-
Ο χρήστης ΚώσταςΚ155 έγραψε:
Κάποια γνώμη για Seat Toledo II, αν και είναι 1600κκ.Είναι στην ουσία τα ίδια αυτοκίνητα με το Octavia Ι που αναφέρεις στην αρχή.
Στα Χανιά τώρα έχω βρει ένα Octavia mk1 1.4L 16βάλβιδο.
Κάθεται για 2 χρόνια σε αγγελία συνεπώς θα χρειαστεί ένα γενικό σερβις.Θέλει σίγουρα ένα σετ ιμάντα χρονισμού, λάστιχα,λάδια και τίποτα άλλα μικροπράγματα.Θελει βάψιμο γιατί στο καπό και στο πορτπαγκαζ κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να το βάψει με πινέλο, κατι μικροπράγματα μέσα όπως το δέρμα στον λεβιέ ταχυτήτων, μια ταπετσαρία στην πίσω αριστερή πόρτα, ένα κουμπί που λέιπει και ενα καθάρισμα.Έχει καταθέσει πινακίδες, δηλαδή πρέπει να πληρώσω τα τέλη του 2016.(+ 230; ευρω)Δεν έχει τρακάρει, φαίνεται σε καλη κατάσταση αν εξαιρέσεις οτι κάθεται τόσο καιρο.
Η τιμή που ζητάει είναι τα 1800 ευρώ τα οποία δεν τα αξίζει για κανένα λόγο.Αύριο θα πάμε με φίλο σε συνεργείο να δούμε τι ακριβώς θέλει.Παρόλο την κατάσταση του με ενδιαφέρει η αγορά του και με υπομονή και προσωπική δουλειά να το φτιάξω.Υποθέτωντας ότι δεν έχει καποια ζημιά η μηχανή παρά τα αναλώσιμα που θα χρειαστεί λόγο ακινησίας, ποια θα ήταν μια λογική τιμη κατά την γνώμη σας;
Συγγνώμη για την έκθεση, θα ήθελα να ακούσω την γνώμες και τις προτάσεις σας ώστε να κάνω μια καλή αγορά.
Ευχαριστώ προκαταβολικάΌσο για το Octavia στο πρώτο σου ποστ,
δε βρίσκω κανένα φυσιολογικό αποδεκτό λόγο για να βάψει κανείς με πινέλο το χώρο της μηχανής-αποσκευών,
Η κατάσταση που το περιγράφεις
μου φέρνει σε παρατημένο βανδαλισμένο αν όχι τρακαρισμένο αυτοκίνητο
που υπέστη ένα κακό συμμάζεμα μήπως το σπρώξουν για ανταλλακτικά.
1800 ευρώ ούτε για αστείο δεν αξίζει στα 75 άλογα που θα το αγόραζες για αυτοκινούμενο.
Χώρια που λόγω ακινησίας-αχρησίας θα έχουν ξεραθεί πλαστικά/σκουριάσει σωλήνες, φλάτζες, ηλεκτρονικά κλπ. -
Όσο για το Octavia στο πρώτο σου ποστ,
δε βρίσκω κανένα φυσιολογικό αποδεκτό λόγο για να βάψει κανείς με πινέλο το χώρο της μηχανής-αποσκευών,
που υπέστη ένα κακό συμμάζεμα μήπως το σπρώξουν για ανταλλακτικά.Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος, οταν πηγαμε δεν δωσαμε ιδιαιτερη σημασια στην βαφη κλπ.Θα ενημερωσω την Παρασκευη αν τελικα καταφερω και το παω σε συνεργειο και φανοποιειο.
-
Όσο για το Octavia στο πρώτο σου ποστ,
που υπέστη ένα κακό συμμάζεμα μήπως το σπρώξουν για ανταλλακτικά.Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος, οταν πηγαμε δεν δωσαμε ιδιαιτερη σημασια στην βαφη κλπ.Θα ενημερωσω την Παρασκευη αν τελικα καταφερω και το παω σε συνεργειο και φανοποιειο.
Τα αυτοκίνητα του vag εκείνης της γενιάς διέθεταν πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα,
με πολυετή εγγύηση στη βαφή και στην προστασία από σκουριά.
Συνεπώς λόγος για να 'περιποιηθεί' κάποιος το χρώμα με τον τρόπο που περιγράφεις
σε διαμερίσματα του αυτοκινήτου κλειστά όπως μηχανή και πορτμπαγκαζ,
απλά δεν υφίσταται σε φυσιολογικές συνθηκες.
Υποθέτω ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται να το σπρώξει για ανταλλακτικά με φουσκωμένη τμή
εκτός αν κάτσει το λαχείο και το σπρώξει σε κανέναν για αυτοκινούμενο μέσο μεταφοράς. -
Κατι αλλο που ισως να ειναι, το αυτοκινητο ειχε στο καπο σκασιματα και αποφασισε να κανει μια προχειροδουλεια ωστε να μην φαινονται και με τον καιρο εγινε χειροτερα.
-
Πάρε τα δύο σου χιλιαρικάκια και πάρε ΤΟ καλύτερο ποδήλατο. Ή crypton X.
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Πάρε τα δύο σου χιλιαρικάκια και πάρε ΤΟ καλύτερο ποδήλατο. Ή crypton X.Η πιο σωστή κουβέντα τελικά. Άσε δλδ που θα του μείνουν και λεφτά στην άκρη!!!
-
Μάλλον δεν ξέρετε από τιμές ποδηλάτων χαχαχαχα
-
Μάλλον δεν ξέρετε από τιμές ποδηλάτων χαχαχαχα
Άσε..Το ποδηλατό μου το κάνει όσο δύο Octavia πρώτης γενιάς
Πάλι καλά που υπάρχουν άτομα που τα αγοράζουν καινούρια ώστε να τα αγοράσουμε εμείς μετά. -
Πέρυσι βρέθηκα σε μια έκθεση ποδηλάτων. Είδα ένα και το ερωτεύτηκα αμέσως. Όταν είδα την τιμή για ένα ήμουν σίγουρος. Ο έρωτας αυτός δεν είχε καμιά τύχη. Ούτε το seicento καινούργιο δεν κόστιζε τόσο.
-
Βγηκε χθες η νεκροψια απο το Octavia.Μηχανικα ειναι αριστο, δεν εχει καμια ζημια και θα χρειαστει μονο εναν ιμαντα χρονισμου, καμια αλλαγη λαδιου και τιποτα υγρα φρενων κλπ.Το αμαξωμα ειναι καθαρο, δεν εχει χτυπηματα κλπ, λαστιχα θα κρατησουν ακομα.
-
Βγηκε χθες η νεκροψια απο το Octavia.Μηχανικα ειναι αριστο, δεν εχει καμια ζημια και θα χρειαστει μονο εναν ιμαντα χρονισμου, καμια αλλαγη λαδιου και τιποτα υγρα φρενων κλπ.Το αμαξωμα ειναι καθαρο, δεν εχει χτυπηματα κλπ, λαστιχα θα κρατησουν ακομα.Άρα δεν μιλάμε για νεκροψία..
-
Αφου πας τοσο πολυ γυρευοντας αξιζεις τα μπλεξιματα... στη τελικη να μενει και τιποτα καλο για μας...
-
Εσυ ρε νονε τι προβλημα εχεις;Ειδες το αμαξι και ξερεις οτι ειναι αθλιο;Δεν βοηθας, μονο ανουσια σχολια κανεις.
-
Πρεπει να τη δω κιολας τη σαπιλα που εχεις περιγραψει? Αμα δε γουσταρεις να τ ακους μην ανοιγεις θεμα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρεπει να τη δω κιολας τη σαπιλα που εχεις περιγραψει? Αμα δε γουσταρεις να τ ακους μην ανοιγεις θεμα.Αν πράγματι το είδε μάστορας και το βρήκε οκ γιατί επιμένεις? Δίκιο έχει ο φίλος...
-
Καλα λεω γω οτι πατε γυρευοντας και σας αξιζει...
Το αμαξι που παει να παρει ειναι το φτηνοτερο octavia 1.4 προς πωληση σ ολη την Ελλαδα και η εικονα του η γενικη ειναι κατι παραπανω απο μετριοτατη. Εκτος αυτου εχει τουλαχιστον τα διπλα χιλιομετρα αυτο το εσωτερικο. Ειναι φτηνοτερο ακομα και απο ενα αποχαρακτηρισμενο ταξι και ολα τ αλλα με 200.000-450.000km -
Η αγγελία είναι αυτή;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5583463/Ατρακάριστο λέει είναι.
Ας πούμε,λέει αν έχει υπάρξει ή όχι πλημμυρισμένο;Τέλος πάντων πολλά μου φαίνονται τα 1.800 για το αμάξι αυτό.
Χώρια που στη φωτό
ο οδομετρητής γράφει 136.867 km
και η περιγραφή της αγγελίας λέει 112.450 km.Και μετά από αυτά
μεταφέρω από τη σελίδα του έμπορα
http://autoexpert.car.gr/ETAIΡEIA/Η ΕΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΤΑΙ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΑΡΚΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΦΗΣΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΔΕΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΑΣ Ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ!!!Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Θα συμφωνήσω με το νονό.
-
Δεν ειχα ποτε σκοπο να δωσω 1800 γι'αυτο.Το περισσοτερο που θα εδινα ειναι 1400-1500.
Τι γνωμη εχετε για BMW σειρα 3;Βρηκα μια που δεν ειναι καγκουριασμενη εδω κοντα.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7524383/
Απο καταναλωση πως παει ομως;
Σε SpritMonitor βλεπω μεση καταναλωση απο 6.28 που μου φαινεται λιγο γι'αυτα που λεει ο κατασκευαστης.
http://www.autoevolution.com/cars/bmw-3 ... 16i-102-hp -
Απο κοντα δεν ειναι τοσο χαλια το εσωτερικο.Ισως το καθαρισε..Αν ηταν πλημμυρισμένο δεν θα ειχε φανει την Παρασκευη που ελεγχθηκε;
-
Απο κοντα δεν ειναι τοσο χαλια το εσωτερικο.Ισως το καθαρισε..Αν ηταν πλημμυρισμένο δεν θα ειχε φανει την Παρασκευη που ελεγχθηκε;Είναι ο ίδιος μηχανικός που τσέκαρε και τα χιλιόμετρα. Σωστά;
Αγορά πρώτου αυτοκινήτου