-
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
Ανέβαζε πολύ πρόθυμα,και παρόλο τα πατήματα δεν σκαρφάλωσε η κατανάλωση όπως κάτι βενζίνοκινητα τουρμπο που είχα παλιά,που είχες χαμηλή κατανάλωση όταν πήγαινες κότα αλλά αν τα παταγες λίγο εκτοξευόταν.
Πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του και την κατανάλωση!! Μετά από 6000+ χιλιόμετρα η κατανάλωση είναι στο 5.2-3.Λογικό δεν σου φαίνεται που δεν ανέβαζε τη κατανάλωση τόσο; Diesel έχεις από ότι βλέπω. Δύσκολα βλέπεις μεγάλα νούμερα στις βίαιες επιταχύνσεις.
Πάντως και στα βενζινοκίνητα, το 125αρι που έχω, και το έχω 200αρισει και εγώ δεν ανεβαίνει τρέλα η κατανάλωση... από 5,1 πήγε στο 5,2 με άνοιγμα 4ης και 300 χλμ στο trip...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συμφωνούμε Πέτρο.
Έχεις κάνει 300 χιλιόμετρα με 5,1 lt/100Km και μετά κάνεις ας πούμε δύο χιλιόμετρα από τα 120 ως τα 200, με κατανάλωση έστω 20 lt/100Km. Πόσο να ανεβάσει το μέσο όρο; -
Γεια σας!!Εχω το fiesta st-line του 2018 1,5 120 ps diesel!!! Πάντα όταν το βάζω μπρος και παω να ξεκινήσω(μονο κατα την πρώτη εκκίνηση Αφου το βαλω μπρος),μόλις παει στα 10χλμ νιώθω μια δόνηση για ενα δευτερόλεπτο κάπου στα πετάλια!!!Το ίδιο το νιώθω και όταν ξεκινάω σε κατηφόρα με νεκρό!!!Αυτο θα ξανά συμβεί μονο Αφου σβήσω τον κινητήρα ξανά βαλω μπρος και ξεκινήσω μονο στην πρώτη εκκίνηση!!! Δηλαδή δεν το ξανά κανει μετα μεχρι να σβήσω και να ξανά βαλω μπρος!!!το βιβλίο του κατασκευαστή λεει πτι κατα τα 3 χιλ χλμ αν ακούσετε έναν θόρυβο ρολογιού κατα την επιβραδυνση(εγώ το ακούω στο ξεκίνημα)αυτο ειναι φυσιολογικό και ότι ο κινητήρας κανει κάποιες ρυθμίσεις!!! Τώρα έχω 7 χιλ χλμ και το κανει ακομα!!! Έχει συμβεί σε κάποιον κατι παρόμοιο ;;;;
-
*10χλμ/h
-
Καλορίζικο με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Έχει ξανά ειπωθεί το συγκεκριμένο θέμα και από αλλά παιδιά. Και στο δικό μου το καταλαβαίνω ακόμα και στα 12 Κ χλμ που έχω φτάσει. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι από το σύστημα των φρενών και συγκεκριμένα από τον πίσω άξονα. Κάτι σαν να απασφαλίζεται τελειως το χειρόφρενο.. δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω..Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σου το κανα πάντα μονο όταν βάζεις μπρος στο πρώτο ξεκίνημα;;;
-
*κανει
-
Γιάννη, μήπως παρκάρεις σε ανηφόρα και είναι το hill hold assist που αφήνει τα φρένα μολις ξεκινήσεις;
Υ.Γ: Υπάρχει και η 'επεξεργασία' των posts για αλλαγές που θες να κάνεις. Εκτός αν θες να αυξήσεις τον αριθμό των posts σου...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μήπως παρκάρεις σε ανηφόρα και είναι το hill hold assist που αφήνει τα φρένα μολις ξεκινήσεις;Όχι όχι.. δεν είναι κάτι τέτοιο... εξάλλου το καταλαβαίνεις αφού έχεις ξεκινήσει και κανείς μερικά μέτρα...
Φίλε Γιάννη ναι μόνο κατά το πρώτο ξεκίνημα του κινητήρα. Αν σταματήσεις και ξανά ξεκινήσεις όχι δεν το κανεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μήπως είναι κάποιο abs test που κάνει το αυτοκίνητο; Νομίζω ότι έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Έχει κανονικό χειρόφρενο ή κουμπί; Αν έχει κουμπί, μήπως είναι κάποιο καλιμπράρισμα που κάνει; Κάποιος στο thread της BMW μίλαγε για αντίστοιχο θόρυβο και τελικά ήταν το σύστημα της 4κίνησης που έκανε κάποια αρχικοποίηση.
In other news...
H Ford λέει όχι στο Fiesta RS
http://www.zougla.gr/automoto/news/article/h-ford-lei-oxi-sto-fiesta-rsΟ Amko Leenarts ξεκαθάρισε ότι, το Fiesta ST έχει ήδη άφθονη δύναμη, τα οδηγικά του χαρακτηριστικά του είναι τόσο εντυπωσιακά και οι επιδόσεις τόσο υψηλές, που δεν υπάρχει κανένας λόγος για έκδοση RS.
-
Ειναι ακριβώς αυτο που λεει ο Petran17!!!Δηλαδη δεν είμαι ο μόνος ε;; Να μην ανησυχώ!!;;
-
Οχι μην ανησυχείς. Το κάνει και σε μένα. Ένα καινούργιο που μου κάνει εμένα είναι ένα ελαφρύ παίξιμο στο κάθισμα του οδηγού. Όχι σε όλο το κάθισμα νομίζω αλλά μόνο στο κάτω μαξιλάρι. Έιναι κυρίως αισθητό στην κίνηση όταν βγαίνω απο το αμάξι. Έχω ήδη πάει μια φορά και έσφιξαν κάτι,έφτιαξε για μερικές μέρες αλλά τώρα παίζει πάλι. Μου έιχε πει και το παιδί στο σερβις ότι δεν θα φτίαξει 100%. Τώρα τί κανουμε? Το έχει δει κανενας άλλος αυτό?
-
Με την αλλαγή του καθίσματος δεν θα διορθωθεί; Τους ρώτησες;
Έσφιξαν για παράδειγμα την βάση ή κάτι άλλο;
Σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος τι γίνεται είναι ασφαλές; -
Δεν κουνιέται τόσο πολυ. Κουνιέται στον οριζόντιο άξονα. Σαν να κάνει rotate. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα. Και δεν είναι ότι πάει βόλτα, πιο πολύ σαν τζόγος. Το νίωθω οταν βγαίνω απο το αμάξι και σε κάποιες δεξιές στροφές αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω ζητήσει αλλαγή καθίσματος προς το παρον, και η ατάκα ήταν κλασσικά ότι έτσι κάνει.. Βέβαια όπως το βλέπω θα πρέπει να πιέσω για κάποια ενέργεια..
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Δεν κουνιέται τόσο πολυ. Κουνιέται στον οριζόντιο άξονα. Σαν να κάνει rotate. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα. Και δεν είναι ότι πάει βόλτα, πιο πολύ σαν τζόγος. Το νίωθω οταν βγαίνω απο το αμάξι και σε κάποιες δεξιές στροφές αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω ζητήσει αλλαγή καθίσματος προς το παρον, και η ατάκα ήταν κλασσικά ότι έτσι κάνει.. Βέβαια όπως το βλέπω θα πρέπει να πιέσω για κάποια ενέργεια..Πάντως το 'έτσι κάνει' δεν είναι απάντηση...
-
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Πάντως το 'έτσι κάνει' δεν είναι απάντηση...Καλά προφανώς..
Λες με αφορμή αυτό να τους ζητήσω να το πάρουν πίσω? Μπας και πάρω με τα νεα led φανάρια? -
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Πάντως το 'έτσι κάνει' δεν είναι απάντηση...
Καλά προφανώς..
Λες με αφορμή αυτό να τους ζητήσω να το πάρουν πίσω? Μπας και πάρω με τα νεα led φανάρια?Αν στο παρουν πισω φιλε μου.. πες μου και εμενα να παω να ξεβιδωσω λιγο το καθισμα να το γυρισω και εγω πισω να παρω ενα με LED...
-
Μανία με τα Led [emoji23][emoji23][emoji23]
Έχω παραθέσει φωτογραφίες πιο πάνω δεν ξέρω εάν τις είδατε!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Έιδαμε είδαμε....
-
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Δεν κουνιέται τόσο πολυ. Κουνιέται στον οριζόντιο άξονα. Σαν να κάνει rotate. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα. Και δεν είναι ότι πάει βόλτα, πιο πολύ σαν τζόγος. Το νίωθω οταν βγαίνω απο το αμάξι και σε κάποιες δεξιές στροφές αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω ζητήσει αλλαγή καθίσματος προς το παρον, και η ατάκα ήταν κλασσικά ότι έτσι κάνει.. Βέβαια όπως το βλέπω θα πρέπει να πιέσω για κάποια ενέργεια..
Πάντως το 'έτσι κάνει' δεν είναι απάντηση...
Έχω βαρεθεί να ακούω παρόμοιες φράσεις από αντιπροσωπείες για διάφορα: 'όλα αυτά τα μοντέλα είχαν θέμα με τον δείκτη θερμοκρασίας', 'σε όλα τα μοντέλα στο κάθισμα έσπαζαν οι βάσεις', 'αυτά ήταν ευαίσθητα στις φλάντζες κεφαλής', 'έτσι είναι από το εργοστάσιο στην αλλαγή από πρώτη σε δευτέρα καμία φορά να γρατσουνάει'. Αδικαιολόγητοι. Καινούργιο προϊόν με κουσούρι, είναι ελαττωματικό και πρέπει να το πάρει πίσω η εταιρία και να το αντικαταστήσει με νέο χωρίς να τρίζει, να κουνιέται και να δημιουργεί θέματα. Δηλαδή το μεταχειρισμένο τι διαφορά έχει;
Ford Fiesta 2017