-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ο 1.6d της νισσαν ειναι φοβερος αλλα 27+ για νισσαν για να εχεις μονο ενα καλο κινητηρα εγω δε τα δινω και εννοειται 26.000 στο χιουνται δε τα πεταωΜε 27 χιλιάρικα δεν παίρνεις μόνο έναν καλό κινητήρα, μη τρελλαθούμε.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Καλα οχι οτι μπορεις να συγκρινεις την ποιοτητα του i10 με αυτη του Tucson. Ειναι σαν να συγκρινεις ποιοτητα tiguan με Up. Λογικο να ειναι μερα με νυχτα. Αν και το tucson δεν το χω δει ουτε εχω μπει μεσα. Τωρα για την εγγυηση να εχομαστε να μη μας τυχει τιποτα γιατι καμια εταιρεια δεν θα αναγνωρισει τα παντα με ευκολια. Ουτε η Hyundai ουτε η Vw ουτε κανεις.Γιαννη σιγουρα δε μπορεις. Βαλε ομως διπλα διπλα το i10 και το up και θα καταλαβεις διαφορες. Καπως ετσι ειναι και στα μεγαλα τους. Εγω εχωντας και τις δυο μαρκες βλεπω πραγματα
Δεν είναι συγκρισιμα τα tiguan και qq. Το tiguan είναι 3 κλικ επάνω κυρίως σε μέγεθος.
Σαν κατηγορια ανηκουν στην ιδια απλα το tig εχει παραπανω χωρους
Ο 1.6d της νισσαν ειναι φοβερος αλλα 27+ για νισσαν για να εχεις μονο ενα καλο κινητηρα εγω δε τα δινω και εννοειται 26.000 στο χιουνται δε τα πεταω
Με 27 χιλιάρικα δεν παίρνεις μόνο έναν καλό κινητήρα, μη τρελλαθούμε.
Απλα εγω σε αυτα τα λεφτα περιμενω πιο καλα πραγματα εσωτερικα (προσεγμενα-μελετημενα-ποιοτικοτερα). Γι αυτο βαζω ταβανι τα 24.000 για το νισσαν
-
Οι χώροι και οι εξωτερικές διαστάσεις μπορούν να διαφοροποιουν την κατηγορία. Στο tiguan με τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, κάθομαι από πίσω πολύ άνετα και είμαι και 1.93. Στο δε qq αν κάνεις τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, από πίσω κάθεται μόνο νάνος.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλα οχι οτι μπορεις να συγκρινεις την ποιοτητα του i10 με αυτη του Tucson. Ειναι σαν να συγκρινεις ποιοτητα tiguan με Up. Λογικο να ειναι μερα με νυχτα. Αν και το tucson δεν το χω δει ουτε εχω μπει μεσα. Τωρα για την εγγυηση να εχομαστε να μη μας τυχει τιποτα γιατι καμια εταιρεια δεν θα αναγνωρισει τα παντα με ευκολια. Ουτε η Hyundai ουτε η Vw ουτε κανεις.
Δεν έχετε δοκιμάσει τογιοτα μάλλον, γι αυτό τα λέτε αυτά!
Οι μονες μου επαφες με toyota ειναι παλιό yaris, starlet gt turbo ep82 του 90 και auris του 2009. Το yaris(φιλου) πολυ ανετο για πολης. Κρατιεται πολυ καλα για τα 15 χρονια του.Το Starlet πολυ γρηγορο( 800κιλα) 140+ αλογα αλλα με μηδενικα λοιπα χαρ/κα. Και το Auris 1.33 100hp ικανοποιητικο για γενικη χρηση με πολυ ουδετερη συμπεριφορα. Κανεις ανετα ταξιδι. Κατα τα αλλα δεν ετριζε τιποτα μεσα. Τα καθισματα πιο αβολα απο τα bucket του Xsara που εχω. Η θεση οδηγησης(αν και ψηλη) μου φανηκε πολυ καλη ομως. Για χρηση σε πολη το κιβωτιο(6αρι) ειχε σωστη κλιμακωση.
-
Γιαννη σιγουρα δε μπορεις. Βαλε ομως διπλα διπλα το i10 και το up και θα καταλαβεις διαφορες. Καπως ετσι ειναι και στα μεγαλα τους. Εγω εχωντας και τις δυο μαρκες βλεπω πραγματα
Εννοειται οτι θα δω διαφορες. Το εσωτερικο του up θα ειναι 2-3 επιπεδα πανω. Μη τρελαθουμε η χιουνται ειναι αρκετα πισω στο εσωτερικο απο τους ευρωπαιους κατασκευαστες και στο design-εργονομια αλλα και στην ποιοτητα. Για το πως ειναι στα μεγαλα τους δεν μπορω να εχω αποψη. Το Genesis παντως ειναι πολυ πιο κοντα στους ευρωπαιους απο οτι το i10 στο up.
-
Λίγη εγκρατεια,σε λιγο το up θα συγκριθεί με merc συνεχίζοντας έτσι.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Λίγη εγκρατεια,σε λιγο το up θα συγκριθεί με merc συνεχίζοντας έτσι.Το εσκισες. Συγκεκριμενα μιλησαμε αν δε το καταλαβες. Up με i10 και καναμε (εκανα) παραλληλισμο tig με τουσον
-
Μπορείτε να μην μας ρυπαίνετε το θέμα με τις γερμανικές λαδιέρες σας
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μπορείτε να μην μας ρυπαίνετε το θέμα με τις γερμανικές λαδιέρες σαςΕεε εγω φιλο-Γαλλος ειμαι. Αλλο που ριχνω μαυρο στο 3008 μεχρι να αλλαξει τιμολογιακη πολιτικη. [emoji5]
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Οι χώροι και οι εξωτερικές διαστάσεις μπορούν να διαφοροποιουν την κατηγορία. Στο tiguan με τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, κάθομαι από πίσω πολύ άνετα και είμαι και 1.93. Στο δε qq αν κάνεις τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, από πίσω κάθεται μόνο νάνος.Έκατσα στο QQ στη θέση του οδηγού (1.96) κ έβαλα πίσω μου φίλο κοντά στο 1.90 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις
-
Αδύνατον.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Οι χώροι και οι εξωτερικές διαστάσεις μπορούν να διαφοροποιουν την κατηγορία. Στο tiguan με τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, κάθομαι από πίσω πολύ άνετα και είμαι και 1.93. Στο δε qq αν κάνεις τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, από πίσω κάθεται μόνο νάνος.
Έκατσα στο QQ στη θέση του οδηγού (1.96) κ έβαλα πίσω μου φίλο κοντά στο 1.90 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις
Ρε παιδιά ειλικρινά σταθείτε μια στιγμή και σκεφτείτε λίγο αυτά που γράφετε....
Άκου πίσω στο qq δεν χωράει ούτε νάνος ενώ στο tiguan χωράει άνετα ένας ψιλός...
Το είδα πριν και το έστειλα σε ένα φίλο που έχει το tiguan και τυχαίνει όταν έψαχνε να το πάρει και είχαμε πάει μαζί στην αντιπροσωπία και γελαγαμε...
Είχαμε πάει λοιπόν με το qq μου και μέσα στην έκθεση έκανε αυτό με το κάθισμα και μου λέει ρε φίλε έχει πολύ χώρο.
Λέω λοιπόν και γω ότι όντως είναι αρκετός ο χώρος αλλά γενικά μου φαίνεται σαν του qq.
Μόλις βγήκαμε λοιπόν από την έκθεση κάναμε το ίδιο και στο qq και οι χώροι ήταν ίδιοι...
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που λέτε ότι σας κατέβει εδώ μέσα με αποτέλεσμα να μπερδεύετε και του υποψήφιους αγοραστές. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ τα είπα από το πρωί για την τιμολογιακή πολιτική . Είναι επιλογή και μάλλον πάνε προς το λήζινγκ με παραγγελίες μόνο . Προφανώς η αγορά της κατηγορίας στην λιανική είναι τόσο μικρή που τους επιτρέπει να το παίξουν ακριβοί .
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έκατσα στο QQ στη θέση του οδηγού (1.96) κ έβαλα πίσω μου φίλο κοντά στο 1.90 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις
Καλό είναι όσοι γράφετε τα ύψη σας να βάζετε και τα κιλά σας , γιατί όλα παίζουν ρόλο . Αλλο το 1,95 με 80 κιλά , άλλο με 120 . Να μην βάλω και τις ηλικίες ....
Αλλά μου αρέσει που βλέπετε την βαγκέλικη λαδιέρα σαν κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να δώσετε τα λεφτά σας . Και μετά βέβαια που θα πληρώνετε όλες τις ζημιές Μην μας πούνε και
-
Για να μη λέτε ο, τι σας κατέβει. Το πρώτο νούμερο ανήκει στο qq, το δεύτερο στο tiguan και το τρίτο στο hrv.
-
Λίγη εγκρατεια,σε λιγο το up θα συγκριθεί με merc συνεχίζοντας έτσι.
Το εσκισες. Συγκεκριμενα μιλησαμε αν δε το καταλαβες. Up με i10 και καναμε (εκανα) παραλληλισμο tig με τουσον
Εσείς βγάζατε το up 3 κατηγορίες πάνω του i10 και εγώ το έσκισα;
-
Για να μη λέτε ο, τι σας κατέβει. Το πρώτο νούμερο ανήκει στο qq, το δεύτερο στο tiguan και το τρίτο στο hrv.Τα 4.4 cm διαφοράς στον χώρο για τα γόνατα ειναι παντως καθε άλλο παρά αμελητέα.
-
4.4. Δηλαδή σχεδόν 4,5 πόντους
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ τα είπα από το πρωί για την τιμολογιακή πολιτική . Είναι επιλογή και μάλλον πάνε προς το λήζινγκ με παραγγελίες μόνο . Προφανώς η αγορά της κατηγορίας στην λιανική είναι τόσο μικρή που τους επιτρέπει να το παίξουν ακριβοί .Οι χώροι και οι εξωτερικές διαστάσεις μπορούν να διαφοροποιουν την κατηγορία. Στο tiguan με τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, κάθομαι από πίσω πολύ άνετα και είμαι και 1.93. Στο δε qq αν κάνεις τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, από πίσω κάθεται μόνο νάνος.
Καλό είναι όσοι γράφετε τα ύψη σας να βάζετε και τα κιλά σας , γιατί όλα παίζουν ρόλο . Αλλο το 1,95 με 80 κιλά , άλλο με 120 . Να μην βάλω και τις ηλικίες ....
Αλλά μου αρέσει που βλέπετε την βαγκέλικη λαδιέρα σαν κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να δώσετε τα λεφτά σας . Και μετά βέβαια που θα πληρώνετε όλες τις ζημιές Μην μας πούνε και
Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει γιατί οι περισσότερες γυναίκες τρακαρουν όταν πάνε να παρκάρουν?
Γιατί τους έχουν πει ότι οι 30 πόντοι είναι μια παλάμη....
Ήμαρτον ρε συ sugarmanΓια να μη λέτε ο, τι σας κατέβει. Το πρώτο νούμερο ανήκει στο qq, το δεύτερο στο tiguan και το τρίτο στο hrv.
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχω μπει στο Tiquan, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω τον plutare ότι θέμα χώρων πίσω δεν υπάρχει στο QQ. Επίσης, από το πινακάκι φαίνεται ότι το tiquan έχει τον μικρότερο χώρο για το κεφάλι.
-
4.4. Δηλαδή σχεδόν 4,5 πόντουςΕσένα μπορεί να σου φαίνεται μικρη αλλα εχω την εντύπωση οτι τέτοια διαφορα ειναι επιπέδου κορυφαίου έναντι ουραγού ανα κατηγορία.
Peugeot 3008 2016