-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Απλά ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Γιατί το ατμοσφαιρικό τα βγάζει χαμηλά και με λογική κατανάλωση , ενώ το τούρμπο θέλει πάτημα και κάψιμο...
Τα 20 σύγκρινε τα και με τα 1000 χρόνια . Τότε είχαν γκόλφ κάρο(κ)Ρε παιδιά, μην τα λέτε έτσι αυτά, βάλτε ένα dislaimer τουλάχιστον πιο πριν, του στυλ 'ετοιμαστείτε, πετάω πατάτα'
Ρε συ cruiser, μας ντροπιάζεις ως μηχανικούς ρε συ....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Απλά ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Γιατί το ατμοσφαιρικό τα βγάζει χαμηλά και με λογική κατανάλωση , ενώ το τούρμπο θέλει πάτημα και κάψιμο...
Τα 20 σύγκρινε τα και με τα 1000 χρόνια . Τότε είχαν γκόλφ κάρο(κ)Ρε παιδιά, μην τα λέτε έτσι αυτά, βάλτε ένα dislaimer τουλάχιστον πιο πριν, του στυλ 'ετοιμαστείτε, πετάω πατάτα'
Ρε συ cruiser, μας ντροπιάζεις ως μηχανικούς ρε συ....
-
Εννοώ φτωχές εκδόσεις . Νομίζω τα έγραψα πιο πάνω και επαναλαμβάνομαι πλέον και δεν το θέλω .η style και accenta δεν είναι οι φτωχές εκδόσεις.
-
Εγώ είμαι ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ για τα ΑΚΙΝΗΤΑ . Οπότε στα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορώ να λέω ότι θέλω...
Ιδιαίτερα όταν πρέπει να βοηθήσω κάποιον να το παίξει Αλ6ης του Ιουλίου του 15 ...
Διάβαστε στο θέμα του Κάροκ να δείτε πόσο γαμάτος λένε είναι ο χιλιάρης με τα 115 για το περίπτερο των 1500 κιλών...
-
Είπα να μην γράψω , αλλά το τραβάει ο οργανισμός σας . Εχετε λυσσάξει με το κάροκ που τα 115 αλόγατα έχουν την ίδια αναλογία σε κιλά ανά ίππο με 82 και βέβαια σε περίπτωση φορτώματος με 200 κιλά το μικρό και με 350 το μεγάλο αφού για αυτό το παίρνεις τότε το μικρό έχει 14,14 κ/ΗΡ και το σκόντα 14,04 , αλλά χειρότερη αεροδυναμική και περπάτημα .
Οπότε μια χαρά για κάποιον συνειδητοποιημένο με μικρές ανάγκες σε χώρους είναι το 82άρι .
Και μην ξεχνάμε ότι πριν 20 μόλις χρόνια τα γκόλφ είχαν 55 άλογα στα ίδια κιλά με το 3άρι.... [emoji38]
Αλλο ροπη τουρμπο στο καροκ και αλλο τα 82 ατμοσφαιρα.
Τι γινονταν πριν 20 ή 100 χρονια δε σημαινει τιποταΑπλά ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Γιατί το ατμοσφαιρικό τα βγάζει χαμηλά και με λογική κατανάλωση , ενώ το τούρμπο θέλει πάτημα και κάψιμο... [emoji38]
Τα 20 σύγκρινε τα και με τα 1000 χρόνια . Τότε είχαν γκόλφ κάρο(κ)Οτι να ναι
-
Διάβαστε στο θέμα του Κάροκ να δείτε πόσο γαμάτος λένε είναι ο χιλιάρης με τα 115 για το περίπτερο των 1500 κιλών...Έχεις φαγωθεί με αυτό το Karoq... ρε συ, μπας και σου αρέσει ?
-
Έλα βρε...στη γιορτή σου θα σου πάρουμε Golf 2 1050 να γουστάρεις....
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Είπα να μην γράψω , αλλά το τραβάει ο οργανισμός σας . Εχετε λυσσάξει με το κάροκ που τα 115 αλόγατα έχουν την ίδια αναλογία σε κιλά ανά ίππο με 82 και βέβαια σε περίπτωση φορτώματος με 200 κιλά το μικρό και με 350 το μεγάλο αφού για αυτό το παίρνεις τότε το μικρό έχει 14,14 κ/ΗΡ και το σκόντα 14,04 , αλλά χειρότερη αεροδυναμική και περπάτημα .
Οπότε μια χαρά για κάποιον συνειδητοποιημένο με μικρές ανάγκες σε χώρους είναι το 82άρι .
Και μην ξεχνάμε ότι πριν 20 μόλις χρόνια τα γκόλφ είχαν 55 άλογα στα ίδια κιλά με το 3άρι.... [emoji38]
Αλλο ροπη τουρμπο στο καροκ και αλλο τα 82 ατμοσφαιρα.
Τι γινονταν πριν 20 ή 100 χρονια δε σημαινει τιποταΑπλά ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Γιατί το ατμοσφαιρικό τα βγάζει χαμηλά και με λογική κατανάλωση , ενώ το τούρμπο θέλει πάτημα και κάψιμο... [emoji38]
Τα 20 σύγκρινε τα και με τα 1000 χρόνια . Τότε είχαν γκόλφ κάρο(κ)Οτι να ναι
Ακριβώς ότι νάναι...
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Διάβαστε στο θέμα του Κάροκ να δείτε πόσο γαμάτος λένε είναι ο χιλιάρης με τα 115 για το περίπτερο των 1500 κιλών...
Έχεις φαγωθεί με αυτό το Karoq... ρε συ, μπας και σου αρέσει ?
Δεν το έχω δει ζωντανό , αν και είδα το ατέκα ... Συμπαθητικούλι είναι ...
Αλλά όταν κάποιοι λένε άλλα στο ένα θέμα και τα αντίθετα στο άλλο θέμα , απλά επειδή γουστάρουν ή δεν γουστάρουν την κάθε εταιρεία , δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο...
Έλα βρε...στη γιορτή σου θα σου πάρουμε Golf 2 1050 να γουστάρεις....
Αν απευθύνεσαι σε μένα , είχα γκόλφ 1 , αγορασμένο ολοκαίνουργιο με 1100 κ.εκ και με 50 τρομερά αλόγατα και μετά από αυτό και τις επιτυχίες που είχε έκλεισα με αυτή την εταιρεία για πάντα...
-
Καλά το είπα...έπρεπε να πάρεις το 1050 με τα ουάου 55 αλόγατα να βγάλεις γούστα....χαχαχα
Και για μένα το γκρουπ έχει φάει ένα μεγάλο Χ...μόνο που εγώ την πάτησα δύο φορές... -
Το είχαν φίλοι , αλλά έλεγαν ότι ήταν αμαξάρες αφού στο ίδιο πάτωμα ήταν και το gti ....
Εγώ μετά την πάτησα από πολύ ακριβό πρίμιουμ , αλλά επειδή ήταν εταιρικό , δεν είχα προσωπικό κόστος...
-
Βρήκα ευκαιρία σήμερα που κάθομαι και μπήκα στο GreekCitroenClub να διαβάσω απόψεις από κατόχους του νέου C3. Όλα ωραία και καλά, αλλά κάτι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση (αρνητική).
Για να μπει υποβραχιόνιο, βγάζουν όλη την κεντρική κονσόλα από το λεβιέ ταχυτήτων (και τον λεβιέ!!!) και πίσω και βάζουν άλλη που έχει ενσωματωμένο το υποβραχιόνιο;;; Και αυτό το κάνουν Ελλάδα.
Για αυτό μου έλεγε ο άλλος στην κεντρική αντιπροσωπεία ότι σε καμιά έκθεση δεν το έχουν με υποβραχιόνιο. Αποφεύγουν την εγχείρηση στα εκθέματα.
-
Επειδή πήγα σήμερα στην ΩΜΕΓΑ και για να μην γράφω πολλά και παρεξηγηθώ, όσοι ενδιαφέρεστε για το C3 όταν το δείτε και μπείτε μέσα ελέγξτε αν σας βολεύουν τα μπροστινά προσκέφαλα.
Προσοχή. Δώστε σημασία σε αυτό.
Φτιάξτε το κάθισμα όπως σας βολεύει με το κεφάλι όρθιο, όπως θα είναι όταν οδηγείτε.
Πολύ σημαντικό σημείο.
Τα προσκέφαλα ρυθμίζονται μόνο καθ' ύψος και όχι υπό γωνία.
Αν σας βολεύει τότε όλα ok.Αυτά. Σταματώ εδώ.
-
Τα περισσότερα είναι πλέον έτσι, τα Ford είναι με σταθερά προσκέφαλα εδώ και 3-4 χρόνια...
-
Μόνο σε ακριβές εκδόσεις και σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα ρυθμίζονται διπλά τα προσκέφαλα .
Το πρόβλημα του αυτοκινήτου , είναι που δεν ρυθμίζεται καθ ύψος το κάθισμα του συνοδηγού .
-
Ρε παιδιά χθες όμως είχα σοβαρό πρόβλημα.
Τα μπροστινά προσκέφαλα ήταν γερμένα πολύ μπροστά και δεν με άφηναν να έχω όρθιο το κεφάλι. Μόλις σήκωνα κεφάλι για να δω μπροστά στο αυτοκίνητο χτύπαγα στο προσκέφαλο. Σαν να είχα εμπόδιο πίσω από το κεφάλι.Σήκωσα το προσκέφαλο σε ύψος, χειρότερο ήταν. Πήγα στον συνοδηγό τα ίδια.
Δεν καταλαβαίνω. Τι έκανα λάθος;Ήμουν τόσο μπερδεμένος που μετά πήγα καπάκι στην SKODA για να δω μήπως είμαι τρελός, μήπως τα έχω χαμένα...
Αλλά όχι. Ούτε τρελός είμαι. Ούτε χαμένα τα έχω. Στο FABIA και στο RAPID όλα πήγαν μια χαρά. -
Που να δεις πως με έβριζε η γυναίκα μου την πρώτη φορά που πήγε να κάτσει στο Kuga. Καθόταν λες και είχε πονόκοιλο Σχεδόν επιτόπου πήρα τηλέφωνο στη Βελμάρ για να ρωτήσω, και αφού μου είπαν ότι το καινούριο Kuga έρχεται με σταθερά, ζήτησα να δούμε κωδικό και τιμή για τα προσκέφαλα του pre-f/l, που ήταν ρυθμιζόμενα. Τελικά όμως δεν τα πήραμε, γιατί η λύση είναι απλή μεν, καθόλου σωστή. Ρίχνεις τη πλάτη του καθίσματος, και αναγκαστικά κάθεσαι πιο ξαπλωτά.
Τα σταθερά προσκέφαλα είναι πλέον υποχρεωτικά (?), τουλάχιστον στα καινούρια που έχω δει δεν υπάρχει κάποιο με ρυθμιζόμενα. Ίσως κάποια οδηγία, δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει κιόλας....
-
Για αυτό ρε φίλε όταν μπήκα στο C3 τα καθίσματα ήταν ξαπλωμένα και του οδηγού σηκωμένο στο μέγιστο ύψος;
Εγώ κατέβασα το κάθισμα τέρμα χαμηλά, το πήγα σχεδόν σε ορθή γωνία και δεν μπορούσα να βάλω το κεφάλι μου σε ευθεία με το σώμα... Καθόμουν στο κάθισμα σαν να είχα φάει σφαλιάρα...
Δυστυχώς κυρίως λόγω σκούτερ έτσι έχω συνηθίσει. Σώμα σχεδόν σε ορθή γωνία και όρθιο κεφάλι. Ίσως για αυτό έχω ξετρελαθεί με την θέση οδήγησης του Panda. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση δυσανασχετώ.
-
Μήπως με το προσκέφαλο στην χαμηλότερη θέση είναι καλύτερα; Κάτι σαν στήριξη αυχένα και όχι κεφαλιού δηλαδή.
-
Στην χαμηλότερη το είχα.
Νέο Citroen C3 2017