-
Ρώτησα τον πωλητή για την διαφορά των 2000 του allure με μεταλλικό που έβαλε ο φίλος πιο πάνω με gt line χωρίς μεταλλικό που πήρα και μου απαντά μονολεκτικά αλλάζει ο φόρος. Ισχύει τόση διαφορά λόγω αλλαγής λτπφ;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Αρχοντική έκδοση αλλά...το κλειδακι μπαίνει στην μίζα παραδοσιακά...40 χιλιάρικα και ψάχνεις να βρεις που είναι το κλειδί.... δυστυχώς η τιμή ξέφυγε τελείως...
Περιμένουμε να δούμε πόσο βελτιωμένος είναι ο κινητήρας σε απόδοση και οικονομία και αν δικαιολογείται η σημαντικη αύξηση τιμης
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο υβριδικό που έχω έχει κουμπι αντι για κλειδί και μάλλον περισσότερο με αγχώνει παρά με διευκολύνει.
Για την τιμή υπάρχει και άλλη ανάγνωση. Να ειναι σε τέτοια επίπεδα ώστε να το αγοράζει όποιος το γουστάρει και να μην βρεθεί κάποιο ντεμι που απλά πήρε μια προσφορά.
Εμένα πάλι πιο πολύ με αγχωνει το αν τα κλειδιά είναι στην τσέπη μου ή τα ξέχασα ...όπως βολεύεται ο καθένας. Το άλλο που γράφεις να πω δεν το κατάλαβα σχετικά με το όποιος γουστάρει. Δλδ οποίος γουστάρει την συγκεκριμένη έκδοση πρέπει να του την βαρανε στο κεφάλι; Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
-
Πάντως από τον περσινό 6/2017 τιμοκατάλογο της πεζω η ανώτατη λ.τ. ήταν για gt line 36100 . Και τώρα έχει πάει με τον νέο κινητήρα 38050 . +2000.
Από το τηλέφωνο μου είπε αλλά . Το 38050 είναι γιατί αναλογεί φόρος του έξτρα εξοπλισμού 1370 ευρώ που ζήτησα και αντί να το βάλει ως έξτρα εξοπλισμό το φορτώνει το σύστημα τους στην αξία του αμαξιού. Με έκπτωση το gt line παραμένει 36100 τελική τιμή και έχει περιθώρια να πάρει 600 ευρώ εξοπλισμό πριν αλλάξει κατηγορία δλδ μέχρι μεταλλικό χρώμα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αρχοντική έκδοση αλλά...το κλειδακι μπαίνει στην μίζα παραδοσιακά...40 χιλιάρικα και ψάχνεις να βρεις που είναι το κλειδί.... δυστυχώς η τιμή ξέφυγε τελείως...
Περιμένουμε να δούμε πόσο βελτιωμένος είναι ο κινητήρας σε απόδοση και οικονομία και αν δικαιολογείται η σημαντικη αύξηση τιμης
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο υβριδικό που έχω έχει κουμπι αντι για κλειδί και μάλλον περισσότερο με αγχώνει παρά με διευκολύνει.
Για την τιμή υπάρχει και άλλη ανάγνωση. Να ειναι σε τέτοια επίπεδα ώστε να το αγοράζει όποιος το γουστάρει και να μην βρεθεί κάποιο ντεμι που απλά πήρε μια προσφορά.
Εμένα πάλι πιο πολύ με αγχωνει το αν τα κλειδιά είναι στην τσέπη μου ή τα ξέχασα ...όπως βολεύεται ο καθένας. Το άλλο που γράφεις να πω δεν το κατάλαβα σχετικά με το όποιος γουστάρει. Δλδ οποίος γουστάρει την συγκεκριμένη έκδοση πρέπει να του την βαρανε στο κεφάλι; Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
Μα ακριβώς αυτό με αγχώνει στο σύστημα με του κουμπι. Ξεχνάω που έχω βάλει τα κλειδιά
ΤΟ σχόλιο για το 3008 είναι γενικό. Πολλές φορές θέλεις να σου αγοράζουν κάτι αυτοί που γουστάρουν και όχι αυτοί που θα περάσουν 10 αντιπροσωπείες για να βρουν την χαμηλότερη τιμή.
Αυτό είναι, το έχω φιάξει για γούστα , θέλω τόσα. Προφανώς δεν θα πας για κορυφή στις πωλήσεις έτσι αλλά θα πετύχεις διαφοροποίηση.(αρκεί να μην τα χαλάσεις όλα στο facelift και ρίξεις την τιμή -25% και σε βρίζουν όλοι οι αρχικοί κάτοχοι). -
Το αυτοκινητο δεν ειναι για καποιον που δεν το θελει σωνει και καλα.
Τι εννοω με αυτο,αν καποιος θελει να παρει σβαρνα τις αντιπροσωπειες και να βρει τον καλυτερο συνδυασμό τιμης-προιοντος,ειναι πολυ αμφιβολο αν θα τον βρει σε αυτο το αυτοκινητο,το 3008.
Πχ η ford κανει αλλες τιμες για αγορες απο εταιρειες,η peugeot οχι.
Αλλοι εχουν πολλα ετοιμοπαραδοτα και κανουν προσφορες,η peugeot με το 3008 οχι.
Αν θες κατι φτηνο,κατι πρακτικο,πηγαινε παρε ενα Duster,χαμενος δεν θα βγεις,τουναντιον. -
Ισχυει ή τουλάχιστον ίσχυε αυτό που αναφέρει ο φίλος απο πάνω και πριν 1,5 -2 χρόνια που έψαχνα για αυτοκίνητο. Ηθελα να κάνω ανταλλαγή με το 3008 το αυτοκίνητο που είχα και δεν έπαιρνα διαφορετικές προσφορές ούτε για την ανταλλαγή ούτε για το 3008 απο 6 αντιπροσωπείες που πήγα. Εφτασαν δε σε σημείο να μου πουν ότι έχω γίνει το 'θέμα της εβδομάδας' στην Peugeot στην Αττική και ψαχνονταν μην τυχόν μου έχει κάνει κανείς διαφορετική προσφορά στο 3008 και στην ανταλλαγή. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις να με παίρνει ο ένας πωλητής και να μου λέει ' γιατί είπες ότι σου έδωσα προσφορά για το 3008 πχ28000€, ενώ εγώ δεν στην έδωσα ποτέ?' Και φυσικά όπως και ειλικρινά είχε συμβεί του απάντησα ότι δεν είπα ότι πήρα από εσένα τέτοια προσφορά αλλά όντως πήρα από άλλον και να στην στείλω με e-mail να την έχεις γιατί δεν πρόκειται να με ξαναδείς με το ύφος που με παίρνεις τηλέφωνο να μου την πεις κιολας....
-
Συνοψίζοντας για το 1.5 ντίζελ αυτόματο. Allure 35,8 gt line 36,1. Στις δύο εκδόσεις μπορείς να προσθέσεις 1000 και 754 ευρώ αντίστοιχα επιπλέον εξοπλισμό και να μην αλλάξεις κλίμακα. Φυσικά συμφέρει το gt line μεταξύ των δύο. Εγώ που πρόσθεσα στην προσφορά 1370 επιπλέον εξοπλισμό η τιμή αντί για 37,5 πήγε 39.6....
-
Καλημέρα,
Το Σάββατο πήγα από Αθήνα Νιφορέικα (λίγο έξω από την Πάτρα) με μία επίσκεψη Ναύπακτο και χθες γύρισα. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα την Κορίνθου-Πατρών ολοκληρωμένη, επιτέλους πλέον ο εν λόγω δρόμος είναι Εθνική Οδός!
Έχω συνδέσει το αυτοκίνητο με την εφαρμογή My Peugeot και βλέπω αναλυτικά καταναλώσεις ανά σκέλος διαδρομής.
Άλιμος - Νιφορέικα: 268χλμ / 15.7 λίτρα με 5.9lt/100km. Μέση ταχύτητα 99χαω
Νιφορέικα - Ναύπακτος: 53.9χλμ / 3.1 λίτρα με 5.7lt/100km. Μέση ταχύτητα 71χαω
Ναύπακτος - Νιφορέικα: 53.9χλμ / 2.8 λίτρα με 5.4lt/100lm. Μέση ταχύτητα 70χαω
Νιφορέικα - Αθήνα (Νέος Κόσμος): 246χλμ / 14.3 λίτρα με 5.8lt/100km. Μέση ταχύτητα 100χαωΥπενθυμίζω πως έχω το 2.0lt 180 άλογα.
Στο 1ο σκέλος έως την Κόρινθο είχε πυκνή κυκλοφορία με την ταχύτητα να μην ξεπερνάει τα 90χαω, μετά το ανοίξαμε 140-150.
Στο 2ο σκέλος μας πήγαινε καροτσάκι ένα φορτηγό έως ότου βγούμε στον περιφερειακό της Πάτρας όπου το πατήσαμε λίγο παραπάνω να μειώσουμε τον χρόνο.
Στο 3ο σκέλος χαλαρά
Στο 4ο σκέλος χαλαρά με το trip στα 130χαω κολλημένο, σε σημείο που η σύζυγος είχε νευριάσει (δεν υπήρχαν αυτοκίνητα) και για μερικά χιλιόμετρα πήγαμε με 160 έως τα ΣΕΑ, καθώς ήθελε να καπνίσειΕίχα γεμίσει την Πέμπτη (v-power diesel) και έκανα τοπικά Πέμπτη-Παρασκευή. Στον γυρισμό χθες μου άναψε λαμπάκι βενζίνης (με 80χλμ εμβέλεια) όπου με περίμενε άλλη μία έκπληξη (Ευρώπη γίναμε!): μου εμφάνιζε στην οθόνη του navigation τα κοντινότερα βενζινάδικα με την τιμή του καυσίμου που έχω δηλώσει στο configuration του Navi (diesel)! Πέρασα από δύο που ήταν στο δρόμο μου και η τιμή ήταν η σωστή, σε ένα τρίτο η τιμή διέφερε κατά 1 λεπτό.
-
Άψογος υπεραναλυτικοτατος! Καλά εσύ το επίπεδο του κοντρολαρισματος το έχεις πάει σε άλλα επίπεδα!
Πολύ καλές καταναλώσεις και μιλάμε για το θηρίο το 2.0. Δλδ στον νέο 1.5 130 πιστεύω τα αντίστοιχα νούμερα θα ειναι πιστεύω 0.8 με 1 λτ κάτω τουλάχιστον.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπραβο γιωργο αριστη η αναλυση σου!!!! Κατι σχετικο τωρα με την εκδοση gt line της οποιας ειμαι κατοχος θεωρω πως για τα λεφτα που κοστιζει ειναι σχετικα ελλειπης του στανταρ εξοπλισμου της!! Η απουσια της καμερας μεγαλο φαουλ καθως και η ποιοτητα του ηχου ειναι κατω του μετριου!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άψογος υπεραναλυτικοτατος! Καλά εσύ το επίπεδο του κοντρολαρισματος το έχεις πάει σε άλλα επίπεδα!
Πολύ καλές καταναλώσεις και μιλάμε για το θηρίο το 2.0. Δλδ στον νέο 1.5 130 πιστεύω τα αντίστοιχα νούμερα θα ειναι πιστεύω 0.8 με 1 λτ κάτω τουλάχιστον.Καλά δεν είναι θηρίο το 2.0 (μην αρχίσουν εδώ και σχολιάζουν πάλι off-topic), σχετικά με την ανάλυση είναι απλά αντιγραφή copy-paste των δεδομένων από την εφαρμογή myPeugeot, κάτι το οποίο προτείνω να βάλουν και να συνδέσουν με το αυτοκίνητο τους όλοι οι κάτοχοι του 3008. Τα δεδομένα που δίνει το trip computer είναι πολύ καλά, συν το γεγονός πως όταν βάζω πετρέλαιο η εφαρμογή με ενημερώνει για το γέμισμα με push και ζητάει την τιμή ανά λίτρο που έβαλα, ώστε να υπολογίζει τιμές με τα νέα δεδομένα.
-
Ο χρήστης argydakar έγραψε:
Μπραβο γιωργο αριστη η αναλυση σου!!!! Κατι σχετικο τωρα με την εκδοση gt line της οποιας ειμαι κατοχος θεωρω πως για τα λεφτα που κοστιζει ειναι σχετικα ελλειπης του στανταρ εξοπλισμου της!! Η απουσια της καμερας μεγαλο φαουλ καθως και η ποιοτητα του ηχου ειναι κατω του μετριου!Θα συμφωνήσω στο εν λόγω κομμάτι όσον αφορά την κάμερα, πλέον την βλέπουμε σε πλούσιες εκδόσεις (όπου η GT line είναι πλούσια) και σε πολύ μικρά αυτοκίνητα. Ειδικά η λειτουργία 180/360 (αναλόγως την κάμερα) βοηθάει πολύ στο να βγεις από γωνίες όπου έχεις μηδενική ορατότητα, μεγάλο μείον η μη τοποθέτηση της από default παρά μόνο στο GT.
-
Γιωργο και στο κομματι του ηχο ειναι μετριο εσυ νομιζω εχεις το ηχοσυστημα της focal το οποιο δεν ειναι και αυτο στανταρ στην gt line
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Μπραβο γιωργο αριστη η αναλυση σου!!!! Κατι σχετικο τωρα με την εκδοση gt line της οποιας ειμαι κατοχος θεωρω πως για τα λεφτα που κοστιζει ειναι σχετικα ελλειπης του στανταρ εξοπλισμου της!! Η απουσια της καμερας μεγαλο φαουλ καθως και η ποιοτητα του ηχου ειναι κατω του μετριου!
Θα συμφωνήσω στο εν λόγω κομμάτι όσον αφορά την κάμερα, πλέον την βλέπουμε σε πλούσιες εκδόσεις (όπου η GT line είναι πλούσια) και σε πολύ μικρά αυτοκίνητα. Ειδικά η λειτουργία 180/360 (αναλόγως την κάμερα) βοηθάει πολύ στο να βγεις από γωνίες όπου έχεις μηδενική ορατότητα, μεγάλο μείον η μη τοποθέτηση της από default παρά μόνο στο GT.
Όπως τα λέτε για τις ελλείψεις το gt line που υποτίθεται είναι το ανώτατο πακέτο του αμαξιού. Όπως επίσης πολύ ενοχλητικό είναι ότι για έκδοση των 36000 δεν έχει είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί. Είναι εξοπλισμός που τον βρίσκεις σε πακέτα αμαξιών με μισά λεφτά. Αλλά αφού πουλάει κι έτσι σου λέει άστο στα έξτρα να τσιμπήσουμε ένα 750 αρι έξτρα... όποιος δίνει 36,1 δίνει και 36,9. Εκείνο που κάνουν πως δεν βλέπουν οι αντιπρόσωποι είναι ότι πλέον λόγω της αλλαγής κλίμακας βάζεις εξοπλισμό 1000 ευρώ και τον πληρώνεις 2500...
Το μόνο δικαιολογητικό της gt line είναι ότι ουσιαστικά κοστίζει μόνο 300 ευρώ περισσότερα από την allure.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όπως τα λέτε για τις ελλείψεις το gt line που υποτίθεται είναι το ανώτατο πακέτο του αμαξιού.Δεν είναι το ανώτατο επίπεδο, το ανώτατο είναι το GT (επίπεδο GT Line + επιπλέον σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος-πίσω με κάμερα 180, διακοσμιτικά από ξύλο γκρίζας δρυός, μπάρες οροφής, επιχριωμένα καλύματα καθρεπτών).
Όπως επίσης πολύ ενοχλητικό είναι ότι για έκδοση των 36000 δεν έχει είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί.
Το εν λόγω για κάποιον λόγο είναι standard από την Allure και την GT Line αν έχεις τον 1.6 165BHP κινητήρα.
-
Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει gt-line στη βενζίνη;;
Γιατί νομίζω ότι βγαίνει μόνο για diesel -
Έχεις απόλυτο δίκιο, το 1.6 βενζίνη δεν βγαίνει σε GT Line όποτε το keyless entry το έχει ο εν λόγω κινητήρας μονο στον εξοπλισμό Allure. Είχα προσπαθήσει να φτιάξω ένα 1.6 165BHP όσο πιο πλήρες γινόταν (όταν ήμουν αναμεσα σε αυτό και στο GT)και έβγαινε 4K κάτω από το δίλιτρο και πάλι του έλειπαν κάποια μικρά κομμάτια του εξοπλισμού.
Παράξενο που έχει το keyless σε Allure το 1.6 165BHP, όσο παράξενο να μην βγαίνει σε GT Line
-
Η εκδοση allure ποτε δεν καταλαβα τι νοημα εχει,ολο κατι ποζεριες εχει μεσα.
-
Να πουμε εδω οτι το αρκουδίσιο ειναι για το λουτσο καβάλα.
When the going gets tough πρεπει να το βαζεις απλα στο φουλ αλλα και παλι.... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να πουμε εδω οτι το αρκουδίσιο ειναι για το λουτσο καβάλα.
When the going gets tough πρεπει να το βαζεις απλα στο φουλ αλλα και παλι....Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις κλείσει κάποια γρίλια; Ρωτάω διότι αν τις κάνεις εντελώς δεξιά ή αριστερά, αναλόγως την τοποθεσία τους κλείνουν (το θεωρώ λάθος όπως είναι το εν λόγω σχέδιο). Επίσης λόγω καιρού δοκίμασε να ανοίξεις την ανακύκλωση.
Peugeot 3008 2016