-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Χαίρομαι που διαβάζω μια τόσο σωστή και σοβαρή άποψη.
Έχει βέβαια το κείμενο αρκετά 'θα', 'ή κάνω λάθος', 'να δούμε', 'απο τις εικονες φαινεται'
Κατά τα άλλα να είχαμε να λέγαμε....Ωραια....πες μας εσυ που εχεις κατασταλαγμενη αποψη τι σε πειραξαν πχ τα σηματακια εκει που είναι και εξηγησε μας που βλέπεις την τόση ασχημια,το να μιλας ειρωνικά δεν νομιζω οτι ειναι οτι το καλυτερο....
Αν δεν δεις ενα αμαξι απο κοντα ολα ειναι να ειχαμε να λέγαμε -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Επειδη το ψαχνω πλεον δυναμικά ακομα και τωρα δεν μπορω να καταληξω ,δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοί μιλάνε τόσο ευκολα για ασχημια ή και αλλοι τόσο ενθουσιασμενα για ενα αυτοκινητο.Οταν μιλάς για 40 χιλιαρικα η εχεις γνωμη σωστη και σοβαρη ή αλλιως να ειχαμε να λέγαμε
Ατομο που ειναι μέσα στα πραγματα βλέποντας με να ειμαι αναμεσα στην X1 και στο XC40 πριν μια εβδομαδα,μου ζητησε να περιμενω να δω και την Χ2.Απο τις εικονες φαινεται οτι ειναι πιο ανετη στα πίσω καθισματα,τα 30 λίτρα στον χωρο αποσκευων ειναι κατι αλλα εχει σημασια να δουμε την διάταξη του χωρου και ποσο εκμεταλευσιμα ειναι,εξαλλου και στο xc 40 μιλάμε για τον ιδιο χωρο.
Επισης βλέπω οτι στην Χ2 περναμε και σε ηλεκτρονικό ταμπλό ή κανω λάθος
Σιγουρα θα ειναι πιο ανετη στον δρόμο απο την Χ1 και θα διαφοροποιειται απο την συνεχη εκθεση των ματιων μας στην X1
Οτι και να λεμε μιλάμε για εξαιρετικά αυτοκινητα οι διαφορες των οποίων ειναι στα σημεια και αυτο που κάνει την διαφορά είναι το προσωπικό γουστο και ισως και το πορτοφόλι του αγοραστη.Από τις φωτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Χ2 θα είναι πιο σπορ και λιγότερη οικογενειακή! Και μόνο το πλαίσιο των πίσω παραθύρων να δεις δύσκολα θα πέρναγαν ευχάριστα μικρά παιδιά! Αν δεν σε ενδιαφέρει περίμενε να τη δεις και από κοντά.
Απο κοντα πάντως έχω την αίσθηση ότι η Χ1 θα δειχνει μεγαλύτερη.
Το extended ταμπλώ που δείχνει στις εικόνες λογικά θα είναι εξτρα όπως είναι και στην Χ1 (συνήθως συνδυάζεται με κάποιo εκτεταμενo safety πακέτο).
Σίγουρα βέβαια στην αρχή η Χ2 θα διαφοροποειται από την Χ1 που ήδη κυκλοφορεί σε ικανούς αριθμούς, ωστόσο πάντα η αγορά ενός αυτοκινήτου κατά τους πρωτους μήνες παραγωγής του είναι ρίσκο γιατί προκύπτουν διάφορες 'παιδικές ασθένειες'.
Τουλάχιστον η Χ1 έχει υποστεί ήδη όλες τις σχετικές βελτιώσεις και δεν θα έχεις εκπλήξεις.
Ισως αξίζει να κοιτάξεις μήπως βρείς κάποια καλή προσφορά λόγω τέλους του έτους (επίτευξη στόχων, τυχόν πινακιδωμένα κλπ)Συμφωνω μαζι σου ισως στα περισσότερα,νομιζω οτι η ποιοτητα του εσωτερικού ειναι ενα + ποιο πάνω απο την 1,σε όλο το ταμπλό,το μοναδικό που θα με προβλαμτιζε ειναι τι γινεται ακριβως με τον χωρο αποσκευων...
-
Πως το νομιζεις αυτο? Ιδια ειναι η ποιοτητα σε 1,2, Χ1, AT, 3,4 με ελαχιστες διαφορες προς το λιγο καλυτερο στα 3,4. H διαφορα που βλεπεις στα φωτο ερχεται απο την εκδοση και τον εξοπλισμο. Αν θελεις πλουσιο εσωτερικο θα το πληρωσεις. Επισης τα αμαξια ερχονται απο τα ιδια εργοστασια και με ιδιους προμηθευτες.
Η Χ2 ενσωματωνει και καποιες αναβαθμισεις στο εσωτερικο και στο ταμπλω που παρουσιαστηκαν το καλοκαιρι πρωτα στα 1,2. Οπως ειπα το εσωτερικο ειναι πανομοιοτυπο σε ολα αυτα τα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η εταιρική ταυτότητα είναι απόλυτα κατανοητή αλλά η επιμονή σε ένα σχέδιο με κάποιες εκδόσεις για εμένα γίνεται κουραστική. Σύμφωνοι,η ομορφιά αν και υποκειμενική είναι χαμηλά στις προτεραιότητες του πιθανού αγοραστή της BMW. Απλά φτάνει τόσο κόπι-πάστε. Ελπίζω τα τεστ να αναδείξουν τον λόγο ύπαρξης της Χ2.
Το προβλημα στις bmw ειναι η σχεδιαση του ταμπλω ή οποια πλεον σχεδον εχει ξεπερασει σ επαναληψη τα εσωτερικα των saab.
Ειναι απο τα καλυτερα ταμπλω της αγορας, συμφωνω οτι ειναι τα τελευταια χρονια το ιδιο σε σχεδιαση αλλα αυτο θελουν οι πελατες τους (που αλλαζουν αμαξια και θελουν αμεσως να το οδηγουν χωρις να ψαχνουν πως θα ανοιξουν τα φωτα και να ρυθμισουν τον κλιματισμο). Μονο προβλημα δεν ειναι.
Κοιταξε να δεις...εγω εδω γραφω την αποψη μου και περιμενω το ιδιο απο εσενα... Αν ηθελα press release της καθε bmw ηξερα που να βρω. Ποτε επισης δε θα με δεις να χρησιμω επιχειρημα απο τη μερια του πωλητη για το τι συμβαινει. Τα ιδια χωνω στον criuser π.χ. καθε φορα που κατεβαζω τα εξ αμαξης για κατι αηδιες τυπου aircross και μου απανταει '' κοιτα ποσο πουλανε'' Δε μ ενδιαφερει απλα. Τι μ αρεσει εμενα μ ενδιαφερει Προσωπικα θα ενιωθα προσβεβλημενος σα πελατης αν αλλαζα το 10ετιας αμαξι μου για να παρω ενα με ιδια σχεδιαση εσωτερικου γιατι θελω να νιωθω οτι κατι ειναι πραγματικα καινουργιο και οχι fl σχεδιαστικα και οτι πραγματικα αγοραζω καινουργιο αμαξι. Τη γενικοτητα του οτι ''ειναι απο τα καλυτερα'' θα την επαναδιατυπωσω ως ''υπαρχουν και καλυτερα'' απο τη μερια μου...
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Έχει βέβαια το κείμενο αρκετά 'θα', 'ή κάνω λάθος', 'να δούμε', 'απο τις εικονες φαινεται'
Κατά τα άλλα να είχαμε να λέγαμε....Ωραια....πες μας εσυ που εχεις κατασταλαγμενη αποψη τι σε πειραξαν πχ τα σηματακια εκει που είναι και εξηγησε μας που βλέπεις την τόση ασχημια,το να μιλας ειρωνικά δεν νομιζω οτι ειναι οτι το καλυτερο....
Αν δεν δεις ενα αμαξι απο κοντα ολα ειναι να ειχαμε να λέγαμεΑπάντησα ειρωνικά στην ειρωνία σου.
Τα σηματάκια έχουν τον ίδιο ρόλο με το κλειδί που λέει και ο αγαπητός criuser
Τι να με πειράξουν?? Την τιμή σε σχέση με το τι προσφέρει το αυτοκίνητο σχολίασα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η εταιρική ταυτότητα είναι απόλυτα κατανοητή αλλά η επιμονή σε ένα σχέδιο με κάποιες εκδόσεις για εμένα γίνεται κουραστική. Σύμφωνοι,η ομορφιά αν και υποκειμενική είναι χαμηλά στις προτεραιότητες του πιθανού αγοραστή της BMW. Απλά φτάνει τόσο κόπι-πάστε. Ελπίζω τα τεστ να αναδείξουν τον λόγο ύπαρξης της Χ2.
Το προβλημα στις bmw ειναι η σχεδιαση του ταμπλω ή οποια πλεον σχεδον εχει ξεπερασει σ επαναληψη τα εσωτερικα των saab.
Ειναι απο τα καλυτερα ταμπλω της αγορας, συμφωνω οτι ειναι τα τελευταια χρονια το ιδιο σε σχεδιαση αλλα αυτο θελουν οι πελατες τους (που αλλαζουν αμαξια και θελουν αμεσως να το οδηγουν χωρις να ψαχνουν πως θα ανοιξουν τα φωτα και να ρυθμισουν τον κλιματισμο). Μονο προβλημα δεν ειναι.
Κοιταξε να δεις...εγω εδω γραφω την αποψη μου και περιμενω το ιδιο απο εσενα... Αν ηθελα press release της καθε bmw ηξερα που να βρω. Ποτε επισης δε θα με δεις να χρησιμω επιχειρημα απο τη μερια του πωλητη για το τι συμβαινει. Τα ιδια χωνω στον criuser π.χ. καθε φορα που κατεβαζω τα εξ αμαξης για κατι αηδιες τυπου aircross και μου απανταει '' κοιτα ποσο πουλανε'' Δε μ ενδιαφερει απλα. Τι μ αρεσει εμενα μ ενδιαφερει Προσωπικα θα ενιωθα προσβεβλημενος σα πελατης αν αλλαζα το 10ετιας αμαξι μου για να παρω ενα με ιδια σχεδιαση εσωτερικου γιατι θελω να νιωθω οτι κατι ειναι πραγματικα καινουργιο και οχι fl σχεδιαστικα και οτι πραγματικα αγοραζω καινουργιο αμαξι. Τη γενικοτητα του οτι ''ειναι απο τα καλυτερα'' θα την επαναδιατυπωσω ως ''υπαρχουν και καλυτερα'' απο τη μερια μου...
Η BMW και η καθε εταιρεια εχει πελατες που αγοραζουν αυτοκινητα καθε 2-3 χρονια για ΧΨ λογους (αγοραζουν βεβαια ειναι παλιος ορος γιατι το 90% ειναι ληζινγκ ή PCP Finance). Σε αυτους πουλαει. Αν καθε 3 χρονια αλλαζε τελειως τα εσωτερικα και την αισθηση των αμαξιων ρισκαρει να τους χασει (σημειωνω οτι με Μπανγκλ εκανε μεγαλες αλλαγες στην σχεδιαση γυρω στο 2004 αλλα στο τελος ξαναγυρισε στα κλασσικα σχεδια και εδιωξε τον Μπανγκλ ο οποιος τωρα νομιζω εχει παει στην Ιταλια).
Η εταιρεια πουλαει εκατομυρια αμαξια καθε χρονο. Και αν ζησεις με ενα (πηγαινε και αγορασε ενα) θα δεις οτι εργονομικα ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.
-
Ναι, ξανα τα ιδια....
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Αν δεν δεις ενα αμαξι απο κοντα ολα ειναι να ειχαμε να λέγαμεΑπάντησα ειρωνικά στην ειρωνία σου.
Τα σηματάκια έχουν τον ίδιο ρόλο με το κλειδί που λέει και ο αγαπητός criuser
Τι να με πειράξουν?? Την τιμή σε σχέση με το τι προσφέρει το αυτοκίνητο σχολίασα.Καμμια ειρωνια,εκανα απλα μια τοποθετηση,δεν εχω λόγο να ειρωνευτω,ειμαστε εδω για να ανταλαξουμε αποψεις
Μπορεις να το κανεις ποιο λιανα τι εννοεις ? -
Πως το νομιζεις αυτο? Ιδια ειναι η ποιοτητα σε 1,2, Χ1, AT, 3,4 με ελαχιστες διαφορες προς το λιγο καλυτερο στα 3,4. H διαφορα που βλεπεις στα φωτο ερχεται απο την εκδοση και τον εξοπλισμο. Αν θελεις πλουσιο εσωτερικο θα το πληρωσεις. Επισης τα αμαξια ερχονται απο τα ιδια εργοστασια και με ιδιους προμηθευτες.Η Χ2 ενσωματωνει και καποιες αναβαθμισεις στο εσωτερικο και στο ταμπλω που παρουσιαστηκαν το καλοκαιρι πρωτα στα 1,2. Οπως ειπα το εσωτερικο ειναι πανομοιοτυπο σε ολα αυτα τα αυτοκινητα.
Νομιζω οτι βλέπω πραγματα στο εσωτερικο σαν επενδυση δερμα στο ταμπλο που δεν την εχω δει σε αλλα
Τι θα ελεγες αν σου ελεγα οτι εξωτερικα ειναι σαν το evogue? -
Εγώ πάντως σχολίασα ηπια στην αρχή .
Φωνάζει από μακριά τι μάρκα είναι στέκεται απέναντι στο 2 της άουντι και ίσως στην τωρινή ή επόμενη gla...
Τελικά το αν αρέσει είναι θέμα των πελατών που γενικά είναι δεδομένοι σε κάθε αγορά με διαφορετικούς λόγους βέβαια..
Φήμες λένε ότι μπορείς να το παραγγείλεις και με τα εσωτερικά κουμπιά να έχουν το σήμα....
-
Πως το νομιζεις αυτο? Ιδια ειναι η ποιοτητα σε 1,2, Χ1, AT, 3,4 με ελαχιστες διαφορες προς το λιγο καλυτερο στα 3,4. H διαφορα που βλεπεις στα φωτο ερχεται απο την εκδοση και τον εξοπλισμο. Αν θελεις πλουσιο εσωτερικο θα το πληρωσεις. Επισης τα αμαξια ερχονται απο τα ιδια εργοστασια και με ιδιους προμηθευτες.
Η Χ2 ενσωματωνει και καποιες αναβαθμισεις στο εσωτερικο και στο ταμπλω που παρουσιαστηκαν το καλοκαιρι πρωτα στα 1,2. Οπως ειπα το εσωτερικο ειναι πανομοιοτυπο σε ολα αυτα τα αυτοκινητα.
Νομιζω οτι βλέπω πραγματα στο εσωτερικο σαν επενδυση δερμα στο ταμπλο που δεν την εχω δει σε αλλα
Τι θα ελεγες αν σου ελεγα οτι εξωτερικα ειναι σαν το evogue?Υπαρχει αυτη η λεπτομερεια σε ολα τα αλλα, βγηκε στην προσφατη ανανεωση και στην σειρα 1,2 κλπ Πλαστικο ειναι και μιμητε το λουκ.
δες εδω στην Μ140 οπου βλεπεις και τον νεο πινακα και την λεπτομερεια στο πλαστικο πανω στα ταμπλω
https://www.youtube.com/watch?v=9aM7cR55yOg
το youtube ειναι γεματο απο παρουσιασεις που μπορεις να δεις οτι σε ενδιαφερειΘα ελεγα οτι γιαυτο ειναι το ιντερνετ για να μαθεις αυτο που ψαχνεις.
-
Αν πάντως ανταγωνιστές είναι το Q2 και η Gla για μένα δεν τιθεται καν θέμα συγκρισης, η Χ2 δείχνει ήδη ΠΟΛΥ πιο όμορφη. Κ σίγουρα από τα ομορφότερα στην κατηγορία αυτή μεγέθους αυτοκινήτου.
Αναφορικά με την ίδια σχεδίαση θα γράψω ό,τι έγραψα κ σε άλλες εταιρίες δίχως 'φαντασία': ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Τι σκατά κάνει το σχεδιαστικό τμήμα;; Έχει υποχρέωση να προοδεύει, να εξελίσσεται, να τολμά, να βελτιώνει! -
Τι θα ελεγες αν σου ελεγα οτι εξωτερικα ειναι σαν το evogue?Υπαρχει αυτη η λεπτομερεια σε ολα τα αλλα, βγηκε στην προσφατη ανανεωση και στην σειρα 1,2 κλπ Πλαστικο ειναι και μιμητε το λουκ.
δες εδω στην Μ140 οπου βλεπεις και τον νεο πινακα και την λεπτομερεια στο πλαστικο πανω στα ταμπλω
https://www.youtube.com/watch?v=9aM7cR55yOg
το youtube ειναι γεματο απο παρουσιασεις που μπορεις να δεις οτι σε ενδιαφερειΘα ελεγα οτι δεν ξερεις πολλα για αυτοκινητα αλλα γιαυτο ειναι το ιντερνετ για να μαθεις αυτο που ψαχνεις.
Καλως ή κακως δεν εχω τόσο χρόνο να παρακολουθω τις εξελιξεις,ψαχνω καινουργιο αυτοκινητο και τα βλέπω ,αλλιως κανενα περιοδικο και ετσι
Δεν ξερω γιατι?Επειδη σε ρωτησα αν μοιαζει εξωτερικά με το Evogue? -
Εvoque λεγεται. Γενικα νομιζω ειπες οτι το Χ2 ειναι καλυτερο απο τα αλλα. Ειδες μερικα φωτο χωρις να εχεις δει τα αλλα. Ολα τα ιδια ειναι και βασικα το Χ2 ειναι το ιδιο αμαξι με το Χ1 με λιγο κοντυτερη οροφη. Το Χ1/Χ2/New mini Countryman ειναι τα ιδια αμαξια. Ιδια ποιοτητα κλπ Ειναι υψωμενες εκδοσεις των αλλων Μινι και του Ακτιβ Τουρερ. Επηδη απο οταν πηρα το δικο μου παω τα κοιταω αυτα τα αυτοκινητα εδω και 2.5 χρονια περιπου σου λεω οτι αν βαλεις λιγο χρονο και πας να δεις μερικα ολα τα ιδια ειναι σε ποιοτητα (τα BMW). Ακομα και τα ποιο μεγαλα δεν απεχουν πολυ απο την σειρα 1. Απλα αν δεις ενα αμαξι με φτωχο διακοσμο και εξοπλισμο φαινεται υποβαθμισμενο αλλα στην πραξη τα πλαστικα του ταμπλω ενα ειναι, το ιδιο και οι βαφες.
-
Εvoque λεγεται. Γενικα νομιζω ειπες οτι το Χ2 ειναι καλυτερο απο τα αλλα. Ειδες μερικα φωτο χωρις να εχεις δει τα αλλα. Ολα τα ιδια ειναι και βασικα το Χ2 ειναι το ιδιο αμαξι με το Χ1 με λιγο κοντυτερη οροφη. Το Χ1/Χ2/New mini Countryman ειναι τα ιδια αμαξια. Ιδια ποιοτητα κλπ Ειναι υψωμενες εκδοσεις των αλλων Μινι και του Ακτιβ Τουρερ. Επηδη απο οταν πηρα το δικο μου παω τα κοιταω αυτα τα αυτοκινητα εδω και 2.5 χρονια περιπου σου λεω οτι αν βαλεις λιγο χρονο και πας να δεις μερικα ολα τα ιδια ειναι σε ποιοτητα (τα BMW). Ακομα και τα ποιο μεγαλα δεν απεχουν πολυ απο την σειρα 1. Απλα αν δεις ενα αμαξι με φτωχο διακοσμο και εξοπλισμο φαινεται υποβαθμισμενο αλλα στην πραξη τα πλαστικα του ταμπλω ενα ειναι, το ιδιο και οι βαφες.Να απολογηθω για το ορθογραφικό,αν και μου την λες αλλα δεν πειραζει
Δεν ειπα κατι τετοιο,ειπα να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα,ειδα καποιους να υποστηριζουν μια αποψη που την διαβασα σε αγγλικό site.Σε αυτου που λες δεν ειδα μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα στα BMW που ειδα εκτος απο την 5αρα,Προσωπικά περιμενα ποιο καλή ποιοτητα αλλα...
Οσο αφορα εμενα ειμαι αναμεσα σε 2-3 μοντελα πλεον ,την X1 και το XC 40 με μια μικρή κλίση προς την 1 και απο χθες σκεφτομαι και το Χ2.Δεν εχω κολληματα.Εσυ τι εχεις? -
Τα νεα 5 και 7 ειναι απο την νεα σειρα της εταιρειας με κωδικο G που σημαινει εκτος απο νεο πατωμα οτι θα εχουν και αναβαθμισμενα εσωτερικα. Τα αλλα ειναι στην σειρα F που εχει βγει απο το 2011 και γιαυτο δεν σε εντυπωσιαζει. Στην πραγματικοτητα αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι ποιοτηκα ειναι απο τα καλυτερα αυτην την στιγμη στην αγορα ισως λιγο πισω απο την Μερσεντες (απο σειρα C και πανω). Εγω εχω 118 LCI M Sport με υφασμα αλκανταρα μεσα οπως στις καλες φωτογραφιες του Χ2 και το εσωτερικο μου ειναι κορυφαιο και σε ποιοτητα αλλα και σε φινιρισμα. Και εγω πριν το αγορασω νομιζα οτι το Α3 θα ειναι καλυτερο αλλα τα κοιταξα διπλα διπλα και το δικο μου ειναι ανωτερο σε αυτη την εκδοση. Στις βασικες εκδοσεις ειναι φτωχα συμφωνω αλλα εχουν αλλο τιμονι, αλλο ουρανο, αλλα καθισματα, λεβιε ταχυτητων, τριμ, εσωτερικο φωτισμο κλπ Ολα ομως ειναι επιλογες στον εξοπλισμο που αν θελει καποιος τις πληρωνει.
-
Τα νεα 5 και 7 ειναι απο την νεα σειρα της εταιρειας με κωδικο G που σημαινει εκτος απο νεο πατωμα οτι θα εχουν και αναβαθμισμενα εσωτερικα. Τα αλλα ειναι στην σειρα F που εχει βγει απο το 2011 και γιαυτο δεν σε εντυπωσιαζει. Στην πραγματικοτητα αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι ποιοτηκα ειναι απο τα καλυτερα αυτην την στιγμη στην αγορα ισως λιγο πισω απο την Μερσεντες (απο σειρα C και πανω). Εγω εχω 118 LCI M Sport με υφασμα αλκανταρα μεσα οπως στις καλες φωτογραφιες του Χ2 και το εσωτερικο μου ειναι κορυφαιο και σε ποιοτητα αλλα και σε φινιρισμα. Και εγω πριν το αγορασω νομιζα οτι το Α3 θα ειναι καλυτερο αλλα τα κοιταξα διπλα διπλα και το δικο μου ειναι ανωτερο σε αυτη την εκδοση. Στις βασικες εκδοσεις ειναι φτωχα συμφωνω αλλα εχουν αλλο τιμονι, αλλο ουρανο, αλλα καθισματα, λεβιε ταχυτητων, τριμ, εσωτερικο φωτισμο κλπ Ολα ομως ειναι επιλογες στον εξοπλισμο που αν θελει καποιος τις πληρωνει.Απο οτι φαινεται δεν διαφωνουμε σε πολλά
Δινεις όμως 40 χιλιαρικα και θα περιμενες κατι ποιο luxury θα ελεγα.Πιστευω οτι αν το συγκεκριμενο αυτοκινητο κινηθει αναμεσα σε τιμες X1 kai Χ3 δεν θα εχει ιδιαιτερη τυχη.Θα προτιμουσα πχ να βαλω καποια εξτρα στην Χ1 παρα να πάρω την Χ2. -
Νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι ζεις στην Ελλαδα, εχει φορους, ο Αλεξης ανεβασε καπως τους φορους στα αυτοκινητα, καταργησε την αποσυρση κλπ γιαυτο δινεις 40κ. Μην περιμενεις την BMW να σου χαριζει εξοπλισμο επηδει ο αλλος ανεβασε τους φορους. Και αυτοι σε οτι βαζουν πανω στο αμαξι εχουν κοστος (απο προμηθευτες τα αγοραζουν) και περιμενουν να βγαλουν και κατ. Οποτε, αν δεν το παρεις εσυ εχουν χιλιαδες αγοραστες στο περιμενε. Αν δεν πουλαει καλα και θελουν να το βοηθησουν θα κανουν εκπτωσεις. Περιμενε να δεις τι θα γινει και αν βρεις καποιο στα λεφτα που μπορεις να δωσεις προχωρας. Παντως απο ποιοτητα δεν θα απογοητευτεις.
-
Το ξερω οτι ειναι ασχετο με τη χ2, αλλα επειδη αναφερθηκε και το volvo.. ειδα χτες στο golden hall το xc60.. Υπεροχο. Υπεροχο!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα νεα 5 και 7 ειναι απο την νεα σειρα της εταιρειας με κωδικο G που σημαινει εκτος απο νεο πατωμα οτι θα εχουν και αναβαθμισμενα εσωτερικα. Τα αλλα ειναι στην σειρα F που εχει βγει απο το 2011 και γιαυτο δεν σε εντυπωσιαζει. Στην πραγματικοτητα αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι ποιοτηκα ειναι απο τα καλυτερα αυτην την στιγμη στην αγορα ισως λιγο πισω απο την Μερσεντες (απο σειρα C και πανω). Εγω εχω 118 LCI M Sport με υφασμα αλκανταρα μεσα οπως στις καλες φωτογραφιες του Χ2 και το εσωτερικο μου ειναι κορυφαιο και σε ποιοτητα αλλα και σε φινιρισμα. Και εγω πριν το αγορασω νομιζα οτι το Α3 θα ειναι καλυτερο αλλα τα κοιταξα διπλα διπλα και το δικο μου ειναι ανωτερο σε αυτη την εκδοση. Στις βασικες εκδοσεις ειναι φτωχα συμφωνω αλλα εχουν αλλο τιμονι, αλλο ουρανο, αλλα καθισματα, λεβιε ταχυτητων, τριμ, εσωτερικο φωτισμο κλπ Ολα ομως ειναι επιλογες στον εξοπλισμο που αν θελει καποιος τις πληρωνει.
Απο οτι φαινεται δεν διαφωνουμε σε πολλά
Δινεις όμως 40 χιλιαρικα και θα περιμενες κατι ποιο luxury θα ελεγα.Πιστευω οτι αν το συγκεκριμενο αυτοκινητο κινηθει αναμεσα σε τιμες X1 kai Χ3 δεν θα εχει ιδιαιτερη τυχη.Θα προτιμουσα πχ να βαλω καποια εξτρα στην Χ1 παρα να πάρω την Χ2.Αν μπεις στην λογική της ύπαρξης των Χ4 και Χ6, την διαφορά τιμής που έχουν με τα αντίστοιχα Χ3 και Χ5 και την αποδοχή που έχουν, θα μπορούσες μάλλον να υποπτευθεις και την τύχη της Χ2. Όπως μάλλον και να δεχτείς ότι σε Χ2, Χ4 και Χ6 δεν πουλάνε μόνο το 'πριμιουμ'.
Πριν λίγες μέρες έβλεπα review της Χ4 Μ.
ΙΜΟ ένα άσχημο υπερυψωμενο κατηγορίας 3αρας με εξωφρενικη τιμή λόγω Μ... που φτάνει τιμές Χ5.
BMW X2