-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
@iceman7 χαίρομαι που δεν είσαι χάκερ.
Θα συμφωνήσω με cmak πάλι, σε τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ δύσκολο να βρεις μονάδα που δεν χάνει τις παραμετροποιησεις που γίνονται μέσα από το μαμά infotainment.
Και το apple CarPlay είναι πολύ καλό για να το αλλάξω με οποιοδήποτε Κινέζο. Η έλλειψη google maps προσωπικά δεν αποτελεί λόγο αλλαγής κινητού ή infotainment σε καμία περίπτωσηThanoss φίλε μου με το που θα παραλάβουμε να βρεθούμε για καφέ να τα πούμε
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τα εγγόνια μας, όμορφα και ωραία
-
Ειμαι και εγώ στην αναμονή με ημερομηνία παράδοσης Μάρτιο ..:-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης mitsos701 έγραψε:
Ειμαι και εγώ στην αναμονή με ημερομηνία παράδοσης Μάρτιο ..:-)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποτέ το παρήγγειλες Μήτσο;
-
Join the club Ποια έκδοση πήρες φίλε μου;
-
Μεσα Σεπτεμβριου μεσω leasing hertz. Το 1.4 150hp style 4*4
-
Ωραίος. Άντε με το καλό
-
Ευχαριστω!
-
Γεια χαρά σε όλους και απο μένα!
Σε αναμονή και γω της αρκούδας μου. 1.4.TSI 125HP ambition LASER WHITE. Η παραγγελία έγινε αρχές ιουλίου και η παραλαβή ΘΑ γίνει τον δεκέμβριο. -
Με το καλό να τα δεχτείτε μήτσε και infravision !
-
Ο χρήστης infravision έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους και απο μένα!
Σε αναμονή και γω της αρκούδας μου. 1.4.TSI 125HP ambition LASER WHITE. Η παραγγελία έγινε αρχές ιουλίου και η παραλαβή ΘΑ γίνει τον δεκέμβριο.Με το καλό φίλε
-
Καληςπερα και απο εμένα παιδιά. Σας παρακολουθώ καιρό αλλα λόγω δραστηριοποίησης μου σε άλλο φόρουμ του ομίλου δεν είχα γράψει εδω. Λοιπον η παραγγελία έγινε :1.4 125 black magic , mytikas 17inch ζάντες και toscana εσωτερικό. Προτίμησα το δώρο της αντιπροσωπείας να ειναι φιμέ τζάμια και βαμμένους προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος (εκτός απο τα φιλετάκια πανω απο τους θόλους) . Θεωρώ οτι θα δείξει πανέμορφα μιας και εχω δει φωτο απο sportline το όποιο εχει βαμμένους προφυλακτήρες στο χρωμ του αμαξώματος και μιας και το εχω ξανακάνει στο προηγούμενο αμάξι μου ως δώρο αντιπροσωπείας. (Με χαλάει που όλος ο πίσω προφυλακτήρας ειναι ματ και σαγρέ /κάνει το αμάξι να δείχνει απο πίσω φτηνό κατα την γνώμη μου/ θα μπορούσε να ηταν π.χ μονο ενα μέρος του κάτω ματ.) όσον αφορά τα έξτρα εχω ήδη παραγγείλει μιας και η αναμονή προβλέπεται μεγάλη , τα ασημί στοιχεία περιμετρικά των παραθύρων απο το εξωτερικό για τα οποία η skoda ζητάει 1600€ χωρίς εργασία , rear view camera wireless η οποία συνδέεται φυσικά και με το bolero infotainment σύστημα μας , door sills παρόμοια σχεδόν με αυτα της έκδοσης style και αυτα απο το εξωτερικό καθώς και κάποια αλλα έξτρα.
Αναφορικά με τον χρόνο παραγγελίας -κατασκευής- παράδοσης θεωρώ οτι επικρατεί μια παράλογη αναταραχή τη οποίας την έχουν τροφοδοτήσει ορισμένες αντιπροσωπείες της skoda είτε για λόγους προσελκύσεις πελάτη του τύπου γίνεται χαμός έλα όσο πιο γρήγορα να το παραγγείλεις να προλάβεις , ή του τύπου δεν ξέρω τι μου γίνεται και ακούω αρχικές εκτιμήσεις έτους όπου η παραγωγή ηταν σε χαμηλά επίπεδα. Εγώ λοιπον παράγγειλα 31/8. Η καταχώρηση έγινε 01/9. Αμέσως σχεδόν πηρα estimated - επιθυμητή built week 42η εβδομάδα έτους ,δλδ αυτή μου μολις σχεδόν τελείωσε .Την 40 εβδομάδα με ενημέρωσαν απο την αντιπροσωπεία σ τους οποίους εχω πει να με ενημερώνουν κάθε Δευτέρα που γίνεται ανανέωση των status των παραγγελιών απο το εργοστάσιο της skoda , οτι η επιβεβαιωμένη εβδομάδα παραγωγής μου ειναι πλέον η 47η. Δλδ αυτή στις 20/11. Απο την εβδομαδα λοιπον επιβεβαιωμένης παραγωγής όλα τα skoda που έρχονται Ελλάδα είτε μεςω Βόσπορου είτε μεςω άλλης οδού Π.χ Ιταλίας ειναι στον τόπο παράδοσης εντός 20 ημερών περίπου με απόκλιση +_ 5 ημέρες. Γιατί λοιπον όλος αυτός ο χαμός με τα 5μηνα 6μηνα ή ακόμα και 7μηνα που εχω διαβάσει κατα καιρούς.? Θα ηταν ενδιαφέρον και εδω κλείνω γιατί κούρασα με το μεγάλο ποσό μου να ρωτήσετε την αντιπροσωπεία σας το status της παραγγελίας σας και να το γράψετε εδω μαζί με το order date σας. -
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
Καληςπερα και απο εμένα παιδιά. Σας παρακολουθώ καιρό αλλα λόγω δραστηριοποίησης μου σε άλλο φόρουμ του ομίλου δεν είχα γράψει εδω. Λοιπον η παραγγελία έγινε :1.4 125 black magic , mytikas 17inch ζάντες και toscana εσωτερικό. Προτίμησα το δώρο της αντιπροσωπείας να ειναι φιμέ τζάμια και βαμμένους προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος (εκτός απο τα φιλετάκια πανω απο τους θόλους) . Θεωρώ οτι θα δείξει πανέμορφα μιας και εχω δει φωτο απο sportline το όποιο εχει βαμμένους προφυλακτήρες στο χρωμ του αμαξώματος και μιας και το εχω ξανακάνει στο προηγούμενο αμάξι μου ως δώρο αντιπροσωπείας. (Με χαλάει που όλος ο πίσω προφυλακτήρας ειναι ματ και σαγρέ /κάνει το αμάξι να δείχνει απο πίσω φτηνό κατα την γνώμη μου/ θα μπορούσε να ηταν π.χ μονο ενα μέρος του κάτω ματ.) όσον αφορά τα έξτρα εχω ήδη παραγγείλει μιας και η αναμονή προβλέπεται μεγάλη , τα ασημί στοιχεία περιμετρικά των παραθύρων απο το εξωτερικό για τα οποία η skoda ζητάει 1600€ χωρίς εργασία , rear view camera wireless η οποία συνδέεται φυσικά και με το bolero infotainment σύστημα μας , door sills παρόμοια σχεδόν με αυτα της έκδοσης style και αυτα απο το εξωτερικό καθώς και κάποια αλλα έξτρα.
Αναφορικά με τον χρόνο παραγγελίας -κατασκευής- παράδοσης θεωρώ οτι επικρατεί μια παράλογη αναταραχή τη οποίας την έχουν τροφοδοτήσει ορισμένες αντιπροσωπείες της skoda είτε για λόγους προσελκύσεις πελάτη του τύπου γίνεται χαμός έλα όσο πιο γρήγορα να το παραγγείλεις να προλάβεις , ή του τύπου δεν ξέρω τι μου γίνεται και ακούω αρχικές εκτιμήσεις έτους όπου η παραγωγή ηταν σε χαμηλά επίπεδα. Εγώ λοιπον παράγγειλα 31/8. Η καταχώρηση έγινε 01/9. Αμέσως σχεδόν πηρα estimated - επιθυμητή built week 42η εβδομάδα έτους ,δλδ αυτή μου μολις σχεδόν τελείωσε .Την 40 εβδομάδα με ενημέρωσαν απο την αντιπροσωπεία σ τους οποίους εχω πει να με ενημερώνουν κάθε Δευτέρα που γίνεται ανανέωση των status των παραγγελιών απο το εργοστάσιο της skoda , οτι η επιβεβαιωμένη εβδομάδα παραγωγής μου ειναι πλέον η 47η. Δλδ αυτή στις 20/11. Απο την εβδομαδα λοιπον επιβεβαιωμένης παραγωγής όλα τα skoda που έρχονται Ελλάδα είτε μεςω Βόσπορου είτε μεςω άλλης οδού Π.χ Ιταλίας ειναι στον τόπο παράδοσης εντός 20 ημερών περίπου με απόκλιση +_ 5 ημέρες. Γιατί λοιπον όλος αυτός ο χαμός με τα 5μηνα 6μηνα ή ακόμα και 7μηνα που εχω διαβάσει κατα καιρούς.? Θα ηταν ενδιαφέρον και εδω κλείνω γιατί κούρασα με το μεγάλο ποσό μου να ρωτήσετε την αντιπροσωπεία σας το status της παραγγελίας σας και να το γράψετε εδω μαζί με το order date σας.Καλησπέρα και από εμένα και με το καλό να παραλάβεις, μου κέντρισε το ενδιαφέρον η wireless camera θα μπορούσες να βάλεις κάποιο λινκ?
-
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
Αναφορικά με τον χρόνο παραγγελίας -κατασκευής- παράδοσης θεωρώ οτι επικρατεί μια παράλογη αναταραχή τη οποίας την έχουν τροφοδοτήσει ορισμένες αντιπροσωπείες της skoda είτε για λόγους προσελκύσεις πελάτη του τύπου γίνεται χαμός έλα όσο πιο γρήγορα να το παραγγείλεις να προλάβεις , ή του τύπου δεν ξέρω τι μου γίνεται και ακούω αρχικές εκτιμήσεις έτους όπου η παραγωγή ηταν σε χαμηλά επίπεδα. Εγώ λοιπον παράγγειλα 31/8. Η καταχώρηση έγινε 01/9. Αμέσως σχεδόν πηρα estimated - επιθυμητή built week 42η εβδομάδα έτους ,δλδ αυτή μου μολις σχεδόν τελείωσε .Την 40 εβδομάδα με ενημέρωσαν απο την αντιπροσωπεία σ τους οποίους εχω πει να με ενημερώνουν κάθε Δευτέρα που γίνεται ανανέωση των status των παραγγελιών απο το εργοστάσιο της skoda , οτι η επιβεβαιωμένη εβδομάδα παραγωγής μου ειναι πλέον η 47η. Δλδ αυτή στις 20/11. Απο την εβδομαδα λοιπον επιβεβαιωμένης παραγωγής όλα τα skoda που έρχονται Ελλάδα είτε μεςω Βόσπορου είτε μεςω άλλης οδού Π.χ Ιταλίας ειναι στον τόπο παράδοσης εντός 20 ημερών περίπου με απόκλιση +_ 5 ημέρες. Γιατί λοιπον όλος αυτός ο χαμός με τα 5μηνα 6μηνα ή ακόμα και 7μηνα που εχω διαβάσει κατα καιρούς.? Θα ηταν ενδιαφέρον και εδω κλείνω γιατί κούρασα με το μεγάλο ποσό μου να ρωτήσετε την αντιπροσωπεία σας το status της παραγγελίας σας και να το γράψετε εδω μαζί με το order date σας.Καλησπέρα κι από μένα,
Με το καλό να παραλάβεις!
Αν θέλεις βάλε κανα link για κάμερα - ασημί στοιχεια κλπ αξεσουάρ! -
Αναφορικά με την wireless rear view camera ειναι η κάτωθι.:
Και η αγορά έγινε απο το aliexpress όπου εχω ψωνίσει 10δες φορές για θέματα αμαξιού. Η κάμερα η συγκεκριμένη εχει τοποθετηθεί σε φίλο μ με q5 και δουλεύει τελεια χωριες να χρειάστηκε να ξηλώσει τίποτε αφου σε περίπτωση ενσύρματης πρεπει να ξηλωθεί σχεδόν η μια μεριά του αμαξιού..(ούτε να το σκεφτώ καινούργιο αμάξι) .
Αναφορικά με τα ασημί στο παράθυρο πάλι απο aliexpress το πηρα και να μια φωτο
Επισης δεν έχουν φορεθεί ακόμα επάνω . Μολις έρθει το αμάξι ευελπιστώ το πρωτο 15 νθημερο Δεκεμβρίου , να τα τοποθετήσω και νας πω. -
- κάμερα https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20171020193646&SearchText=Disontel++skoda+kodiaq
2)ασημί. https://www.aliexpress.com/item/Stainless-Steel-Full-Window-Trim-Decoration-Strips-10PCS-SET-Car-Styling-For-Skoda-Kodiaq-2016-2017/32822470936.html?spm=2114.search0104.3.128.Cay4X6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10152_10065_10151_10068_10344_10345_10342_10343_10340_10341_10540_10304_10307_10060_10155_10154_10056_10055_10539_10054_10538_10537_10059_10536_10534_10533_100031_10099_10103_10102_5590020_10052_5640020_10053_10107_10050_10142_10051_10325_10084_10083_5370020_10080_10082_10081_10177_10110_10111_10112_10113_10114_10312_10313_10314_10078_10079_10073,searchweb201603_17,ppcSwitch_5&btsid=7b83e026-c33b-4119-b4fc-8fb03400edb8&algo_expid=00b57472-4632-46e9-9f90-85c9f9465a1d-17&algo_pvid=00b57472-4632-46e9-9f90-85c9f9465a1d
- κάμερα https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20171020193646&SearchText=Disontel++skoda+kodiaq
-
Οποίος μπορεί λίγο να βοηθήσει. Τι επιλέγουμε οταν θελουμε να προσάψουν λινκ ?
-
Φίλε Αλέξη είσαι άψογος και γρήγορος Μία ερώτηση για την κάμερα, σε ποια είσοδο του infotainment πρέπει να διαλέξεις για να δουλέψει; Λογικά δε δουλεύει αυτόματα, θα πρέπει εσυ να κάνεις κάτι χειροκίνητα σωστά;
-
ενδιαφερομαι κι εγω για το αυτοκινητο και θα ηθελα να ρωτησω:
125 ειναι αρκετα για φορτωμενο αμαξωμα ή καλυτερη λυση είναι τα 150hp;
που κατασκευάζεται το αυτοκινητο;
αυξηθηκε η παραγωγη και πλεον εχουμε μικροτερους χρονους παραδοσης (4 μηνες) ;
προβλεπεται αυξηση της τιμης τον επομενο μηνα;
ο κινητηρας της VW 150 TSI ειναι αξιοπιστος;
αξιζει η διαφορα τιμης μεταξυ των 2 εκδοσεων;το αυτοκινητο ειναι εντυπωσιακο σε χωρους, η ποιοτητα του εσωτερικου ειναι ικανοποιητικη και γενικα μου αφησε καλες εντυπωσεις οταν το ειδα απο κοντα πριν λιγες ημερες.
οι αντιπροσωπιες δινουν περιθωρια καλυτερης τιμης ή προτιμουν παροχή καποιων εξτρα;εχετε καποια να μου προτεινετε (εστω και σε pm) ;
τι προσδοκιες να εχω όσον αφορα το τελευταιο; -
Ο 125 πηγαινει πολυ καλα το αμαξι. Κανε ενα τεστ να το διαπιστωσεις
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρες!
Παραθέτω λινκ με διάφορα έξτρα για τις αρκούδες και όχι μόνο. Στέλνει Ελλάδα.
http://www.superskoda.com/gr/Skoda/KODIAQ/
***Ακόμα δε παραλάβαμε και κοιτάζουμε τα έξτρα...Αθεράπευτοι είμαστε!!
Skoda Kodiaq