-
Ο χρήστης vagelispyro έγραψε:
κατά σύμπτωση και εγώ σήμερα είχα πρόβλημα με το android auto, την πρώτη φορά που το εγκατέστησα κανένα πρόβλημα στην δοκιμή τουλάχιστον, σήμερα που πήγα να δοκιμάσω το mirrolink δεν δούλευε κανένα άπω τα 2,κινητό εχω το samsung note 8 και το αυτοκινητο είναι μιας εβδομάδας,ξερετε τι μπορεί να θέλει και για τις 2 περιπτώσεις ?και εγώ με Note 8. Δοκίμασε άλλο καλώδιο. Το ενα απο τα 3 καλώδια μου δούλεψε. Eπίσης το τελευταίο APK του Android Auto (πιο παλαιό δεν μου δούλεψε. Αναβόσβηνε το σήμα του Android Auto στο connected nav)
-
Δουλεύει κάποιο παιδί στην Aiglon μήπως ? ξέρει κανείς πόσες μέρες μετά την πώληση, τους παίρνει για να καταχωρήσουν την εγγύηση του αυτοκινήτου στο σύστημα της Peugeot ???
(δεν εχω κάποιο πρόβλημα, απλά χρειάζομαι το σύστημα ενημερωμένο, προκειμένου να αγοράσω το tomtom traffic απο το Γαλλικό site)
-
Δυστηχως giorgos7 εχεις δικιο.εγω εχω τρελαθει με αυτο το θεμα.ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το car αλλα σε αυτο το θεμα η peugeot εχει πεσει εξω.εχω παει σε 3 αντιπροσωπιες και δεν εχω παρει απαντηση καμια.η απαντηση που δινουν ειναι 'δεν ξερω'..δεν ειναι απαντηση αυτην..εμενα τις τελευταιες 2 ημερες συνδεεται το samsung s9 που εχω και το κινητο της γυναικας μου κανονικα οταν ειναι σταματιμενο το car.σε κινηση συνδεεται και σε 3,4 δευτερολεπτα με πεταει εξω.αυριο παω για αναβαθμιση οθονης μπας και αλλαξει κατι.και αν οχι μετα θα βαλω το gps της META που μου προτινουν στην peugeot που κοστιζει 500 ευρω.χρειαζομαι αναγκαστικα τους χαρτες γιατι βγαινω αρκετα συχνα εξωτερικο αλλιως δεν με ενοιαζε.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sourmeld έγραψε:
κατά σύμπτωση και εγώ σήμερα είχα πρόβλημα με το android auto, την πρώτη φορά που το εγκατέστησα κανένα πρόβλημα στην δοκιμή τουλάχιστον, σήμερα που πήγα να δοκιμάσω το mirrolink δεν δούλευε κανένα άπω τα 2,κινητό εχω το samsung note 8 και το αυτοκινητο είναι μιας εβδομάδας,ξερετε τι μπορεί να θέλει και για τις 2 περιπτώσεις ?
και εγώ με Note 8. Δοκίμασε άλλο καλώδιο. Το ενα απο τα 3 καλώδια μου δούλεψε. Eπίσης το τελευταίο APK του Android Auto (πιο παλαιό δεν μου δούλεψε. Αναβόσβηνε το σήμα του Android Auto στο connected nav)
θα δοκιμάσω άλλο καλώδιο , αλλά αυτό που χρησιμοποιώ είναι το γνήσιο δικό του,κατέβασα την τελευταία έκδοση του android auto, ελπίζω να δω διαφορά
-
Υπαρχει κανενα καλυμα ειδικο για το τιμονι του 3008 ή θα την βγαλουμε με πετσετες;
-
Ομαδα εχει αλλαξει η εμφανισει του αυτοκινητου μπροστα στα φαναρια? Εχει φυγει το δοντι που ειχε? Πηρα το allure 2019 μοντέλο και δεν το εχει.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έλεος ρε συ! Δεν ξέρεις τι αγόρασες? Το δόντι το έχουν τα 3008 με LED φωτα.
-
Το δόντι το έχει (εαν θυμάμαι σωστά) μόνο με τα LED φώτα. Με τα αλογόνου δεν το έχει, έχει διαφορετική σχεδίαση.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το δόντι το έχει (εαν θυμάμαι σωστά) μόνο με τα LED φώτα. Με τα αλογόνου δεν το έχει, έχει διαφορετική σχεδίαση.Καταλαβα ευχαριστω guys
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έλεος ρε συ! Δεν ξέρεις τι αγόρασες? [emoji38] Το δόντι το έχουν τα 3008 με LED φωτα.Δεν το ηξερα ρε συ. Δεν μου το ειπαν.
-
Guys έχει αλλάξει κανείς τα εσωτερικά φώτα της πλαφονιέρας με ledακια? Θέλω ενα πιο λευκό χρώμα απο ότι έχει τώρα. Κανένας αξιόπιστος εγκαταστάτης στην Αθήνα?
-
Εμένα δεν πιάνουν και πολύ τα χέρια μου αλλά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάω σε ‘εγκαταστατη’ για κάτι τόσο απλό.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με το κλείσιμο του πορτ μπαγκάζ;
Εμένα τις περισσότερες φορές δεν κλείνει και πρέπει να το δοκιμάσω ξανά.
Κλείνει ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις αλλά δεν έχει κουμπώσει κάπου. Μπαίνω μέσα βάζω μπροστά την μηχανή και μου βγάζει μήνυμα και αναγκάζομαι βγαίνω πάλι, το ανοίγω λίγο και το κλείνω με δύναμη αλλά από χαμηλά.
Θέλει δε, αν και είναι βαρύ και κλείνει από ψηλά με δύναμη, στο τελευταίο στάδιο λίγο extra δύναμη.
Δεν το βρίσκω λογικό.Αμα το κλεισω μαλακα,εχω το ιδιο προβλημα
Πρεπει να το κλεινεις αντρικαΜπορεί να θέλει ρύθμιση.Υπαρχουν δύο πλαστικά stop που βιώνουν ξεβιδωνουν και αλλάζουν ύψος.Δειτε που είναι στο δικό σας αμάξι και ρυθμιστε.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εμένα δεν πιάνουν και πολύ τα χέρια μου αλλά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάω σε ‘εγκαταστατη’ για κάτι τόσο απλό.Βασικά αναφερόμουν κυρίως στο γεγονός του να πάω σε κάποιον να μου προτείνει τι είδους λάμπακια πέρνει γιατί θέλω να είναι καλής ποιότητας και όχι τίποτα κινεζιές. Τώρα η εγκατάσταση είναι το λιγότερο. Μπορεί να τα βάλει αυτός που έχει τα εργαλεία και ξέρει πως να ξεκουμπώσει τα πλαστικά ή να τα βάλω εγώ με πολύ προσοχή κάπως..
-
Σιγά να μην ξέρει ο ledας που ξεκουμπωνουν τα πλαστικά σε όλα τα αυτοκίνητα, ότι θα κανείς εσυ θα κάνει και αυτός, απλώς έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί το έχει κάνει περισσότερες φορές.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σιγά να μην ξέρει ο ledας που ξεκουμπωνουν τα πλαστικά σε όλα τα αυτοκίνητα, ότι θα κανείς εσυ θα κάνει και αυτός, απλώς έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί το έχει κάνει περισσότερες φορές.Οπως και να έχει τουλάχιστον θα μου προτείνει τι λάμπάκια πρέπει να βάλω. Σου είπα ότι η εγκατάσταση είναι το λιγότερο. Εσύ ξέρεις τι παίρνει?
-
Όχι αλλά μπορείς να το δεις στο manual του αυτοκινήτου η στο Ίντερνετ πχ στο site της osram η της Philips.
-
Ο χρήστης costasar έγραψε:
από ότι φαίνεται από την φωτογραφία σου δεν έχει αναγνωρίζει το όχημα σου, γι' αυτό και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις υπηρεσίες.
κανονικά η αρχική σου οθόνη θα πρέπει να είναι κάπως έτσιτώρα γιατι δεν σου αναγνωρίζει το VIN δεν μπορώ να ξέρω. εκτός αν χρησιμοποιείται σε κάποιο άλλο λογαριασμό.
Εγώ την ενεργοποίηση του tomtom traffic στο 3D navigation την έκανα μετά από μερικούς μήνες και αυτό γιατί δεν μπορούσα να βρω το αν και το πως γίνεται (πίσω στο 2018). Στις ελληνικές αντιπροσωπείες υπήρχε απόλυτη άγνοια και τελικά ότι κατάφερα ήταν μέσω της τεχνικής υποστήριξης του γαλλικού σαιτ μετά από αρκετή αλληλογραφία (απαντούν σχετικά γρήγορα).Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Το είχα παρατήσει το θέμα του Tom Tom traffic εδώ και αρκετό καιρό λόγω άγνοιας της αντιπροσωπείας.
Στη γαλλική σελίδα μου έβγαζε ότι δεν είναι συμβατό το μοντέλο μου (308 ‘18) αλλά στην αγγλική όλα μια χαρά!!!
Μάλιστα ενώ το αυτοκίνητο αγοράστηκε Νοέμβριο 18 η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για τρία χρόνια ξεκινώντας από σήμερα!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Leaser έγραψε:
από ότι φαίνεται από την φωτογραφία σου δεν έχει αναγνωρίζει το όχημα σου, γι' αυτό και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις υπηρεσίες.
κανονικά η αρχική σου οθόνη θα πρέπει να είναι κάπως έτσιτώρα γιατι δεν σου αναγνωρίζει το VIN δεν μπορώ να ξέρω. εκτός αν χρησιμοποιείται σε κάποιο άλλο λογαριασμό.
Εγώ την ενεργοποίηση του tomtom traffic στο 3D navigation την έκανα μετά από μερικούς μήνες και αυτό γιατί δεν μπορούσα να βρω το αν και το πως γίνεται (πίσω στο 2018). Στις ελληνικές αντιπροσωπείες υπήρχε απόλυτη άγνοια και τελικά ότι κατάφερα ήταν μέσω της τεχνικής υποστήριξης του γαλλικού σαιτ μετά από αρκετή αλληλογραφία (απαντούν σχετικά γρήγορα).Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Το είχα παρατήσει το θέμα του Tom Tom traffic εδώ και αρκετό καιρό λόγω άγνοιας της αντιπροσωπείας.
Στη γαλλική σελίδα μου έβγαζε ότι δεν είναι συμβατό το μοντέλο μου (308 ‘18) αλλά στην αγγλική όλα μια χαρά!!!
Μάλιστα ενώ το αυτοκίνητο αγοράστηκε Νοέμβριο 18 η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για τρία χρόνια ξεκινώντας από σήμερα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Τη διεύθυνση έχεις δηλώσει στο site?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Τη διεύθυνση έχεις δηλώσει στο site?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Του σπιτιού μου στην Ελλάδα.
Προσοχή, στο αγγλικό site έκανα την ενεργοποίηση.
https://services-store.peugeot.co.uk/Στο site χρησιμοποιείς τους ίδιους κωδικούς με το My Peugeot.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peugeot 3008 2016