-
Το δικό μου πάντως 207 δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Και μου έκανε και φοβερή εντύπωση που στα 7 χρόνια που το είχα δεν είχε βγάλει τον παραμικρό τριγμό. Ακόμη και κάποιοι μεταλλικοί τριγμοί κάτω από το σασί, ήταν από κάτι προστατευτικά φύλλα τσίγκου που απλά βιδώθηκαν καλύτερα.
Είχε βγάλει και ένα τριγμό από κάποια πλαστικά στον πίσω άξονα, για τα οποία υπήρχε οδηγία να στερεωθούν με δεματικά, τα οποία ενώ είχε προβλεφθεί η τοποθέτησή τους, η Peugeot δεν τα έβαζε. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Το πρόβλημα των τιμών στα συνεργεία της Peugeot είναι υπαρκτό.Μακάρι να ήταν διαφορετική η ζωή μου ώστε να μην υπήρχε λόγος να μπω σε διαδικασία να το δώσω.
Πιθανά στο μέλλον να ξαναπάρω κάποιο Peugeot, αν και κοιτάζω πολύ και την Citroen πλέον, γιατί έχει κάποια μοντέλα που μου αρέσουν πολύ.
-
Το δικό μου Saxo ποτε δεν έβγαλε το παραμικρό...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Το δικό μου Saxo ποτε δεν έβγαλε το παραμικρό...Sent from my iPad using Tapatalk
Τιποτα....απολυτως; Αν πεις οτι είχες saxo που ανα λιγα χρόνια δεν σου ζητούσε μοτεράκι για το κλαπε της ανακύκλωσης αέρα (110 ευρώ στην αντιπροσωπεία και τα μισά περιπου λεφτα σε aftermarket...και πολύ κωλοδουλεια η αλλαγή του!)....ψευδεσαι στο χαλαροτατο!
Εκτός αν το πήρες μόλις το είχε αλλάξει ο προηγούμενος κι εσύ το κρατησες μόνο 1-2 χρόνια! σε τέτοια περιπτωση βέβαια δεν είναι αντικειμενικό το δείγμα. -
Το πήρα καινουργιο Οκτώβριο του 2002 στα τελειώματα του, VTS 120αρη και αν εξαιρέσεις οτι μια φορα δούλευε το μοτέρ του ηλεκτρικού τιμονιού χωρίς να εχει πάρει εμπρός η μηχανή (κάτι που λύθηκε άμεσα απο την αντιπροσωπεία) δεν έβγαλε τίποτε.....το έδωσα σε 4 χρόνια με 75 χιλιαδες χιλιόμετρα. Κερασάκι στη τούρτα , το πέτυχα ακριβώς 10 χρόνια μετα ακομη σε κατάσταση Καινούργιου στην Ηλιουπολη με 170 χιλιαδες χιλιόμετρα στο ρολόι ! Το εχω και σε φωτό απο την φετινή μας συνάντηση !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μάλλον δεν θα ηξερες κατα που πέφτει το κουμπακι για ανακύκλωση αέρα... στα 4 χρόνια, με νορμάλ (καλοκαιρινη κιόλας μονο) χρηση θα 'έπρεπε' να χει ζητήσει ενα σίγουρα!
-
Έχουν περάσει από τα χέρια μου:
Peugeot 405 break, Citroen xsara, Citroen saxo, Renault Clio.
Από όλα απόλυτα ευχαριστημένος, το μόνο πρόβλημα μια φορά ψυγείο στο Peugeot αλλάχθηκε και όλα καλά.
Το μόνο που έτριζε λίγο το Peugeot στο χώρο αποσκευών, υποθέτω λόγω της ιδιαιτερότητας του (station wagon).
Και όλα πολύ άνετα και υπέροχα οδηγικά.Mitsubishi colt το μόνο πρόβλημα το γνωστό σε όλα τα colt με την πεταλούδα, την καθάρισα μια φορά, τώρα με 100.000χλμ. άρχισε κάτι κόλπα.... Δεν τρίζει όμως καθόλου, λίγο μόνο κοπανάνε οι αναρτήσεις.
VW Golf V το έδωσα άρον άρον με 90.000χλμ. μου έβγαλε το λάδι και σε βλάβες και σε τριγμούς.
Μπορώ να πω οπότε ότι αυτά περί Γαλλικών είναι μπαρούφες.
Το δε Qashqai αν και μέχρι τώρα έχω μόνο 38.000χλμ. σκέφτομαι πάλι καλά που είναι το μισό Γαλλικό -
Το μονο στανταρ προβλημα στα saxo,ολα σχεδον, ηταν το μοτερακι ρελαντι. Μαλιστα αν το εβγαζες και γρασσαρες το εμβολακι του ,το δουλευες λιγο μπορει και να τη σκαπουλαρες. Καινουργιο κανα 70αρι. Ο TU3 επισης σε γενικες γραμμες ζηταγε φλατζα μια φορα στη ζωη του. Το κλαπε της ανακυκλωσης πρωτη φορα το ακουω.
-
Ο χρήστης bougos08 έγραψε:
Το swift ξεφευγει λιγο στα μετρα που το θελω και ανηγει νεα κατηγορια για μενα αν το κοιτουσα(πχ φιεστα)Το Twingo ναι ειναι μεχρι 3,5 μετρα ασε το χω ψαξει παρα παρα πολυ μερες τωρα.Οντως πιστευω πως αυτα που σκεφτομαι ισως ειναι οι μονες επιλογες μου(δεν ειναι λιγες αλλα καταλαβαινετε πως το λεω).Το δε Aygo διαβασα τα χειροτερα για το φρεναρισμα του και ατομικα σε δοκιμες και σε ομαδικες συγκρισεις στη κατηγορια του.Οπως παντα σας ευχαριστω που διαθεσατε χρονο ν απαντησετε!Μήκη...
Suzuki swift mk2: 3,695
Renault twingo mk2: 3,600
Hyundai i10 mk1: 3,565
Fiat 500: 3,546
Όπως βλέπεις, κανένα δεν είναι μέχρι 3,5 μέτρα. Το δε swift, είναι μόλις 9 εκατοστά μακρύτερο από το twingo και φυσικά παραμένει ένα από τα κοντύτερα αυτοκίνητα του group b (π.χ. opel corsa mk4: 3,999, seat ibiza mk4: 4,031).
Προσωπικά, πιστεύω ότι εάν το γκάζι είναι το πρωτεύον, το twingo είναι μονόδρομος. Διαφορετικά, θα σου έλεγα να δεις και τα δίδυμα opel agila-suzuki splash. Έχουν και αξιόλογο μοτέρ (1.242 κ.εκ. με 86 άλογα, που στα νεότερα έγιναν 94). -
Το twingo gt π λεω ειναι mk2 ή mk1?
-
Μκ2. Το Μκ1 είναι αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1990.
-
Αα οκ
Συμβουλη για αγορα μτχ σουπερμινι