-
Ο χρήστης sugaros έγραψε:
Αυτο που ειδα βέβαια στο σαιτ ειναι οτι πρέπει να βαλεις και αυτοκόλλητο στο αμαξι της φυσικον, πόσο μεγάλο θα ειναι αυτο και που θα μπει? φαντάσου να μπει καμιά γκουμουτσα στην πόρτα.Γκουμουτσα έχουν οι των ταξί... σε άλλο όχημα δεν έχω δει
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
300 ευρώ κάτω στην Κοζάνη:H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ**
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
-
Και πώς την έχει δεδομένη αυτός;
-
Και το scala με φυσικό αέριο και έχει το πάτωμα του πόλο,αρονα, ιμπιζα, Α1
https://it.motor1.com/news/275107/skoda ... rendering/
-
Και το scala ειναι μεγαλύτερο από το γκολφ..
-
Να σαι καλα σπυρο
Εισαι πολυ ευγενης.
Να πω την αληθεια το εχω σκεφτει αυτο. Δηλαδη ποιος μας προστατευει εμας απο τις σκουριασμενες δεξαμενες ενος ασυνειδητου ιδιοκτητη;
Το παραδειγμα των χωρων που εσκασαν εδειξε οτι δεν τις κατεβαζουν για ελεγχο και απλα κοιτουν αν εχει διαρροη εκεινη την στιγμη απο αεριο. Ουτε στα κτεο τις κατεβαζουν. Και αν εχουν καλυμμα απο κατω, αντε βγαλτο και ψαξε για σκουριες αναμεσα στις λασπες που θα εχουν κατσει πανω στην δεξαμενη.
Ειναι πρακτικα θεματα αυτα, αλλα ουσιωδη.Συνθετες ή συνθετικες η λυση.
-
Για τον φίλο sugaros..
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που σου ειπαν για τις συνθέτες δεξαμενές..
Μήπως μπερδεύτηκε με το λεον; ; -
Τι είναι τούτο βρε παιδιά!!!
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Τι είναι τούτο βρε παιδιά!!!
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-eladaTa DS είναι ξεχωριστά ... αν μπορούσα θα αγόραζα ένα (πχ. DS7 )
-
Jim τι να σου πω? Ηταν ο ιδιος που ειχα παρει προσφορα και τον ειχα ρωτήσει 3 φορες να μαθει τι δεξαμενες θα φοραει. και μιλησαμε μονο για αρονα και τοτε κι σημεα. μου ειπε 2 συνθετικες και 1 μεταλλικη. αν εκανε λαθος... θα ρωτήσω και αυριο στην εκθεση.
-
Περιμένουμε νέα..
Το παραγγηλες εσύ; ; έκανες την αίτηση στη φισικον; ; -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Να σαι καλα σπυροΕισαι πολυ ευγενης.
...
Ki εσύ να είσαι καλά φίλε Lap. Μέλη όπως εσύ κοσμείτε αυτο το φόρουμ με τις γνώσεις σας και τις διαρκείς αναζητήσεις σας.
-
Γειά σας, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και βρίσκομαι ένα βήμα πριν παραγγείλω το νέο arona με φυσικό αέριο! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόμουν να αγοράσω ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο δεν έχω οδηγήσει και καλά καλά δεν έχω δεί (χώροι πορπαγκάζ). Τρεις λόγοι με έχουν στρέψει σε αυτό το αυτοκίνητο 1. Τα πολλά χιλιόμετρα ανά έτος που κάνω στην εθνική οδό (πάνω από 16000). 2. Η ύπαρξη πρατηρίου στα 1000 μέτρα από το σπίτι μου. 3. Η χαμηλή τιμή αγοράς που τώρα με την επιδότηση της FISIKON γίνεται ακόμα πιο δελεαστική!!!
-
Ο χρήστης george65 έγραψε:
Βρίσκομαι ένα βήμα ...Κάνε το βήμα .. αν θες μπορούμε να στείλουμε απεσταλμένο τον dimsabas να βοηθήσει
Μη το σκέφτεσαι πολύ , ειδικά αν στο χλμ έχεις πρατήριο ... και με την επιδότηση τώρα είναι πολύ καλό vfm
Αν θες χώρους ... θα πρέπει να πληρώσεις , πας σε άλλο σκάφος/μοντέλο πχ leon - golf , εκτός κι αν περιμένεις το επόμενο μοντέλο suv ( Skoda αν θυμάμαι καλά ) ... σε άγνωστη τιμή και με άγνωστους χώρους -
Θα βγάλει και το Ateca και το Karoq σε CNG
-
Αν σου αρκούν οι χώροι, μην το σκέφτεσαι δεύτερη φορά. Η προσφορά είναι ακαταμάχητη.
-
Οι πιο πολλές διαδρομές μου είναι Αθήνα - Πλαταμώνας! Με τρελαίνει η σκέψη ότι θα πληρώνω περίπου 28 ευρώ καύσιμα και 50 ευρώ διόδια!!! Ο χώρος του πορπαγκάζ πρέπει να έχει μικρύνει αρκετά από τις δεξαμενές φ.α. αλλά τις περισσότερες φορές θα ταξιδεύω με κατεβασμένα τα πίσω καθίσματα! Ευχαριστώ για τις άμεσες συμβουλές σας!
-
Βγάζεις και την εταζέρα επίσης.
Όσο για τα διόδια, μπορείς να πας από τον παράδρομο, την παλιά εθνική. Δεν το συστήνω αλλά υπάρχει ως επιλογή. -
Τον περισσότερο χώρο στο πορτμπαγκάζ τον χάνεις σε ύψος οπότε δεν του φαίνεται τόσο. Αν δεις ενα Αρονα με βενζινη/diesel με τον πάτο του πορτμπαγκάζ στην πάνω σκάλα, αυτόν τον χώρο ουσιαστικά θα έχει το CNG. Χάνεις βέβαια και την Ρεζέρβα.
-
George65...οδηγησα και το ιμπιζα με τα 95 άλογα και το αρονα με τα 115.
Σούπερ τα αυτοκίνητα..
Και κατέληξα στο αρονα με το φυσικό αέριο..
Περιμένω να δω αν μπήκα στην επιδότηση.
Προλαβαίνεις δε τη προλαβαίνεις...βιασου...
Στο πλαταμωνα που πας; ; είμαι από Λάρισα .
Seat Arona 2017