-
Καλημέρα παίδες!
Πάντα υπάρχουν καλύτερα αμάξια κ δεν είναι αυτή η ουσία. Η ουσία είναι να έχει ο καθένας αυτό που καλύπτει τις ανάγκες του κ τον ευχαριστεί!
Αλλά όταν 'πειράζεις'...πρέπει να είσαι έτοιμος κ να δεχτεις ' πείραγμα'!!Αμαξια βγαινουν κ θα βγαίνουν κ τα νεα θα ειναι καλύτερα από τα παλιά
-
Αντί να διασταυρώνουμε τα πληκτρολόγια , μάταια, εγώ θα πρότεινα να κανονιζαμε μια ενωτική SUV συνάντηση.
3008, suzuki (για να μην λειπει ο gatoz), Kuga ( πληθαίνει η ομάδα) , CRV (χώραμε και σε ανελκυστήρα -αρκει να μην είμαστε σαν τον Βενιζέλο και τον Παγκλο).
Θα εφαρμόσουμε και το άρθρο 155 για τους συντρόφους της X1 που έχουν αποσχιστικές τάσεις και κινούνται ανεξαρτητα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ρε συ Βασίλη φίλε μου, ειλικρινά εχεις όρεξη πρωί Κυριακής να απαντάς στον σπάμερ και τρολ;ώστε γίναμε και trol .
ωραία!!μας έχεις ζαλήσει τον έρωτα φίλε.
Αλλιώς δεν θα έγραφα.Είπατε ότι θέλατε σχετικά με την bmw , άντε τώρα σε κανένα άλλο post.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εμένα δεν με πειράζει ο διάλογος και η κόντρα αλλά βλέπω ότι μόλις γράψω κάτι σε κάποιο θέμα που αφορά το αμάξι , μπαίνουν διάφοροι και μας λένε άσχετα .
Ο φίλος κάτοχος του 3008 έχει απόλυτο δίκιο . Πρέπει εδώ στο θέμα του 3008 να αποδείξουμε κατά πόσο είναι καλύτερο το 3008 από άλλα αμάξια και να μας εγκαλούν οι οπαδοί των ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΩΝ , ότι το αμάξι είναι υπερτιμημένο .
Ωραία πιθανότατα είναι υπερτιμημένο 2-3 χιλιάδες . Και ? Είναι ΜΑΚΡΑΝ το ομορφότερο όλων και εσωτερικά και εξωτερικά . Εχει εσωτερικό με τεχνολογίες που οι άλλοι έχουν ταμπλό δεκαετίας τουλάχιστον και βέβαια έχει τον ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο του Αυτοκινήτου Της Χρονιάς .
Τα άλλα δεν είναι υπερτιμημένα ? Το σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να στενοχωρήσω αυτούς που το ξέρουν ότι έχουν κάνει λανθασμένες επιλογές και τους τσούζει ...
ΌΛΑ είναι υπερτιμημένα εκτός από τα 2-3 VFM που έχουν γραφεί πολλές φορές ποια είναι!
Συμφωνώ για την ομορφιά, το έχω γράψει πολλές φορές
Και για να απαντήσω στην 'πλακίτσα' σου : Για να το μετανιώσω εγώ θα πρέπει το 3008 να γίνει πιο γρήγορο!! Πολύ πιο γρήγορο...Και στην παρούσα φάση βλέπει την πλάτη μου...Και από απόσταση LOLΚάποιους δεν τους ενδιαφέρει ποια ποιο είναι το πιο γρήγορο.
Όσο τραβάει τόσο έρχονται και οι κλήσεις.
Θέλουμε ένα καλό ,ασφαλές,οικονομικό suv με χώρους αλλά μικρές διαστάσεις που να μην σέρνεται.
Προσωπικά το παλιό 3008 δεν το πήγα πάνω από 140 συνεχόμενα, ενώ με το astra gtc ήταν η συνηθισμένη μου ταχύτητα.
Αλλά μετά πονούσα! -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Αντί να διασταυρώνουμε τα πληκτρολόγια , μάταια, εγώ θα πρότεινα να κανονιζαμε μια ενωτική SUV συνάντηση.3008, suzuki (για να μην λειπει ο gatoz), Kuga ( πληθαίνει η ομάδα) , CRV (χώραμε και σε ανελκυστήρα -αρκει να μην είμαστε σαν τον Βενιζέλο και τον Παγκλο).
Θα εφαρμόσουμε και το άρθρο 155 για τους συντρόφους της X1 που έχουν αποσχιστικές τάσεις και κινούνται ανεξαρτητα.
Μας κατηγορείς άδικα... απλα φτιάξαμε και το δικό μας χωρο για να ταξινομείται καλύτερα η πληροφορία και κανονίζουμε και εκει συναντήσεις..
σήμερα εχει ψητό γουρουνόπουλο [emoji1], αλλα θα κανονίσω σύντομα διαπολιτισμική συνάντηση όπως το καλοκαίρι που τσακίσατε κατι παϊδακια απο QQ, X1 και 4Τ fora -
σπαμάρεται το post ακόμα και με διοργάνωση συναντήσεων .
Όλα άσχετα !!
Δεν θα ήταν spam αν ήταν συνάντηση των κατόχων 3008.
κατά τα άλλα εγώ είμαι troll. -
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Όλα άσχετα !!
κατά τα άλλα εγώ είμαι troll.Ρε συ έκανες και αλλο account ;
-
Εμένα δεν με πειράζει ο διάλογος και η κόντρα αλλά βλέπω ότι μόλις γράψω κάτι σε κάποιο θέμα που αφορά το αμάξι , μπαίνουν διάφοροι και μας λένε άσχετα .
Ο φίλος κάτοχος του 3008 έχει απόλυτο δίκιο . Πρέπει εδώ στο θέμα του 3008 να αποδείξουμε κατά πόσο είναι καλύτερο το 3008 από άλλα αμάξια και να μας εγκαλούν οι οπαδοί των ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΩΝ , ότι το αμάξι είναι υπερτιμημένο .
Ωραία πιθανότατα είναι υπερτιμημένο 2-3 χιλιάδες . Και ? Είναι ΜΑΚΡΑΝ το ομορφότερο όλων και εσωτερικά και εξωτερικά . Εχει εσωτερικό με τεχνολογίες που οι άλλοι έχουν ταμπλό δεκαετίας τουλάχιστον και βέβαια έχει τον ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο του Αυτοκινήτου Της Χρονιάς .
Τα άλλα δεν είναι υπερτιμημένα ? Το σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να στενοχωρήσω αυτούς που το ξέρουν ότι έχουν κάνει λανθασμένες επιλογές και τους τσούζει ...
ΌΛΑ είναι υπερτιμημένα εκτός από τα 2-3 VFM που έχουν γραφεί πολλές φορές ποια είναι!
Και για να απαντήσω στην 'πλακίτσα' σου : Για να το μετανιώσω εγώ θα πρέπει το 3008 να γίνει πιο γρήγορο!! Πολύ πιο γρήγορο...Και στην παρούσα φάση βλέπει την πλάτη μου...Και από απόσταση LOLΚάποιους δεν τους ενδιαφέρει ποια ποιο είναι το πιο γρήγορο.
Θέλουμε ένα καλό ,ασφαλές,οικονομικό suv με χώρους αλλά μικρές διαστάσεις που να μην σέρνεται.
Προσωπικά το παλιό 3008 δεν το πήγα πάνω από 140 συνεχόμενα, ενώ με το astra gtc ήταν η συνηθισμένη μου ταχύτητα.
Αλλά μετά πονούσα!Κλήση για ταχύτητα πρέπει να είσαι άσχετος για να φας
Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις, αν κ ουσιαστικά ούτε εσύ διαφωνείς με μένα, γιατί το ίδιο γράφω όταν σημειώνω ότι πρέπει ο καθένας να παίρνει το αμάξι που του ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες του!
Εγώ π.χ. σαν ψηλό παληκαρι που είμαι... έχω κ μακρύ ποδάρι -
Ρε συ Βασίλη φίλε μου, ειλικρινά εχεις όρεξη πρωί Κυριακής να απαντάς στον σπάμερ και τρολ;Στεφανουκο μου...baby sitting στις κορες μου κάνω πασά μου...σκοτώνω τον χρόνο μου! Χαχα!
-
Όλα άσχετα !!
Όχι πάντα silversurfer ήμουν.
-
Όλα άσχετα !!
Όχι πάντα silversurfer ήμουν.
Δεν είσαι εσύ το τρόλ . Εμένα λένε έτσι . Βέβαια αυτοί που τα λένε , είναι κάτοχοι άλλων αμαξιών και γράφουν στο θέμα του 3008 , ΤΑΧΑ για να εκφράσουν την αντίθεση τους στις ακριβές τιμές , στην ουσία γιατί απλά ζηλεύουν και ντρέπονται να το πούνε , αφού έχουν αγοράσει τις Μις 1987 της Γερμανίας...
Στην ουσία αυτοί είναι τα τρολ αφού γράφουν στο θέμα μας μόνο αρνητικά . Εμείς δεν γράφουμε στα δικά τους . Τους συμπονούμε και συμπάσχουμε στον πόνο τους...
Αλλοι βέβαια και λόγω επαγγελματικής ιδιότητος , αρέσκονται να στρεψοδικούν , άλλοι απλά επειδή έχουν ταυτιστεί ψυχολογικά και σωματικά με την μάρκα που επέλεξαν...
-
Αλλά μετά πονούσα!Κλήση για ταχύτητα πρέπει να είσαι άσχετος για να φας
Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις, αν κ ουσιαστικά ούτε εσύ διαφωνείς με μένα, γιατί το ίδιο γράφω όταν σημειώνω ότι πρέπει ο καθένας να παίρνει το αμάξι που του ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες του!
Εγώ π.χ. σαν ψηλό παληκαρι που είμαι... έχω κ μακρύ ποδάριΠροσωπικά έχω δηλώσει πολλές φορές ότι η πλακίτσα μου αρέσει και την δέχομαι . Απλά μπορώ να απαντώ πάντα και έχω υπομονή...
Δεν ξέρω πόσο γρήγορο μπορεί να είναι ή να γίνει το 3008 , αλλά προφανώς όταν πάμε σε πολλά κυβικά η προπέλα έχει παράδοση και κοινό για να τα στηρίξει . Αλλά και με τις ανάλογες τιμές ... Οπότε εδώ μιλάμε για τα άλλα κυβικά και τις άλλες τιμές ...
Τώρα αυτό με την ταχύτητα , την κλήση και την ασχετίλα δεν καταλαβαίνω πως τα μπλέκεις . Εύκολα μπορείς να την φας άμα είσαι χαλαρός και γρήγορος . Ετσι νόμιζε και φίλος με γρήγορο και μετά έπαιρνε λυτούς και δεμένους για να λυθούν 'τα μάγια'....
-
Συμφωνώ για την προπελα
Στα μερη μου επειδή κανω χλμ πολλά ξέρω όλες τις 'παγιδες' απέξω... Κ ενώ κινουμαι μονιμα με ταχύτητες απαγορευτικές...κλήση δεν εχω φάει για ταχύτητα! -
Συμφωνώ για την προπελα
Στα μερη μου επειδή κανω χλμ πολλά ξέρω όλες τις 'παγιδες' απέξω... Κ ενώ κινουμαι μονιμα με ταχύτητες απαγορευτικές...κλήση δεν εχω φάει για ταχύτητα!Παιδια επειδη δεν τρωμε κλησεις δεν σημαινει οτι πρεπει να τρεχουμε!
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Συμφωνώ για την προπελα
Στα μερη μου επειδή κανω χλμ πολλά ξέρω όλες τις 'παγιδες' απέξω... Κ ενώ κινουμαι μονιμα με ταχύτητες απαγορευτικές...κλήση δεν εχω φάει για ταχύτητα!Παιδια επειδη δεν τρωμε κλησεις δεν σημαινει οτι πρεπει να τρεχουμε!
Όλοι οι επαρχιακοί δρόμοι έχουν οριο ταχύτητας 50-70...
-
Καταρχην Αυτοκρατορα τα σεβη μου!
Κατανοω να πηγαινεις σε ορισμενα κομματια του επαρχιακου οδικου δικτυου με 10-20 χλμ παραπανω, οχι ομως με ταχυτητες απαγορευτικες.. -
Εντάξει σε δρόμους που τους ξέρουμε καλά , όπως και τις παγίδες του , μπορούμε να πάμε και περισσότερο αν έχουμε το κατάλληλο αμάξι και την κατάλληλη διάθεση και να γίνουμε και τριψήφιοι...
-
Συμφωνώ για την προπελα
Όλοι οι επαρχιακοί δρόμοι έχουν οριο ταχύτητας 50-70...
Με τους καινούργιους δρομους 50 υπάρχει στους επαρχιακους στ χωρια και πολεις.
Για λογους πολιτισμου πρέπει να τον τηρούμε. -
Στην Κρήτη , την Εύβοια , την μισή Θεσσαλία και Στερεά δεν έχει καινούργιους δρόμους...
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Καταρχην Αυτοκρατορα τα σεβη μου!
Κατανοω να πηγαινεις σε ορισμενα κομματια του επαρχιακου οδικου δικτυου με 10-20 χλμ παραπανω, οχι ομως με ταχυτητες απαγορευτικες..Συνήθως με 90-100-120 πάω
Σε ξεχαρμάνιασμα το έχω κάνει κ με 160, αλλά αυτό μια στο τόσο κ σε δρόμους που ξέρω απέξω κ ανακατωτά κ έχω γράψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετραΠρέπει να ξέρεις πού να τρεξεις, πώς και πότε
Peugeot 3008 2016