσουν ... Το μυαλό τους πήγε στην διπλό εγγραφή γιατί συνήθως αυτές είναι οι πρακτικές τους όταν δεν έχουν επιχειρήματα να γράψουν απέναντι σε ένα άτομο όπως εγώ ... Αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε έτσι είναι αυτή η χώρα .... Περίμενα λοιπόν 13 και βάλε χρόνια για να τρολάρο μερικούς από εδώ μέσα ...
-
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Τι ουφο υπαρχουν εκει εξω ρε πστ μου...
Δεν σου αρέσει η αλήθεια ... πονάει .... ξυπνάει ο εγωισμός ... Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ένα μπάσταρδο έθνος με γονίδια από Τούρκους .. που σαν νόθο παιδί ... δεν αποδέχεται το παρελθόν του ... Η αρχαία Ελλάδα Δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα μετά της 29 Μαίου του 1453 ... απλά μεγαλώσαμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο .... Και τώρα μπλοκάρετε το λογαριασμό μου (όπως κάνετε συνήθως) σας έχω γραμμένους στα ορειβατικά μου Άρβυλα .-
Και λοιπον? Σε ολα τα εθνη αυτο συμβαινει. Το λες να τιμωρησεις καποιους η να σου πουμε οτι θα στησουμε και κ... στους Γερμανους και Τουρκους απο δω και περα? Τριτωνα δεν μας τα λες καλα. Προσεχε τι λες και αλλαξε υφος αγαπητε. Το πας αλλου το θεμα και εισαι λαθος. Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τι ουφο υπαρχουν εκει εξω ρε πστ μου...
Δεν σου αρέσει η αλήθεια ... πονάει .... ξυπνάει ο εγωισμός ... Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ένα μπάσταρδο έθνος με γονίδια από Τούρκους .. που σαν νόθο παιδί ... δεν αποδέχεται το παρελθόν του ... Η αρχαία Ελλάδα Δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα μετά της 29 Μαίου του 1453 ... απλά μεγαλώσαμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο .... Και τώρα μπλοκάρετε το λογαριασμό μου (όπως κάνετε συνήθως) σας έχω γραμμένους στα ορειβατικά μου Άρβυλα .-
Και λοιπον? Σε ολα τα εθνη αυτο συμβαινει. Το λες να τιμωρησεις καποιους η να σου πουμε οτι θα στησουμε και κ... στους Γερμανους και Τουρκους απο δω και περα? Τριτωνα δεν μας τα λες καλα. Προσεχε τι λες και αλλαξε υφος αγαπητε. Το πας αλλου το θεμα και εισαι λαθος. Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω.
Εγώ καταλαβαίνω ... αλλά δεν έχει πλέον νόημα ... ο κύβος ερρίφθη .-
-
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Τι αυτοκίνητα έχουν οι ευκατάστατοι .... ;;; Ακριβά ή φθηνά ;;;Όσους ξέρω έχουν ακριβά. Κυρίως Bmw kai Mercedes. Αλλά πολλοί είναι τσιφούτηδες. Δηλαδή να δώσεις καμιά 70αριά χιλιάδες ευρώ μην πω παραπάνω και να πας να βάλεις υγραέριο....
Ευκατάστατος ....