-
καλά παιδιά, μη το πολυψάχνουμε. Νομίζω ότι μάλλον όλοι είμαστε ευχαριστημενοι απο την επιλογή μας κ καταλήξαμε στο φιέστα για συγκεκριμένους λόγους κ κατόπιν έρευνας. Στην επίσημη τιμολόγηση είναι τσιμπημένο αλλά οι περισσότεροι ψαχτήκαμε κ πήραμε καλές μειώσεις που σε μένα τουλάχιστον οι άλλοι δεν δίνανε (-1000 ευρώ) σύν την εξαιρετική χρηματοδότηση. Επιπρόθετα σε δεκάδες reviews ξενων σάιτ που διαβασα το φιέστα έχει με αρκετή διαφορά τις καλύτερες κριτικές (με πιο ανταγωνιστικό το ίμπιζα).
Τέλος για την κοπέλα που ρωτα για το B and O, να πω ότι είναι πολύ αξιόλογο. Δεν είναι ανάγκη να ακούς στην διαπασόν για να εκτιμήσεις την ποιότητα του ήχου. Δεν είναι στο προσκεφαλο το ηχείο(εκεί το έχει το μίκρα) αλλά στη θέση της ρεζέρβας έχουν προσθεσει subwoofer. Βέβαια υποθέτω ότι κ το στάνταρ ηχοσύστημα με τα 7 ηχεία μια χαρά πρεπει να είναι -
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Καλα το αρθρο ειναι περα απο καθε πραγματικοτητα, απλα καποιους τους εχει τσουξει και εχουν ξεκινησει δυσφήμιση. Μεχρι και τρολ περι τριγμων πιστευω γραφουν καποιοι εδω μεσα. Να το χαιρεσαι το οχημα, τους πηρες τα σοβρακα, χωμα η τιμη. Ωραιος.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
E οχι και τρολ. Μην ξεχνας εμεις, που λεμε για τριγμους, ημασταν απ τους πρωτους που το πηραμε με ο,τι αυτο συνεπαγεται για πρωτη φουρνια παραδοσης κτλ. Οπως και να το κανουμε συντονιζει σε δυο σημεια καποιες φορες, δεν μπορει να ναι η ιδεα μας. Αυτο δε σημαινει οτι εγω πχ θα αλλαζα επιλογη τωρα, οποος παρει το φιεστα νομιζω το κανει για συγκεκριμενους λογους και δε θα το μετανοιωσει.
επιτοκιο το εκλεισα με 1.99 + την εισφορα. οπου και να ναι οι προθεσμιακες, αυτο λεγεται τσαμπα χρημα.
-
Ο χρήστης andres007 έγραψε:
...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!
Σήμερα έκλεισα, λοιπόν, ένα λευκό ST Line, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το έχω στα χέρια μου σε 15-20 μέρες!
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Σήμερα έκλεισα, λοιπόν, ένα λευκό ST Line, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το έχω στα χέρια μου σε 15-20 μέρες!
Τέλεια επιλογή! Με το καλό να παραλάβεις!
Ωραιος συνδυασμός! Έχω το ίδιο ακριβώς (λευκό ST-Line) σε βενζίνη και τα σπάει πραγματικά.. εμφάνιση και γενικά. Θα το καταευχαριστηθεις!!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Σήμερα έκλεισα, λοιπόν, ένα λευκό ST LineΈχω το ίδιο ακριβώς (λευκό ST-Line) σε βενζίνη και τα σπάει πραγματικά.. εμφάνιση και γενικά
Καλορίζικο, η πλάκα είναι ότι στις αρχικές φώτος του St line ήταν όλα κόκκινα.. Και λέω όλοι θα πάρουν κόκκινο οπότε πάρε λευκό να είναι διαφορετικό...
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Σήμερα έκλεισα, λοιπόν, ένα λευκό ST Line
Έχω το ίδιο ακριβώς (λευκό ST-Line) σε βενζίνη και τα σπάει πραγματικά.. εμφάνιση και γενικά
Καλορίζικο, η πλάκα είναι ότι στις αρχικές φώτος του St line ήταν όλα κόκκινα.. Και λέω όλοι θα πάρουν κόκκινο οπότε πάρε λευκό να είναι διαφορετικό...
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Η αλήθεια είναι οτι θλίβομαι που θα αποχωριστώ το δικό μου και δεν μπορώ να πω οτι περιμένω με ανυπομονησία την αλλαγή, αλλά ελπίζω να έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή!
@m3rlin Η δική μου ...πλάκα είναι οτι στο κλαμπ του αυτοκινήτου μου, στο οποίο είμαι μέλος, έχω κάνει τρομερό bulling σε αυτούς με τα λευκά!!! Όλα εδώ πληρώνονται!!!!
-
Παντως ως τωρα, ολο γκρι βλεπω.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχει αγοράσει κάποιος χιονοκουβέρτα/αλυσίδα για το fiesta ώστε να ακούσουμε κάποια γνώμη, υπέρ/κατά; Στο manual γράφει αλυσίδες μόνο σε 15αρες ζάντες. Εγώ έχω titanium diesel με 16άρες.
-
Για το παιδί που ρώτησε για το B+O. Έκλεισα 6μηνο με το φιέστα οπότε έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό ηχοσύστημα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν εχει ρεζέρβα γιατι στη θέση της ειναι ένα μεγάλο subwoofer. Αν θυμαμαι καλά,πάει μέχρι το 30 η ένταση. Σε δρόμους όπως η Αλεξάνδρας με φουλ κίνηση και φασαρία κ ανοιχτο παράθυρο, στο 8 ειναι υπεραρκετο για να ακους και να βαρανε τα μπασα. Με κλειστα παραθυρα το πας και στο 6-7. Εχει επιλογές να κεντράρεις καλύτερα τον ήχο στα ηχεία και να ρυθμίσεις αναλογα το ειδος μουσικής. Με παρέα το έχω βάλει στο 15 και μας κοιτουσαν άλλοι οδηγοί λες και ήμουν ο αρχικάγκουρας. Το αμαξι εχει αρκετά καλή ηχομόνωση οποτε το προτείνω να το βάλουν ατομα που κανουν μεγάλες διαδρομες και τους αρεσει η μουσικη εκτος απο λαικά κτλ Γυρω στα 400 ειναι το κοστος αν θυμαμι καλα.
-
-
Ο χρήστης FiIippos έγραψε:
Για το παιδί που ρώτησε για το B+O. Έκλεισα 6μηνο με το φιέστα οπότε έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό ηχοσύστημα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν εχει ρεζέρβα γιατι στη θέση της ειναι ένα μεγάλο subwoofer. Αν θυμαμαι καλά,πάει μέχρι το 30 η ένταση. Σε δρόμους όπως η Αλεξάνδρας με φουλ κίνηση και φασαρία κ ανοιχτο παράθυρο, στο 8 ειναι υπεραρκετο για να ακους και να βαρανε τα μπασα. Με κλειστα παραθυρα το πας και στο 6-7. Εχει επιλογές να κεντράρεις καλύτερα τον ήχο στα ηχεία και να ρυθμίσεις αναλογα το ειδος μουσικής. Με παρέα το έχω βάλει στο 15 και μας κοιτουσαν άλλοι οδηγοί λες και ήμουν ο αρχικάγκουρας. Το αμαξι εχει αρκετά καλή ηχομόνωση οποτε το προτείνω να το βάλουν ατομα που κανουν μεγάλες διαδρομες και τους αρεσει η μουσικη εκτος απο λαικά κτλ Γυρω στα 400 ειναι το κοστος αν θυμαμι καλα.Μεγα λάθος να μην έχεις ρεζέρβα,για ένα ηχοσύστημα, όσο τελειο και να είναι αυτό!!!!
Αν σου σκιστεί λάστιχο σε κανένα κορφοβουνι να δω που θα πας με το Β&Ο........... -
Το έπαθα ήδη GGAB ,άσε.. έχει ενα κιτ επισκευής με υγρό κτλ αλλά όντως είναι φάουλ.. Αλλά στην τελική αν είναι κορφοβούνι καλύτερα ένα τζιπ
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν εχει ρεζέρβα γιατι στη θέση της ειναι ένα μεγάλο subwoofer.
Μεγα λάθος να μην έχεις ρεζέρβα,για ένα ηχοσύστημα, όσο τελειο και να είναι αυτό!!!!
Αν σου σκιστεί λάστιχο σε κανένα κορφοβουνι να δω που θα πας με το Β&Ο...........Και έπεσε σε μένα, που στο σπίτι μου έχω εσκεμμένα αναλογικό ραδιόφωνο!!! Καμία ελπίδα...
Αυτό για την ρεζέρβα, δεν αναφέρθηκε καν, αλλά νόμιζα οτι όλα έρχονται με το κιτ επιδιόρθωσης, οπότε δεν μου πήγε στο μυαλό να το ρωτήσω. Όχι οτι θα μπορούσα να κάνω και κάτι, η άλλη επιλογή θα ήταν να προχωρήσω σε νέα παραγγελία με 3-4 μήνες αναμονή. Απο την άλλη, η έκπτωση που μου έκαναν ήταν αρκετή καλή, οπότε οικονομικά θα μου έβγαινε στα ίδια και θα είχα και την αναμονή... -
Κοίτα είναι 9 ή 10 ηχεία, και το πισω ειναι όντως σε μέγεθος ρόδας, δε ξέρω πως θα τα βολεύανε. Και σε μένα είχαν κάνει έκπτωση αλλά το ήθελα το ηχοσύστημα, στην τελική παίρνεις νέο αυτοκίνητο με τόσα μπιχλιμπίδια , που προμοτάρει το ηχοσύστημα, ε αμαρτία είναι να μη το βάλεις και αυτό .
Σίγουρα δε θα έβαζα ποτέ το αυτόματο παρκάρισμα, στους δρόμους μας παραείναι άχρηστο.. -
Το έπαθα ήδη GGAB ,άσε.. έχει ενα κιτ επισκευής με υγρό κτλ αλλά όντως είναι φάουλ.. Αλλά στην τελική αν είναι κορφοβούνι καλύτερα ένα τζιπΕυτυχώς δεν θα το πάθεις μελλοντικά,να λες ότι σε γλωσσοφαγα!!!!
Επειδή την ίδια βλακεία είχε και σε μένα το Μάζντα, χωρίς λόγο και αιτία,το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πετάξω το Κιτ επισκευής,πλην του κομπρεσέρ,και να βάλω μια ρεζέρβα. Κόστος 40€....... -
Το έπαθα ήδη GGAB ,άσε.. έχει ενα κιτ επισκευής με υγρό κτλ αλλά όντως είναι φάουλ.. Αλλά στην τελική αν είναι κορφοβούνι καλύτερα ένα τζιπΔηλαδή αν περνάς νύχτα την Κατάρα ή τον Μπράλο πρέπει να έχεις τζιπ;
-
Filippos, σε μενα το B and O όταν το έχω στο 5 ψιλοοριακά ακουγεται ενω με κλειστα παραθυρα το εχω ανετα στο 12-14. Εσένα σίγουρα απαιτεί τόσο χαμηλή ένταση για να αποδίδει? Έκανες κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση? Για να κάνω καγκουριά πρέπει να το πάω τουλάχιστον στο 20.
υ.γ. παιδιά, μπορει να μου πει κάποιος πώς στο καλό κάνετε παράθεση το ποστ κάποιου? Διότι μου εχουν σπασει τα νευρα κ δε το βρίσκω
-
Ο χρήστης andres007 έγραψε:
υ.γ. παιδιά, μπορει να μου πει κάποιος πώς στο καλό κάνετε παράθεση το ποστ κάποιου? Διότι μου εχουν σπασει τα νευρα κ δε το βρίσκωΣε κάθε δημοσίευση υπάρχει επάνω-δεξιά η επιλογή της 'Παράθεσης'. Κάποιες δυνατότητες όμως, όπως η επεξεργασία του άβαταρ και της υπογραφής, διατίθενται μετά απο εναν συγκεκριμένο αριθμό δημοσιεύσεων, ή (κρίνοντας απο εμένα) μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα, γιατί ενώ συγκριτικά έχω λιγότερες δημοσιεύσεις, είμαι εγγεγραμμένη απο το 2012.
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
υ.γ. παιδιά, μπορει να μου πει κάποιος πώς στο καλό κάνετε παράθεση το ποστ κάποιου? Διότι μου εχουν σπασει τα νευρα κ δε το βρίσκω
Σε κάθε δημοσίευση υπάρχει επάνω-δεξιά η επιλογή της 'Παράθεσης'. Κάποιες δυνατότητες όμως, όπως η επεξεργασία του άβαταρ και της υπογραφής, διατίθενται μετά απο εναν συγκεκριμένο αριθμό δημοσιεύσεων, ή (κρίνοντας απο εμένα) μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα, γιατί ενώ συγκριτικά έχω λιγότερες δημοσιεύσεις, είμαι εγγεγραμμένη απο το 2012.
Μου αρέσει η υπογραφή σας. Είστε ελεύθερη μήπως;
-
Για όσο το πολίτευμα παραμένει 'δημοκρατικό'...
Ford Fiesta 2017