-
Έχω το MK1 μοντελο 2001 3θυρο 1.4 75 αλογα...
Το προβλημα μου ειναι το εξης και ειναι απλο... 2-3 μηχανικοι δε μπορουν να το βρουν και εχω τρελαθει...
Οταν βγαζω ταχυτητα για να σταματησω σε ενα φαναρι οι στροφες πεφτουν παρα πολυ με αποτελεσμα να τρεμει το αμαξι ολο και ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ να σβηνει κιολας... εν κινησει με ταχυτητα η στο ρελαντι το προβλημα δεν υπαρχει.... ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ στο ρελαντι κανει κανενα τρεμοπεγμα... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ομως που βγαζω ταχυτητα οι στροφες πεφτουν συνεχως, πανω κατω πανω κατω... δε μενουν σταθερες ποτε...
τι μπορει να φταιει ? εχω ημιτασιον μοτερακι ρελαντι, προφανως το ειχε αλλαξει ο προηγουμενος... να φταιει αυτο ?
-
Το προβλημα μου ειναι το εξης και ειναι απλο... 2-3 μηχανικοι δε μπορουν να το βρουν και εχω τρελαθει...
Οταν βγαζω ταχυτητα για να σταματησω σε ενα φαναρι οι στροφες πεφτουν παρα πολυ με αποτελεσμα να τρεμει το αμαξι ολο και ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ να σβηνει κιολας... εν κινησει με ταχυτητα η στο ρελαντι το προβλημα δεν υπαρχει.... ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ στο ρελαντι κανει κανενα τρεμοπεγμα... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ομως που βγαζω ταχυτητα οι στροφες πεφτουν συνεχως, πανω κατω πανω κατω... δε μενουν σταθερες ποτε...
τι μπορει να φταιει ? εχω ημιτασιον μοτερακι ρελαντι, προφανως το ειχε αλλαξει ο προηγουμενος... να φταιει αυτο ?
-
-
πολλες αιτιες για αυτο το προβλημα. απο καθαρισμα πεταλουδας - μοτερ ρελαντι - αντλια βενζινης - μετρητης αερα - να τραβαει καπου αερα - καλωδιωση, μεχρι και εγκεφαλος.
-
Αυτα εχουν πεταλουδιτσες στην εισαγωγη ή οχι?τα φορντ ειχαν θεμα αλλα δε ξερω αν εχει αυτο το μοτερ
-
Στα 1800αρια mondeo συνεβαινε συχνα αυτο που αναφερεις ,το focus δε ειχε αυτο το θεμα νομιζω ιδιως το 1.4.
-
Έχει ένα κολλάρο αναθυμιάσεων, ανάμεσα στην πολλαπλή εισαγωγής. Πάει σε μια βαλβίδα για τις αναθυμιάσεις. Σαπίζει και τραβάει αέρα. Δες μήπως τραβάει αέρα από εκεί.
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Έχει ένα κολλάρο αναθυμιάσεων, ανάμεσα στην πολλαπλή εισαγωγής. Πάει σε μια βαλβίδα για τις αναθυμιάσεις. Σαπίζει και τραβάει αέρα. Δες μήπως τραβάει αέρα από εκεί.Σωστός... Το ίδιο μου έκανε κάποτε ένα φιέστα.. Υπόθεση μισού λεπτού αν ο μάστορας έχει εμπειρία από Φορντ..
-
Επειδη ΟΛΟΙ ειναι παρε τον εναν και βαρα τον αλλον εχετε να προτεινετε καποιον σωστο μαστορα να το δει ? σε οποια περιοχη της αθηνας να ειναι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. αρκει να εχει ορεξη να κοιταξει το αμαξι... ολοι βαριουνται και δεν ασχολειται κανεις
-
Καλησπερα.
Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και στο δικο μου Ford Focus 1.4 μηπως τελικα βρηκες το προβλημα;
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
....εχω ημιτασιον μοτερακι ρελαντι, προφανως το ειχε αλλαξει ο προηγουμενος... να φταιει αυτο ?Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις με το προφανές -και πιθανότερο- δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά....
Προβλημα με στροφες σε Ford Focus 1.4