-
-
Πολύ καλή εξέλιξη η ενεργοποίηση του live traffic και στην Ελλάδα. Μπορείς να μου πεις αν σου ενεργοποίησαν και τα ραντάρ κι αν ναι ,υποστηρίζονται στην Ελλάδα επαρκώς; Επίσης μπορείς να κάνεις συνδρομή ΜΟΝΟ για τα ραντάρ , χωρίς να έχεις συνδρομή για Connected Services ,ή είναι προαπαιτούμενο;
-
Πολύ καλό upgrade. Πρέπει να δω αν γίνεται και σε 208 με navi.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ καλό upgrade. Πρέπει να δω αν γίνεται και σε 208 με navi.ΤΟΜ ΤΟΜ πρεπει να πληρωσεις για να εχεις τις πληροφοριες;
-
Ο χρήστης kakto έγραψε:
Πολύ καλή εξέλιξη η ενεργοποίηση του live traffic και στην Ελλάδα. Μπορείς να μου πεις αν σου ενεργοποίησαν και τα ραντάρ κι αν ναι ,υποστηρίζονται στην Ελλάδα επαρκώς; Επίσης μπορείς να κάνεις συνδρομή ΜΟΝΟ για τα ραντάρ , χωρίς να έχεις συνδρομή για Connected Services ,ή είναι προαπαιτούμενο;Ωπα, δεν έγινε κάποια εξέλιξη από την μεριά της Peugeot εδώ, εγώ έκανα χειροκίνητη ενεργοποίηση επί πληρωμή στο site τη Γαλλία. Από ότι φαίνεται η Peugeot εδώ για λόγους εμπορικής πολιτικής δεν έχει πληρώσει στην Γαλλία ώστε τα αυτοκίνητα να έχουν και την τριετή συνδρομή, όπως έχουν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης
Από εκεί και πέρα, συνδρομή μόνο για ραντάρ δεν γίνεται, είναι προαπαιτούμενο. Τα ραντάρ δεν έχει τύχει να προλάβω να δω αν εμφανίζονται ακόμη, καθώς οι βόλτες μου σήμερα περιορίστηκαν τοπικά γύρω από τον Άλιμο όπου δεν υπάρχει κάποιο ρανταρ. Μόλις το διευκρινήσω και αυτό θα το αναφέρω εδώ.
Το τρελό είναι πως αν πάτε στην αντιπροσωπεία Peugeot της περιοχής σας και πείτε για το TomTom traffic θα σας πουν πως δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα από την ίδια την TomTom. Ας ρωτήσει κάποιος τον πωλητή του να δούμε τι θα του πει και ας του δείξει μετά τις φωτογραφίες μου που το δείχνουν ενεργοποιημένο να δούμε την αντίδραση του.
-
Μπράβο φίλε gvard, είσαι ωραίος, ψαγμένος! Και εγώ μπήκα στο γαλλικό site και έκανα εγγραφή στο 'my Peugeot ' μιας και στο ελληνικό site δεν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα. Αυτό δεν μου άρεσε. Μόνο έτσι μπόρεσα να κατεβάσω την αναβάθμιση για το navigator. Στην αντιπροσωπεία δεν ήξεραν τίποτα. Είχανε μόνο την αναβάθμιση για το λογισμικό. Οι χάρτες ήτανε του 2016 και είχανε κάποια θεματακια. Γενικά στον χάρτη έχεις κανένα θέμα με την θέση του αυτοκινήτου? Εμένα αρκετές φορές έχει γύρω στα 10 με 15 μέτρα απόκλιση. Όσο για το live traffic έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο και το ρώτησα, έτσι μου απάντησαν!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά. gvard καλοτάξιδο το εργαλείο σου να είσαι καλά να το ευχαριστιέσαι. Προσπάθησα να κάνω και εγώ εγγραφή στο my Peugeot Γαλλίας αλλά μου βγάζει ότι πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης. Αν το κάνω και σωστά γιατί από Γαλλικά δεν ξέρω που παν τα πέντε. Με τη μετάφραση google προσπαθώ να βγάλω άκρη. Επειδή αύριο θα πάω στον Χανιαδάκη για μια ανάκληση που μου έχουν στείλει θα τους ρωτήσω για την αναβάθμιση του χάρτη και του λογισμικού. Στην περίπτωση που δεν γνωρίζουν πώς γίνεται να κατεβάσω την αναβάθμιση του χάρτη και πώς μπορώ να την εγκαταστήσω στο αυτοκίνητο;
Φίλε Slknavaro εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποια απόκλιση.
-
Καλημέρα,
slknavaro δεν βλέπω κάποια απόκλιση, μήπως στο κάνει μόλις βγαίνεις από το parking όπου ίσως δεν υπάρχει επαρκής λήψη δορυφόρων; Όταν στο κάνει σε πόσους δορυφόρους έχεις συνδεθεί; Για να δεις την εν λόγω πληροφορία κράτησε το κουμπί του navi πατημένο για 10'.
kosnear για να κάνεις αναβάθμιση των χαρτών μπορείς και μέσω του Αγγλικού site στο http://www.peugeot.co.uk/servicing/map-system-updates/ όπου κάτω-κάτω βάζεις το VIN σου και σου βγάζει το update για download. Όταν πας ρώτησε τους για το traffic να δούμε τι θα σου πουν και έχετε έτοιμα τα screenshots μου να τους τα δείξεις να δούμε αντιδράσεις.
-
Σε ευχαριστώ για το link. Κάνω ήδη download. Εννοείται ότι θα τους ρωτήσω αλλά μάλλον θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο!
-
Σχετικά με το link να εξηγήσω ότι η σελίδα επικοινωνεί realtime με την Peugeot: αν εγκαταστήσεις επιτυχώς τον χάρτη στο αυτοκίνητο σου και δοκιμάσεις να κάνεις εκ νέου έλεγχο, θα σου εμφανίσει πως δεν υπάρχει νέο update έως ότου βγει το επόμενο (περίπου ανά 3 μήνες).
Τη διαδικασία εγκατάστασης την ξέρεις φαντάζομαι ε; Θα πάρει περίπου 35 λεπτά και θέλει να απενεργοποιήσεις το start-stop για να μην σβήσει ο κινητήρας, επίσης θα πρέπει να έχεις το κινητό tethered για να επικοινωνήσει το αυτοκίνητο με το Internet να πάρει online την άδεια (διαφορετικά θα εμφανίσει 'Incompatible hardware version'
-
Καλησπέρα φίλοι, χρόνια πολλά! Ευχαριστώ gvard για την πληροφορία, θα το δοκιμάσω! Όσο για την εγκατάσταση του ενημερωμένου χάρτη εγώ απλά τον κατέβασα από τον υπολογιστή, το αντέγραψα σε ενα usb stick το οποίο πρώτα έκανα format και το αδειασα από ότι είχε μέσα και το έβαλα στο αυτοκίνητο. Την εγκατάσταση την έκανε μόνο του. Διήρκησε γύρω στα 35 λεπτά. Δεν πρέπει να σβήσει ο κινητήρας.
-
Τα κατέβασα και εγώ στον υπολογιστή καθώς και το αρχείο pdf με τις οδηγίες εγκατάστασης. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τα εγκαταστήσω στο αυτοκίνητο λόγω ημέρας.... για την ακρίβεια λόγω μπακαλιάρου!!!
Θα το κάνω αύριο αφού πρώτα πάω στον Χανιαδάκη να δω και τι θα μου πουν από εκεί! -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όσον αφορά την αναβάθμιση συστήματος- χαρτών είναι ενημερωμένοι στην Peugeot ότι υπάρχει αλλά δεν τους έχουν σταλεί ακόμα τα αρχεία. Όσον αφορά το traffic δεν γνωρίζουν το παραμικρό.
-
Περιέργως δε μου εμφανίζει καμία διαθέσιμη αναβάθμιση για το navi. Υπόψη μιλάω για SMEG σε 208 του 2016. Μετά από ελάχιστους μήνες η Peugeot άρχισε να εγκαθιστά το Connected 3D στο μοντέλο και υποψιάζομαι ότι είναι ακριβώς το ίδιο hardware με διαφορετικό software. Παρόλα αυτά και το SMEG έχει Connected Services που όπως και στο 3D δεν υποστηρίζονται κανονικά στη χώρα μας.
Το ερώτημα είναι εάν μπορεί να γίνει upgrade το σύστημά μου σε 3D navi και σε δεύτερη φάση να κάνω τη μόντα με το γαλλικό site και να αποκτήσω κι εγώ τα services.
-
Τα connected services έχουν σταματήσει την λειτουργία τους πλέον. Από εκεί και πέρα είναι απολύτως λογικό να μην σου βγάλει updates στη σελίδα που έδωσα, καθώς όπως αναφέρει αφορά μόνο το 3D:
Other Peugeot Satellite Navigation Systems
These systems are updated via a manual update which can be carried out by your local Peugeot Dealer.Για εσένα μπορεί και να υπάρχει update, απλά θα πρέπει να πας στην Peugeot απευθείας.
-
Σωστός. Δεν το διάβασα ποτέ το από κάτω. Σίγουρα πάντως θα υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις την αντιπροσωπεία. Εδώ το χω κάνει με το ΜΜΙ που αν δε συνδεθεί σε servers της Audi δε μπορείς ούτε την ώρα να αλλάξεις, που λέει ο λόγος.
Όπως και να χει αρχές Μαϊου έχω και service οπότε θα ρωτήσω στο Γκάλλο που το πάω.
-
-
Έτοιμο και το ceramic coating με Nanolex Si3D High Density Glass. Η δουλειά έγινε από τον Swell (http://www.swell.gr) στον οποίο και είχα εμπιστευτεί το προηγούμενο αυτοκίνητο μου.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Έτοιμο και το ceramic coating με Nanolex Si3D High Density Glass. Η δουλειά έγινε από τον Swell (http://www.swell.gr) στον οποίο και είχα εμπιστευτεί το προηγούμενο αυτοκίνητο μου.Αστέρι!!! Να το χαρείς !!!
-
Απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο!!!
Peugeot 3008 2016