-
Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος το Υποβραχιόνιο από τα αξεσουαρ της Ford; Δείχνει ωραία μεσα στο αμαξι; Έχει 143 €.... https://fordaccessories.gr/αν ... &year=2017
-
Σημείωσε ότι αυτό το υποβραχιόνιο δεν είναι το κλασσικό που κουμπώνει στο κεντρικό τούνελ. Κουμπώνει στο κάθισμα του οδηγού και από κάτω έχει κενό. Εννοείται ότι αν μετακινείς το κάθισμα, το υποβραχιόνιο μετακινείται και αυτό. Επίσης για να κουμπωθεί χρειάζεται να υπάρχει ήδη στο κάθισμα ειδική υποδοχή για να κουμπώσει το υποβραχιόνιο. Οπότε ρίξε μία ματιά στο κάθισμά σου αν έχει κάποιο πλαστικό καπάκι.
Το θετικό με αυτά τα υποβραχιόνια είναι ότι δεν τρίζουν, δεν διαλύονται και είναι ιδιαίτερα σταθερά.
Το αρνητικό είναι μόνο στο αισθητικό θέμα που φαίνεται λίγο σαν μπράτσο καρέκλας και με το κενό από κάτω μπορεί να μην αρέσει.Πάντως το συγκεκριμένο δεν είναι της Ford. Είναι της Armster. Ουγγρική εταιρεία που βγάζει υποβραχιόνια για όλα τα αυτοκίνητα. Δες εδώ: http://rati.hu/
-
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
...μέχρι και το παρμπρίζ είναι διαφορετικό...Δηλαδή?
-
@storm: έχω κάνει 6500χμ και η συντριπτική πλειοψηφία μέσα στην Αθήνα.
@p__nat: νομίζω ο φίλος εννοεί το 'ηχομονωτικό παρμπρίζ' του Τιτάνιουμ.
@spyros: αυτό που περιγράφεις είναι όντως σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος ή προειδοποίηση σύγκρουσης? Δε θυμάμαι να φρενάρει μόνο του, αν και ίσως δίνει ένα 'χεράκι' αν εσύ πατήσεις το φρένο σε τέτοια φάση. Δεν το'χω διαβάσει κάπου απλά λέω πώς το ένιωσα εγώ όταν μου άναψε κάποιες φορές η προειδοποίηση σύγκρουσης και φρέναρα (μόνος μου).
-
Εγώ έχω περίπου 8.000 χλμ. Το θέμα είναι ότι οι τριγμοί ήταν από την αρχή, πριν τα 1.000 χλμ.
Πάλι από την οθόνη είναι αλλά πολύ πιο έντονοι. Στην προηγούμενη κατάσταση που ήταν, μπορεί και να συμβιβαζόμουν. Τώρα σε καμία περίπτωση. Με ανησυχεί η αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία, δεν βλέπω να έχουμε καλά αποτελέσματα. Το δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δεν είναι κουβέντα να πεις σε πελάτη. Αύριο θα πάει το αμάξι από εκεί για μια ακόμη φορά. Πήραμε καινούργιο αμάξι να είμαστε συνέχεια στο συνεργείο, με το προηγούμενο που είχα λιγότερες επισκέψεις έκανα σε συνεργείο. -
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
...έχω κάνει περιπου 4000 χλμ κοντά στον μήνα που το έχω....
......θα ήθελα να είχε υποβραχιόνιο ,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τον εξοπλισμό που έχει το τιτανιουμ....
....Δεν έχει χειρολαβές για τους επιβάτες ....
4Κ χλμ σε ένα μήνα ? Τι κάνεις, ανεβοκατεβαίνεις Καρδαμύλη-Ορεστιάδα ? [emoji1]
Το Titanium έχει 'χλίδα', το ST-Line είναι sportive, άλλον εξοπλισμό έχει το ένα, άλλον το άλλο, δεν είναι θέμα κοψίματος.
Υποβραχιόνιο είναι extra σε όλες τις εκδόσεις πλην των ΧΧειρολαβές δεν νομίζω να έχει κανένα.
Πραγματικα ούτε εγώ κατάλαβα ποτε έκανα τοσα χιλιόμετρα,πλακα πλακα τα μαζεύει αέρα τα χιλιόμετρα και το θετικότερο δεν καίει.σχετικά με το Καρδάμυλη Ορεστιάδα κλαιω [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Το υποβραχιόνιο είναι στάνταρ σε titanium και vignale.
@storm: έχω κάνει 6500χμ και η συντριπτική πλειοψηφία μέσα στην Αθήνα.
@p__nat: νομίζω ο φίλος εννοεί το 'ηχομονωτικό παρμπρίζ' του Τιτάνιουμ.
@spyros: αυτό που περιγράφεις είναι όντως σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος ή προειδοποίηση σύγκρουσης? Δε θυμάμαι να φρενάρει μόνο του, αν και ίσως δίνει ένα 'χεράκι' αν εσύ πατήσεις το φρένο σε τέτοια φάση. Δεν το'χω διαβάσει κάπου απλά λέω πώς το ένιωσα εγώ όταν μου άναψε κάποιες φορές η προειδοποίηση σύγκρουσης και φρέναρα (μόνος μου).
Ναι για το ηχομονωτικό παρμπρίζ λέω,μεγάλη τσιπιά να μην το τοποθετήσουν και στο st line...μέχρι και σε ένα κορσακι ενός φίλου που είμαι τέρμα απλή έκδοση με τάσια έχει ηχομονώτικο παρμπρίζ,δεν ξέρω τι να πω.
Σχετικά με το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος το ρυθμίζεις εσυ αν θες να φρενάρει αυτόματα η να σε προειδοποιεί μόνο.Έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις που αφορά το ποσό ευαίσθητο να είναι,από το εργοστάσιο έρχεται με ενεργοποιημένο το αυτόματο φρενάρισμα στην μεσαία ρύθμιση.
Εγω μετά από δυο φορές που φρεναρε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αποφάσισα να το απενεργοποιήσω. -
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
Το υποβραχιόνιο είναι στάνταρ σε titanium και vignale.Ναι χθες το βράδυ που οδήγησα πάλι το Fiesta το θυμήθηκα ότι το έχει το Titanium
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Εγώ έχω περίπου 8.000 χλμ. Το θέμα είναι ότι οι τριγμοί ήταν από την αρχή, πριν τα 1.000 χλμ.
Πάλι από την οθόνη είναι αλλά πολύ πιο έντονοι. Στην προηγούμενη κατάσταση που ήταν, μπορεί και να συμβιβαζόμουν. Τώρα σε καμία περίπτωση. Με ανησυχεί η αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία, δεν βλέπω να έχουμε καλά αποτελέσματα. Το δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δεν είναι κουβέντα να πεις σε πελάτη. Αύριο θα πάει το αμάξι από εκεί για μια ακόμη φορά. Πήραμε καινούργιο αμάξι να είμαστε συνέχεια στο συνεργείο, με το προηγούμενο που είχα λιγότερες επισκέψεις έκανα σε συνεργείο.Μήπως είναι ας πούμε κατασκευαστικό λάθος, γνωστό στην εταιρία, για το οποίο θα έπρεπε να βρει μία λύση και να κάνει ανάκληση σε όσους το αντιμετωπίζουν. Δεν το έχω δει για να ξέρω πως 'κουμπώνει' με το ταμπλό. Μου φαίνεται διάβασα ότι το ταιραπ είναι μία λύση. Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω για τι πρόκειται, αλλά είναι κάτι που κατά καιρούς σε διάφορες περιπτώσεις γνωστών έκανε δουλειά, είναι η κολλητική ταινία διπλής όψεως. Δεν ξέρω αν χωράει εκεί όπου ακούγεται ο τριγμός. Έτσι σαν μία ιδέα - επιλογή το αναφέρω.
-
Μιας και με ρώτησαν για το πόσα χμ έχω κάνει (6500χμ η απάντηση), να πω τον πόνο μου για κάτι άλλο. Κυκλοφορώ κυρίως μέσα στην Αθήνα άλλοτε τσουλάει άλλοτε με κίνηση αλλά όχι για πολλή ώρα. Πολλές φορές το αμάξι είναι 'μπουκωμένο', σαν να καθυστερεί το γκάζι ή/και το turbo να μπει. Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει ή όταν δεν το χρησιμοποιώ 2-3 μέρες ή όταν την προηγούμενη μέρα έπηξα σε κίνηση.
Παίζει να ισχυει τίποτα τέτοιο? το βλέπει κανένας άλλος? Αναμενόμενο?
-
Ο χρήστης undercover έγραψε:
Μιας και με ρώτησαν για το πόσα χμ έχω κάνει (6500χμ η απάντηση), να πω τον πόνο μου για κάτι άλλο. Κυκλοφορώ κυρίως μέσα στην Αθήνα άλλοτε τσουλάει άλλοτε με κίνηση αλλά όχι για πολλή ώρα. Πολλές φορές το αμάξι είναι 'μπουκωμένο', σαν να καθυστερεί το γκάζι ή/και το turbo να μπει. Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει ή όταν δεν το χρησιμοποιώ 2-3 μέρες ή όταν την προηγούμενη μέρα έπηξα σε κίνηση.Παίζει να ισχυει τίποτα τέτοιο? το βλέπει κανένας άλλος? Αναμενόμενο?
Μήπως έχεις την λειτουργία eco ενεργοποιημένη?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Πάλι από την οθόνη είναι αλλά πολύ πιο έντονοι. Στην προηγούμενη κατάσταση που ήταν, μπορεί και να συμβιβαζόμουν. Τώρα σε καμία περίπτωση. Με ανησυχεί η αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία, δεν βλέπω να έχουμε καλά αποτελέσματα. Το δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δεν είναι κουβέντα να πεις σε πελάτη. Αύριο θα πάει το αμάξι από εκεί για μια ακόμη φορά. Πήραμε καινούργιο αμάξι να είμαστε συνέχεια στο συνεργείο, με το προηγούμενο που είχα λιγότερες επισκέψεις έκανα σε συνεργείο.Alonso έγινε τίποτα αυτή τη φορά ή πάλι τίποτα; Σου είπαν μήπως αν έχουν κάτι επίσημο για την επιδιόρθωση του προβλήματος;;
-
Κατασκευαστικο προβλημα ειναι,δεν μπορουν να γινουν προφανως πολλα εκτος απο πατεντες και οταν κατι δεν ειναι μαζικο αλλα μεμονομενα περιστατικα,τοτε δεν θα δωσουν σημασια απλα καμια οδηγια,εδω για αλλα σοβαροτερα προβληματα και δεν ασχολουνται.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Κατασκευαστικο προβλημα ειναι,δεν μπορουν να γινουν προφανως πολλα εκτος απο πατεντες και οταν κατι δεν ειναι μαζικο αλλα μεμονομενα περιστατικα,τοτε δεν θα δωσουν σημασια απλα καμια οδηγια,εδω για αλλα σοβαροτερα προβληματα και δεν ασχολουνται.Πιθανόν να είναι παρτίδα.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Πάλι από την οθόνη είναι αλλά πολύ πιο έντονοι. Στην προηγούμενη κατάσταση που ήταν, μπορεί και να συμβιβαζόμουν. Τώρα σε καμία περίπτωση. Με ανησυχεί η αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία, δεν βλέπω να έχουμε καλά αποτελέσματα. Το δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δεν είναι κουβέντα να πεις σε πελάτη. Αύριο θα πάει το αμάξι από εκεί για μια ακόμη φορά. Πήραμε καινούργιο αμάξι να είμαστε συνέχεια στο συνεργείο, με το προηγούμενο που είχα λιγότερες επισκέψεις έκανα σε συνεργείο.@alonso: Μπορείς να μας πεις σε ποια αντιπροσωπεία το πας .... Μηπως θα πρέπει να πας και αλλου; Εάν είναι κατασκευαστικό μηπως θα πρέπει να σου αντικαταστήσουν για παράδειγμα το πλαίσιο της οθονη απο την στιγμή που ... 'δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο'...
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είπα να κάνω υπομονή πριν σχολιάσω αλλά μιας και ρωτάτε, μέχρι στιγμής δεν ακούγεται κάτι. Στον Βροχίδη πάω, είπαν οτι τους έδωσαν οδηγίες για τέτοια περιστατικά και το πως θα τα αντιμετωπίζουν.
-
Καλησπέρα,
ένας φίλος χθες νόμιζε ότι η κάμερα οπισθοπορείας ήταν το κουμπί για το πορτ-μπαγκάζ, την πίεσε δυνατά και έφυγε από τη θέση της, δεν είναι σταθερή πλέον. Ευτυχώς δεν έσπασε. Είχα προλάβει πολλούς παλιότερα πριν την κάνουν αλλά αυτή τη φορά έγινε η μαλακία! Εκεί που είναι τοποθετημένο μπερδεύει ..
Ξέρετε αν μπορώ να τη σταθεροποιήσω μόνος μου? Απ'ο,τι είδα όχι .. αλλά είπα να ρωτήσω.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης undercover έγραψε:
Καλησπέρα,ένας φίλος χθες νόμιζε ότι η κάμερα οπισθοπορείας ήταν το κουμπί για το πορτ-μπαγκάζ, την πίεσε δυνατά και έφυγε από τη θέση της, δεν είναι σταθερή πλέον. Ευτυχώς δεν έσπασε. Είχα προλάβει πολλούς παλιότερα πριν την κάνουν αλλά αυτή τη φορά έγινε η μαλακία! Εκεί που είναι τοποθετημένο μπερδεύει ..
Ξέρετε αν μπορώ να τη σταθεροποιήσω μόνος μου? Απ'ο,τι είδα όχι .. αλλά είπα να ρωτήσω.
Ευχαριστώ.
Θέλει λύσιμο το πλαστικό κάλυμμα στην εσωτερική πλευρά, δεν είναι δύσκολο ούτε χρονοβόρο...
-
Ναι είδα μια βίδα εκεί τώρα που το λες. Είναι επικίνδυνο να γίνει καμιά άλλη ζημιά? Αν είναι μόνο αυτό, σχετικά εύκολο φαίνεται. Λογικά μετά με το χέρι θα μπορώ να την σταθεροποιήσω πάλι.
-
Δεν είναι και τόσο απλό αλλά ναι, δεν είναι κάτι το τρομερό. Δεν θυμάμαι αν θέλει να βγάλεις τα πλαστικά του υαλοκαθαριστήρα, είναι κάποιες -λίγες- βίδες και μετά όλο μαζί είναι κουμπωτό. Ψάξε στο google για καμιά photo (ψάξε για remove rear trunk panel) για να δεις που είναι τα clips, ώστε να έχεις το νου σου....
-
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Αθήνα που να έχει ως test-drive το St Line? Ευχαριστώ!
Ford Fiesta 2017