-
Και το GT να πάρεις με έξτρα θα σου πάει 51k, αλλά θα είναι 120 άλογα λιγότερα. Προφανώς και δεν δίνουν απλά hybrid κινητήρες, στοχεύουν και σε αρκετά καλύτερες επιδόσεις. Επίσης μην ξεχνάτε πως έχει δυνατότητα λειτουργίας full ηλεκτρικού (χωρίς θερμική καύση) για ~45-50 χιλιόμετρα..
-
Η τεχνολογια ειναι καινουργια κ κοστιζει ακριβότερα. Κάποιοι θα πάρουν. Ειναι κ τα μοναδικα 4Χ4 στην γκάμα για οποιον τον ενδιαφέρει. Υπαρχουν λιγο ποιο premium σε αυτο το μέγεθος που κανουν παρομοια χρήματα κ δεν προσφερουν καμια γευση απο το μελλον.
Κατα τη γνωμη μου, σε καμια 8-10αρια χρονια θα εχουν ωριμασει οι τεχνολογίες, οι νόρμες και οι συνθήκες, ειδικα τωρα με την πανδημια και την παγκόσμια οικονομική ύφεση θα μετρήσουμε αλλιως τα δεδομένα.
Τα Lexus ηταν plug in hybrid;
-
Η τεχνολογια ειναι καινουργια κ κοστιζει ακριβότερα. Κάποιοι θα πάρουν. Ειναι κ τα μοναδικα 4Χ4 στην γκάμα για οποιον τον ενδιαφέρει. Υπαρχουν λιγο ποιο premium σε αυτο το μέγεθος που κανουν παρομοια χρήματα κ δεν προσφερουν καμια γευση απο το μελλον.
Κατα τη γνωμη μου, σε καμια 8-10αρια χρονια θα εχουν ωριμασει οι τεχνολογίες, οι νόρμες και οι συνθήκες, ειδικα τωρα με την πανδημια και την παγκόσμια οικονομική ύφεση θα μετρήσουμε αλλιως τα δεδομένα.
Δε διαφωνώ!120 άλογα παραπάνω κ 4*4.Αλλα κ 7-8 χιλιάδες ευρώ παραπάνω.
Τι εννοείς θα μετρήσουμε αλλιώς τα....
-
Dublin wrote:
Πρωτα για το Lexus.
Ειχε 439λιτρα πορτπαγκαζ. 3.3λιτρα κινητηρα, 211αλογα, εκαιγε 8.1λ/100 κ 192 ρύπους και κόστιζε:
'Το RX 400h διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, έναντι 64.000, 67.500 και 69.000'.
Νομιζω εχει προχωρήσει πολυ περισσότερο η τεχνολογία.
Για το 3008,
Κερδιζεις επισης μηδενικα τελη κυκλοφορίας, 1.7λιτρα/100χλμ, μια ματια στο μελλον (οπως ειπα), κ ενα ποιο οικολογικο προφιλ - αυτο ειναι υπαρκτός λογος στο εξωτερικό!
Εννοω οτι η πανδημια και η οικονομικη ύφεση θα κοψουν λιγο τη φορα για πολλες πολυτέλειες, και τεχνολογικη εξέλιξη, εδω η Ελλαδα ειναι 3η απο το τελος σε κλινες ΜΕΘ στην Ευρώπη, θα επενδύσει σε δίκτυο φορτισης ηλεκτρικων αυτοκινήτων; Ακούγεται για 20% πτωση στο ΑΕΠ της Ε.Ενωσης επισης, και η Ευρωπη ειναι η πρώτη που σπρώχνει τοσο εντονα την ηλεκτροκίνηση στον πλανήτη.
Αν το δουμε λογικα, χαμηλες καταναλώσεις και αυτονομία ειναι πολυ σημαντικοτερα απο το να εισαι πρωτοπόρος της ηλεκτροκίνησης.
Ειλικρινα, αυτα τα καινούργια Duster με θεωρητική αυτονομια 1400χλμ ισως ειναι η καλυτερη αγορα αυτη την περίοδο!
Ή καποιο diesel που βγαζει 800-1000χλμ αυτονομία.
Ελαχιστες επισκέψεις σε βενζινάδικο, και για οσους εχουν οικογενεια ή δουλειά επαρχία - μεγάλη πόλη, εξυπηρετεί αφάνταστα και εξοικονομεί και πόρους που ειναι πολύτιμοι αυτη την εποχή.
Αυτο το αρθρο μπορει να ενδιαφερει.
https://www.autotriti.gr/premium/data/news/Ta-Top-5-SUV-xwris-etairiko-foro_200442.asp?a=6
-
konstantinosnov wrote:
Dublin wrote:
Πρωτα για το Lexus.
Ειχε 439λιτρα πορτπαγκαζ. 3.3λιτρα κινητηρα, 211αλογα, εκαιγε 8.1λ/100 κ 192 ρύπους και κόστιζε:
'Το RX 400h διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, έναντι 64.000, 67.500 και 69.000'.
Ετσι απλα για τη κουβέντα
Lexus RX 400
439 λίτρα μέχρι την εταζερα και 1084 λίτρα μέχρι πάνω - με τα πισω καθισματα κανονικά - αμα το εχει δει κάποιος απο κοντα καταλαβαινει ότι μιλαμε για τεραστιο χωρο
272 άλογα συνδυαστικά με τους ηλεκτροκινητηρες και 0-100 7.5'
15 χρόνια πριν
Το plug-in είναι σημαντικό αλλά και το ότι έχεις δώσει 50-60κ και πρέπει κάθε μέρα να πριζώνεις για να γλυτώσεις 4-5 ευρώ μου φαίνεται κάπως...
-
Μόνο που τα PSA έχουν 300 άλογα , τετρακίνηση , αυτονομία πραγματική 50-60 χλμ και βέβαια δεν υπάρχει καμία σύγκριση στους χώρους αποσκευών .
Είχαν φίλοι και 300 και το σεντάν 450 . Ωραία αυτοκίνητα , αλλά χωρίς βενζίνη πήγαινες ελάχιστες δεκάδες μέτρα και μέχρι 30 χλμ ταχύτητα .
Π)ροφανώς ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους , αλλά κόστιζαν από 60000 και πάνω μέχρι 90000 και 100000 το σεντάν , αλλά δεν είχαν χώρους αποσκευών και τελικά δεν ήταν τόσο το όφελος της ηλεκτροκίνησης . Και βέβαια οι μπαταρίες κόστιζαν 6000 €.
Ο ένας φίλος ήταν τυχερός , γιατί λίγο πριν το τέλος της εξαετίας έκανε παράταση για 1 χρόνο της εγγύησης και 1 μήνα μετά χάλασε η μπαταρία .
Για να έχουμε μία αίσθηση του χώρου αποσκευών 420 έχει το 3 αιρκρός , ενώ 300+ έχει το απλό μίνι 3 , όσο είχε το 450 που ήταν σχεδόν 5 μ. μήκος .
-
Dublin wrote:
konstantinosnov wrote:
Dublin wrote:
Δε
διαφωνώ!120 άλογα παραπάνω κ 4*4.Αλλα κ 7-8 χιλιάδες ευρώ παραπάνω.
Πρωτα για το Lexus.
Ετσι απλα για τη κουβέντα
Lexus RX 400
439 λίτρα μέχρι την εταζερα και 1084 λίτρα μέχρι πάνω - με τα πισω καθισματα κανονικά - αμα το εχει δει κάποιος απο κοντα καταλαβαινει ότι μιλαμε για τεραστιο χωρο
272 άλογα συνδυαστικά με τους ηλεκτροκινητηρες και 0-100 7.5'
15 χρόνια πριν
Το plug-in είναι σημαντικό αλλά και το ότι έχεις δώσει 50-60κ και πρέπει κάθε μέρα να πριζώνεις για να γλυτώσεις 4-5 ευρώ μου φαίνεται κάπως...
https://www.caranddriver.gr/lexus/arthro/neo_lexus_rx_400h_deixnei_to_mellon-26479
Δεν ξερω ποιες ειναι οι πηγες σου. Ειχα μπει τοτε μεσα σε ενα συγκεκριμενο συνεργατη μου, μαλλον το επομενο ηταν, αλλα δεν ειχα ιδεα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Συμφωνα με τα περιοδικά ειδικού τυπου:
Το Lexus ηταν βαρυτερο, με μικροτερο χωρο αποσκευών, με μια τεχνολογια που εχει ακομη κ το Yaris(στο περιπου) εδω κ χρόνια, κοστιζε δραματικα περισσότερο - γιατι τα 65-70.000 του αρθρου ειναι αποπληθωριστικα του 2005 ενω τα 55.000 του 3008 ειναι ακριβως 15 χρονια μετα, πληρωνει τελη πολυτελειας κ παραπανω τελη ουτως ή αλλως, ειχε χειρότερες επιδόσεις (6.5s το 3008), εκανε μεγαλυτερη κατανάλωση καυσιμου ακομη κ απο σημερινο πετρέλαιο και του λείπουν ολα τα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας του σημερα, καθως και καποιες απο τις ευκολιες. Επισης δεν ειναι καν plug in.
Εγω ειπα οτι δεν ειναι της ωρας κατα τη γνωμη μου τα plug in, αλλα οχι οτι δεν εχει προχωρήσει η τεχνολογια απο το 2005, ειναι απλα παρελθοντολαγνεια του τυπου 'στην εποχη μου...'.
-
Παιδια δεν διαφωνούμε ότι είναι μπροστά το 3008, αυτο που λέω είναι ότι τα 60κ του 2005 με τετρακίνηση 'φτουράγανε' πολύ περισσότερο απ τα 60κ του 2020 για το 3008
https://www.lexus.com/images/ebrochures/Hyl/Hybrids_Page_10.pdf
1,084 λίτρα μεχρι πάνω χωρις εταζερα και 2,398 με ριγμένα τα πίσω καθισματα
Αλήθεια πόσα λίτρα έχει το 3008 χωρίς εταζερα ? Δε το βρήκα κάπου
-
Παιδια δεν διαφωνούμε ότι είναι μπροστά το 3008, αυτο που λέω είναι ότι τα 60κ του 2005 με τετρακίνηση 'φτουράγανε' πολύ περισσότερο απ τα 60κ του 2020 για το 3008
https://www.lexus.com/images/ebrochures/Hyl/Hybrids_Page_10.pdf
1,084 λίτρα μεχρι πάνω χωρις εταζερα και 2,398 με ριγμένα τα πίσω καθισματα
Αλήθεια πόσα λίτρα έχει το 3008 χωρίς εταζερα ? Δε το βρήκα κάπου
Κατ'αρχας το 3008 ξεκιναει απο τα 50 και παει 58.600
Το Lexus ξεκιναγε απο 64.000 κ πηγαινε 69.000, αν παρουμε τις μεγιστες εκδοσεις μιλαμε για 10.000 διαφορα, με τη διαφορα ομως οτι οι μεν τιμες ειναι 2005 και οι δε 2020, οι τιμες δεν ειναι συγκρίσιμες καθως με σημερινα χρηματα η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη.
Το inflationtool.com μου δινει μια τιμη στα 88.000€ για τα 69.000 του 2005, και τοση να μην ειναι, καταλαβαινεις οτι μιλαμε για ανόμοια πράγματα.
Επισης, το Peugeot οπως δειχνουν τα στοιχεια ειναι καλύτερο ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους επιμερους τομείς, ασφαλείας/επιδοσεις/καταναλωση/τεχνολογια/φορολογια, ειναι και plug in, κατι που εντελως ΔΕΝ κανει το Lexus, και σου δινω οτι εχεις παραπανω χωρο αποσκευων γιατι ειναι τουλαχιστον 25 εκατοστα μεγαλυτερο.
Μετα απο ολα αυτα τα στοιχεια, πως 'φτουραει' περισσοτερο το Lexus;
Επισης υπαρχει και 5008 που θα το παταει σε χωρους κ ειναι ποιο σωστη μελετη εργασίας οταν βγει.
-
Σίγουρα η τεχνολογία του τώρα ευνοεί το 3008 . Τετρακίνηση,300ιππους, επιμέρους τομείς αναβαθμισμενοι αλλά πια τα λεφτά είναι πολλά...Άλλες είχες τώρα και σημειωτέον δεν ξέρουμε τι θα μας ξημέρωσει μετά το τέλος ολου αυτού... Φανταστείτε να μπεις σε διαδικασία απόκτησης κ να σκάσει κάνα 30-40%μειωση μισθού...έστω κ για 4-5μηνες ή μια ολική 'ρύθμιση' μισθών προς τα κάτω έστω και των 30-40-50ευρω...
-
Για να είμαστε ειλικρινείς όποιος αγοράζει αυτοκίνητο 50-60.000 δεν μπορεί να είναι μισθωτός της μεσαίας τάξης. Αν παρόλ' αυτά κάποιος είναι και απρόλ' αυτά αγοράσει τόσο ακριβό αυτοκίνητο με διακανονισμό μάλιστα, ας πρόσεχε! Δεν πρόκειται να λυπηθώ κανένα που άπλωσε το πάπλωμα πολύ πιο πέρα από εκεί που έφταναν τα πόδια του!
Γενικά σε καιρούς κρίσης υπάρχουν οι αναξιοπαθούντες, οι οποίοι αξίζουν τη συμπάθεια μας και τη στήριξη που μπορεί και πρέπει να τους παρασχεθεί και οι άμυαλοι, οι οποίοι ξανοίχτηκαν χωρίς σωφροσύνη και οι οποίοι δεν αξίζουν ούτε λύπησης ούτε στήριξης.
-
Για να είμαστε ειλικρινείς όποιος αγοράζει αυτοκίνητο 50-60.000 δεν μπορεί να είναι μισθωτός της μεσαίας τάξης. Αν παρόλ' αυτά κάποιος είναι και απρόλ' αυτά αγοράσει τόσο ακριβό αυτοκίνητο με διακανονισμό μάλιστα, ας πρόσεχε! Δεν πρόκειται να λυπηθώ κανένα που άπλωσε το πάπλωμα πολύ πιο πέρα από εκεί που έφταναν τα πόδια του!
Γενικά σε καιρούς κρίσης υπάρχουν οι αναξιοπαθούντες, οι οποίοι αξίζουν τη συμπάθεια μας και τη στήριξη που μπορεί και πρέπει να τους παρασχεθεί και οι άμυαλοι, οι οποίοι ξανοίχτηκαν χωρίς σωφροσύνη και οι οποίοι δεν αξίζουν ούτε λύπησης ούτε στήριξης.
Δεν μιλάω για όλο το ποσό αλλά ακόμα κ 10-12 χιλιάδες ευρώ να βάλεις πάλι εάν τα έχεις υπολογίσει αλλιώς λ στα αλλάξουν είναι θέμα...
-
Φιλε Dublin, μάλλον τζαμπα εκνευρίζεσαι συγκρινοντας συνέχεια 2 μοντέλα με διαφορά 15ετίας..Μάλλον δεν ειμαι κατανοητός απ όλους.
Θα εχει ενδιαφέρον αν έχουμε ολοι τη υγειά μας μ όλα αυτα που συμβαίνουν να δουμε σε 15 χρόνια απο τωρα πόσα 3008 hybrid θα κυκλοφορούν σε σχέση με τα Lexus που κυκλοφορούν τώρα
-
Δεν μιλάω για όλο το ποσό αλλά ακόμα κ 10-12 χιλιάδες ευρώ να βάλεις πάλι εάν τα έχεις υπολογίσει αλλιώς λ στα αλλάξουν είναι θέμα...
Λυπάμαι, αλλά δεν θα συμφωνήσω. Όποιος αγοράζει αυτοκίνητο 50-60.000 Ευρώ, έστω και με διακανονισμό της τάξεως του 20% (που σημαίνει ότι δίνει μετρητά 40 ως 48 χιλιάρικα) δεν δικαιούται να παραπονιέται επειδή ζορίστηκε εκ των υστέρων. Κάτι έχει κάνει λάθος αν είναι οριακός στα οικονομικά του για την αγορά τόσο ακριβού αυτοκινήτου...
-
Φιλε Dublin, μάλλον τζαμπα εκνευρίζεσαι συγκρινοντας συνέχεια 2 μοντέλα με διαφορά 15ετίας..Μάλλον δεν ειμαι κατανοητός απ όλους.
Θα εχει ενδιαφέρον αν έχουμε ολοι τη υγειά μας μ όλα αυτα που συμβαίνουν να δουμε σε 15 χρόνια απο τωρα πόσα 3008 hybrid θα κυκλοφορούν σε σχέση με τα Lexus που κυκλοφορούν τώρα
+1
-
Πρωτος ανεφερα τη νεα ταξη πραγματων που θα διαμορφωθεί και τη μειωση του ΑΕΠ σε ολο τον πλανήτη.
Ειναι επισημα η μεγαλυτερη κρίση μετα τον Β Παγκόσμιο, το αναγνώρισε ο ΟΗΕ σήμερα.
Δεν εκνευρίζομαι καθόλου, συμμετεχω σε φορουμ, κυριως διεθνή, απο τη δεκαετια του 90, απλα βλεπω μια παντελής έλλειψη διαθεσης χρήσης στοιχείων, αριθμών και ουσιαστικών επιχειρημάτων.
Ο δημόσιος διάλογος γίνεται μέσω χαρακτηρισμών/ευσεβών πόθων/προσωπικου οφέλους και μιας συνολικής κοινωνικής φαντασιακής που στην Ελλαδα καταρρίπτεται σε καθε ιστορική ευκαιρία.
Στα αυτοκίνητα τα πράγματα είναι ακόμη ποιό απλά, κυρίως μετρήσιμοι και συγκρίσιμοι αριθμοί. Not rocket science.
Σε 15 χρονια δεν θα υπαρχει κανενα απο αυτα τα Lexus στους δρομους. Ισως καποια 3008, αλλα γενικά ο στολος θα ανανεωθεί πληρως την επομενη 15ετια, εγω δεν περιμένω τοτε να εχω κανενα απο τα αυτοκίνητά μου, και μολις πηρα!
-
Πρωτος ανεφερα τη νεα ταξη πραγματων που θα διαμορφωθεί και τη μειωση του ΑΕΠ σε ολο τον πλανήτη.
Ειναι επισημα η μεγαλυτερη κρίση μετα τον Β Παγκόσμιο, το αναγνώρισε ο ΟΗΕ σήμερα.
Δεν εκνευρίζομαι καθόλου, συμμετεχω σε φορουμ, κυριως διεθνή, απο τη δεκαετια του 90, απλα βλεπω μια παντελής έλλειψη διαθεσης χρήσης στοιχείων, αριθμών και ουσιαστικών επιχειρημάτων.
Ο δημόσιος διάλογος γίνεται μέσω χαρακτηρισμών/ευσεβών πόθων/προσωπικου οφέλους και μιας συνολικής κοινωνικής φαντασιακής που στην Ελλαδα καταρρίπτεται σε καθε ιστορική ευκαιρία.
Στα αυτοκίνητα τα πράγματα είναι ακόμη ποιό απλά, κυρίως μετρήσιμοι και συγκρίσιμοι αριθμοί. Not rocket science.
Σε 15 χρονια δεν θα υπαρχει κανενα απο αυτα τα Lexus στους δρομους. Ισως καποια 3008, αλλα γενικά ο στολος θα ανανεωθεί πληρως την επομενη 15ετια, εγω δεν περιμένω τοτε να εχω κανεναν απο τα αυτοκίνητά μου, και μολις πηρα!
Σωστός!!Αν κ μέχρι τώρα -το τονίζω αυτό ειδικά στα χρόνια της κρίσης κυριως- εδώ στη χώρα μας κρατάνε τα αυτοκίνητα περισσότερο από κάποιες χώρες της Ευρώπης.
Αλήθεια τι πήρες;
-
Dublin wrote:
Πρωτος ανεφερα τη νεα ταξη πραγματων που θα διαμορφωθεί και τη μειωση του ΑΕΠ σε ολο τον πλανήτη.Ειναι επισημα η μεγαλυτερη κρίση μετα τον Β Παγκόσμιο, το αναγνώρισε ο ΟΗΕ σήμερα.Δεν εκνευρίζομαι καθόλου, συμμετεχω σε φορουμ, κυριως διεθνή, απο τη δεκαετια του 90, απλα βλεπω μια παντελής έλλειψη διαθεσης χρήσης στοιχείων, αριθμών και ουσιαστικών επιχειρημάτων.Ο δημόσιος διάλογος γίνεται μέσω χαρακτηρισμών/ευσεβών πόθων/προσωπικου οφέλους και μιας συνολικής κοινωνικής φαντασιακής που στην Ελλαδα καταρρίπτεται σε καθε ιστορική ευκαιρία.Στα αυτοκίνητα τα πράγματα είναι ακόμη ποιό απλά, κυρίως μετρήσιμοι και συγκρίσιμοι αριθμοί. Not rocket science.Σε 15 χρονια δεν θα υπαρχει κανενα απο αυτα τα Lexus στους δρομους. Ισως καποια 3008, αλλα γενικά ο στολος θα ανανεωθεί πληρως την επομενη 15ετια, εγω δεν περιμένω τοτε να εχω κανεναν απο τα αυτοκίνητά μου, και μολις πηρα!
Σωστός!!Αν κ μέχρι τώρα -το τονίζω αυτό ειδικά στα χρόνια της κρίσης κυριως- εδώ στη χώρα μας κρατάνε τα αυτοκίνητα περισσότερο από κάποιες χώρες της Ευρώπης.
Αλήθεια τι πήρες;
2008 Allure diesel. Στο σχετικο νήμα εχω κάνει πολλες αναφορές, θελαμε ενα αυτοκίνητο να χωράει οικογένεια με 2 μικρα παιδιά σε iSize καθισματακια για ταξιδια αλλα κ χρηση μεσα σε Αθηνα. Εχουμε κ αλλα μικροτερα αυτοκινητα στην οικογένεια αλλα ειναι μονιμα επαρχία ή ενα C3 diesel που το ανεβαζω Αθηνα αν αφηνω το Peugeot(η οιογενεια ζει επαρχία κ εγω ανεβοκατεβαίνω). 3000χλμ προλαβα να κανω πριν την πανδημία.
Προσωπικα πιστευω οτι μαλλον θα ειναι το τελευταιο αυτοκινητο με θερμικο κινητήρα που θα παρω.
Επισης ημουν πολυ κοντα στο Citroen Aircross C5 αλλα δεν μας βολευε λογω μεγέθους και ειπαμε να παμε στα μεγαλύτερα Β suv.
-
Tα Lexus κρατήθηκαν μέσα στην κρίση γιατί είχαν φορολογικές απαλλαγές σε αντίθεση με τα άλλα βενζινοκίνητα που κατακρημνίστηκαν . Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο . Απλά στην αρχή μηδενικά τέλη , μετά μισά , μισός φόρος πολυτελείας , μισό τεκμήριο και διάφορα άλλα που ήταν η αφορμή που τα κράτησαν . Οχι η τεχνολογία τους που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο απέναντι σε ένα Χ5 , μία ML , ένα Grand Cherokee ή Cayenne .
Σε σύγκριση δε με ένα σημερινό 3008 είναι ακριβώς αυτό που είναι . 15 χρόνια πίσω . Παντού . Σε κιβώτια , κινητήρες , κατανάλωση , επιδόσεις , ασφάλεια και τεχνολογία .
Στην τεχνολογία και στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει συνεχής γραμμή εξέλιξης . Υπάρχουν σκαλιά .
Για παράδειγμα έχω ένα C4 exclusive του 2005 με xenon περιστρεφόμενα με πλυστικά, esp , αυτόματα φώτα , καθαριστήρες , κλιματισμό , ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη . Μέχρι πριν 4-5 χρόνια δεν είχε διαφορά με ένα σύγχρονο . Ακόμα λιγότερο η C5 exclusive του 2009 που επίσης έχω .
Σήμερα όμως σε σχέση με ένα 3 αιρκρος δεν έχει αυτόματο φρενάρισμα , δεν έχει ειδοποίηση λωρίδας , ανάγνωση σημάτων και διάφορα άλλα και σε σχέση με ένα C5 aircross στην πλούσια έκδοση του και αυτό , έχει σχεδόν αυτόνομη οδήγηση αφού μπορεί να αυξομοιώνει την ταχύτητα μόνο του , να σε κρατάει στην λωρίδα σου , να αναγνωρίζει τα σήματα , να μην σου επιτρέπει να μπεις ανάποδα σε μονόδρομο , να αναβοσβήνει μόνο του τα μεγάλα φώτα και άλλα ακόμα .
Βλέπουμε πόσο σημαντικές διαφορές υπάρχουν στα αμάξια που βγήκαν το 2013-2014 και τελειώνουν το 2020-2021 , αυτά που είναι σε μία ενδιάμεση κατάσταση που βγήκαν από το 2016-2019 και αυτά που βγαίνουν από το 2019 και μετά σε νέα πατώματα και βέβαια θα ακολουθήσει καί άλλη εξέλιξη .
Ανάλογα ένα 3008 υβριδικό στις πλούσιες έτσι και αλλιώς εκδόσεις , είναι πολλές γενιές μπροστά από ένα λέξους του 2005 .
Τώρα για τις αγορές , καλό είναι να μην λέμε μεγάλα λόγια . Ο διεθνής κανόνας είναι να μην χρωστάς πάνω από το 30 % του εισοδήματος σου .
Αν στραβώσουν τα πράγματα και συνήθως στραβώνουν από ευθύνες άλλων , τότε μπορείς να βρεθείς με πρόβλημα και να μην φταίς καθόλου .
Οπότε μεγάλη μπουκιά φάει , μεγάλη κουβέντα μην πεις που λέει και η παροιμία .
-
Όχι ταξιδευτή, η τεχνολογία του lexus hybrid, ηλεκτροκινητήρα, κιβωτίου, ηλεκτρονικής μονάδας που ελέγχει όλα αυτά ήταν πολλά χρόνια μπροστά.
Στα υπολοιπα όπως εσωτερικό και multimedia κτλ είναι όπως τα λες ένα αυτοκίνητο της εποχής.
Peugeot 3008 2016