-
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
Για το δε Yaris Cross Hybrid iAwd υπάρχουν ελάχιστες αναφορές για off road επίδοση, χαρακτηρα. To έχω ψάξει εκτενώς.
Μικρός κινητήρας πίσω, αμφίβολη αποτελεσματικότητα... ιδωμεν.... ορίστε λέω και για την (αγαπημένη μου) toyota.Άρα....που καταλήγεις; Είδες τωρα που κολλάει;
-
Το γυρνάνε στην ηλεκτροκινηση και πραγματικά δεν ξέρω γιατί τόση πρεμουρα..
Όσο για την κουβέντα. Να υποστηρίξετε όσο θέλετε την εταιρεία που γουστάρετε, και τα αυτοκινητα που πήρατε.
Να τα χαίρεστε. Εγώ μια άποψη είπα. Ότι ειναι ακριβά συγκριτικά με άλλα αντίστοιχα.
Και, ναι, για να δείτε ότι είμαι πραγματικά χωρίς εμμονες πχ το C3 aircross έχει υποδειγματικη εργονομία
εξαιρετικούς χώρους και καλή ΣΧΕΤΙΚΆ τιμή... -
Χμμμμμ μυρίζει τρολλιλα
-
lap
Δεν το έπιασα, πες μου τι εννοείς... -
Είτε πρέπει να διαβάσεις για τα νέα αυτοκίνητα στα κατάλληλα νήματα, διότι μπερδεύεις λίγο κατηγορίες και τεχνολογίες είτε είσαι πολύ πετυχημένο τρολλ και μας παίζεις στα δάχτυλα.
-
Όχι ρε lap δεν τρολαρω...
-
Ποιες τεχνολογιες μπέρδεψα, ειλικρινά τωρα
-
C3 aircross έχει υποδειγματικη εργονομία
Εδώ για παράδειγμα πνίγηκα και ξύπνησα και την γυναίκα. Μου λέει τι έπαθες; Θες νερό; Όχι της λέω, διάβασα πως το citroen c3 είναι υπόδειγμα εργονομίας.....με πήρε αγκαλιά να ηρεμήσω.
-
Το γυρνάνε στην ηλεκτροκινηση και πραγματικά δεν ξέρω γιατί τόση πρεμουρα..
Όσο για την κουβέντα. Να υποστηρίξετε όσο θέλετε την εταιρεία που γουστάρετε, και τα αυτοκινητα που πήρατε.
Να τα χαίρεστε. Εγώ μια άποψη είπα. Ότι ειναι ακριβά συγκριτικά με άλλα αντίστοιχα.
Και, ναι, για να δείτε ότι είμαι πραγματικά χωρίς εμμονες πχ το C3 aircross έχει υποδειγματικη εργονομία
εξαιρετικούς χώρους και καλή ΣΧΕΤΙΚΆ τιμή...Μπα.. πάει το C3 Aircross, στηριζόταν σε μία value for money πρόταση, τώρα δεν συμφέρει πολύ, τα λέω και στο νήμα του Puma.
Και εμείς δεν είμαστε τρελά υπέρ της ηλεκτροκίνησης, υπάρχει ολόκληρο νήμα Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση, που βγάζουμε τα εσωψυχα μας! Απλές αναλύσεις κάνουμε, εγώ προσωπικά, δεν είναι τόσο ακριβά αν το ψάξεις τα Peugeot, προσφέρουν πράγματα, πήγαινε κάνε τεστ ντραιβ και θα καταλάβεις.. από τη στιγμή που μπαίνεις μέσα δεν θέλεις να βγεις, και αυτό δεν σημαίνει μόνο design και σχεδίαση.. γενικά τα αυτοκίνητα σε κάνουν να θέλεις να οδηγείς με σωστές δόσεις από όλα.
Ισως ξεχωρίζει το design και βγαίνει μπροστά, αλλά τα πάντα γίνονται σε πολύ καλό επίπεδο τουλάχιστον.. θυμάμαι ένα συγκριτικό τότε μεταξύ όλων που το 2008 ήταν στην κορυφή ή κοντά σε αυτήν σε όλες τις κατηγορίες, αν το βρώ θα το βάλω. Πάντως χρεπι δεν το λες το αμάξι!
Την ίδια ιδέα είχε με εμένα και το GoCar, βέβαια κανένα από τα 3 δεν είναι premium, αλλά μάλλον θέλουν να δείξουν την διαφορά σε σχέση με Ασιατικά ή budget σήματα. το Peugeot προσπαθεί λίγο βέβαια αλλά και πάλι δεν είναι, όμως αυτά τα 3 και ανάλογα την φιλοσοφία είναι καταπληκτικές αγορές.
https://www.gocar.gr/test-drives/test/39954,Dokimazoyme_tria_premium_B-SUV_.html
Βρήκα και το συγκριτικό των 4Τροχων, με τα 3 αυτά ΣΥΝ το Yaris Cross που αναφέρεται αναπόφευκτα λόγω πωλήσεων (εγώ δεν το βάζω στην ίδια κατηγορία με τα άλλα, ούτε καν με το Kamiq!), για να μην μακρηγορω, αποκλείσαμε τα C suv λόγω μεγέθους, αλλά ψάχναμε για οικογενειακό αυτοκίνητο να χωράει 4 άτομα και να κάνουμε πολλά ταξίδια, και καταλήξαμε στο 2008. Βάζω μόνο το κομμάτι του 2008 από τους 4τροχους λοιπόν.
"Peugeot 2008: Ο οικογενειάρχης
Ξεχειλώνοντας τις διαστάσεις, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους χώρους, εμπλουτίζοντας την πρακτικότητα και με μια απολαυστική ποιότητα κύλισης, η Peugeot με το «2008» δημιούργησε σε αυτή την κατηγορία το ιδανικό οικογενειακό όχημα, χωρίς μάλιστα αυτό να έχει αντίκτυπο στο θέμα της εμφάνισης. Ανταγωνιστικός ο βενζινοκινητήρας, ειδικά όταν συνδυάζεται με το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο, υπάρχει όμως πάντοτε και η εναλλακτική του πετρελαιοκινητήρα."
Bingo.
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Ισως ξεχωρίζει το design και βγαίνει μπροστά, αλλά τα πάντα γίνονται σε πολύ καλό επίπεδο τουλάχιστον.. θυμάμαι ένα συγκριτικό τότε μεταξύ όλων που το 2008 ήταν στην κορυφή ή κοντά σε αυτήν σε όλες τις κατηγορίες, αν το βρώ θα το βάλω. Πάντως χρεπι δεν το λες το αμάξι!
Τώρα μάλιστα, τώρα μιλάς σωστά! Συμφωνώ.....
-
Χαχα γιατί βρε lap δεν ειναι υπόδειγμα εργονομίας; Διαφωνείς;
-
Χρεπι δεν θα πω κανένα αμάξι που δεν ξέρω. Ακατάλληλο για κάποιους σκοπούς και δήθεν ναι θα το πω.
Το Avenger πχ μπορεί να είναι ωραίο αλλά μου φαίνεται "δήθεν"
Δήθεν οff road...
που να το πας πέρα από άσφαλτο και φορτιστές; -
Χαχα γιατί βρε lap δεν ειναι υπόδειγμα εργονομίας; Διαφωνείς;
-
Χρεπι δεν θα πω κανένα αμάξι που δεν ξέρω. Ακατάλληλο για κάποιους σκοπούς και δήθεν ναι θα το πω.
Το Avenger πχ μπορεί να είναι ωραίο αλλά μου φαίνεται "δήθεν"Μα όλη αυτή η κατηγορία είναι έτσι φλωρικα, και περισσότερο από αυτό!
Η Β suv κατηγορία είναι η δημοφιλέστερη στην Ευρώπη.. ταυτόχρονα όμως, είναι το φθηνότερο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Β suv στην Ευρώπη! Όσο δήθεν και να είναι, δεν πάει να στα αρπάξει ΜΟΝΟ με τη δηθενια..θα μπορούσε να ξεκινάει από 33.000 και όλοι θα λέγαμε ότι είναι "φυσιολογικό", αλλά όχι, προσπάθησαν.
Επίσης, αυτό το έπαιρνες αν στο χάριζαν;! Ήταν να βγει το 23, αλλά λόγω ότι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε παραγγελίες το απλό, θα βγει το 24..
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/h-jeep-apokalyptei-sto-parisi-to-avenger-4x4-concept/
Τεσπα, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλά σε ενημερώνω ότι υπάρχουν και αυτά, και υπάρχει αγορά μεγάλη..
Για πλάκα, επειδή ακούστηκε κάπου και το Vitara η απλή GLX με χρώμα πάει 26.000€ περίπου, και το 3008 ξεκινάει από 27.900 (χωρίς χρώμα, αλλά το κάνει πολύ συχνά δώρο η Peugeot, ενώ έχει από τα χαμηλότερα έξοδα γενικώς)!
-
Lap τρολαρεις...
-
Ποτέ!
-
Δλδ δεν σου αρέσει το C3 aircross σε θέμα χωρών-εργονομίας;
-
Σε χώρους είναι πολύ καλό. Αλλά σε εργονομία είναι έως και επικίνδυνο που έχει όλες τις λειτουργίες σε μια οθόνη που δεν είναι και πολύ καλή στην απόκριση.
-
This post is deleted! -
Αυτό δεν το ήξερα, τους χώρους είδα, εκπληκτικοί. Δεν το οδήγησα.
Peugeot 3008 2016