-
Χθες έλαβα συστημένη επιστολή να παω το Σουιφτ σε συνεργείο για να επαναπρογραμματισουν την υποβοήθηση των φρενών (κατι dual assist κλπ κλπ). Ευτυχώς λένε πτι κρατάει λιγότερο απο ωρα οπότε θα το παω και θα περιμένω.
alatar και εγω πιστεύω οτι ειναι πιο όμορφο απο το προηγούμενο. Το προηγούμενο προσωπικά μου εκανε πολυ θηλυκό, με απαίσια μπροστινά φώτα τραβηγμένα προς τα πισω και γενικα πολυ ωοειδές. Απορώ πραγματικά πως εχει τόσο πέραση σε άντρες. Γνωστοί μου επιςης μου είπαν οτι τους αρέσει πιο πολυ το προηγούμενο ...
Το καινούργιο μου ειναι πιο δυναμικό σα σχέδιο αλλα λιγο άσχετο το μπρος με το πισω σα χαρακτήρες. Ωστόσο όσο το παρατηρώ το εχει κάποιες ενδιαφέρουσες φόρμες μυώδεις ανάλογα απο την οπτική γωνία. Επιςης εμφανησιακα το glx λόγω των μπροστινών φαναριών εχει πολυ μεγάλη διάφορα εμφανησιακα με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Ένας σοβαρός λόγος που επέλεξα τη συγκεκριμένη ηπταν και αυτός.
SPI_duster, χεχεχ... όντως,, οταν μάθω τη τιμή του συγκεκριμένου και ποσο θεωρητικά θα αγόραζαν το δικό μου ιςως νααααα το σκεφτώ..... Αν και πιστεύω το σπορ αυτόματο θα πηγαίνει προς 20.000 ... οπότε κάπως ξεφεύγουμε. -
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Αυτό που με απογοήτευσε εμένα όταν πήγα να το δω, ήταν όταν πίεσα τις γρίλιες της μάσκας και είδα πόσο εύκολα λυγίζουν. Μου φάνηκε πολύ ψεύτικη κατασκευή, που με την παραμικρή ατυχία θα χρειαζόταν αλλαγή...Πάντως Ναταλία υπάρχουν πολλοί λόγοι να το απορρίψεις το Σουιφτ αλλά (αν και δε τις εχω πιέσει τις γρίλιες και εγω ο ίδιος για να δω τι λες) το οτι οι γρίλιες της μάσκας πιέζονται ειναι καλό μιας και με μικρό ακουμπήμαυα θα εχουν την απαραίτητη ελαστικότητα να επανέρχονται στη θέση τους.
-
Δεν το απέρριψα μόνο γι' αυτό. Όταν μπήκε στο 'μικροσκόπιο' του value for money, απλά έχασε στα σημεία! Με απογοήτευσε επίσης το οτι το σχέδιο της ζάντας στις εκδόσεις GL+ και GLX είναι το ίδιο, με μια απλή χρωματική διαφορά...
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Πάντως Ναταλία...*Αναστασία
-
Συγνωμη για το όνομα Αναστασία, μπερδεύτηκα
Ναι βρε δεν εννοούσα πτι το απέρριψες γιαυτο το λόγο.
Εχεις δίκιο. Δε θεωρώ και εγω καθόλου οτι ειναι vfm. Όπως και για τις ζάντες... οικονομία ... όπως καταλαβαίνεις με ενα καλούπι εχουν 2 'σχέδια' με απλα κάποιες τα έξτρα μαύρα αυτοκόλλητα. Οι Ιάπωνες έχουν κόψει τρελά από πολλα πράγματα για να εχουν λιγο χαμηλότερη τιμή με πολυ υποδεέστερο προϊον στην απτή ποιότητα. -
Παιδιά επειδή το αναφέρετε και εσείς όπως και ιδιοκτήτες άλλων οχημάτων να σας πω πως το χαλίκι όταν πέφτει και όπου πέφτει, την ίδια ζημιά κάνει στο χρώμα. Το σημαντικό είναι η επίστρωση από κάτω να είναι ανθεκτική ώστε να κρατήσει έως γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες επιδιόρθωσης. Τα υλικά προορισμένα για ηχομόνωση δεν είναι ακριβά ούτε μεγάλου ειδικού βάρους ώστε να επηρεάζουν το συνολικό βάρος του οχήματος. Το μυστικό βρίσκεται στο μπάτζετ του κατασκευαστή που όταν πρόκειται να φτιάξει εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα ακόμη και σε τέτοια ευτελούς αξίας υλικά κάνει τσιγκουνιές. Τα μόνα βαριά και ακριβά μέρη που επηρεάζουν την ηχομόνωση του αυτοκινήτου ( εκεί πολλές εταιρείες κάνουν τσιγκουνιές...) είναι τα τζάμια στις πόρτες και τα παρμπρίζ. Αν δεν είναι αυτά με το απαιτούμενο πάχος και ποιότητα ότι άλλη επέμβαση και να γίνει για βελτίωση της ηχομόνωσης απλά θα παραμένει ατελής. Η μαγκιά του γκρουπ και των premium εταιρειών είναι πως τέτοια πράγματα τα προσέχουν και έτσι κερδίζουν πόντους στην συνείδηση πολλών καταναλωτών.
ΥΓ αλαταρ μια χαρά είναι τα μάτια μας.
-
Φοβερή διάκριση, μαζί με polo και fiesta... η suzuki η μόνη εταιρία που 2 χρονιές συνεχόμενα έχει μοντέλο στην τριάδα...
http://www.wcoty.com/web/eligible_vehicles.asp?cat=10
https://www.newsbeast.gr/car/arthro/3393476/to-suzuki-swift-ipopsifio-gia-world-urban-car -
Νομίζω το Φιεστα θα πάρει το τίτλο.
-
Α, και για το χρώμα, παρ''ολο που δεν ειμαι ψυχάκιας με το αυτοκίνητο να το σκεπάζω, προσέχω, με κάθε μικρο ακούμπημα (οχι χτυπημα, γδάρσιμο), φεύγει. Πχ σε στενό που έχεις παρκάρει και στο πεζοδρόμιο έχει κολωνάκι και απλά για να βγεις θα ακουμπήσεις σιγα σιγα το κολωνάκι, ε, σε αυτό το σημέιο θα πετάξει το χρώμα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό σε αυτοκίνητα που οδηγούσα.Δεν ξέρω τι παίζει με τα χρώματα πραγματικα. Στο νέο φιεστα, ακούμπησα με τον προφυλακτήρα στον κουβά όταν έπλενα το αμάξι, και έφυγε το χρώμα.. ασχολίαστο..
-
Μου ακούγεται υπερβολικό αλλά ακόμη και έτσι να είναι, νομίζω πως είσαι σε εγγύηση. Σωστά?
-
Ναι είμαι, αλλά εφόσον ακούμπησα εγώ κάπου τι να πάω να τους πω? Το ότι το χρώμα είναι ενδεχομένως χάλια δεν νομίζω να μπορώ να το αποδείξω κάπως.
-
Αδερφέ λογικά ο κουβάς ούτε καν βαθούλωμα δεν θα έκανε. Τι σημαίνει τελικά εγγύηση χρώματος εάν μπορεί να φύγει και με το χάδι; Πιστεύω - ελπίζω ότι θα βγάλεις άκρη.
-
Ναι συμφωνώ σε αυτό. Συγκεκριμένα πρέπει να βρήκε στην σκληρή πατούρα του κουβά ( κουβάς στυλ χρωμάτων) και ήταν και γεμάτος νερό. Η γρατσουνιά είναι περίπου 1cm και άν, οπότε προς το παρών το μπάλωσα με χρωματάκι. Πρέπει να πάς κοντά στο 1 μέτρο για να το προσέξεις. Το θέμα με την αντιπροσωπεία, και σε εγγύηση να το βάλουν, είναι ότι θα κάνει βάψιμο όλο το κομμάτι και θα ήθελα να το αποφύγω προς το παρών. Αν στο μέλλον δώ και άλλα περίεργα σίγουρα θα τους κάνω μια επίσκεψη.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αδερφέ λογικά ο κουβάς ούτε καν βαθούλωμα δεν θα έκανε. Τι σημαίνει τελικά εγγύηση χρώματος εάν μπορεί να φύγει και με το χάδι; Πιστεύω - ελπίζω ότι θα βγάλεις άκρη.Το έχω σκεφτεί να παώ να τους παραπονεθώ αλλά πραγματικά δε νομιζω, όπως λεει και ο m3rlin, να βρεις το δίκιο σου. Αντε να αποδείξεις οτι δε το κοπάνησες. Η εγγύηση φανταζομαι ειναι να σου ξεθωριάσει στο χρόνο το χρώμα.
Οπότε το εχω αφήσει το θέμα, απλά τωρα που θα παω με την ανακληση θα τους το αναφέρω να δω τι θα πουν.
Πολυ μοιαζει τελικα το Φιεστα με το Σουιφτ. Τριγμοί και χρώματα που φεύγουν... δε το περίμενα.
SPI_duster, VW και πάλι VW ... -
Αδερφέ λογικά ο κουβάς ούτε καν βαθούλωμα δεν θα έκανε. Τι σημαίνει τελικά εγγύηση χρώματος εάν μπορεί να φύγει και με το χάδι; Πιστεύω - ελπίζω ότι θα βγάλεις άκρη.
Το έχω σκεφτεί να παώ να τους παραπονεθώ αλλά πραγματικά δε νομιζω, όπως λεει και ο m3rlin, να βρεις το δίκιο σου. Αντε να αποδείξεις οτι δε το κοπάνησες. Η εγγύηση φανταζομαι ειναι να σου ξεθωριάσει στο χρόνο το χρώμα.
Οπότε το εχω αφήσει το θέμα, απλά τωρα που θα παω με την ανακληση θα τους το αναφέρω να δω τι θα πουν.
Πολυ μοιαζει τελικα το Φιεστα με το Σουιφτ. Τριγμοί και χρώματα που φεύγουν... δε το περίμενα.
SPI_duster, VW και πάλι VW ...κ.κ.
ατυχησαμε
σε οσα εχω στη εταιρεια, το βερνικι βγαινει ακομη και με πιεση του αντιχειρα. πρωτη φορα το ειχα δει στο τσι και μετα στο σιβικ 10+ χρονακια πριν. την οικολογια μου μεσα... -
full wrap λοιπόν με διαφανή μεμβράνη να τελειώνουμε... ή πιο οικονομική λύση έτσι
-
χαχαχαχαχα!!!!
-
full wrap λοιπόν με διαφανή μεμβράνη να τελειώνουμε... ή πιο οικονομική λύση έτσιΜπα δεν κάνεις δουλεία έτσι.. Θες φυσαλλίδα..
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
full wrap λοιπόν με διαφανή μεμβράνη να τελειώνουμε... ή πιο οικονομική λύση έτσι
Μπα δεν κάνεις δουλεία έτσι.. Θες φυσαλλίδα..
κάτι τέτοιο μάλλον θα εννοεί
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Α, και για το χρώμα, παρ''ολο που δεν ειμαι ψυχάκιας με το αυτοκίνητο να το σκεπάζω, προσέχω, με κάθε μικρο ακούμπημα (οχι χτυπημα, γδάρσιμο), φεύγει. Πχ σε στενό που έχεις παρκάρει και στο πεζοδρόμιο έχει κολωνάκι και απλά για να βγεις θα ακουμπήσεις σιγα σιγα το κολωνάκι, ε, σε αυτό το σημέιο θα πετάξει το χρώμα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό σε αυτοκίνητα που οδηγούσα.
Δεν ξέρω τι παίζει με τα χρώματα πραγματικα. Στο νέο φιεστα, ακούμπησα με τον προφυλακτήρα στον κουβά όταν έπλενα το αμάξι, και έφυγε το χρώμα.. ασχολίαστο..
Μήπως είναι αυτές οι προδιαγραφές οι οικολογικές;
-
Δεν έχει σημασία αν οι βαφές είναι οικολογικές ή όχι. Το αποτέλεσμα μετράει και εδώ δείχνει να υπάρχει θέμα. Γραμμή στην αντιπροσωπεία. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Νέο Suzuki Swift 2017