-
Βλέπω ο ποιοτικός έλεγχος της Όπελ είναι σε υψηλό επίπεδο!!! Θεωρώ ότι η εξαγορά της Όπελ από την πεζω έχει δημιουργήσει αναταραχή στην παραγωγή των Όπελ και μέχρι να αφομοιωθεί η νέα κατάσταση θα έχουν θέματα τα μοντέλα που παράγονται φέτος
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το συγκεκριμένο σημείο υπάρχει σχετική οδηγία (τύπου ανάκληση), για μερικές παρτίδες, να βάζουν γράσο ή κάποιο άλλο λιπαντικό..
-
Ναι? Πώς το ξέρουμε αυτό? Μόνο για το Grandland δλδ?
-
Το πήρε ένας ξάδερφος Νοε-Δεκ 17 κ τον πήραν κάποια στιγμή τηλ από την αντιπροσωπεία.
-
Χμμμ, γιατί εγώ ξέρω για κάποια τύπου ανάκληση για τον κινητήρα εκείνη την περίοδο, όχι για τρίξιμο...
-
Ξεκίνησαν τα χράτσα χρούτσα στα χερούλια στις πόρτες στο grand του ξα...
-
Εν κινήσει ή στατικά όταν τα πιάνεις ας πούμε?
-
Στο μπες βγες, όταν πιάνεις το χερούλι της πόρτας.
-
Σορρυ δλδ τι χρατς χρουτς μπορεί να κάνουν τα χερούλια ενός αμαξιού λίγων μηνών; Απορώ. Εκτός αν τα κανιβαλιζει κανένας πιτσιρίκος...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα είναι από μαλακό πλαστικό με αρκετό κενό μέχρι το πάνελ.
Είναι κλασσικό πρόβλημα σε αυτοκίνητα που έχουν χούφτες ή χερούλια με μαλακό πλαστικό.Τον ίδιο θόρυβο είχαν και οι χούφτες του εκθεσιακού Baleno που ψαχούλευα.
-
Έχω αρχίσει και κουτσοβλέπω έξω κάποια...
-
Ξέρει κανείς τι παίζει με τις τωρινές εκπτώσεις? Συγκεκριμένα για το 1.6 diesel x-plore?
-
Όσα έχουν απομείνει στο στοκ, λογικά θα ξεκινάνε με έκπτωση 2500-3000 από κλειδί.
-
100.000+ παραγγελίες. Το 25% στη Γερμανία. Λογικό.
https://www.autoblog.gr/2018/09/18/para ... andland-x/
-
Έχουμε εικόνα από τα service? Τιμές μικρού, μεγάλου κ κάθε πότε??
-
Δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο, αλλά στο πετρέλαιο είναι λάδια 30.000 ή χρόνο και μεγάλο σέρβις 60.000 ή 2 χρόνια.
-
Ημερήσιο ταξιδάκι το Σάββατο προς Καλαμάτα, 4 ενήλικες χωρίς αποσκευές, 592 km πήγαινε-έλα, 6.2 μο κατανάλωση συνολικά.
Πετρέλαιο 1.6 120 hp, αυτόματο. Σχεδόν αποκλειστικά CC, στο πήγαινε μεταξύ 125-135 και στο έλα 115-125 λόγω νύχτας. 6.4 στο πήγαινε, 6.0 στο έλα.
Από μέσα Μαίου που το έχω, 10.000 χλμ συνολικά με συνολικό μέσο όρο 6,2.
Αυτά. -
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο, αλλά στο πετρέλαιο είναι λάδια 30.000 ή χρόνο και μεγάλο σέρβις 60.000 ή 2 χρόνια.Καλά είναι μέγαλη υπερβολή τα 30000 για αλλαγή λαδιών. Στα 20000 αλλάζω στο ντίζελ μου και βγαίνουν άστα να πάνε τα λάδια...
Μια χαρά καταναλώσεις για τον όγκο του το αμάξι. 4 άτομα και 6αρι! Με βενζινα θα ήσουν 9 στις ίδιες συνθήκες.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι βέβαια . Εγώ με την δίλιτρη C5 με 4 άτομα συνολικού βάρους περίπου 400 κιλά , με αυτές τις ταχύτητες θα είμαι 8 στο κατέβασμα και 7,5 στο ανέβασμα .
Βέβαια έχω πολύ καλή αεροδυναμική , αλλά έχω 5άρι σασμάν .
Απλά όταν ανοίξει το ντίζελ θα πέσει η κατανάλωση και άλλο .
-
Ενημερωτικά για το βάρος που λέει ο Tkin73, το ηλεκτρονικό manual λέει πως το 1.6 αυτόματο diesel είναι 1430 κιλά, ΧΩΡΙΣ οδηγό και έξτρα που έχεις βάλει. Για την κατηγορία του, τον κινητήρα και το κιβώτιο, δεν είναι πολλά. Το έχουν σχολιάσει και στο Autogefuehl κατά τη διάρκεια της δοκιμής του, για να κρατήσουν χαμηλά την κατανάλωση. Και όντως, το καπό πχ είναι πανάλαφρο!
Για το σέρβις που το ξαναέψαξα, στο ηλεκτρονικό manual λέει για 25.000 ή χρόνο. ΟΚ, όχι μεγάλη διαφορά για εμένα μιας και ο χρόνος θα έρχεται νωρίτερα.
Opel GrandLand X