-
Ωραιο το site της super skoda αλλα πανάκριβο. Οτι θες πλέον το βρίσκεις ebay-amazon-aliexpress (απο γνήσια καινούργια, μεταχειρισμένα ή και ιμιτασιόν ) . Cmak εχει είσοδο rca σην control unit που βρίσκεται στο ντουλαπάκι συνοδηγού. Το βγάζεις εξω και το συνδεεεις απο πίσω στην ανάλογα είσοδο. Μολις το παραλάβω θα αναιβασω φωτο απο την σύνδεση προς εξυπηρέτηση μελών που θέλουν να προβούν σε εγκατάσταση κάμερας.
-
Ο 1.4 με τα 125 να μην γελιόμαστε , κινεί το αμάξωμα αξιοπρεπέστατα χωρίς όμως να βάζει φωτιά στην άσφαλτο . Εχει επαρκή δύναμη απο πολύ χαμηλά σε σημείο να φαίνεται πιο ορεξάτος απο το αντίστοιχο με τα 150 λόγω ίσως διαφορετικής χαρτογράφησης .(στα χαμηλά) . Θεωρώ μιας και εχω οδηγήσει και τα δυο 125 και το 150 dsg 4χ4 οτι πηγαίνουν σχεδόν το ίδιο μιας και το 2ο εχει περισσότερα κιλα στην πλάτη να κουβαλήσει (πιο βαρύ) και λόγω της τετρακίνησης όπου εκεί υπάρχουν πολλές απώλειες.
Η τιμη των 22.000 ευρώ για την βασική υπερπλήρη έκδοση κατεμε ειναι η ιδανική για όποιον το μπατζετ του δεν θέλει να ξεφύγει πανω απο 27.000€ Που κοστίζει η αμέσως επόμενη έκδοση με τα 25 άλογα. Προτιμώ με 400 ευρώ και ενα προγράμμα να πάω στα 165 άλογα απροβλημάτιστα μιας και οι κινητήρες ειναι σχεδόν οι ίδιοι.
Αύξηση επισης σύμφωνα με πληροφόρηση απο καρέ τα θα υπάρξει απο 1/11 και θα την επιβαρύνεται ο πελάτης για παραδόσεις του έτους 18.
Το αμάξι παράγεται στην Τσεχία.
Ευχομαι οπως εχει ακουστεί απο τη bw 22 και μετά να εχει διορθωθεί το απαράδεκτο θέμα με τα χερούλια των πορτών που τρίζουν σαν πορτοπαράθυρα ξύλινα του 1970. Αλλιώς μας βλεπω όλους για warranty claim. -
προτείνεις λοιπόν την έκδοση των 125;
έχεις κανει παραγγελία, αν ναι από πού; πότε παραλαμβάνεις; -
Έχοντας οδηγήσει και εγώ με τα 125 & 150 έχω να πω ότι το αμάξι κινείται ικανοποιητικά και με τα 125 και ΔΕΝ έχει μεγάλες διάφορες με τα 150. Από την άλλη βέβαια έχεις διάφορες σε κατανάλωση, τέλη κυκλοφορίας και τιμή κτίσης. Συγκρίνοντας το με το 2.0 κινητήρα της Toyota για το RAV4 που βγάζει 150 άλογα έχω να πω ότι είναι σχεδόν παραπλήσια με τα 125 του KODIAQ. Από την άλλη βέβαια suv παίρνουμε. Μην έχουμε απαιτήσεις sedan αυτοκινήτου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Έχοντας οδηγήσει και εγώ με τα 125 & 150 έχω να πω ότι το αμάξι κινείται ικανοποιητικά και με τα 125 και ΔΕΝ έχει μεγάλες διάφορες με τα 150. Από την άλλη βέβαια έχεις διάφορες σε κατανάλωση, τέλη κυκλοφορίας και τιμή κτίσης. Συγκρίνοντας το με το 2.0 κινητήρα της Toyota για το RAV4 που βγάζει 150 άλογα έχω να πω ότι είναι σχεδόν παραπλήσια με τα 125 του KODIAQ. Από την άλλη βέβαια suv παίρνουμε. Μην έχουμε απαιτήσεις sedan αυτοκινήτου.
Sent from my iPhone using TapatalkΕπειδή και εγώ από το RAV4 προέρχομαι (σε θυμάμαι από το RAV4Club.gr) όντως λόγω ροπής του turbo ενα συνολο με 125-150 άλογα μπορεί να κινήσει τέτοια αμαξια με την ίδια και κατά περίπτωση και καλύτερη ανεση από το δίλιτρο ατμοσφαιρικό σύνολο των 152 ίππων. Αν θυμάσαι ο κινητήρας του RAV είχε 19,5 κιλά ροπής, το kodiaq θα έχει 22-23; Με τα 22 στην Χ1 το τραβηγμα είναι καλύτερο
-
Έλα φιλαράκι iceman. Δεν κατάλαβα αν είναι καλύτερο. Μην πω ανακρίβεια. Σίγουρα είναι το ίδιο, που το ravaki με τα κιλά του και τον κινητήρα του κινούταν με καταπληκτική άνεση. Για τη ροπή έχεις δίκιο ότι το kodiaq δίνει παραπάνω. Βέβαια πλέον με τους Γερμανούς της VW είσαι και λίγο καχύποπτος lol.
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
ενδιαφερομαι κι εγω για το αυτοκινητο και θα ηθελα να ρωτησω:
125 ειναι αρκετα για φορτωμενο αμαξωμα ή καλυτερη λυση είναι τα 150hp;
που κατασκευάζεται το αυτοκινητο;
αυξηθηκε η παραγωγη και πλεον εχουμε μικροτερους χρονους παραδοσης (4 μηνες) ;
προβλεπεται αυξηση της τιμης τον επομενο μηνα;
ο κινητηρας της VW 150 TSI ειναι αξιοπιστος;
αξιζει η διαφορα τιμης μεταξυ των 2 εκδοσεων;το αυτοκινητο ειναι εντυπωσιακο σε χωρους, η ποιοτητα του εσωτερικου ειναι ικανοποιητικη και γενικα μου αφησε καλες εντυπωσεις οταν το ειδα απο κοντα πριν λιγες ημερες.
οι αντιπροσωπιες δινουν περιθωρια καλυτερης τιμης ή προτιμουν παροχή καποιων εξτρα;εχετε καποια να μου προτεινετε (εστω και σε pm) ;
τι προσδοκιες να εχω όσον αφορα το τελευταιο;Αν δεν μπορείς να πάρεις το 2λιτρο 4*2 με τα 150 άλογα, θα σου έλεγα πως μεταξύ 125-150 εκδόσεων επιλέγεις με κριτήριο το αν χρειάζεσαι την τετρακίνηση και όχι με το ποια έκδοση 'τραβάει καλύτερα' γιατί και οι 2 κάνουν την ίδια δουλειά. Όπως δε έχει αναφερθεί ξανά, υπάρχουν φτηνές λύσεις για να ανεβάσεις τα άλογα σου σε >=150.
Αυτός ήταν και ο λόγος που παρήγγειλα το 125ρι. Μόνο όταν το οδηγήσεις θα σου φύγει εντελώς η αμφιβολία.
-
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
Ωραιο το site της super skoda αλλα πανάκριβο. Οτι θες πλέον το βρίσκεις ebay-amazon-aliexpress (απο γνήσια καινούργια, μεταχειρισμένα ή και ιμιτασιόν ) . Cmak εχει είσοδο rca σην control unit που βρίσκεται στο ντουλαπάκι συνοδηγού. Το βγάζεις εξω και το συνδεεεις απο πίσω στην ανάλογα είσοδο. Μολις το παραλάβω θα αναιβασω φωτο απο την σύνδεση προς εξυπηρέτηση μελών που θέλουν να προβούν σε εγκατάσταση κάμερας.Περιμένουμε φώτος και εντυπώσεις από την κάμερα και τα χρώμια!
Στο link που έστειλες, λέει ότι είναι αυτοκόλλητα και όχι μεταλικά, τα οποία κολάνε πάνω στα μαμά μαύρα λαστιχάκια. Προφανώς για αυτό είναι τόσο φτηνά.Βρήκα όμως αυτά, τα οποία φαίνεται να είναι the real deal! KUST 12PCS Exterior Windows Decoration Frame Trim Cover For Kodiaq 2017 Window Trim For Skoda For Kodiaq 2017 CAR ACCESSORIES
-
Επίσης ένα ωραίο πραγματάκι που δεν το βρήκα ebay-aliexpress και είναι πανάκριβο στο website της Super Skoda ( 779 ευρώ ) είναι αυτό εδώ
-
Συγγνώμη για το off topic αλλά με αφορμή τα παραπάνω λινκ είδα τα καλύμματα καθισμάτων αλλά και πατάκια που έχει πχ για το kodiaq ο συγκεκριμένος πωλητής στο AliExpress ( με ένα search υπάρχουν αντίστοιχα για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα).
Φαίνονται απίστευτα ποιοτικά και πρακτικά!!
Δεν έχω δει πουθενά κάτι παρόμοιο!
Κάνω λάθος ;
300 ευρώ περίπου δεν είναι πολλά για καλύμματα και πατακια αν οντως είναι έτσι.
Το πρόβλημα είναι η αναμονή και το σίγουρο τελωνείο το οποίο σίγουρα θα στοιχίσει πάνω από 100 ευρώ.Δείτε εδώ!!!
KUST Car Floor Mats 5 Seats For Kodiaq 2017 car floor mat Interior Floor Protection Carpet Mat For Skoda For Kodiaq 2017
http://s.aliexpress.com/Ifay6VB3
(from AliExpress Android)KUST Artificial Leather Front Rear Seat Protection Cover For Kodiaq 2017 Seat Covers For Skoda For Kodiaq 2017 CAR ACCESSORIES
http://s.aliexpress.com/6BfmmAZV
(from AliExpress Android)Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Τα δερμάτινα καλύμματα τα είδα κι εγώ και πραγματικά φαίνονται πολύ ωραία τοποθετημένα, τόσο ωραία που φοβάμαι για το αν η φωτο ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.
Στη φωτογραφία πάντως φαίνεται ότι αναβαθμίζει την κλασσική ταπετσαρία της αρκούδας.
-
300 euro + 100 τελωνείο πάντως δε τα λες και ευκαιρία. Μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα ταπετσέρη να σου κάνει τη δουλειά με τα ίδια περίπου λεφτά.
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
- κάμερα https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... oda+kodiaq
2)ασημί. https://www.aliexpress.com/item/Stainle ... c9f9465a1d
επειδη ενδιαφερεται κι ένας φιλος για κάμερα στο kodiaq μπορείς να μου δώσεις περισσσότερες λεπτομέρειες. Ειναι ασύρματη? λειτουργεί με την εργοστασιακή οθόνη? μπαινει εύκολα? ενεργοποιείται με την όπισθεν? κλπ
- κάμερα https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... oda+kodiaq
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Τα δερμάτινα καλύμματα τα είδα κι εγώ και πραγματικά φαίνονται πολύ ωραία τοποθετημένα, τόσο ωραία που φοβάμαι για το αν η φωτο ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.Στη φωτογραφία πάντως φαίνεται ότι αναβαθμίζει την κλασσική ταπετσαρία της αρκούδας.
Κόλλησα χθες 2 το βράδυ και έψαξα και άλλους πωλητές , με feedback και φωτό από αγοραστές και ήταν όπως τα δείχνουν τοποθετημένα.
Δες πχ τα feedbacks στα παρακάτωCar floor mats for BMW 3 5 7 Series F20 E90 F30 E60 F10 F11 G30 F01 G11 X1 X3 X4 X5 X6 F48 E83 F25 E70 E71 F15 F16 carpet liner
http://s.aliexpress.com/y2eEVRfi
(from AliExpress Android)Car Wind Custom leather car seat cover for toyota volkswagen RAV4 skoda rapid Lexus ES IS LS RX NX LX Prado Kia CAR accessory
http://s.aliexpress.com/UviyqiMZ
(from AliExpress Android)>300 euro + 100 τελωνείο πάντως δε τα λες και ευκαιρία. Μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα ταπετσέρη να σου κάνει τη δουλειά με τα ίδια περίπου λεφτά.Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι και τα απίθανα πατάκια στη τιμή, έχει και αντίστοιχα για το χώρο αποσκευών.
Αν είναι όπως τα δείχνουν με 500 ευρώ έχεις σχεδόν απόλυτη προστασία ταπετσαρίας και καθισμάτων από φθορές, λεκέδες σκονη ,τσιγάρα κλπ. Βγάζεις τα πατάκια τα πλένεις με ένα πανί ή λίγο νεράκι και τελείωσες.Αν ταπετσέρης μπορεί με τα χρήματα αυτά να κάνει τέτοια custom δουλειά και για πατάκια τότε εννοείται πως θα τα έδινα , και θα έμεναν εδώ τα λεφτά αντί για Κίνα.
Δεν έχω δει όμως πουθενά κάτι ανάλογο .Μήπως έχουν παρόμοια extra accessories οι ίδιες οι αντιπροσωπείες;
Θα ήταν καλή επένδυση μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου.
Αλλιως δίνω ιδέα στους εμπόρους να τα αγοράζουν αυτοί από έξω και να τα δίνουν μαζί με τα νέα αυτοκίνητα αντί για έκπτωση!Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Επίσης ένα ωραίο πραγματάκι που δεν το βρήκα ebay-aliexpress και είναι πανάκριβο στο website της Super Skoda ( 779 ευρώ ) είναι αυτό εδώΕιλικρινά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να βάλεις κάτι που α) θα δυσκολέψει την είσοδο-έξοδο από το αυτοκίνητο και β) θα περιορίσει την γωνία ράμπας του.
-
Εγώ κάπου είχα δει μία εταιρεία που έφτιαχνε και πουλούσε “phone box “ για μοντέλα του ομίλου VW και ήταν ενδιαφέρον
-
thano μου ασφαλώς και είναι από stainless steel τα συγκεκριμένα που εστειλα σε λινκ όπως και ολα αλλωστε τα window stickers που εχει το aliexpress(ασε το εχω τεντωσει το θεμα ) . Εχουν ολα 3m ταινια πισω και κολλανε αποστευτα δυνατα. Αν θελετε βγαζω φωτο. Τα εχω ηδη στα χερια μου . (Ηταν το πρωτο προιν που παρηγκειλα καθως και αυτο που μπαινει στον τεραστιο χωρο του υποβραχιονιου για να μπορω να βαζω διαφορα πανω οπως κιν. κερματα κλπ.)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσης ένα ωραίο πραγματάκι που δεν το βρήκα ebay-aliexpress και είναι πανάκριβο στο website της Super Skoda ( 779 ευρώ ) είναι αυτό εδώ
Ειλικρινά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να βάλεις κάτι που α) θα δυσκολέψει την είσοδο-έξοδο από το αυτοκίνητο και β) θα περιορίσει την γωνία ράμπας του.
Γωνία ράμπας του; Δηλαδή; τι πρόβλημα δημιουργεί αυτό;
Ο μόνος λόγος που κάποιος θα έβαζε κάτι τέτοιο είναι ο αισθητικός, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια πρακτικότητα.
Προσωπικά θεωρώ ότι τα side steps κάνουν την αρκούδα πιο όμορφη, χαρίζοντας της ένα πιο δυναμικό look.
Βέβαια δεν είχα ιδέα για τα προβλήματα που δημιουργούνται... -
Επίσης ριξτε μια ματια στα window trims που σας ειπα τα οποια ειναι απο stainless steel.Μολις ηρθαν τα δοκιμασα στο test drive kodiaq της αντιπροσωπειας για να τσεκαρω αν ειναι οκ αναφορικα με την εφαρμογη τους η οποια ειναι παρεπιπτόντως τελεια,.
σε αυτην την φωτο δεν εχω βγαλει απο το φιλετακι την ασπρη προστατευτικη ταινια αππο μπροστα,
και εδω μια φωτο που μου εστειλε ο κινεζος οταν του το ζητησα για να δω πως φαινεται πριν το αγορασω
-
Γωνία ράμπας του; Δηλαδή; τι πρόβλημα δημιουργεί αυτό;To break over angle:
Skoda Kodiaq