-
Πολύ καλά νέα και τα δικά σου φίλε...
-
Καλησπέρα σας...διαβάζω το θέμα από την αρχή και παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις για το seat arona tgi αλλά ακόμη δεν είχα σχολιάσει τίποτα..εχθές με πληροφόρησε ο πωλητής ότι έχω μπει με σειρά παραγωγής 24 εβδομάδα του 19 δηλαδή μιλάμε για καλό Ιούλιο και αν...η αρχική πληροφοριση όταν το παρήγγειλα τον Νοέμβριο ήταν για Μάρτιο, ο Μάρτιος έγινε 14 εβδομάδα και 14 εβδομάδα έγινε 24 εβδομάδα...με συγχωρείτε πολύ αλλά δεν είμαστε τα κορόιδα της Ευρώπης να παραγγέλνουμε πρώτοι και να περνούμε τελευταιοι...για ποια καλά νέα μιλάτε ενώ στην Ιταλία έχουν έρθει τα πρώτα test drive αμάξια και εδώ στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν ακόμη ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ενώ σε όλες τις υπόλοιπες χώρες γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά?
-
Εαν ειναι ετσι τρομαζω...Δεν ξερω τι θα κανω
-
Lukasd τι έξτρα έχεις βάλει πάνω στο αμάξι; ;
-
Spring pack και μεταλλικό χρωμα.. τι σημασία εχει?
-
Καμία..από όσο κατάλαβα καμία...
Μίλησα με άλλο πωλητή σε αλλη πόλη...και μου είπε κι αυτός για 24ή βδομάδα..τότε θα παραχθεί το δικό του.
Και αυτό το γνώρίζέ από το Δεκέμβριο..ήταν γνωστό...
Μας κοροϊδεύουν παιδιά..
Ότι έγραψες πιο πάνω..αυτά γνωρίζω και εγώ..αυτά μου έλεγε και εμένα όταν ήταν να το παραγγείλω από αυτό το πωλητή.
Όλοι οι πωλητές τα ίδια έλεγαν...αλλά άλλα γνώριζαν..
Μας κοροϊδεύουν.... -
Φίλε Λούκας..μήπως έχεις κάνει αλλαγή στα έξτρα; ;μήπως είχες παραγγείλει πρώτα ιμπιζα και το άλλαξες σε αρονα; ;
Γιατί ο πωλητής που αναφέρω πιο πάνω κάτι τέτοια έκανε..Γιατί μόλις έμαθα ότι άλλος φίλος μου που παραγγειλε το αρονα..του λέει ο πωλητης του τώρα επίσημα 17η βδομάδα παραγωγής..
-
Πέρα απο το θέμα της παράδοσης ειναι και των χαρακτηριστικών του TGI κινητήρα...Όλη η Ευρώπη απο 2 Φεβρουαρίου είχα ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ξεκινήσανε παραγγελίες απο τότε, και η ελληνική αντιπροσωπεία έχει ξεκινήσει παραγγελίες απο Οκτωμβριο του 2018 και ακόμη δεν ειναι σίγουροι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά...μόνο τα τέλη μπορούν να σου πουν ποσό θα ειναι..δηλαδή τι να πει κανείς?
Η αύξηση τιμής που θα είχε το αυτοκίνητο απο Δεκέμβριο που ειναι?????16950 είχε με τα έξοδα προετοιμασίας 16950 έχει και τώρα με τα έξοδα προετοιμασίας...
Η παραγγελία έγινε στην έκθεση αυτοκινήτου και μέσα σε δυο εβδομάδες είχε σταλεί η παραγγελία στο εργοστάσιο...καμία απόλυτος αλλαγή. -
Παιδιά,με τις παραδόσεις μας τα είχαν πεί από το Δεκέμβριο.Γνώριζα πως θα παραλάμβανα Μάιο η και Ιούνη.Οσο και να φωνάζουμε εδώ μέσα δε θα γίνει κάτι.Μπορούμε να πούμε στον εκάστοτε πωλητή να κάνει καταγραφή παραπόνου και να το μεταφέρει στη SEAT,αν και δε θα γίνει κάτι.Σε 2-3 μήνες που θα έχουμε τα αυτοκίνητα θα σχολιάζουμε άλλα εδώ.Καλώς η κακώς πειραματόζωα είμαστε όσο και αν ακούγεται άσχημο.
-
Δεν θέλω να ακουστώ γραφικός, αλλά κατ΄επανάληψη έχουμε αναφέρει κάποιοι εδώ μέσα από το φθινόπωρο του 2018, ότι όλα αυτά που υποσχέθηκε το VAG group για παραδόσεις την Άνοιξη του 2019, με σταματημένη παραγωγή λόγω WLTP, ήταν απλά υποσχέσεις ψεύτικες, κλασικά τρικ επίτευξης πωλήσεων.
Οι πωλητές αποδείχτηκαν ψεύτες, οι καταναλωτές που τσίμπησαν, εξαπατημένοι ... και αυτοί που τα έλεγαν σίγουρα όχι προφήτες, αφού είναι γνωστό με ποιόν τρόπο δουλεύει η αγορά.
Δεν χρειάζεται άλλα drama queen ποιήματα εδώ μέσα. Ας αναμένουμε απλά τις εμπειρίες από αυτούς που θα παραλάβουν πρώτοι.
-
Το ποιόν των εμπόρων αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι γνωστό. Ο πωλητής όμως, που είναι ένας υπάλληλος συνήθως, θα μεταφέρει ό,τι του πούνε. Μπορούμε να μιλάμε για εξαπάτηση, αν υποσχεθεί πως έχει ετοιμοπαράδοτο αλλά μετά σε βάλει να περιμένεις μήνες.
Θα έπρεπε να τα έχουμε πρώτα με τους εαυτούς μας, όπου η ανοχή και συμμετοχή μας και η έλλειψη κάθε καταναλωτικής συνείδησης έχει επιτρέψει στην αγορά να φτάσει εκεί που είναι σήμερα.
Αν αποδεχόμαστε να βάζουμε 15 υπογραφές σε κάθε σελίδα, να πληρώνουμε μετρητά προκαταβολή και δανειακές συμβάσεις κλπ. σε συμφωνητικό με ανοιχτή ημερομηνία παράδοσης και καμία δέσμευση από τον έμπορο, ούτε καν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό, τότε ξέρουμε ποιος φταίει περισσότερο...
Είναι πάντως άλλο πράγμα η παραβίαση κάποιων όρων κι άλλο η ανυπομονησία για το καινούριο 'παιχνίδι'...Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ο καλός πωλητής δεν κάνει ό,τι του πούνε.
Ο πωλητής ανήκει στα λίγα επαγγέλματα που χτίζουν προσωπική σχέση αξιοπιστίας με τον πελάτη και μονίμως ισορροπούν μεταξύ της επίτευξης πωλήσεων και της ικανοποίησης του πελάτη.Όταν προσπαθείς να πουλήσεις αέρα με σταματημένη παραγωγή, απλά επειδή στο είπε ο γκασμάς εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος που σε απασχολεί, ταυτόχρονα έχεις πέσει σε αξιοπιστία ως πωλητής και όταν ο εκάστοτε πελάτης σε συναντήσει σε επόμενη δουλειά, απλά δεν θα σε πιστέψει στο παραμικρό.
-
Νομίζω ότι ο φίλος futurist τα γράφει πολύ καλά..
Κάποιος άλλος φίλος..πριν λίγο καιρό είχε βάλει αυτή τη σελίδα..
Για 8αρα οθόνη στο ιμπιζα και αρονα...τελικά δεν θα βγάλει η εταιρεία αυτή..δυστυχώς...
https://navismedia.grΚαι βρηκα πριν λίγο αυτό εδώ..βγάλανε οι Κινέζοι...ποιος ξέρει από τέτοιες πηγές να μας πει..;;;
Παρατηρώ πως από πίσω από την οθόνη έχει ένα εξογκωμα..θα χωράει να μπει αυτό το εξογκωμα στο ταμπλό; ;
Η γνήσια είναι φλατ η οθόνη..και στο τουλαμπακι έχει το κουτί για το cd.€ 297,57 16%OFF | ROM 64G Android 8.0 For SEAT Ibiza 2018 2019 Octa Core PX5 Car DVD Multimedia GPS Navigation Autoradio dvd player
https://s.click.aliexpress.com/e/cKHvouKc -
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Ο καλός πωλητής δεν κάνει ό,τι του πούνε.
Ο πωλητής ανήκει στα λίγα επαγγέλματα που χτίζουν προσωπική σχέση αξιοπιστίας με τον πελάτη και μονίμως ισορροπούν μεταξύ της επίτευξης πωλήσεων και της ικανοποίησης του πελάτη.Όταν προσπαθείς να πουλήσεις αέρα με σταματημένη παραγωγή, απλά επειδή στο είπε ο γκασμάς εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος που σε απασχολεί, ταυτόχρονα έχεις πέσει σε αξιοπιστία ως πωλητής και όταν ο εκάστοτε πελάτης σε συναντήσει σε επόμενη δουλειά, απλά δεν θα σε πιστέψει στο παραμικρό.
Μην μπερδεύεσαι, ο πωλητής εργάζεται για τον εργοδότη του, όχι για τον πελάτη. Σε εκείνον λογοδοτεί. Αν έχει εντολές να λέει το Χ πράγμα, το Χ πράγμα θα πει, αλλιώς θα χάσει την δουλειά του. Στην τελική εσύ κι εγώ είμαστε απλά ένας πελάτης που βλέπει μία φορά στο τόσο. Το αφεντικό του το βλέπει κάθε μέρα. Η μόνη επιλογή που έχει είναι να παραιτηθεί.
-
Μάλλον εννοείς πωλητές «ανώνυμους» που πηδάνε από εργοδότη σε εργοδότη ευκαιριακά και δεν χτίζουν προσωπική σχέση με τον πελάτη. Τα κλασικά μειονεκτήματα της Αθήνας της ανωνυμίας και της απάτης.
Για βγες εκτός Αθήνας και πες μας ποιός πωλητής χτίζει σχέσεις με πελάτες με πρακτικές «Αθήνας» να δούμε.
-
Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με το Δία. Ανεξαρτήτως 'απρόσωπης' Αθήνας και 'ανθρώπινης' επαρχίας. Ο πωλητής, όπου κι αν είναι θα ακολουθήσει τη γραμμή που δίνει το αφεντικό. Τέλεια και παύλα! Αν θέλετε να βαυκαλίζεστε με την εικόνα του καλοκάγαθου πωλητή που πρώτιστη έννοια του είναι να χτίσει προσωπικές σχέσεις με τον πελάτη, καλώς. Αλλά στην σύγκρουση συμφερόντων επιχείρησης και αγοραστή, ο πωλητής θα πάρει τη θέση της επιχείρησης. Αν όχι, θα πάρει την απόλυση στο χέρι.
Αυτό που μπορεί και πρέπει να κάνει ο καλός πωλητής είναι να προσπαθήσει να κατευθύνει τον πελάτη στη βέλτιστη επιλογή για τις ανάγκες του, εντός των ορίων που του θέτει η εργοδοσία. Επίσης πρέπει, αν είναι εφικτό, να συγκεράσει τα πρέπει του εργοδότη του με τα θέλω του αγοραστή. Και τέλος, αυτό που κάνει έναν πωλητή εξαιρετικό είναι ο τρόπος του. Οι καλύτεροι πωλητές που έχω συναντήσει σε έπειθαν ότι είναι φίλοι σου και σου πουλούσαν με γνώμονα πρώτιστα το συμφέρον σου!
-
Έχω γράψει ξεκάθαρα παραπάνω ότι ο καλός πωλητής ισορροπεί μεταξύ της επίτευξης πωλήσεων και ικανοποίησης του πελάτη.
Τους καλούς πωλητές που ξέρω εδώ και 20 χρόνια, ήξεραν να κινηθούν με χειρουργική ακρίβεια πάνω σε αυτή την οριακή γραμμή, τόσο έχοντας πελάτες που τούς εμπιστεύονται τυφλά και ταυτόχρονα διατηρώντας τη θέση εργασίας τους και ταυτόχρονα μεγαλύτερες απολαβές από τη «πλέμπα» της μετριότητας των πωλητών.
Επί του SEAT Arona, οι πωλητές που υποσχέθηκαν παραλαβή αυτοκινήτου την Άνοιξη του 2019, ενώ είχαν σε ΠΛΗΡΗ γνώση ότι αυτό είναι σίγουρα ανέφικτο, δεν μπορούν να ενταχθούν στην παραπάνω κατηγορία των καλών πωλητών.
-
Με την πρώτη παράγραφο, έρχεσαι στα λόγια μου.
Επίσης θα συμφωνήσω και με την εκτίμηση σου ότι δεν είναι καλοί πωλητές όσοι εν γνώσει τους ψεύδονταν, παραπλανώντας τους πελάτες, ακολουθώντας άνωθεν επιβεβλημένη γραμμή.
-
Απ' ότι κατάλαβα υπάρχουν δύο ειδών πωλητές, οι καλοί οι οποίοι λένε την αλήθεια στον πελάτη (αν βέβαια την γνωρίζουν) και οι κακοί, οι οποίοι λένε οτιδήποτε, αρκεί να πείσουν τον πελάτη. Οι πωλητές του arona σε ποιούς συγκαταλέγονται; Μέχρι πριν δεκαπέντε ημέρες όλοι πιστεύαμε ότι θα έρθει στην Ελλάδα άνοιξη και τώρα ακούγεται για καλοκαίρι!!!
-
Θα συμφώνησω με την απόψη ότι ο καλός πωλητής ισορροπεί μεταξύ της επίτευξης πωλήσεων και ικανοποίησης του πελάτη ότι δεν είναι καλοί πωλητές όσοι εν γνώσει τους ψεύδονταν, παραπλανώντας τους πελάτες, ακολουθώντας άνωθεν επιβεβλημένη γραμμή.Πως θα πας συνεργείο το αυτοκίνητο χωρις δυσπιστία όταν έχεις εξ αρχης σχηματίσει μια αρνητική εικόνα για αυτά που σου έχουν πει. Το ποιο σωστό θα ήταν αλλά σε άλλες χώρες ίσως και όχι για την δικιά μας να υπήρχαν ρήτρες για την παράδοση του αυτοκινήτου.
Seat Arona 2017