-
Aσχετο λιγο το gps του Amundsen μιλάει ελληνικά?
-
Χθες που πήγα στην έκθεση αυτοκινήτου είδα ότι όλες οι εκδόσεις Kodiaq έχουν έκπτωση 500 ευρώ και με ενημέρωσαν ότι από αρχές του 2018 θα γίνει οριζόντια αύξηση περίπου 800 ευρώ.
Όσον αφορά το αυτοκίνητο, απλά θα πω ότι με εντυπωσίασε μέσα-έξω. Στο 1.4 tsi ambition η τιμή είναι χάρισμα! -
Ο χρήστης cac έγραψε:
Aσχετο λιγο το gps του Amundsen μιλάει ελληνικά?Για το Amundsen δε ξέρω, αλλά το Google Maps όμως;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
σωστο αλλα ρωτησα για το gps του Amundsen όχι για το ίδιο το Amundsen xaxaxa. Τελικά γνωρίουμε τι γινεται με τα ελληνικα?
-
Ο χρήστης amagawd έγραψε:
Έχει κάνει κανείς την παραγγελία του μέσα στον Οκτώβριο και έχει πάρει bw? Τελικά αυτό με την αύξηση της τιμής από 1/11 προς το παρών αποδεικνύεται άκυρο, μιας και εξακολουθούν να υπάρχουν οι ίδιες τιμές σε όλες τις εκδόσεις.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ στα τέλη και δεν εχω πάρει ακόμα , μου είπε αυτή την εβδομάδα θα ξερουμε BW
Kαι στην έκθεση έλεγαν ότι του Οκτώβρη θα παραλάβουν σε 3 μήνες.Εκτιμώμενη bw σου έχουν δώσει? Γιατί εγώ που μίλησα σήμερα μου είπαν ότι έχω 8η του 18.
-
Πήγα εχθές σε μία αντιπροσωπία και οφείλω να ομολογήσω οτι εντυπωσιαστηκα.Πολυ καλη ποιότητα μεσα, τεραστιοι χώροι και πολύ επιβλητικό. Πιστευω οτι στην κατηγορία του ειναι απο τις πρώτες επιλογες.Για εμένα δεν κάνει γιατι θεωρώ τον όγκο του μη διαχειρισιμο για εντός πόλης. Επισης τα tsi δεν μου εμπνεουν πολύ εμπιστοσύνη. Για κάποιον ομως που δεν έχει αυτα τα κολλήματα το θεωρώ εξαιρετική επιλογή.
-
Kodiaq 4x4 στο Odeon Συγγρου lease plan ειδα σημερα.
Πρωτη φορα λοιπον ειδα το θηριο απο κοντα και πραγματικα το ζηλεψα!!! Suv που δειχνει να χει ογκο χωρις να ναι σαν κουτι, που σου βγαζει μια εικονα ψιλοπολυτελειας (ειχε την ασημι διακοσμηση γυρω απο τα παραθυρα) αλλα και παραλληλα σε προδιαθετει για off road.
Σου λεει κυριε παρε με εχω μεγαααλους χωρους, εχω τεχνολογια εχω και ικανοτητες εκτος.Σταθηκα στα πισω φωτα τα οποια ειχαμε σχολιασει εδω. Οντως φαινονται μικρα για τον ογκο του αλλα συνολικα 'κολλανε'.
Ζηλεψα!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια βοήθεια παιδια για το gps. Μιλάει ελληνικα ή όχι?
-
Λογικά θα μιλάει (φαντάζομαι εννοείς το built-in GPS/ΝΑV που χρεώνεται έξτρα). Αλλιώς γιατί να το χρεώνουν τόσο?
Πάντως επειδή στο απλό infotainment Bolero οι φωνητικές εντολές στα ελληνικά δεν υπάρχουν, καλό είναι να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία για να είσαι σίγουρος.@ursus: Που να το οδηγήσεις κι όλας φίλε ursus! Aπόλαυση! Χτες ταξίδεψα με βροχή, κολλημένο στο δρόμο στις στροφές. Συμπεριφορά πολύ χαμηλότερου αυτοκινήτου (για το 4χ4 μιλάω πάντα).
Με το καλό όσοι αναμένετε...Θα με θυμηθείτε!
-
Υπήρχε μια φήμη πως όσοι παραγγείλαμε εώς και τον Οκτώβριο, θα παραλαμβάναμε 10-15 Δεκεμβρίου.
Η δική μου BW συνεχίζει παρόλαυτα να είναι η 51η. Έχει ακούσει κάτι νεότερο κανείς, επίσημα ή ανεπίσημα; -
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Υπήρχε μια φήμη πως όσοι παραγγείλαμε εώς και τον Οκτώβριο, θα παραλαμβάναμε 10-15 Δεκεμβρίου.
Η δική μου BW συνεχίζει παρόλαυτα να είναι η 51η. Έχει ακούσει κάτι νεότερο κανείς, επίσημα ή ανεπίσημα;Εδώ δεν έχουμε bw ακόμα, σιγά μην παραλάβουμε σε 1 μήνα
-
Εμένα σήμερα είπαν στη σύζυγο ότι μέχρι 15 θα έχει έρθει
-
Η δική μου BW συνεχίζει παρόλαυτα να είναι η 51η. Έχει ακούσει κάτι νεότερο κανείς, επίσημα ή ανεπίσημα;Δεν είχε πάει 47η η δική σου? Εγώ πήρα χθες τηλέφωνο και απλά η εκτιμώμενη από 8η, έχει πάει 7η! Κι όταν τους είπα ότι άλλα έλεγαν πριν την παραγγελία (παράδοση τέλος του 17 - το αργότερο μέχρι πρώτο 10ημερο του Γενάρη) μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω μέχρι την 50η όπου και θα ξεκαθαρισουν τα πράγματα! Το κακό είναι ότι δεν έχω γραπτή δέσμευση για αυτό. Εάν δεν αλλάξει κάτι και μείνει παραλαβή 15-20 Μαρτίου, δεν αργώ να ακυρώσω, έτσι για την κοροϊδια.
-
Ο χρήστης siamego έγραψε:
Η δική μου BW συνεχίζει παρόλαυτα να είναι η 51η. Έχει ακούσει κάτι νεότερο κανείς, επίσημα ή ανεπίσημα;Δεν είχε πάει 47η η δική σου? Εγώ πήρα χθες τηλέφωνο και απλά η εκτιμώμενη από 8η, έχει πάει 7η! Κι όταν τους είπα ότι άλλα έλεγαν πριν την παραγγελία (παράδοση τέλος του 17 - το αργότερο μέχρι πρώτο 10ημερο του Γενάρη) μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω μέχρι την 50η όπου και θα ξεκαθαρισουν τα πράγματα! Το κακό είναι ότι δεν έχω γραπτή δέσμευση για αυτό. Εάν δεν αλλάξει κάτι και μείνει παραλαβή 15-20 Μαρτίου, δεν αργώ να ακυρώσω, έτσι για την κοροϊδια.
Πως να ακυρώσεις, δεν έχεις δώσει προκαταβολή;
Αυτό που ισχύει είναι η official BW. Όλα τα άλλα είναι φήμες. 47η είχε πάει του CMAK.
Όταν παρήγγειλα το αυτοκίνητο δε, η αντιπροσωπεία μου είπε ότι θα το έχω τέλος Απριλίου!
Η πρώτη official BW μου ήταν η 52η και μετά 51η.@CMAK Θα πάρω κι εγώ αύριο το πρωί να μάθω για το δικό μου. Βέβαια 47 με 51 έχει διαφορά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
-
Αυτό που ισχύει είναι η official BW. Όλα τα άλλα είναι φήμες. 47η είχε πάει του CMAK.
Όταν παρήγγειλα το αυτοκίνητο δε, η αντιπροσωπεία μου είπε ότι θα το έχω τέλος Απριλίου!
Η πρώτη official BW μου ήταν η 52η και μετά 51η.@CMAK Θα πάρω κι εγώ αύριο το πρωί να μάθω για το δικό μου. Βέβαια 47 με 51 έχει διαφορά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ακύρωση! 47η είναι η τρέχουσα εβδομάδα. Άρα ο cmak έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται.
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ακύρωση! 47η είναι η τρέχουσα εβδομάδα. Άρα ο cmak έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται.
Του cmak αν δεν έχει φύγει ήδη από το εργοστάσιο, όπου να ναι ξεκινάει:)
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ακύρωση!Αν έχεις δώσει προκαταβολή και έχεις πάρει official BW ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ακύρωση!
Αν έχεις δώσει προκαταβολή και έχεις πάρει official BW ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Συνήθως κανένα πρόβλημα, εφ'όσον το αυτοκίνητο δεν έχει έρθει Ελλάδα και δεν έχει βγει στο όνομά σου.
Εγώ για το scross είχα δώσει συμβολικά 100 ευρώ για την κράτηση της παραγγελίας για το εργοστάσιο με ερχομό του αυτοκινήτου μετά από 3-3μησι μήνες κι ανά πάσα στιγμή μπορούσα να ακυρώσω,όσο το αυτοκίνητο δεν έχει εκτελωνιστεί(ακόμη και μετά μπορείς να το ακυρώσεις,αλλά γίνεται πιο δύσκολο και πολύπλοκο). -
Είναι πανεύκολη η ακύρωση και η επιστροφή της προκαταβολής, δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Εδώ υπάρχει νόμος (αρκετά χρόνια τώρα) που σου επιτρέπει να επιστρέψεις και το αγαθό εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς, εάν δεν πληροί τις προδιαγραφές του. Απλά για αυτό θές δικηγόρο, γιατί οι εταιρείες κάνουν ότι δεν γνωρίζουν.
-
@CMAK Θα πάρω κι εγώ αύριο το πρωί να μάθω για το δικό μου. Βέβαια 47 με 51 έχει διαφορά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία [emoji14][/quote]
Υπάρχει μία κοπέλα, Μαρία νομίζω λέγεται που ασχολείται με αυτά. Και με τα παλικάρια να μιλήσεις σε αυτή θα σε παραπέμψουν. Οπότε καλή τύχη και με το καλό [emoji1303]
Skoda Kodiaq