-
Νέο Peugeot 3008: Ραντεβού τον Οκτώβριο στο Παρίσι
Ολόκληρο το άρθρο
-
Ολόκληρο το άρθρο
-
Ολόκληρο το άρθρο
-
Όμορφο είναι!!
Ελπίζω να έχει τετρακίνητες εκδόσεις και σε βενζίνη και σε πετρέλαιο!!
Με 22εκ. απόσταση από το έδαφος θα είναι κρίμα να μην δίνει τέτοιες επιλογές -
Ευτυχως φαίνεται ομορφότερο από το μοντέλο που διαδέχεται!
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ευτυχως φαίνεται ομορφότερο από το μοντέλο που διαδέχεται!πολύ ομορφότερο!
-
Από τιμή ξέρετε κάτι;
-
Πανέμορφο αυτοκίνητο και ειδικά το i-cockpit είναι πειρασμός!!
Ο τελευταίος όμως δημοσιογράφος, ο Ολλανδός, είναι επιηκώς για γέλια
-
Το εσωτερικό, αν και ιςως να υπάρχουν ζητήματα εργονομίας, ειναι πιθανότατα το ομορφοτερο που εχω δει σε αυτο το επίπεδο τιμης.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Youtube VideoΠανέμορφο αυτοκίνητο και ειδικά το i-cockpit είναι πειρασμός!!
Ο τελευταίος όμως δημοσιογράφος, ο Ολλανδός, είναι επιηκώς για γέλια
Πανεμορφο για suv βασικα. Το εσωτερικο ειναι οντως οτι καλυτερο υπαρχει στη κατηγορια και ο ολλανδος ουφο απο τα λιγα...
-
(3008 - 1.6 HDI ACCESS Diesel, 1.560 κ.εκ
Ισχύς - Ροπή (PS - Nm): 112 - 270
Τιμή: Κ.Π. με απόσυρση: 22.870€ )Όταν το σημερινό ξεκινάει από 22.870, πόσο άραγε να ξεκινάει το καινούριο;
-
Από την στιγμή που ούτε κανα best seller είναι ή ούτε κανα premium, σ' αυτές τις τιμές θα κινηθεί για να είναι ανταγωνιστικο.
-
Αν είναι έτσι, νομίζω θα είναι best value money !!!
-
Αυτο μαλιστα μοιαζει με crossover-suv..το προηγουμενο ηταν σαν κουμπαρας!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από την στιγμή που ούτε κανα best seller είναι ή ούτε κανα premium, σ' αυτές τις τιμές θα κινηθεί για να είναι ανταγωνιστικο.Σορρυ αλλα σε σχεση με το υπερατου qq και κατι vitara, premium δειχνει και αν ειναι και ακριβοτερο απ αυτα δε θα μου κανει καθολου εντυπωση και δε σημαινει οτι δε θα τ αξιζει σε μια υπερτιμημενη κατα τ αλλα κατηγορια...
-
Τα πεζω παιζουν στο ανω ακρο τιμολογιακα. Π.χ. το 208 ακομα και απο το ομοσταυλο c3 εχει αξιοσεβαστη διαφορα χωρις να ειναι τοση η διαφορα στη ποιοτητα,το 308 στναγωνιζεται το γκολφ. Ποστευω και το 3008 θα ειναι πανακριβο ενω για επιτυχια στις πωλησεις τουλαχιστον Ελλαδα δε τις βλεπω
Στάλθηκε με tapa
-
H αποψη μου παντως ειναι οτι ιδιως τη φαου την παιζει στα ισα ποιοτικα στη καμπινα η Peugeot αυτη τη στιγμη. Το 208 εχει αισθητη διαφορα στη καμπινα απο το c3. Η προσωπικη μου μαλιστα προσφατη εμπειρια απο passat variant mk8 και 508 sw fl bluehdi δινει προβαδισμα στο δευτερο σε οτι αφορα το εσωτερικο.
-
Νονε
Δεκτη η αποψη σου και τη σεβομαι.
Η δικη μου ειναι πως η οποια διαφορα αναμεσα στο c3 και 208 δε δικαιολογει αυτη τη διαφορα τιμης. Πριν λιγο καιρο μελος απο εδω μεσα που ηταν αναμεσα στα δυο το πεζω του εβγαινε αρκετα ακριβοτερο.
Οι πρωτοι που αγοραζουν το γκολφ ειναι οι αντιπαλες αυτοκινητοβιομηχανιες.
Το 308 ειχα παει προσφατα και το ειδα. Μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα του και φαινονταν. Πιστευω ομως οτι κοιταζοντας την ποιοτητα ξεχασαν τη λεπτομερεια και αυτη δε κανει μονο τη διαφορα αλλα και τη ζωη ευκολοτερη.
Ετυχε να κραταω ενα καφε μαζι με το κινητο μου και την ωρα που εκατσα μεσα και ηθελα να το περιεργαστω δεν ειχα που να τα βαλω!!!
(Η πορσε αναγκαστηκε και εβαλε ποτηροθηκες υστερα απο παραπονα πελατων οπως εκανε και η οπελ για το αστρα το ιδιο για τους ανυπαρκτους χωρους για μικροαντικειμενα
Οταν ομως για να πετυχεις την ποιοτητα του γκολφ ξοδευεις λεφτα τοτε αναγκαζεσαι να το πουλησεις οσο αυτο.
Τοτε καταλαβαινεις γιατι το γκολφ κοστιζει τοσο και τα υπολοιπα πιο κατω.
Υπαρχει ομως και ενας προβληματισμος:αντε και το παιρνεις. Οταν πας μετα απο 5 χρονια να το δωσεις τι λεφτα θα πιασεις-χασεις σε σχεση με το vw? Η απαντηση ειναι παραπανω γιατι τοσα χρονια εχει φτιαχτει ενα ονομα γυρω απο τη ποιοτητα του.
Για μενα η γνωμη μου νονε ειναι να το πουλαει λιγοτερο και ας βγαζει λιγοτερα.
Το ιδιο ισχυει και για το γκολφ.
Δε μπορει να το δωσει παραπανω αφου εκει παιζουν η σειρα 1 της bmw,τα α3 και τα μερσεντες.
Ειναι αδικη η αγορα? Ειναι αδικος ο κοσμος? Εμεις κανουμε τις επιλογες μας παντως -
Σύμφωνω με τον Νίκο.
Προσωπικά τo 308 μου φαίνεται υπερτιμολογημενο, μένει να δούμε αν θα ισχυει το ίδιο με το 3008. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σύμφωνω με τον Νίκο.
Προσωπικά τo 308 μου φαίνεται υπερτιμολογημενο, μένει να δούμε αν θα ισχυει το ίδιο με το 3008.Εννοειται θα ισχυσει το ιδιο ειδικα αν εχουν προσεξει και την ποιοτητα
Peugeot 3008 2016