-
27400 χωρις κάποια τυχόν εκπτωση βγαίνει η νεα εκδοση 2020 1.5 ντιζελ αυτοματο σε λευκό χρώμα και με προσθηκε Safety Pack Ειδοποίηση Κόπωσης Οδηγού (AHM) Ενεργό Σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης (UG2) Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (UEU) Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας (UHX).
Γενικα έχει σχεδόν πλήρη εξοπλισμό Έλεγχος Πίεσης Ελαστικών (UJO) Standard Αισ θ η τ ή ρ α ς αναγνώ ρισ η ς σ η μ ά τ ω ν κυκλο φ ο ρ ί α ς ( U V X ) S t a n d a r d Διπλο ί π ρ ο εντ α τ ή ρ ε ς σ τις ε μ π ρ ό ς ζώνε ς α σ φ αλε ί α ς (A 6 9 ) S t a n d a r d Δ υνα τ ό τ η τ α α π ενε ργο π ο ί η σ η ς α ε ρ ό σ ακω ν σ υνο δ ηγο ύ ( C 9 9 ) S t a n d a r d Ηλεκτ ρικά ρ υ θ μιζό μ ενοι/ θ ε ρ μ αινό μ ενοι εξωτερικοί καθρέπτες (DXK) S t a n d a r d Ηλεκτ ρικό χ ειρ ό φ ρ ενο (J7 1 ) S t a n d a r d Ηλεκτ ρ ονικό π ρ όγρ α μ μ α ε υ σ τ ά θ εια ς ( E S P ) ( F X 3 ) S t a n d a r d Κ ά μ ε ρ α ο πισ θ ο π ο ρ ε ί α ς ( U V C ) S t a n d a r d Αισ θ η τ ή ρ ε ς π α ρκα ρ ί σ μ α τ ο ς ε μ π ρ ό ς & π ί σ ω ( U D 5 ) Εσωτερικό Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων (N34) Standard Χρωμιωμένα μαρσπιέ θυρών (B9K) Standard Εξωτερική Εμφάνιση LEDΦώτα πίσω (UGE) (διαχωριζόμενα) Standard Xειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος (D75) Standard Πακέτο Enjoy Appearance (WFY) Standard Φιμέ πίσω & πλαϊνά κρύσταλλα (AKO) Χρωμιωμένο περίγραμμα πλευρικών παραθύρων (MDQ) Χρωμιωμένο ένθετο εμπρός προφυλακτήρα (VEV) Χρωμιωμένο ένθετο πίσω προφυλακτήρα (8EE) Ζάντες & ελαστικά Ζάντες 17' Ζάντες αλουμινίου 17'(PXS) Standard Φ ώ τ α η μ έ ρ α ς E C O L E D ( T 4 L ) S t a n d a r d Infotainment Board Computer (U68) Standard R 4.0 IntelliLink, BT1, Radio, με έγχρωμη οθόνη αφής 7' (IOA) Standard Κεραία (U91) Standard Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι (UC3) Standard Άνεση ECC, Ηλεκτρονικός Διζωνικός Κλιματισμός (CJ2) Standard Sport καθίσματα εμπρός (AE4) € 0,00 Εσωτερικός φωτισμός (C93) Standard Θήκη στην πλάτη του καθίσματος οδηγού (EA1) Standard Θήκη στην πλάτη του καθίσματος συνοδηγού (EA2) Standard Κεντρικό υποβραχιόνιο, εμπρός (DBU) Standard Ποτηροθήκη (DUA) Standard Σύστημα διατήρησης σταθερής ταχύτητας (Cruise Control) (K33) Standard Τηλεσκοπική και καθ' ύψος ρύθμιση τιμονιού (N37) Standard Λειτουργικότητα Βάσεις για δίχτυ ασφαλείας (AJT) Standard Κάλυμμα χώρου αποσκευών (CGY) Standard Πρίζα 12V (PS2) Standard Πακέτα Sight & Light Pack (CWX) Standard Αισθητήρας βροχής (CE1) Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (T83) Ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης (DD8) (DD8) Aυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας προβολέων (TQ5) Χρώμα οροφής Οροφή & εξωτερικοί καθρέπτες σε Μαύρο.
Αυτό το αυτόματο της οπελ δεν έχει σχέση με το aisin της πεζώ/σιτροεν σωστά? πως στέκεται απεναντι του γνωρίζει κανείς?
Συνολικά αν παίζει και κανα 1000 έκπτωση και πηγαίνει γύρω στα 26000 νομίζω είναι πολύ ανταγωνιστική προσφορά. Δεν νομίζω αλλος να δίνει C suv ντιζελ αυτοματο με αυτόν τον εξοπλισμό. Πρόχειρα είναι 3000 κάτω από το αιρκρος ΕΑΤ8 ινσπαιρ χωρίς τυχόν έκπτωση και μάλλον σαν εκδοση είναι μεταξύ ινσπαιρ και φιλ.
Και γενικά ο ανταγωνισμός σε ντίζελ αυτόματο με αυτόν τον εξοπλισμό παίζει από 30 ως 33 δλδ είναι πολύ vfm.
-
Σας λεω ειναι εξαιρετικο για μπαρμπουληδες. θα το λατρεψετε...αισθηαη, ποιοτητα κυλισης, εξοπλισμος, ανεση, κινητηρας, αρχοντια που θελουν μερικοι μερικοι
Αντε και για οικογενειαρχες ειναι εξαιρετικο....(το εσωσα)
-
Καλά αυτά.Για το αυτόματο κιβώτιο του γνωρίζεις τπτ;
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δεν το έχω δει καθόλου από κοντά. Ούτε λίγο. Η παραπάνω έκδοση στα 27 είναι πάνω από το μέσο όρο εξοπλισμενη έχει και τα βασικά συστήματα ασφαλείας , εκ πρώτης τρανταχτά μόνο αναδιπλούμενο δεν έχει και το acc άντε και το τυφλό σημείο. Σχεδόν όλα τα άλλα τα έχει.
Ένα αρνητικο που έχω δει είναι ότι έχει πολύ κακό χώρο για τα γόνατα πισω.
-
Oχι εγω μονο για χειροκινητο γνωριζω να σας πω
Εδω λεει για 6αρι αυτοματο
Γενικα το αυτοκινητο εχει την ιδια πλατφορμα και κινητρες με τα 3008 και c5 aircross.
Αλλα με τον παλιο κινητηρα ειχε το 6αρι αυτοματο...τωρα με τον 1,5 ...δεν γνωριζω
Τις προαλλες διπλα σε ενα 3008, παρκαρισμενα και τα δυο....θα το πω.....ηταν πιο ωραιο σε εμφανιση απο το 3008 ιδιαιτερα στο πισω μερος
-
8 αρι είναι το αυτόματο του 1.5. Αλλά το γράφει ΑΤ8 όχι ΕΑΤ8 όπως στο 3008 ή στο c5.
-
Ααα αυτο ρωρας;;;
Το eat ειναι ονομα της psa για το αυτοματο ...δηλαδη αντι να το λενε με κωδικη ανομασια και ονομασια aisin...το ονομασαν eat...
-
Όχι δεν ρωτάω αυτό. Αυτό το έγραψα για να ξεκαθαριστεί ότι έχει 8αρι αυτόματο και όχι 6 αρι όπως με την παλιό 1.6. Είναι όμως της aisin ή όχι; Πως πάει από kickdown?
Έχει αυτακια στο τιμόνι ή αλλάζει από το λεβιέ το +-?
Edit : στο λεβιέ είναι η χειροκίνητη αλλαγή.
Στο δίλιτρο ατ8 που είναι ειδα στα 130 με 8η 1950 στροφές και 1500 στα 100. Το 1.5 φυσικά θα τσιμπαει 150-200 στροφές.
Τελική το 1.5 ατ8 190 χλμ και σε βίντεο που είδα τελικιασμενο στα 190 είχε κατανάλωση 13.2! Καλό νούμερο νομίζω για αυτή την ταχύτητα.
-
Ελα βρηκα...
Απο κατω στον λςβιε εχει +-
Κοιταξτε χωρους για τα ποδια του οδηγου...γενικα κανεις ταξιδαρες....και εχει εξαιρετικο καθισμα σε συτην τη εκδοση...αλλο να σας λεω αλλο να καθεστε.
Το αυτοκινητο αν το παρεις με τους περιφερειακους αισθητηρες παρκαρισματος κινησε στα στενα της πολης για πλακα. Κοβει απιστευτα πολυ το τιμονι ...σε σημειο που ξαφνιαζεσαι ευχαριστα. Με τους αιαθητηρες περνας στο εκατοστο σε στροφες σε κωλοστενα....που ολοι κοιτουν πως το εκανες
Τα full led του ειναι απιστευτα.. αλλαζουν δεσμη αναλογα τις συνθηκες συνεχως. Γενικα η νυχτα μερα γινεται και δεν τυφλωνει τους απεναντι!
-
Χώρο για τα πόδια των πίσω δεν βλέπω...
Γυρε για να καταλάβω εσύ το έχεις ή απλά το έχεις οδηγησει;
-
Εταιρικο οχημα στην ουσια, αλλα αγορασμενο. Το χρησιμοποιει φιλος.
Εχω κανει καποιες χιλιαδες χιλομετρα...ναι...
Εχει χωρους ρε συ.... Κατι ενδιαμεσα απο vitara και s cross ...οχι καλυτερους του s cross
-
Αυτό βλέπω στα πόδια πισω ίσως έχει λιγοτερο από το scross. Αλλά κερδίζει λογικά σε φάρδος και εννοείται χώρο αποσκευών.
-
To ίδιο με τα άλλα είναι το αυτόματο . Εκπτώσεις ακούω για 500-1500 . Είναι καλή περίπτωση . Δεν είναι ανώτερο της inspire και είναι μακρυά από την feel
-
Κάμερα οπισθοπορειας , φιμε τζάμια, αισθητήρες μπρος πίσω και εναλλαγή μεγάλης σκάλας δεν έχει η inspire. Φυσικά δεν έχει το ψηφιακό πίνακα , το grip control αλλά συνολικά νομίζω είναι λίγο πάνω από την inspire.
-
Ψηφιακός πίνακας και γκριπ δεν μπαίνουν μετά και είναι και μπάνικα .
Αισθητήρα πίσω έχει , κάμερα μπαίνει εύκολα, όπως και τα φιμέ και εμπρός με παραχωρήσεις .
Μόνο το αυτόματο ντίζελ είναι ανταγωνιστικό .
-
Εντάξει συμφωνω αλλά όταν εξετάζουμε δυο εκδοσεις τις συγκρινουμε με το τι έχουν και όχι με τι μπορεί να πάρουν! Ναι μπαίνουν αυτά που λες μετά αλλά αφενώς αλλιώς είναι να μπουν απο την αρχη κι αλλιώς σαν μερεμέτι μετά , και φυσικά υπάρχει το ανάλογο κόστος που για όλα αυτά αν δεν βάλεις υλικά από τα καλάθια θέλεις χιλιαρικάκι.
Εννοείται το πιο ανταγωνιστικο της εκδοσης ειναι το αυτοματο ντιζελ και αν ειναι της ίδιας αίσθησης που είχε στο c5 που οδήγησα είναι σημαντικό ατού σε αυτό το επίπεδο τιμών. Το ακτιβ 3008 αυτοματο ντίζελ δεν είναι στα 33 περίπου ? μιλάμε για 6 χιλιάρικα διαφορά και ειναι πιο κάτω από αυτή την έκδοση και μιλάμε για την ιδια πλατφορμα και για τα ίδια μηχανικα μέρη!
-
Tkin, νομίζω το αδικείς τον χώρο πίσω ή δεν το παρατήρησες καλά. Αυτό που βοηθάει πολύ είναι ότι έχει μια εσοχή η πίσω πλευρά του καθίσματος και κερδίζει καλό χώρο για τα γόνατα του πίσω. Επίσης ο τρίτος κάθεται άνετα στα πόδια μιας και δεν έχει το τούνελ στο πάτωμα.
Το αυτόματο είναι το ίδιο με το Πεζό. ΕΑΤ το λέει αυτή, ΑΤ η Όπελ.
Καλορίζικο!
-
Οπως εχω πει δεν το εχω δει απο κοντα. Μόνο ότι εχω δει στο ιντερνετ και μετρησεις χωρων που εχω βρει. Στις μετρησεις που είδα το τελευταιο c suv για ποδια πισω. Θα το δω απο κοντά κάποια στιγμη.
Εσυ ποσα χλμ εχεις κάνει ? τι αρνητικα έχεις δει περα απο τα χερουλια που εχουμε ακουσει? ποιοτητα κυλισης? κοπαναει καθολου πισω? ψαρευει καθολου πισω σε αναπηδηση με χλμ?
βενζινη εχεις ή ντιζελ? αν εχεις ντιζελ η κατανάλωση πέφτει κατω από 6.5?
-
Αψογη η διαχειρηση της αναρτησης. Οχι δεν κοπανα...αλλα δεν ειναι και παλια citroen.
Στα all gtip γλυστρουσε ο πισω αξονας σε κλειστα κατηφορικα κομματια...με υψηλοτερη πιεση στους πισω τροχους ουδετεροποιηθηκε.
-
Αυτό με το Allgrip που γλιστράει το πίσω μέρος και την ουδετεροποίηση με την υψηλότερη πίεση μπορείς να το εξηγήσεις περισσότερο Lap?
Ρωτάω γιατί ο κολλητός μου με το DS7 σε κλειστή κατηφορική στροφή στον Διόνυσο με προφανώς περισσότερα χλμ από ότι έπρεπε πριν κανένα μήνα ένιωσε να φεύγει το πίσω μέρος και μάλιστα σήκωσε και τον πίσω εσωτερικό τροχό στον αέρα και με διόρθωση του ESP 'έκατσε' ξανά ο πίσω τροχός. Βγήκε και λίγο στο αντίθετο ρεύμα μιας και είναι πολύ στενός ο δρόμος αλλά ευτυχώς δεν είχε κίνηση.
-
Το ιδιο και στο grandland x δεν θυμαμαι να σηκωσε τροχο...ή τουλαχιστον δεν το ενιωσα ετσι, αλλα γλυστρισε και μπηκε esp...οταν μπηκε το esp ειχε αλλαξει μιση λωριδα προς τα εξω...δηλαδη ανοιγε την τροχια του εντονα το αυτοκινητο με βααη τον πισω αξονα.
Μετα φουσκωθηκαν τα πισω ελαστικα και στην ιδια στροφη με τα ιδια χιλιομετρα ουτε esp δεν αναψε.
Να σου πω δοκιμαστικα φουσκωσαμε τα πισω ελαστικα και εκατσε καλα... σαν σκεψη δεν βγαινει...αλλα τελικα βγηκε! Καποια στιγμη θα δω τι πιεση πηγαν να σου πω.
Οποτε κατι παιζει με τα ελαστικα.
Opel GrandLand X