-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μιας και το πρώτο γέμισμα που έκανα ήταν με της Avin και ακόμα με αυτό είμαι,έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και αν ξανά γεμίσω,avin θα βάλω αλλά πάντα από εταιρικό πρατήριο,έβγαλα και μια καρτούλα για πόντους που αν βάλεις το diesel best action παίρνεις διπλούς πόντους σε αντίθεση με το απλό ντίζελ που δεν παίρνεις διπλούς. Αν καμία μέρα δεν βρίσκω avin θα δοκιμασω το avio.
Άμα έχεις και χρεωστική θα εχεις επιπλέον κερδος
Σωστα.. της Πειραιως συγκεκριμενα. 3% επιστροφη σε χρηματα.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Σωστα.. της Πειραιως συγκεκριμενα. 3% επιστροφη σε χρηματα.Νομίζω δεν τα έχω ξαναγράψει συγκεντρωμένα, οπότε ας το αναφέρω εδώ. Αγοράζουμε με τους κάτωθι συνδυασμούς, ώστε να κερδίζουμε πάντα:
Καύσιμα - Κάρτα - Τράπεζα
Shell - Energy Mastercard - Alpha
BP - Bonus Visa/Master/AmEx - Alpha
EKO - €πιστροφή Visa/Master - Eurobank
Avin/Cyclon - Visa/Master - Πειραιώς -
Και η Εθνική συνεργάζεται με Shell & Elin για επιστροφή χρημάτων (μέσω πόντων).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και η Εθνική συνεργάζεται με Shell & Elin για επιστροφή χρημάτων (μέσω πόντων).Kαι η Πειραιώς με Shell (με εξαργύρωση πόντων-yellows από διάφορες αγορές).
-
Μπορεί να δει κάποιος κάτοχος st line αλλά και μη,να μου πει αν είναι διαφορετική η ζώνη του οδηγού από του συνοδηγού [emoji848]
-
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
Μπορεί να δει κάποιος κάτοχος st line αλλά και μη,να μου πει αν είναι διαφορετική η ζώνη του οδηγού από του συνοδηγού [emoji848]Πήγα και τσέκαρα.
Στο δικό μου ST-Line η μόνη διαφορά που είδα είναι στο τρόπο του στοπ για να μην πέφτει το πιάστρακι κάτω..
Στου οδηγού έχει στοπ σε στυλ σαν κουμπί, ενώ στου συνοδηγού έχει διπλώθει και ραφτει η ζώνη σε στυλ θηλιάς και έτσι σταματάει το πιαστρακι.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,και εμένα έτσι ακριβώς είναι.Απλώς μου έκανε τεράστια εντύπωση και λέω κάτσε να ρωτήσω.Παντως δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είναι διαφορετική[emoji16]
-
Μήπως για να μην χτυπάει η ζώνη του συνοδηγού στις λακουβες όταν είσαι μόνος σου το έχουν κάνει έτσι.
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Μήπως για να μην χτυπάει η ζώνη του συνο8δηγού στις λακουβες όταν είσαι μόνος σου το έχουν κάνει έτσι.Βγάζουμε το 'μήπως' και κρατάμε το υπόλοιπο...
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Μήπως για να μην χτυπάει η ζώνη του συνο8δηγού στις λακουβες όταν είσαι μόνος σου το έχουν κάνει έτσι.
Βγάζουμε το 'μήπως' και κρατάμε το υπόλοιπο... [emoji38]
Δεκτό!!!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Μήπως για να μην χτυπάει η ζώνη του συνο8δηγού στις λακουβες όταν είσαι μόνος σου το έχουν κάνει έτσι.
Βγάζουμε το 'μήπως' και κρατάμε το υπόλοιπο... [emoji38]
Δεκτό!!!
Φαντάζομαι εννοείται να μην χτυπάει το πιαστρακι με το πλαστικό κομμάτι της κολώνας του σασί.. δηλαδή πλαστικό με πλαστικό;
Ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί.. αλλά έχω την εντύπωση γιατί δεν το είδα λεπτομερως , ότι και πάλι το πιαστρακι της ζώνης εξέχει περισσότερο αποτι το δίπλωμα της ζώνης αρα θεωρητικά πάλι πλαστικό με πλαστικό θα χτυπήσει!
Επιφυλάσσομαι όμως γιατί δεν το είδα αναλυτικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πέτρο, γι' αυτό το λόγο είναι έτσι ραμμένη η ζώνη του συνοδηγού σε όλα τα αυτοκίνητα, σε αντίθεση με του οδηγού που θεωρητικά ό,ποιος οδηγεί την φοράει.
Μπορείς να μου πεις (ή όποιος έχει το St Line), αν έχει αισθητήρες βροχής? Η μόνο στην Titanium συμπεριλαμβάνονται? Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Πέτρο, γι' αυτό το λόγο είναι έτσι ραμμένη η ζώνη του συνοδηγού σε όλα τα αυτοκίνητα, σε αντίθεση με του οδηγού που θεωρητικά ό,ποιος οδηγεί την φοράει.Μπορείς να μου πεις (ή όποιος έχει το St Line), αν έχει αισθητήρες βροχής? Η μόνο στην Titanium συμπεριλαμβάνονται? Ευχαριστώ!
Ναι το καταλαβα για την ζωνη. Πολυ εξυπνο θεωρω.
Οσο για τους αισθητηρες βροχης... δυστυχως οχι, δεν συμπεριλαμβανονται στα ST-Line..
Μονο στην Titanium και θεωρητικα και στα Vignale ειναι στανταρ. Στα ST-Line μονο κατοπιν παραγγελιας.
-
Σ' ευχαριστώ!
2 πωλητές, σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες, είναι κάθετοι οτι οι αισθητήρες βροχής συμπεριλαμβάνονται στην St Line και δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν αναγράφεται στην ιστοσελίδα της Ford...
-
Σοβαρα?? πφφ πραγματικα τι να πεις.. γιατι δεν στελνουν ενα παραπονο στη Ford να το συμπεριλαβει??
Ηθελα να ξερα δεν εχουν καποιο εκει να δουν αν οντως εχει??? Δεν εχουν παραδοσει καποιο? αλλα ετσι οπως πανε δεν τους βλεπω να παραδιδουν και κανενα..
ΥΓ. Τελικα παρελαβες εσυ? οι εντυπωσεις σου?
-
Τώρα, άμα σου πω οτι και οι δύο, μετά απο επιμονή δική μου, πήγαν και είδαν το εκθεσιακό και μου το επιβεβαίωσαν, τί θα πεις? Και αφού μου το επιβεβαίωσε και ο δεύτερος και θεώρησα οτι μάλλον πρόκειται περί λάθους στην ιστοσελίδα, κατακρημνίστηκε ξανά η αξιοπιστία τους αφού άλλη ταπετσαρία καθισμάτων μου έδειξε ο ένας και άλλη μου είχε δείξει ο άλλος, ως στανταρ της συγκεκριμένης έκδοσης...
Δυστυχώς, λόγω κάποιου απροόπτου αναγκάστηκα να ακυρώσω την παραγγελία, οπότε εκμεταλλεύομαι το χρόνο και τα ξαναβλέπω όλα άλλη μια, άλλα εδώ με βλέπω να καταλήγω πάλι!
-
Χαχαχα.. γελαω με τους πωλητες... πραγματικα ωρες ωρες δινουν ρεστα..
Ηθελα να ξερα τι πηγαν και ειδα στο εκθεσιακο... εχει γουστο να ειδαν τη θεση για τη διακοπτομενη λειτουργια και να νομισαν οτι εχει αισθητηρες βροχης..
Και εστω οτι πηγαν και το ειδαν οντως γιατι το εκθεσιακο ηρθε με συν τους αισθητηρες βροχης.. εκει ειναι ακομα χειροτεροι γιατι δεν ξερουν πραγματικα τι παρηγγειλαν και τι πραγματικα παρελαβαν...Οσο για την παραγγελια σου κριμα.. ευχομαι να ξαναγινει οσο πιο συντομα γινεται και σε αυτο που πραγματικα θελεις!!
Παντως αν εξαιρεσεις την ολη ιστορια αυτη με την ακυρωση, που δυσαρεστη τη θεωρω εγω, νομιζω κανει καλο να ξαναβλεπεις τα πραγματα.. Εγω για παραδειγμα οχι οτι θα αλλαζα αυτοκινητο (τρελαμενος-ερωτευμενος με το Fiesta ST-Line ) απλα θα εβαζα κατι πραγματακια ακομα στην παραγγελια που λογω βιασυνης ανυπομονησιας τα ξεχασα. Πισω αεροτομη για παραδειγμα και ενα πακετακι με 2-3 συστηματα (συστημα επιτηρησης τυφλων σημειων + μερικα αλλα που δεν θυμαμαι) το οποιο αν θυμαμαι καλα ηταν σε καλη τιμη.
-
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Όπως είπα, μάλλον εκεί καταλήγω και πάλι.
Συνδυαστικά, νομίζω είναι ό,τι πιο πλήρες έχω δει έως τώρα. -
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Τώρα, άμα σου πω οτι και οι δύο, μετά απο επιμονή δική μου, πήγαν και είδαν το εκθεσιακό και μου το επιβεβαίωσαν, τί θα πεις? Και αφού μου το επιβεβαίωσε και ο δεύτερος και θεώρησα οτι μάλλον πρόκειται περί λάθους στην ιστοσελίδα, κατακρημνίστηκε ξανά η αξιοπιστία τους αφού άλλη ταπετσαρία καθισμάτων μου έδειξε ο ένας και άλλη μου είχε δείξει ο άλλος, ως στανταρ της συγκεκριμένης έκδοσης...Δυστυχώς, λόγω κάποιου απροόπτου αναγκάστηκα να ακυρώσω την παραγγελία, οπότε εκμεταλλεύομαι το χρόνο και τα ξαναβλέπω όλα άλλη μια, άλλα εδώ με βλέπω να καταλήγω πάλι!
Γενικά έχω διαπιστώσει κι απο περιπτώσεις φίλων πως πρέπει να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία ο ιδιος διαβασμένος... Εμενα σε αντιπροσωπεία μου λέγανε πχ οτι δε μπορούν να μπουν αναδιπλουμενοι καθρέφτες ως έξτρα κι αφού εγώ επέμεινα -καθώς το χα διαβάσει σε φόρουμ οτι κάποιος είχε βάλει - ως δια μαγείας ο πωλητής το 'βρήκε'
Κάθε εμπόδιο για καλο λένε !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
...
Γενικά έχω διαπιστώσει κι απο περιπτώσεις φίλων πως πρέπει να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία ο ιδιος διαβασμένος...
Γεγονός. Σε κάποιο βαθμό το αποδέχομαι, ιδιαιτέρως όταν κατά τ' άλλα είναι εξυπηρετικοί, φιλικοί και συνεργάσιμοι, όπως αυτός της πρώτης αντιπροσωπείας.
Όταν είναι όμως όπως εκείνος της δεύτερης που πήγα, ο οποίος ενώ μιλούσαμε, παρακολουθούσε πού ήταν ο δ/ντής του και κρυβόταν πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή για να κάνει 2 τζούρες απο το τσιγάρο που είχε ανάψει και στην άρνηση μου να κάνω την παραγγελία εκείνη τη στιγμή είχε ως απάντηση το '...εγώ όμως, τώρα θέλω να πιάσω τους στόχους...' τότε αλλάζουν τα πράγματα...
Ford Fiesta 2017