-
Δεν πρέπει να είναι μπιλιοφόροι, ημιαξόνια κλπ. θα περάσω κάποια στιγμή από την αντιπροσωπεία για να κάνουν έναν έλεγχο. Στην ιδια στροφή με περισσότερη πίεση στο φρένο ή χωρις φρένο δεν ακουγεται κάτι. Οτάν είχα πάει για service τα είχαν δει όλα....
-
Σίγουρα τα χλμ είναι ελάχιστα αλλά μια ελαττωματική φούσκα ημιαξονίου θα μπορούσε να το δικαιολογεί. Τέσπα, εντός εγγύησης είσαι λογικά και ότι κι αν είναι θα το βρεις.
-
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Δεν πρέπει να είναι μπιλιοφόροι, ημιαξόνια κλπ. θα περάσω κάποια στιγμή από την αντιπροσωπεία για να κάνουν έναν έλεγχο. Στην ιδια στροφή με περισσότερη πίεση στο φρένο ή χωρις φρένο δεν ακουγεται κάτι. Οτάν είχα πάει για service τα είχαν δει όλα....Ο θόρυβος είναι στιγμιαίος ή συνεχόμενος σε όλη τη διαρκεια της στροφής?
-
Να πας σε δυο αντιπροσωπιες για δευτερη γνωμη η σε καποιο εξουσιοδοτημενο εν πασει περιπτωσει,μερικοι απλα αρκουνται στο 'ετσι κανει σε ολα',αρα ολα καλα ντεμεκ.
-
Πήγα στην αντιπροσωπεία. Κάναμε μια βόλτα και το άκουσαν. Θα πάω να το αφήσω την άλλη εβδομάδα για να το δουν. Δεν μοιάζει για μπιλιοφόρο κλπ θα κοιτάξουν και αναρτήσεις... Κατάλαβα ότι θέλουν να το ψάξουν λίγο. Η αντιμετώπιση και η εξυπηρέτηση που είχα μέχρι τώρα είναι καλή.... Θα δούμε και στο αποτέλεσμα....
-
Άλλαξα Λάδια - Φίλτρο λαδιού 77,20 ευρώ στα 16500χλμ σε Fiesta Diesel 120hp
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Δεν πρέπει να είναι μπιλιοφόροι, ημιαξόνια κλπ. θα περάσω κάποια στιγμή από την αντιπροσωπεία για να κάνουν έναν έλεγχο. Στην ιδια στροφή με περισσότερη πίεση στο φρένο ή χωρις φρένο δεν ακουγεται κάτι. Οτάν είχα πάει για service τα είχαν δει όλα....
Ο θόρυβος είναι στιγμιαίος ή συνεχόμενος σε όλη τη διαρκεια της στροφής?
Συνήθως συνεχόμενος και για τη διάρκεια της στροφής. Υπάρχει περίπτωση να ακουστεί και στιγμιαία σε κάποια στροφή (αναλόγως).
-
Παιδιά και εμένα κάνει αυτό το θόρυβο-χτύπημα πατώντας φρένο και στρίβοντας και από τις δύο πλευρές. Επίσης και σταματημένο να είναι το αυτοκίνητο να πατάω φρένο και να γυρνάω το τιμόνι δεξιά –αριστερά πάλι το κάνει και αρκετά έντονα στο τέλος της διαδρομής του τιμονιού συνήθως.
Δοκιμάστε να δείτε μήπως το κάνει και σε εσάς όντας σταματημένοι.
Έχω 16400 χλμ και το ακούω τη τελευταία εβδομάδα και περίπου από τα 16200 χλμ περίπου. -
Όταν το κάνει σταματημένο συνήθως είναι το abs...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το κάνει και σταματημένο και εν κίνηση!
Πρόβλημα στο ABS εννοείς;
Γιατί να το κάνει τώρα και όχι από την αρχή όμως; -
Ο χρήστης andro έγραψε:
Γιατί να το κάνει τώρα και όχι από την αρχή όμως;Όχι δεν εννοώ πρόβλημα στο abs απλά αν είσαι σταματημένος και πατώντας φρένο κόβεις το τιμόνι δεξιά η αριστερά τότε αν ακούς έναν διακεκομμένο τριγμο αυτό είναι φυσιολογικό!!!
-
Ο χρήστης CoMM4nd0 έγραψε:
Γιατί να το κάνει τώρα και όχι από την αρχή όμως;Όχι δεν εννοώ πρόβλημα στο abs απλά αν είσαι σταματημένος και πατώντας φρένο κόβεις το τιμόνι δεξιά η αριστερά τότε αν ακούς έναν διακεκομμένο τριγμο αυτό είναι φυσιολογικό!!!
Αυτό είναι 'χαρακτηριστικό', ας πουμε, του fiesta ή συμβαίνει και σε άλλα αμάξια?
-
Μου το στούμπισαν το fiestaki...
Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά έχω την εξής απορία τώρα... Θα πάω σε κάποιο συνεργείο της ford, να δουν αν θέλει μηχανολογικά κάποια επισκευή, αλλά όσον αφορά την φανοποιία, θα υπάρξει κάποιο θέμα με την εγγύηση αν δεν τους προτιμήσω...?
-
Παρκαρισμένο το είχες;;;;πως έγινε;;; μεγάλη ζημιά;;;
Αν μελλοντικά προκύψει θέμα σκουριάς ας υποθέσουμε στο σημείο, τότε σίγουρα θα ψαχτουν για πάχος βαφής, ποιός, πότε και γιατί. Έτσι στο άσχετο κανείς δεν θα ασχοληθεί. -
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Μου το στούμπισαν το fiestaki...Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά έχω την εξής απορία τώρα... Θα πάω σε κάποιο συνεργείο της ford, να δουν αν θέλει μηχανολογικά κάποια επισκευή, αλλά όσον αφορά την φανοποιία, θα υπάρξει κάποιο θέμα με την εγγύηση αν δεν τους προτιμήσω...?
Θα το πας σε δικο σου φανοποιο αν δεν εχεις εμπιστοσυνη. Θεμα που? Εγγυηση στο χρωμα? Δε χανεις εγγυηση μηχανικα αν βαψεις ενα φτερο
-
Καλύτερα σε εξουσιοδοτημένο, γιατι εαν προκυψει θεμα μετα δεν θα σου αναγνωρισουν εγγυηση βαφης και αμαξώματος.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παρκαρισμένο το είχες;;;;πως έγινε;;; μεγάλη ζημιά;;;Σε διασταύρωση μονόδρομων, παραβίασε το στοπ και ενώ είχα ήδη περάσει τη διασταύρωση, έπεσε πίσω δεξιά μου με την αριστερή του γωνία, άρα μάλλον πήγαινε να στρίψει εκεί που ήμουν εγώ και με πέτυχε! Αν ήταν να συνεχίσει ευθεία, δεν νομίζω να με έβρισκε καθόλου! Παραδέχθηκε βέβαια, πως δεν με είδε ποτέ...
Δεν φαίνεται να είναι μεγάλη η ζημιά, για φαναρτζοδουλειά μου κάνει, αλλά επειδή με βρήκε και στη ρόδα λίγο, σίγουρα θα το πάω να ελεγθεί εξονυχιστικά...
Επίσης, απ' ότι βλέπω πρέπει να έχει βρει μόνο στον προφυλακτήρα, οπότε τυχερή μέσα στην ατυχία...
Το mercedes που φαίνεται αριστερά στη φωτογραφία είναι και φαίνεται πού χτύπησε κι αυτός. Μεγαλύτερη ζημιά μου φαίνεται η δική του...
-
@Nikos Golf
Πιο πολύ για το λόγο που αναφέρει ο GgaB και ο Fanis75 αναρωτιόμουν... Για να μην αρχίσουμε τα μα και μου στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι μελλοντικά, όσον αφορά τη βαφή. Σαφώς και θα προτιμούσα να πάω σε δικό μου φανοποιό, που ξέρω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά.Σας ευχαριστώ και τους τρεις για τη συμμετοχή!
-
Στα επίσημα κάνουν εξαιρετική δουλειά στη φανοποιεια. Μειονεκτούν στις τιμές.......... αλλά αφού δεν πληρώνεις εσυ,βουυυυρ να σου δουν και τον πίσω άξονα!
-
Απλά, δεν ξέρω τί μέρος του λόγου είναι η ασφαλιστική του. Επειδή δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό, μου είπαν απο τη δική μου οτι θα τα πληρώσω εγώ και μετά θα πάρω τα λεφτά απο εκείνους.
Το ιδανικότερό μου θα ήταν να αντικατασταθούν προφυλακτήρας και ζάντα και όχι να επιδιορθωθούν σε 3 μηνών αμάξι. Βασικά, η ζάντα με νοιάζει περισσότερο, γιατί έχω το 'θέμα' μου με αυτές, αλλά μάλλον ζητάω πολλά...
Ford Fiesta 2017