-
Η προσφορά που έχει βγάλει η opel για το grandland diesel xclusive στα 26500 αφορά μόνο diesel manual? Έχει ρωτήσει κάνεις;
-
Είναι 5400 κάτω από την κανονική. Λογικά το manual είναι και για τα κομμάτια που τους έχουν απομείνει.
Σε κάθε περίπτωση η έκδοση έχει τα πάντα-όλα (αν εξαιρέσεις το Adaptive CC και το wireless mobile charger). Αυτήν έχω. ΠΟΛΥ καλή τιμή για αυτό που παίρνεις! -
Ο χρήστης abi έγραψε:
Η προσφορά που έχει βγάλει η opel για το grandland diesel xclusive στα 26500 αφορά μόνο diesel manual? Έχει ρωτήσει κάνεις;Έχω ρωτήσει και είναι για χειροκίνητο....28500 το αυτόματο...
-
ΣΚΟΤΩΜΑ!
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Η προσφορά που έχει βγάλει η opel για το grandland diesel xclusive στα 26500 αφορά μόνο diesel manual? Έχει ρωτήσει κάνεις;
Έχω ρωτήσει και είναι για χειροκίνητο....28500 το αυτόματο...
Σε ποια αντιπροσωπεία υπάρχει αυτόματο σε αυτή την τιμή; γιατί με. Ενδιαφέρει
-
Η τιμή είναι εξαιρετική και η έκδοση έχει τα πάντα όλα!
-
21500 έχει και η xcite σε 1.2 petrol και 1.5 diesel πλεον
-
Για xclusive αυτοματο diesel 1.5 με τον νέο κινητήρα θα παίζει άραγε καμία γενναία έκπτωση?
-
Γενικώς στην Όπελ κανα 1500άρι το κάνουν.
-
Αυτόματο 1.5 ντίζελ δεν βγαίνει;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγαίνει. Γιατί?
-
Γιατί δεν το βλέπω στον διαμορφωτή. Όταν επιλέγεις 1.5 ντίζελ έχει επιλογή μόνο για χειροκίνητο. Πόσο παραπάνω βγαίνει από το 21900? Ποιο αυτόματο έχει; Αυτό που έχει το 3008 ds7 c5 ή άλλο; Και στον τιμοκατάλογο που βλέπω μόνο μτ6 έχει στο 2.0 έχει ατ8
-
Το είδα και εγώ . Δεν έχει αυτόματο . Από ότι ξέρω η όπελ δεν έχει πάει ακόμα στον Σ. οπότε ο εισαγωγέας της δεν τα φέρνει όλα , όπως κάνει και στο κροσλάντ γιατί θα θεωρεί ότι το ένα θα κανιβαλίζει το άλλο .
Ετσι αυτόματη βενζίνη και το δίλιτρο ντίζελ .
Δες εδώ αναλυτικά
https://www.opel.gr/content/dam/Opel/Eu ... celist.pdf
-
Πάντως στις επιδόσεις των κινητήρων κάτω-κάτω το αναφέρει στο link που έβαλες. Ίσως το φέρουν αργότερα...
-
Πάντως αν το φέρουν θα είναι το AT8.
-
Καλά ναι εδώ στην Ελλάδα όλα αργότερα έρχονται ...κοντά στο ποτέ...
-
Πάντως αυτή η βλακίτσα IntelliGrip στο snow mode φαίνεται να δούλεψε προχθές με τον χιόνια όταν μπήκα από έναν κεντρικό δρόμο σε ένα στενό με συνδυασμό πάγου και φρέσκου απάτητου χιονιού. Με το που μπήκα σε normal mode ένιωσες την ολίσθηση και μετά με το snow mode για 3-4 χλμ που πήγα δεν ένιωσα κάτι. Τυχαίο? Πρόσεχα? Έλα μου ντε...
-
Καλησπέρα, νέο μέλος στο φόρουμ, ενδιαφέρομαι για την αυτόματη έκδοση eat8 και βλέποντας δοκιμές στο YouTube προβληματίζομαι από μια αναφορά (https://m.youtube.com/watch?v=wqmoZQjUyQM στο 12:10) ότι ο μοχλός μερικές φορές κλειδώνει παρόλο που πατάς το φρένο. Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να αφήσεις το φρένο, να το πατήσεις ξανά κ να δοκιμάσεις να αλλάξεις ταχύτητα. Ήθελα να ρωτήσω τους ιδιοκτήτες αυτόματου αν το έχουν παρατηρήσει κ πόσο τους ενοχλεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά και δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Έχω το EAT6.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά και δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Έχω το EAT6.Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Opel GrandLand X