-
Εχω καλυτερη γνωμη για τα χιουνται προσωπικα γιατι εχει η γυναικα μου το i30.Παντως δε με χαλαει να κοιταξω και το ριο.Ειναι κανεις τελικα απο εδω που το εχει αγορασει:Θα ηθελα να ακουσω καμια γνωμη για το χιλιαρι
-
Για το μικρα εννοω
-
Ο χρήστης celica72 έγραψε:
Για το μικρα εννοωΔεν νομιζω να εχει αγορασει καποιος απο δω μεσα το Micra γενικοτερα.....
-
Το θέμα με το SS και την μπαταρία σαν να αχνοφαίνεται να παίζει και στο Micra.
Ήδη άκουσα για μια ακινητοποιηση ενός 1.5d ... -
Μετα απο μικρη συμβιωση με το 900Τ και κανα 2Κ χλμ,μονο θετικα εχω να πω...Ζωντανο μοτερακι (ενταξει αργει λιγο στα χαμηλα αλλα συνηθιζεται...),ψηλα νομιζεις οτι εχεις πιο πολλα κυβικα στα ποδια σου,η ποιοτητα κυλισης ειναι κορυφαια για την κατηγορια,και ναι μπορει να στριβει σβελτα,αν και δεν εχει σχεδιαστει γι αυτο...
Κορυφαιο ολων το εσωτερικο του καθως ειναι πολυ ευχαριστο να εισαι εκει μεσα...
Οικονομικο ειναι,οχι diesel φαση,αλλα ειναι 6λτ στην πολη ειναι απολυτως εφικτα,χωρις πολυ πολυ προσοχη...
Thumbs up απο εμενα... -
Ας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από 15000....Αρχικά να αναφέρω ότι έχω το 1.5 diesel....
Στα θετικά:πολύ ήσυχος κινητήρας ,τόσο που με κλειστά παράθυρα δεν καταλαβαίνεις ότι οδηγάς πετρέλαιο,πολύ καλή ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση ,πολύ οικονομικό (4.8 πραγματική μικτή μέση κατανάλωση με 75% εκτός πόλης 25% εντός)πολύ ευχάριστο εσωτερικό που κυριολεκτικά θέλω να το οδηγώ όλη την ώρα!!ενα θετικό κατά το ήμισυ είναι οι σφιχτές του αναρτήσεις και τα πολύ καλά κρατήματα που έχει,και έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο και όχι σε micra..Στα αρνητικά τώρα,θα ξεκινήσω με τις πολύ σφιχτές αναρτήσεις οι οποίες ναι μεν προσφέρουν κρατήματα αλλά κουράζουν κατά κάποιον τρόπο στις ανωμαλίες των αθανάτων ελληνικών δρόμων!!!Επισης δεν μ αρέσει καθόλου που δεν έχει φως στα πίσω καθίσματα,έστω μια μικρή πλαφονιέρα στο κέντρο...Αρνητικό επίσης βρίσκω και την έλλειψη χειρολαβων οροφής πίσω.Και στα αρνητικά ίσως να έβαζα και το αυξημένο κόστος κτήσης..
Συνοψίζοντας δηλώνω υπερευχαριστημένος με την επιλογή μου και το αμαξάκι χαίρομαι να το βλέπω και να το οδηγώ κάθε μερα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μπιμπικινια;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μπιμπικινια;17800 για μια έκδοση πριν την φουλ έξτρα(n-connecta) στα 19 το φουλ έξτρα(techna)
-
Ακριβουτσικο. Και η καταναλωση καπως τσιμπημενη για εκτος πολης κινηση.
Παρολα αυτα, ομορφο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ακριβουτσικο. Και η καταναλωση καπως τσιμπημενη για εκτος πολης κινηση.Παρολα αυτα, ομορφο αυτοκινητο.
Η κατανάλωση μου φαίνεται καλή,γιατί μιλάμε για μέτρηση σε αντλία από γέμισμα σε γέμισμα..Στο trip computer δείχνει 4.5!!Εγω βασικά την συγκρίνω με το προηγούμενο μου αυτοκίνητο Yaris d4d εξαταχυτο που ήταν γύρω στα 5.3...Οι ταχύτητες που κινούμαι είναι 110-120 με αρκετά ανοίγματα για προσπεράσεις γιατί κινούμαι σε επαρχιακό δρόμο..
-
Επαρχιακος δρομος με 120 και με ανοιγματα;;;
Απλα με ενα βενζινοκινητο σουτζτουκι η καταναλωση ειναι σχεδον ιδια. Περιμενα τα συγχρονα ντιζελ να καταναλωνουν πολυ λιγοτερο.
Σαν απολυτο νουμερο ειναι πολυ καλο.
Εχεις τις 360 μοιρες καμερα;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Επαρχιακος δρομος με 120 και με ανοιγματα;;;Απλα με ενα βενζινοκινητο σουτζτουκι η καταναλωση ειναι σχεδον ιδια. Περιμενα τα συγχρονα ντιζελ να καταναλωνουν πολυ λιγοτερο.
Σαν απολυτο νουμερο ειναι πολυ καλο.
Εχεις τις 360 μοιρες καμερα;
Ήμουν ετοιμος για Suzuki Swift 1.2 glx hybrid αλλά τα χαλάσαμε στην τιμή ανταλλαγής(4000 με το ζόρι το έπαιρνε το yaris και η νισσαν το πήρε 5500)αν και το φοβόμουν λόγω χιλιομέτρων.(45-50χηνες τον χρόνο)... Η λαλακια είναι ότι ούτε την απλή κάμερα οπισθοπορείας δεν έχω...Είναι λίγο αστεία η Nissan και η λογική της..Σκέψου η πιο απλή έκδοση έχει apple car play και η δικιά μου που υποτίθεται έχει πιο πολλά έξτρα δεν έχει...
-
Και εάν θυμάμαι και σωστά, καμία έκδοση και έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα...άλλο αστείο αυτό!
-
Ο χρήστης emminad έγραψε:
Είναι λίγο αστεία η Nissan και η λογική της...Κάτι τέτοιο συμπέρανα κι εγώ όταν πήγα να το δω.
Ίσως φανεί λίγο υπερβολικό, αλλά κάτι ακόμη που με ενόχλησε, ήταν οτι έχουν ενσωματώσει την κάμερα για αποφυγή σύγκρουσης κτλ στο σήμα της nissan στον προφυλακτήρα, αντί για το παρμπρίζ (όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι κατασκευαστές), κάτι που σημαίνει οτι σε άτυχο ενδεχόμενο πρόσκρουσης με μπροστινό όχημα, το κόστος επισκευής θα ήταν σαφώς υψηλότερο...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και εάν θυμάμαι και σωστά, καμία έκδοση και έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα...άλλο αστείο αυτό!Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω;τι είναι αυτό;βγαίνουν και τα πίσω παράθυρα ηλεκτρικά αν έτη 2018;;νόμιζα μόνο τα μπροστά...[emoji12][emoji12][emoji12] Δυστυχώς ισχύει και αυτό!και όσο για τον αισθητήρα ,ναι είναι στον προφυλακτήρα δεξιά ...
-
Πάντως, για να είμαι και δίκαιη, έχουν κάνει ωραία σχεδίαση. Έχει ένα χαρακτήρα και είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, κι ας σε προδιαθέτει για περισσότερα απ' όσα τελικά προσφέρει...
(Μια στο καρφί και μια στο πέταλο! ) -
Μετά από σχεδόν 2 χρόνια και αρκετό κράξιμο, επιτέλους το Micra απέκτησε (σε κάποιες εκδόσεις) και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα!
Βέβαια οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν τους νέους κινητήρες των 1.000cc και επιτέλους την προσθήκη αυτόματου κιβωτίου (ήταν απαράδεκτο που αυτοκίνητο πόλης δεν εφοδιαζόταν με αυτόματο κιβώτιο).
Περισσότερα εδώ: https://www.drive.gr/news/agora/anatheo ... ssan-micra
-
γιατί δεν του βάζουν όλους τους κινητήρες που φοράει και η Κλειώ; Αφού το ίδιο πάτωμα έχουν
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
γιατί δεν του βάζουν όλους τους κινητήρες που φοράει και η Κλειώ; Αφού το ίδιο πάτωμα έχουνΕδώ ίδιες εταιρείες δεν βάζουν σε όλα τους τα μοντέλα τους κινητήρες που διαθέτουν. Θέμα εμπορικών επιλογών.
-
Επανέρχομαι με εντυπώσεις μετά από 8 μήνες και 33000 χιλιόμετρα!!!!Το αμαξάκι είναι πολύ μα πολύ ωραίο..Καλή κατανάλωση ,πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά αλλα θ αναφέρω τα μείον...Κοπανάει απίστευτα η ανάρτηση..Ειδικά μέσα στην πόλη γίνεται πολύ μα πολυ κουραστική...Σε ανωμαλίες του δρόμου νομίζω ότι θα φύγει το ταμπλό και θα το πάρω στα χέρια..Νομίζω πως για αυτοκίνητο 'πόλης' που θεωρείται είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα.Εννοειται πως δεν ζητάω να σιδερώνει τον δρόμο αλλά το Leon που είχα με τα bielstein και τις 17αρες κοπανουσες πολλλλλυυυυυ λιγότερο..Επίσης έχουν αρχίσει και ακούγονται κάτι θόρυβοι σαν να έφυγε η ηχομόνωση από την μεριά του οδηγού στο τζαμι..
Νέο Nissan Micra 2017