-
Το δα κι εγω απο κοντα μπορντω σε καλη εκδοση. Εννοειται καλυτερο το 208!
-
Αν και βράδυ με κακό φωτισμό, από κοντά μου άρεσε.
Η διχρωμια όχι αλλά σε πρόσοψη και σχήμα είναι πολύ ωραίο.
Τα μαύρα περιμετρικά το δείχνουν σαν crossover.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μέχρι στιγμής C1, C3 και Kactus 'δείχνουν' επιτέλους ξανά 'Citroen'...
Edit: και με το φως της ημέρας!
-
Το λιγότερο όμορφο για τα δικά μου γούστα! Επίσης δεν αφήνει πολλά περιθώρια για γκαγκουριές καθώς δείχνει υπερπλήρες. Αιντε και ένα σπόιλερ πίσω στο χρώμα της οροφής και ως εκεί!
-
Εμένα μου αρέσει αν και θα το προτιμούσα χωρίς airbumbs.
Στο site δε το βλέπω. Πότε έρχεται επίσημα?? -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Εμένα μου αρέσει αν και θα το προτιμούσα χωρίς airbumbs.
Στο site δε το βλέπω. Πότε έρχεται επίσημα??+1
Απ' ότι διάβασα στο fb της Citroen, κατά τα τέλη του μήνα θα το έχουν στις εκθέσεις και για test drive.
-
Τελος του μηνα στις εκθεσεις. Για μενα οποιος ενδιαφερεται να κανει λιγο υπομονη γιατι δε το φερνουν με τα μοτερ που του αρμοζουν τωρα στην αρχη... Το εσωτερικο παντως φαινεται πολυ καλο.
-
Πολύ όμορφο.. Νομίζω ότι οι Γάλλοι μπορεί να άργησαν μερικά χρόνια αλλά πλέον δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν τους Γερμανούς.. Μακάρι να το δούμε και στις πωλήσεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελος του μηνα στις εκθεσεις. Για μενα οποιος ενδιαφερεται να κανει λιγο υπομονη γιατι δε το φερνουν με τα μοτερ που του αρμοζουν τωρα στην αρχη... Το εσωτερικο παντως φαινεται πολυ καλο.Ποιά μοτέρ θα βάλουν . Αφού τώρα βάζουν τα 82 και 110 της βενζίνης και τα 75 και 100 του ντίζελ . Να βάλουν το 130 και το 120 αποκλείεται αφού θα χτυπιέται με το ανώτερης κατηγορίας , αλλά περιμένουμε το νέο ds3 όπως και τον νέο ds3 suv που λογικά θα έχουν το κάτι παραπάνω .
-
Καπου διαβασα και δε μπορω να το βρω οτι θα ερθει Ελλαδα αρχικα με τα 75 και 82 ! Γι αυτο και το σχολιο μου!
-
Και εγώ πάντως για τα μοτέρ με 82 και 110 διάβασα.
-
Τοτε ισως ειναι λαθος μου και συγγνωμη για τη παραπληροφορηση!
-
Κάτσε να δούμε με τι θα έρθει τελικά, μη βγεις εσύ ότι έχεις δίκιο [emoji3] [emoji3]
-
75 εννοούν το μικρό ντίζελ .
Πάρτε και το τεστ του , φρέσκο-φρέσκο
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 139020.asp
-
Επισήμως στο σάιτ της σιτροέν από σήμερα με όλα τα στοιχεία .
Καλό εξοπλισμό και η βασική τιμή στα 12740 .
Μάλλον και στις αντιπροσωπίες . Θα περάσω μια βόλτα να δω ....
-
12700 πάει το 208 νομίζω. Στα ίδια επίπεδα οι τιμές τους.
-
Το ενδιαφέρον είναι ότι η έκδοση LIVE βγαίνει χωρίς αυτά τα bumpers, αλλά δεν έχει ούτε τα μαύρα προστατευτικά στους θόλους και στα μασπιέ. Οπότε το αυτοκίνητο φαίνεται 'γυμνό' και έχει και ελλείψεις στον εξοπλισμό.
Από την άλλη η επόμενη έκδοση FEEL είναι μάλλον η καλύτερη αφού δεν έχει αυτά τα bumpers και η πανοραμική είναι προαιρετική. Αλλά υποθέτω ότι θα ανεβαίνει αρκετά η τιμή της, ειδικά αν κάποιος θέλει τον 1.2/110ps.
Πάντως σε σχέση με το 208 θα επέλεγα το C3 χωρίς πολύ σκέψη. Μου αρέσει περισσότερο αυτή η ογκώδες σχεδίαση που έχει. Γεμίζει το μάτι...και όμως είναι μόλις 4 μέτρα αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάντως σε σχέση με το 208 θα επέλεγα το C3 χωρίς πολύ σκέψη. Μου αρέσει περισσότερο αυτή η ογκώδες σχεδίαση που έχει. Γεμίζει το μάτι...και όμως είναι μόλις 4 μέτρα αυτοκίνητο.
+1
Χωρις τα airbumbs και στον δυνατό Diesel ή βενζίνης με πολύ καλό εξοπλισμο (εχει και dash camera, ωραιο feature) ειναι μια πολυ ωραια επιλογη αν και σχεδιαστικα θα ηθελα μερικες διαφοροποιήσεις. Τι να κανουμε ομως ετσι το βγαλαν. Το καλο ειναι οτι μιλαμε για Citroen που σημαινει οτι η τιμη των Extras ειναι πιο κοντα στην πραγματικη τους αξία και δεν τα χρεωνουν υπερογκα ποσα οπως κανει ο γερμανικος ανταγωνισμος.
-
Καλά τα λες.
-
Καμια φωτο χωρις τα airbumps εχουμε?
Το 208 ειναι οτι καλυτερο εχει η κατηγορια στο εσωτερικο τουλαχιστον. Απ εξω ειναι ανετα καλυτερο απο το c3 στα ματια μου. -
Voila monsieur!
Νέο Citroen C3 2017