-
Η ΒMW αποκτά τις συνήθειες της VW.
Ένας παπάς (πλατφόρμα) να θάψουμε πέντε-εξι.
Η χ2 είναι για την x1 οτι το Sciroco για το Golf χρησιμεύει να λύσει τα υπαρξιακά των σχεδιαστών της BMW.
Πιο πρακτική και όμορφη η Χ1 κάνουν την Χ2 κατά την γνωμή μου να μην έχει λόγο υπαρξης.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Η ΒMW αποκτά τις συνήθειες της VW.Ένας παπάς (πλατφόρμα) να θάψουμε πέντε-εξι.
Η χ2 είναι για την x1 οτι το Sciroco για το Golf χρησιμεύει να λύσει τα υπαρξιακά των σχεδιαστών της BMW.
Πιο πρακτική και όμορφη η Χ1 κάνουν την Χ2 κατά την γνωμή μου να μην έχει λόγο υπαρξης.
Δεν νομιζω οτι αυτό το κανει η VW μόνο,η BMW το κάνει και με το 4 και το 6,τωρα γίνεται για να καλυψει αγοραστικές αναγκες,τα υπαρξιακά των σχεδιαστων....για καποιο λόγο γίνεται
Πιο πρακτική είναι μαλλον,πιο ομορφη δεν ξέρω.....πολλά θα εξαρτηθουν και απο την τιμή .... -
Νομίζω ότι το ζήτημα είναι πιο απλό. Θέλει να έχει πρόταση για τη ραγδαία αναπτυσσομενη κατηγορία των μικρών suv που φαίνεται ότι θα αποτελέσει την επόμενη πιο εμπορική κατηγορία.
Έτσι παίρνει την Χ1 που αποδεικνυεται τεράστια επιτυχία για την εταιρία, την κάνει λίγο πιο sport κ εμφανίσιμη κ έχει με ελάχιστο κόπο την απάντηση απέναντι σε όλα αυτά τα μικρά SUV που πουλάνε ήδη σαν ζεστά ψωμάκια...Κ ουσιαστικά όχι απλά ΜΙΑ πρόταση, αλλά την ομορφότερη. Η τιμή βέβαια θα είναι αλμυρή...όσοι 'πιστοί'...θα προσέλθουν ούτως ή άλλως...
-
Στον αγγλικό τιμοκαταλογο φαινεται οτι εχουν γυρω στις 3500 λίρες διαφορα με την X1.Θα προτιμούσα να προσθεσω και αλλα extra στην X1 πχ ,εκτος και αν ειναι τόσο κουκλα απο κοντα
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Νομίζω ότι το ζήτημα είναι πιο απλό. Θέλει να έχει πρόταση για τη ραγδαία αναπτυσσομενη κατηγορία των μικρών suv που φαίνεται ότι θα αποτελέσει την επόμενη πιο εμπορική κατηγορία.Έτσι παίρνει την Χ1 που αποδεικνυεται τεράστια επιτυχία για την εταιρία, την κάνει λίγο πιο sport κ εμφανίσιμη κ έχει με ελάχιστο κόπο την απάντηση απέναντι σε όλα αυτά τα μικρά SUV που πουλάνε ήδη σαν ζεστά ψωμάκια...Κ ουσιαστικά όχι απλά ΜΙΑ πρόταση, αλλά την ομορφότερη. Η τιμή βέβαια θα είναι αλμυρή...όσοι 'πιστοί'...θα προσέλθουν ούτως ή άλλως...
Για μικρό SUV θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της σειράς 1.
Η Χ2 μοιάζει περισσότερο με σχέδιο για την X1 δεύτερης γενιάς το όποιο απορριφθηκε για λόγους πρακτικότητας και το υλοποιούν τώρα ώστε να πιάσουν και αυτούς που συγκινούνται με τις 20άρες ζάντες και την πιο κουποειδές σχεδιάση , χωρίς οικογενιακές υποχρεώσεις.
Κάποιοι θα την αγοράσουν για να μην είναι μαζί με την 'πλέμπα' του κοινού τη ς Χ1 ώστε να διαφοροποιούνται. Ειχα δει αρκετά σχέδια στο χάρτι και τώρα που την ειδα στο carwow & Autogefuhl μαλλον με απογοήτευσε. -
Η Χ2 θα εχει αλλο κοινό, πιο νεανικό ή για την ακρίβεια χωρις οικογενειακές υποχρεώσεις, όπως γενικα η σειρά 2.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η Χ2 θα εχει αλλο κοινό, πιο νεανικό ή για την ακρίβεια χωρις οικογενειακές υποχρεώσεις, όπως γενικα η σειρά 2.Θα μας τρελάνεις η σειρά 2 είναι πιο οικογενειακη από την σειρά 3.
active tourer, grand tourer είναι καταξοχήν οικογενειακά σχέδια με προτεραιότητα στην πρακτικότητα . -
Αλλο variant τα active tourer..... τα απλα της σειράς 2 ειναι νεανικά. 218i cabrio, Μ2 κλπ
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αλλο variant τα active tourer..... τα απλα της σειράς 2 ειναι νεανικά. 218i cabrio, Μ2 κλπvariant της σειράς 2 είναι.
Η σειρά 2 , από εκει και η ιεροσυλία με την μπροστινή κίνηση, σχεδιάστηκε με την πρακτικότητα σαν προτεραιότητα.
-
Νομίζω ότι το ζήτημα είναι πιο απλό. Θέλει να έχει πρόταση για τη ραγδαία αναπτυσσομενη κατηγορία των μικρών suv που φαίνεται ότι θα αποτελέσει την επόμενη πιο εμπορική κατηγορία.
Έτσι παίρνει την Χ1 που αποδεικνυεται τεράστια επιτυχία για την εταιρία, την κάνει λίγο πιο sport κ εμφανίσιμη κ έχει με ελάχιστο κόπο την απάντηση απέναντι σε όλα αυτά τα μικρά SUV που πουλάνε ήδη σαν ζεστά ψωμάκια...Κ ουσιαστικά όχι απλά ΜΙΑ πρόταση, αλλά την ομορφότερη. Η τιμή βέβαια θα είναι αλμυρή...όσοι 'πιστοί'...θα προσέλθουν ούτως ή άλλως...
Για μικρό SUV θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της σειράς 1.
Η Χ2 μοιάζει περισσότερο με σχέδιο για την X1 δεύτερης γενιάς το όποιο απορριφθηκε για λόγους πρακτικότητας και το υλοποιούν τώρα ώστε να πιάσουν και αυτούς που συγκινούνται με τις 20άρες ζάντες και την πιο κουποειδές σχεδιάση , χωρίς οικογενιακές υποχρεώσεις.
Κάποιοι θα την αγοράσουν για να μην είναι μαζί με την 'πλέμπα' του κοινού τη ς Χ1 ώστε να διαφοροποιούνται. Ειχα δει αρκετά σχέδια στο χάρτι και τώρα που την ειδα στο carwow & Autogefuhl μαλλον με απογοήτευσε.Καλύτερα που δεν το έκανε! Θα εβγαινε μια μαλακία κ μισή αν στηριζόταν στον ασο. Τώρα βγήκε ένα πολύ όμορφο αμάξι πιο κοντο απο την Χ1 κ πιο sport.
Εμένα όπως καταλαβαίνεις μου αρέσει, άρα οι απόψεις διίστανται. Και με τα μηχανικά μέρη που θα προσφερεται πάλι θα αποτελεί κορυφαία επιλογή.
Το μόνο αρνητικό θα είναι πάλι οι τιμές του. Αλλά εκεί όποιος θέλει κ μπορεί...
Η Χ1 έχει πουλησει αρκετά, αλλά δεν βλέπεις κ σε καθε γωνιά από ένα, δεν είναι QQ. Το βλέπω αυτές τις τελευταιες βδομαδες που ψαχνουμε με τον Στέφανο κατοχους για να τους 'μαζέψουμε' και έχω πετύχει μόνο 3... -
Κάποιοι θα την αγοράσουν για να μην είναι μαζί με την 'πλέμπα' του κοινού τη ς Χ1 ώστε να διαφοροποιούνται. .
Αυτο προσωπικά μου πέρασε από το μυαλό!!![emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Κάποιοι θα την αγοράσουν για να μην είναι μαζί με την 'πλέμπα' του κοινού τη ς Χ1 ώστε να διαφοροποιούνται. .
Αυτο προσωπικά μου πέρασε από το μυαλό!!![emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η αλήθεια είναι οτι πολλές φορές λεπτομέρειες καθορίζουν τις αποφάσεις.
Το καιρο που ειχε γείρει η πλαστιγα προς την x1, αγόρασε η γραμματεας μας μια πανέμορφη alpine white x1 με πανοραμικη οροφή.Δεν στο κρύβω οτι με χαλασε η ιδέα να έχω το ιδιο αυτοκίνητο.
-
Κάτι τέτοια διαβαζει ο cruiser και κράζει!!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Κάτι τέτοια διαβαζει ο cruiser και κράζει!!Να δώσεις πόντους σε ένα premium κλειδί έαν σε διαφοροποιεί. Έαν το έχει και η γραμματέα σου , το απομυθοποιείς τελειώς και κοιτάς στεγνα με ποιο αυτοκίνητο θα κάνεις την δουλειά σου.
Έαν πήγαινα στα 50Κ θα έπαιρνα το lexus για την διαφοροποίηση.
Από την στιγμή που στα 30+ η BMW δεν σε διαφοροποιεί, την βλέπεις όπως ένα οποιοδήποτε τετράτροχο.Με το δικό μου μυαλό είναι προτιμότερο στα 35K να πάρεις το 3008 GT Line με το icockit amplify 1.6 diesel, παρά να πάρεις μια τρικύλινδρη χ1 αυτόματη που την έχει όλος ο κόσμος πλεον. Μεγαλύτερη αρχοντιά το καλά εξοπλισμένο 3008, και σου φιάχνει την διάθεση το icockpit amplify. Ο κουρασμένος επαγγελματίας μέσα στην κρίση των 40 έχει ανάγκη το wow factor. -
Με φώναξε κανείς ?
Βασικά δίνεις πολλά λεφτά στην γραμματέα σου ....
Ασε που μπορεί να το δούν και αλλιώς οι γυναίκες σας...
-
Η GLC πόσο ξεκινάει ?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Με φώναξε κανείς ?Βασικά δίνεις πολλά λεφτά στην γραμματέα σου ....
Ασε που μπορεί να το δούν και αλλιώς οι γυναίκες σας...
Δεν φταιώ εγώ , ο άντρας της έχει γερό πορτοφόλι.
Και εμένα με χαλάει όχι μόνο την γυναίκα μου, το όποιο δεν της το είπα κιόλας για να μην την κάψω την Χ1.
-
Ευτυχώς που έχει ο άντρας της , αλλιώς ποιός ξέρει τι θα σκεφτόταν η γυναίκα σου...
-
Κάτι τέτοια διαβαζει ο cruiser και κράζει!!
Να δώσεις πόντους σε ένα premium κλειδί έαν σε διαφοροποιεί. Έαν το έχει και η γραμματέα σου , το απομυθοποιείς τελειώς και κοιτάς στεγνα με ποιο αυτοκίνητο θα κάνεις την δουλειά σου.
Έαν πήγαινα στα 50Κ θα έπαιρνα το lexus για την διαφοροποίηση.
Από την στιγμή που στα 30+ η BMW δεν σε διαφοροποιεί, την βλέπεις όπως ένα οποιοδήποτε τετράτροχο.Με το δικό μου μυαλό είναι προτιμότερο στα 35K να πάρεις το 3008 GT Line με το icockit amplify 1.6 diesel, παρά να πάρεις μια τρικύλινδρη χ1 αυτόματη που την έχει όλος ο κόσμος πλεον. Μεγαλύτερη αρχοντιά το καλά εξοπλισμένο 3008, και σου φιάχνει την διάθεση το icockpit amplify. Ο κουρασμένος επαγγελματίας μέσα στην κρίση των 40 έχει ανάγκη το wow factor.Για την ωρα δεν εχω γραμματεα,εαν ειχα και ειχε ιδιο αυτοκινητο σαφως και δεν θα το αγοραζα,τα μυνηματα ειναι πολλά,ισως και να σου λεει οτι ειναι ετοιμη να παρει την θεση της γυναικας σου
Περα απο την πλάκα όλοι οι φιλοι περιμεναν οτι θα δω mercedes και οταν τους λέω οχι παιδια ειναι ακριβη,οι καιροι ειναι δυσκολοι κτλ με κοιτανε καπως.Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να ξεφυγω στα χρηματα γιατι υπάρχουν και αλλες υποχρεωσεις και επειδη ειναι και επαρχία,απο την μια δεν ειναι καλό να μπω στο ματι αλλα και απο την αλλη πρεπει να ειναι και status το αυτ/το.Μπορει να ακουγεται καπως αλλα στην τελική ετσι είναι -
Το στάτους είναι πολύ κοντά στην πρόκληση , ιδιαίτερα αυτή την εποχή . Μια και προέρχομαι από ιατρική οικογένεια , γνωρίζω τα όρια του σεβασμού στον πελάτη και της αξιοπρέπειας , αλλά μην ξεχνάμε ότι στον γιατρό πάμε από ανάγκη στα δύσκολα . Εκτός αν είναι γυναικολόγος και πάμε για γέννα ...
Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είναι λεπτό το σημείο , αλλά νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε .
Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε τι σχόλια θα προκαλούσε η αγορά ενός Χ1 , ή ενός 3008 ή Κούγκα , ή ενός Βόλβο .
Αυτή την εποχή βέβαια που η πληροφόρηση είναι φτηνή και γενική και όλοι θα ξέρουμε πόσο κοστίζουν .
BMW X2