-
Μην ζητάς συγνώμη, το ωραίο είναι υποκειμενικό. Εγώ για παράδειγμα δεν θεωρώ αυτή τη μάσκα άσχημη αλλά και εμένα τα στρογγυλά φαναρια μου αρέσουν περισσότερο. Λέω κάποια στιγμή να τα αλλάξω όπως και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες αλλά τώρα προεχουν αλλά. Τώρα όσο αφορά τις ζάντες, απλά τις λατρεύω. Είχα γράψει και στο Google το όνομα και τον τύπο της ζαντας και μου έβγαλε ένα γερμανικό θρεντ από ένα forum όπου αναφεροταν και η e21 μέσα. Δυστηχως δεν ξέρω πολύ καλά γερμανικά και δεν κατάλαβα πως ακριβώς συνδέονται. Όμως έχω βρει τα χαρτιά που την αγόρασε ο πατέρας μου από Γερμανία και όντως είναι από αντιπροσωπεια και ήταν καινούργιο το όχημα. Στις πρώτες του φωτογραφίες φαίνεται ακριβώς όπως είναι τώρα με μόνη εξαίρεση ότι η γριλια μπροστά ήταν μεταλλικη.
ΥΓ: Σε ευχαριστώ για το site. [THUMBS UP SIGN]Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Έτοιμο το όχημα!!! Μετά το συνεργείο πήγε φανοποιειο για ένα βαψιματακι, μετά καινούργια ελαστικά γιατί τα παλιά ήταν από το 2002 [emoji14] και βγήκε ξανά στους δρόμους!!! Μέχρι στιγμής το έκανα 116 χλμ και η καταναλωση του ήταν 8.03λτ βενζίνη μόνο [emoji50]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ωραίο!!
Καλά χιλιόμετρα -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ωραίο!!
Καλά χιλιόμετραΕυχαριστώ πολύ!
-
Μακάρι να τέλειωναν όλες οι ανακατασκευές τόσο γρήγορα! Καλές διαδρομές
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Μακάρι να τέλειωναν όλες οι ανακατασκευές τόσο γρήγορα! Καλές διαδρομέςΕυχαριστώ πολύ. Για να είμαι ειλικρινής ήταν όντως πολύ μικρή η διαδικασία της ανακατασκευής. Ήμουν πολύ τυχερός που δεν είχε προβλήματα μηχανικά και καθόλου σάπια κομμάτια. Οι σκουριες ήταν λίγες και επιδιορθωθηκαν εύκολα. Τώρα βέβαια αν βγει κάτι με τη χρήση από άποψη προβλήματος θα δείξει. Άλλωστε 14 χρόνια ακινησιας ήταν πολλά, κάπου θα έχουν αφήσει το σημάδι τους πιστεύω...
-
-
Ωραιο εγινε.Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το χρωμα,που ειναι σε..φυσιολογικα επιπεδα γυαλαδας(σε αντιθεση με αλλα ιστορικα,που ειναι υπερβολικα γυαλιστερα).Τα αυτοκινητα κατασκευαστηκαν για να ειναι ''εργαλεια'',οχι ''μπιμπελο''..
Σχετικα με τις ζημιες απο ακινησια,αν εμφανιστει κατι,θα ειναι απο τα ελαστικα μερη του αυτοκινητου,που πιθανον να εχουν ξεραθει(και οταν λεμε ελαστικα μερη εννουμε απο σινεμπλοκ μεχρι τσιμουχακια βαλβιδων).Αλλα αυτο εχει να κανει και με την ποιοτητα κατασκευης του αυτοκινητου.Στο 127 ειχα καποια προβληματακια,επειδη το ειχαμε καποια χρονια παρατημενο στο δρομο..και ηταν και fiat..η bmw που φυλασσοταν σε γκαραζ,μπορει να μη βγαλει και τιποτα..
Οσο για το θεμα της καταναλωσης,να ξερεις οτι η πραγματικη καταναλωση μετριεται σε πραγματικες συνθηκες και σε βαθος χρονου(κυριως το δευτερο,στο οποιο ελαχιστοι δινουν σημασια).Λιγη σχεση εχουν με την πραγματικοτητα οι τιμες καταναλωσης που δινουν τα περιοδικα αυτοκινητου..στην πραξη,ακομα και ενα καινουριο αυτοκινητο μπορει να μην εχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση απο την bmw,και αυτο οφειλεται σε 1002 παραγοντες(βεβαια εχουν διαφορα στην ιπποδυναμη,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Δεν ξερω αν με την αλλαγη καρμπυρατερ που σκεφτεσαι,θα εχεις οικονομια μεγαλυτερη της ταξεως του 1λτ/100..παρ ολα αυτα,αν προχωρησεις σε τετοια μετατροπη,να εχεις υπ οψιν οτι συνηθως η τροφοδοσια παει ''πακετο'' με την αναφλεξη..τι εννοω;Θα εξηγησω με παραδειγμα.
Στην περιπτωση του 127,υπαρχουν ενα σωρο αλλα μοντελα που φορανε τον ιδιο κινητηρα (autobianchi,yugo,uno,fura,ibiza,marbella κλπ)..και ολα τους φορανε ελαφρως διαφορετικα καρμπυρατερ και διανεμητες.Αυτο συμβαινει γιατι το καθε μοντελο εχει μικρες διαφορες σε σχεσεις μεταδοσης,βαθμο συμπιεσης,αριθμο απαιτουμενων οκτανιων κλπ.Οποτε,ναι μεν ταιριαζουν ανταλλακτικα απο το ενα μοντελο στο αλλο,αλλα αν δεν μπουν ''πακετο'' και μπουν απο διαφορετικα μοντελα,υπαρχει πιθανοτητα ο κινητηρας να μην εχει την αναμενομενη αποδοση σε ολες τις στροφες.Προσωπικα δεν ειχα λαβει υποψη τους παραπανω παραγοντες και βασανιζομουν για χρονια,μεχρι που κατα τυχη εκανα τη σωστη επιλογη..και τοτε καταλαβα το λαθος μου.
Και γενικα,οπως εχει ξαναγραφτει εδω μεσα και απο τους παλαιοτερους..πριν απο καθε ενεργεια πρεπει να πεφτει διαβασμα..!Αυτα..και συγνωμη αν κουρασα με το μακροσκελες κειμενο..
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Αυτα..και συγνωμη αν κουρασα με το μακροσκελες κειμενο..
Καθόλου δεν με κουρασες, ίσα ίσα πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο σου και ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρμπυρατερ.
-
Συγχαρητηρια και απο μενα για το αποτελεσμα σας.
-
πιπιλα το εργαλειο καλα χιλιομετρα με προσοχη
Ανακατασκευή bwm e21